Sluck – Žodino 1:1 (kon.) | Isloč Minsk – Ruch Brest 1:1 (kon.) | Slavia Mazyr – Něman Grodno 1:3 (kon.)
Dinamo Brest – Minsk 6:1 (kon.)
konec
Dinamo Brest
6:1 (1:1)
FC Minsk
Sobota 06.06.2020, 19:00 • GOSK «Brestkiy» • Běloruská Vysšaja Liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
    82. Pavel SAVICKIJ - 6:1
     
    82
    Dinamo Brest právě vstřelilo branku!
    Potupného „kanára“ hostujícímu Minsku uštědřil PAVEL SAVICKIJ. Denis Laptěv na půlící čáře parádně přenesl hru na Savického, který si to už z pravé strany mířil do pokutového území. Jeho zakončení bylo brilantní. Krásným lobem nedal Leonovovi žádnou šanci. 6:1. Asistence: Denis Laptěv.
    74. Pavel SAVICKIJ - 5:1
     
    74
    Dinamo Brest právě vstřelilo branku!
    Kanonáda domácího týmu nebere konce. Po dalším rohovém kopu Brestu se prosazuje PAVEL SAVICKIJ. Jeho hlavička nejprve skončila na břevně, ale míč se k čerstvému muži na trávníku opět vrátil. Savickému už nic nebránilo k tomu, aby balón doklepl do prázdné brány. 5:1.
    71. Denis LAPTĚV - 4:1
     
    71
    Dinamo Brest právě vstřelilo branku!
    Druhému poločasu zatím jednoznačně dominuje Dinamo Brest. Z další akce padá už čtvrtý gól domácích. Ránu Pečenina stačil zablokovat hostující stoper, avšak míč se odrazil k úplně volnému DENISI LAPTĚVOVI, jenž hlavou umístil míč do poloprázdné brány. 4:1.
    64. Michail GORDĚJČUK - 3:1
     
    64
    Dinamo Brest právě vstřelilo branku!
    Ale pískot však během pár sekund přerušila hlasitá radost. Dinamo po další povedené akci odskakuje do dvoubrankového vedení. MICHAIL GORDĚJČUK si na středu vápna počkal na přistrčení kapitána Milevského, a podobně jako Nojok o pár minut dříve, také on zamířil k zadní tyči. Hosté dali domácím ve vápně až příliš mnoho prostoru. 3:1. Asistence: Arťom Milevskij.
    49. Oleksandr NOJOK - 2:1
     
    49
    Dinamo Brest právě vstřelilo branku!
    Brest otáčí vývoj utkání a zaslouženě jde do vedení. Po rohovém kopu se dostal do velkého tlaku, který dokázal využít OLEKSANDR NOJOK razantní střelou ke vzdálenější tyči. Hostující brankář Leonov se ani nepohnul, neboť Nojokova střela mu nedala šanci zasáhnout. 2:1. Asistence: Arťom Bykov.
    27. Kiki GABI - 1:1
     
    27
    Dinamo Brest právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Velmi pohlednou akci rozjel Milevskij, jenž prostrčil míč na levou stranu Pečeninovi. Obránce Brestu přízemním centrem hledal spoluhráče před bránou, kteří byli pohotoví. Bykov ještě patičkou dostal míč na zadní tyč, kde nikým nehlídán KIKI GABI doklepl balón do prázdné brány. 1:1. Asistence: Arťom Bykov.
    6. Oleg EVDOKIMOV - 0:1
     
    6
    Minsk právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají poměrně brzy do vedení. Rychlou akci po pravé straně dokázal zakončit nekompromisní střelou k zadní tyči OLEG EVDOKIMOV. Záložník FC Minsk dokázal využít volného prostoru před sebou a skvěle se natlačil mezi obránce. Ranou ze šestnáctky nedal domácímu brankáři šanci. 0:1.

    Daniel Fekets

    Branky: 27. Gabi (Bykov), 49. Nojok (Bykov), 64. Gordějčuk (Milevskij), 71. Laptěv, 74. Savickij, 82. Savickij (Laptěv) – 6. Evdokimov (Chvaščinskij)

    Karty:   15. Pečenin (DMB), 32. Laptěv (DMB), 45. Chačeridi (DMB), 70. Jezepčuch (DMB) – 57. Ivanov (FMN)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 11:4. Střely mimo: 7:4. Rohy: 9:5.
    Dinamo Brest: Pavljučenko – Juzepčuch, Gabi, Chačeridi, Pečenin – Nojok, Bykov – Krivec (61. Savickij), Milevskij (C) (80. Veretilo), Gordějčuk (76. Ševčenko) – Laptěv
    Náhradníci: Ignatovič – Pavlovec, Sadovskij, Savickij, Veretilo, Vitus, Ševčenko

    FC Minsk: Leonov – Ivanov, Ryžuk, Lavrik, Ostrouch (C) – Evdokimov, Sazončik, Priščepa – Chvaščinskij (65. Šramčenko), Gribovskij (80. Horbach), Alexijevič (68. Rolović)
    Náhradníci: Veremko – Rolović, Šemruk, Zinovič, Vasiljev, Jarockij, Horbach, Šramčenko

    Rozhodčí: S. Krasnikov
    bahis siteleri