Gabriel Török - Ivan Bartek Bartek (kon.) | Nikolas Krivák - Marco Novák Novák (kon.)
Kamil Cibinski - Jakub Kadáš Cibinski (kon.) | Pavol Langer - Simon Michálek Langer (kon.)
Lucia Krajčovič - Alena Gondašová Krajčovič (kon.) | Denis Tripšanský - Michal Zátorský Tripšanský (kon.)
Ronald Paradeiser - Denis Farkaš Paradeiser (kon.) | Lucie Szabová - Paula Marčišová Szabová (kon.)
Vlasto Čepo - Erik Tlkanec Čepo (kon.) | Samuel Krištofič - Lukáš Eliáš Krištofič (kon.)
konec
Ronald Paradeiser - Denis Farkaš

Paradeiser

Sobota 06.06.2020, 21:30Oktagon Underground
Předzápasové kurzy
     
    Vítěz: R. Paradeiser (na body) (21:44:25)
     
    Ronald Paradeiser šel do tohoto zápasu v roli obrovského favorita, k výhře to nakonec stačilo. Paradeiser ovšem dnes nepodal vůbec přesvědčivý výkon, zejména v úvodu tohoto zápasu. Farkaš se svého soupeře rozhodně nezalekl, nicméně sám nepředvedl nic moc světoborného. Paradeiser se rozjel až ve třetím kole, tam se mu během krátkého časového sledu povedly hned tři takedowny, což bylo třešničkou na výhře.
     
    Konec zápasu.
     
    2:39
    Denis Farkaš se pokouší s nepříznivým výsledkem něco udělat, což se mu zatím nedaří. Navíc byl potřetí během jediného kola poslán na zem, třetí takedown.
     
    2:02
    Ronald Paradeiser se opět ponořil pod protivníka, v krátkém časovém sledu z toho je druhý úspěšný takedown.
     
    1:48
    Až nyní první úspěšný takedown tohoto zápasu. Ronald Paradeiser dokázal položit soupeře na záda, ten se z těžké pozice nedokázal včas dostat.
     
    1:20
    Farkaš to po rychlých nástupech dělá chytře, sám jde totiž na zem, čímž sudího donutí zápas opět postavit. Nyní jsme se dostali do klinče u pletiva.
     
    0:50
    Ronald Paradeiser najednou přidal na aktivitě, přičemž se pokoušel o takedown. Ten ani v tomto případě nebyl dobrý, počítat se tak rozhodně nebude.
     
    0:27
    Farkaš je možná sám překvapen, že došel až do třetího kola, jenomže zatím předvádí slušný výkon. Paradeiser však má k výhře mnohem blíže.
     
    Začalo 3. kolo
     
    Skončilo 2. kolo
     
    2:30
    Až nyní jsme se konečně dostali do zábavnější pasáže. Ronald Paradeiser se po kombinaci pokusil o takedown, ten však Farkaš dokázal ubránit.
     
    1:50
    Snad poprvé v tomto duelu jsme se dostali do klinče, po kterém jsme přešli na zem. Ronald Paradeiser se chtěl pokoušet o škrcení, sudí ale duel postavil.
     
    1:14
    Farkašovi se nyní povedlo vykrýt další kop na hlavu, vzápětí se snažil rychle reagovat pravačkou na tělo. Ronald Paradeiser však bleskově uskočil zpět.
     
    0:44
    Farkaš postupnými krůčky tlačil svého soupeře k pletivu, jenomže sám se nedostává k vůbec ničemu. Paradeiser má mnohem rychlejší ruce.
     
    0:25
    Opatrný duel se přenesl také do začátku druhého kola. Ronald Paradeiser se pokusil rychle vystartovat, přičemž dost možná skutečně našel svůj cíl.
     
    Začalo 2. kolo
     
    Skončilo 1. kolo
     
    2:33
    High kick předvedl také Paradeiser, který se navíc poté pokusil o takedown. Farkaši si s ním dokázal poradit, hlavní sudí tak vrátí duel zpět do postoje.
     
    1:58
    Pokus o kop na hlavu v podání Farkaše zamířil pouze do připraveného krytu. Paradeiser je překvapivě málo aktivní, povede se mu to napravit?

    David Suchý

    bahis siteleri