Vitebsk – BATE 2:2 (kon.) | Belšina Babrujsk – Dinamo Minsk 0:4 (kon.) | Soligorsk – Energetik-BGU 1:0 (kon.)
konec
FK Belšina Babrujsk
0:4 (0:2)
Dinamo Minsk
Neděle 07.06.2020, 17:00Běloruská Vysšaja Liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (18:50:36)
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 7:6. Rohy: 4:5.
     
    Je konec! Dinamo Minsk zvládlo utkání s Belšinou Babrujsk a vítězí vysoko 4:0! Hosté vstoupili do zápasu aktivněji a už v šesté minutě se prosadil Vladimir Klimovič. Poté tempo hry znatelně opadlo a hrálo se hlavně mezi šestnáctkami. Až v samotném závěru poločasu přidal druhou branku Danilo. Po změně stran navíc přidal další branku Goropevšek a o osudu utkání bylo jasno. Poslední slovo si ještě vzal Vergejčik, který napsal gólovou tečku za dnešním soubojem.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Belšina v nastavení zahrávala přímý kop. Jeho exekuce se ujal Kirisov, který zvolil technický obstřel kolem zdi. Jeho tvrdou střelu ukryl brankář do rukavic.
     
    90
    Nastavuje se jedna minuta!
     
    90
    V samotném závěru utkání se domácí ještě mohli dostat do zakončení, ale rána z pravé strany byla zbytečná, jelikož Bilonog stál v době přihrávky v ofsajdu.
     
    89
    Nivaldo rozkmital své rychlé nohy středem hrací plochy, dostal se až do blízkosti pokutového území, jenže jeho pokus skončil v rukavicích dobře postaveného brankáře.
     
    88
    Dinamo se opět usadilo na polovině soupeře, jenže vysoký centr z pravé strany hrací plochy skončil na hlavě prvního obránce v červeném dresu Belšiny.
     
    87
    Glebko rozehrál z levé strany na polovinu soupeře, nicméně nikdo v červeném dresu se k jeho pobídce nedostal. Hráči Dinama brání v pevném bloku.
     
    86
    Nákop hostujícího brankáře směřoval na Kozlova, který uspěl v hlavičkovém souboji s Maljarovem. Domácí hráč se ale vrátil a míč odehrál.
     
    85
    Domácí fotbalisté kombinují s míčem na kopačkách na polovině hřiště, jenže nikdo v červeném dresu si nenašel střeleckou pozici.
     
    84
    Kovel se otočil v pokutovém území, chytrou kličkou se zbavil obránce, jenže se nedostal do střelecké pozice a zasáhl jen prvního hráče v bílém dresu.
     
    82
    Kozlov si dal pozor na přihrávku na polovinu hostujícího celku, předskočil domácího hráče a rozehrál na levou stranu.
     
    81
    Bručić si dal pozor na nákop na levou stranu hrací plochy, nabral si pohyb rozběhnutého soupeře a odhlavičkoval míč do zámezí. Vhazovat budou domácí.
     
    80
    Domácí celek se stále tlačí na polovinu soupeře se snahou o vstřelení alespoň čestné branky. Hráči domácího celku si hledají pozici pro zakončení.
     
    79
    Střídání v týmu FC Dinamo Minsk: ze hřiště odchází Šikavka, přichází Bilonog.
     
    78
    Turanok si dal pozor na vysoký centr z levé strany a ukryl míč do svých rukavic. Gólman domácího celku si po delší době sáhl na míč při jiné příležitosti než při jeho lovení ze sítě.
     
    77
    Střídající Nivaldo si naskočil na centr z levé strany, jenže ve snaze poslat míč mezi tři tyče jej nasměroval nad břevno. Plotnikov tak stále drží čisté konto.
     
    76
    Domácí obránce odvrátil prudký střílený centr z levé strany hrací plochy hodně krkolomným způsobem. Hosté chtěli penaltu za hru rukou, ale sudí nechává pokračovat ve hře.
     
    75
    Dinamo se po levém křídle vydalo do útoku, jenže nikdo v bílém dresu se znovu nedostal k odcentrování do pokutového území soupeře.
     
    74
    Střídání v týmu FK Belšina Babrujsk: ze hřiště odchází Solanovič, přichází Rekiš.
     
    73
    Střídání v týmu FC Dinamo Minsk: ze hřiště odchází Klimovič, přichází Borodin.
     
    72
    Gólman hostujícího Dinama si došel pro vysoký centr z pravé strany, schoval míč do rukavic a následně rozehrál na pravou stranu.
     
    71
    Kirisov se dostal na levou stranu hrací plochy, krásnou kličkou se zbavil svého strážce, ale následný centr poslal jen do rukavic připraveného brankáře.
     
    70
    Hostující Dinamo už znovu kombinuje na polovině domácí Belšiny a postupnou kombinací se snaží dostat do pokutového území. Hráči v bílém si duel užívají.
     
    69
    Belšina se znovu usadila na levé straně hrací plochy, jenže nikdo v červeném dresu se nedostal do pozice, ze které by mohl míč odcentrovat.
     
    68
    Domácím fotbalistům se dnes nedaří vůbec nic. Hráči v červených dresech jsou všude o krok později, prohrávají osobní souboje a jejich kombinace je plná nepřesností.
     
    67
    Další útočnou akci hostujícího Dinama zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Své postavení si totiž nepohlídal Vergejčik.
    65. Kirill VERGEJČIK - 0:4
     
    65
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Čtvrtá branka hostujícího Dinama! Domácí obrana je v naprostém rozkladu. Po přihrávce z levé strany se v pokutovém území otočil KIRILL VERGEJČIK a přesnou střelou poslal míč do sítě!
     
    64
    Střídání v týmu FK Belšina Babrujsk: ze hřiště odchází Odeoibo, přichází Nivaldo.
     
    63
    Goropevšek se dostal s míčem u nohy do blízkosti pokutového území, jenže jeho centr skončil na noze vracejícího se obránce.
     
    62
    Kirisov dostal přihrávku na levé křídlo, prodral se s míčem na polovinu soupeře, ale jeho centr mířil do vápna, kde nebyl nikdo v dresu domácího celku.
     
    61
    Střídání v týmu FC Dinamo Minsk: ze hřiště odchází Danilo, přichází Vergejčik.
     
    60
    Je za námi hodina hry a hostující Dinamo si zatím bez problémů drží své tříbrankové vedení. Fotbalisté domácího celku jsou hodně pasivní a prakticky se nedostávají do útoku.
     
    59
    Goropevšek si naběhl na přihrávku na pravou stranu, kde si nepotykal se zpracováním, ale i přesto dokázal míč propasírovat do pokutového území. Domácí obrana si však poradila.
     
    58
    Střídání v týmu FK Belšina Babrujsk: ze hřiště odchází Ročev, přichází Kirisov.
     
    57
    Belšina zahrávala přímý kop v blízkosti pokutového území. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, jenže nikdo v červeném dresu se k hlavičce nedostal.
     
    56
    Ročev dostal prostor na pravé straně hrací plochy, chytře se prosmýkl do pokutového území, ale jeho centr levou nohou skončil na hrudi prvního obránce.
     
    55
    Kozlov si řekl o přihrávku na levou stranu hrací plochy, jenže vysokou pobídku už nechytil na trávníku. Domácí celek tak bude vhazovat.
     
    54
    Kozlov prošel po pravé straně do blízkosti pokutového území, jenže nikdo v bílém dresu se nedostal k odcentrování do velkého vápna.
     
    53
    Hostující Dinamo zahrávalo rohový kop. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, kde na něj nedosáhl nikdo z hlavičkářů Dinama.
    51. Miha GOROPEVŠEK - 0:3
     
    51
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Dinamo krátce po změně stran přidává třetí branku a pojišťuje si své vedení! Na nadýchaný centr z pravé strany nedosáhl domácí brankář a dobře postavený MIHA GOROPEVŠEK uklidil míč do branky!
     
    50
    Maljarov získal odražený míč na polovině hrací plochy, skvěle se s ním otočil a našel Jasukeviče. Druhý jmenovaný ale neodcentroval do velkého vápna.
     
    49
    Goropevšek se dostal k odraženému míči na polovině hřiště, obloučkem vyslal do úniku Vladimira Klimoviče, ale domácí brankář Turanok přečetl hru a odkopl míč do autu.
     
    48
    Kozlov si nepotykal se zpracováním na pravé straně, otočil se kolem obránce, jenže následnou přihrávkou neoslovil spoluhráče.
     
    47
    Klimovič spěchal za přihrávkou na polovinu soupeře, jenže si nepotykal se zpracováním a obránce jej dokázal tělem odstavit.
     
    46
    Belšina obstarala výkop do druhého poločasu dnešního souboje. Domácí celek se ihned vydal na polovinu soupeře, jenže nikdo v červeném se do vápna nedostal.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce mohou být spokojenější fotbalisté hostujícího Dinama Minsk. Hosté vstoupili do zápasu aktivněji a už v šesté minutě se prosadil Vladimir Klimovič. Poté tempo hry znatelně opadlo a hrálo se hlavně mezi šestnáctkami. Až v samotném závěru poločasu přidal druhou branku Danilo. Do kabin se proto odchází za stavu 0:2.
     
    45
    První poločas skončil.
    45. DANILO - 0:2
     
    45
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hostující Dinamo ještě v závěru prvního poločasu přidává druhou branku! DANILO dostal přihrávku proti noze, připravil si míč a krásným obstřelem levačkou zakroutil míč k tyči!
     
    45
    Žlutou kartu dostává Rios (FC Dinamo Minsk).
     
    45
    Hosté kombinují s míčem na kopačkách a snaží se dohrát úvodní pětačtyřicetiminutovku s čistým kontem. Ani jeden z týmů se nikam nežene.
     
    44
    Do brejku se naopak mohl vydat autor dosud jediné branky Vladimir Klimovič. Proti sobě měl dva obránce v červeném, kteří jej zastavili těsně před šestnáctkou.
     
    43
    Belšina v závěru prvního poločasu zařadila vyšší rychlostní stupeň a usadila se na polovině soupeře. Kombinace domácích hráčů zatím nevede k nebezpečné situaci.
     
    42
    Ročev si naběhl na přihrávku do pokutového území, jenže místo zakončení se s míčem pouze otáčel a důrazný Rios mu jej bez větších problémů odkopl.
     
    41
    Belšina se dostala na polovinu soupeře, jenže po krátké kombinaci přišla příliš vysoká přihrávka na levé křídlo. Míč doplachtil až do zámezí.
     
    40
    Kozlov nakopl míč z levé strany do pokutového území. Domácí brankář Turanok si dal na jeho pobídku pozor, vyrazil mezi hlavičkáře a schoval míč do rukavic.
     
    39
    Domácí se mohli tlačit do další zajímavé akce, jenže Kovel si při zpracování ukopl míč daleko před sebe a už jej nedohnal před dotírajícím soupeřem.
     
    38
    Ročev táhl rychlou akci Belšiny středem hrací plochy, jenže těsně před velkým vápnem přišel o míč a už jej nedokázal vybojovat zpět.
     
    37
    Dinamo už opět kombinuje v blízkosti pokutového území domácího celku a házenkářským způsobem si hledá prostor pro zakončení.
     
    36
    Dinamo zahrávalo rohový kop. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, jenže nikdo v bílém dresu Dinama se nedostal do zakončení.
     
    35
    Kovel se skvěle vrátil na polovinu hrací plochy a zastavil rodící se akci Dinama Minsk. Fotbalisté hostujícího celku se zmatečností připravili o slibnou akci.
     
    34
    Kozlov si naběhl na chytrou přihrávku na hranici pokutového území, skvěle se zbavil obránce, jenže přízemním zakončením trefil kotník dalšího obránce.
     
    33
    Solanovič dostal přihrávku na levou stranu, kde si nepotykal se zpracováním a míč mu od kopačky uskočil k zadákům v bílých dresech.
     
    32
    Jasukevič si navedl míč na hranici velkého vápna, kde si jej připravil na pravačku, ale jeho zakončení skončilo vedle pravé tyčky.
     
    31
    Kovel skvěle napadal rozehrávku hostujících stoperů. Zadáci v bílých dresech si však dokázali poradit a pomohli si malou domů.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a hostující Dinamo Minsk zatím potvrzuje roli favorizovaného celku. Belšina se prakticky nedostává do zakončení.
     
    29
    Domácí brankář Turanok si dal pozor na prudký centr z pravé strany hrací plochy a vychutnal si snadný zákrok. Tempo hry v posledních minutách hodně opadlo.
     
    28
    Po delší době si výhodu rohového kopu vypracovalo také domácí mužstvo. Salimov poslal centr na malé vápno, ale nikdo z jeho spoluhráčů nezakončil.
     
    27
    Dinamo zahrávalo rohový kop. Míč se po prudkém centru chvíli povaloval před brankou domácího celku, jenže nikdo z hráčů Dinama nebyl dostatečně důrazný.
     
    26
    Hosté mohli jít do další šance, jenže Klimovičovo sólo zastavil zdvižený praporek asistenta rozhodčího, který viděl ofsajd.
     
    25
    Žlutou kartu dostává Danilo (FC Dinamo Minsk).
     
    24
    Solanovič prošel po levé straně až do pokutového území, odcentroval pod sebe, ale nenašel nikoho v červeném dresu. Belšina se po úvodním zmaru trošičku otřepala.
     
    23
    Danilo rozkmital své rychlé nohy na levé straně, prošel na hranici velkého vápna, ale jeho centr levačkou skončil na hlavě domácího stopera.
     
    22
    Nečajev dostal přihrávku na levou stranu, položil si svého strážce, ale následně se v pokutovém území utopil v moři vlastních kliček.
     
    21
    Ročev si v souboji na polovině hřiště pomohl nedovoleným zákrokem a může být rád, že nevyfasoval žlutou kartu. Domácí fotbalisté jsou všude o krok později.
     
    20
    Stopeři Dinama uklidňují hru postupnou kombinací na vlastní polovině. Nikdo v červeném dresu domácího mužstva kombinaci soupeře neatakuje.
     
    19
    Dalším průnikem po pravém křídle o sobě dal vědět Odeoibo, který dokonce odcentroval mnohem lépe, ale ani po jeho pobídce nikdo nevypálil.
     
    18
    Glebko získal odražený míč na polovině hřiště, prošel s ním až k rohovému praporku, ale jeho slabý přízemní centr ukryl hostující brankář do rukavic.
     
    17
    Nečajev chtěl přenést těžiště hry na pravou stranu, ale hostující obránci jeho pobídku skvěle přečetli a bez větších problémů uklidnili hru.
     
    16
    Aktivní Klimovič si pohybem řekl o další přihrávku mezi obránce, jenže tentokrát byla pobídka moc dlouhá a skončila v rukavicích vyběhnutého brankáře.
     
    15
    Dinamo zahrávalo rohový kop. Centrovaný míč se snesl na přední tyč, kde se k hlavičce dokonce probil Suchockij, jenže jeho zakončení nemířilo mezi tři tyče.
     
    14
    Rios znovu narýsoval přihrávku na hranici velkého vápna, kam si nasprintoval Klimovič, jenže vinou špatného zpracování se nechal vytlačit mimo střelecký úhel.
     
    13
    Rios vymyslel průnikovou přihrávku za obranu domácího celku, jenže nikdo v bílém dresu jeho pobídku nepochopil. Míč tak propadl až do zámezí.
     
    12
    Belšina se s míčem na kopačkách usadila na polovině soupeře a hledá si cestičku do pokutového území. Zatím však domácí kombinují daleko od branky.
     
    11
    Aktivní Klimovič málem vystihl nepřesnou rozehrávku domácích stoperů. Kombinace domácího celku je v úvodních minutách plná nepřesností.
     
    10
    Žlutou kartu dostává Salimov (FK Belšina Babrujsk).
     
    9
    Hostující brankář Plotnikov vystartoval ven z branky a před rozběhnutým soupeřem zakopl míč vysoko na tribunu. Vhazovat bude Belšina.
     
    8
    Hra je přerušena! Jeden z domácích fotbalistů zůstává ležet na trávníku po souboji a podle všeho bude potřebovat ošetření.
    6. Vladislav KLIMOVIČ - 0:1
     
    6
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Tentokrát už se domácí celek dostává do vedení. Domácí nepohlídali průnik do pokutového území z levé strany. Na zpětnou přihrávku si poté naběhl VLADISLAV KLIMOVIČ a přesnou utaženou střelou otevřel skóre.
     
    5
    Dinamo si vybojovalo přímý kop na polovině hostujícího celku. Nákop na hranici velkého vápna si však pohlídal domácí obránce Maljarov.
     
    4
    Ročev si v hlavičkovém souboji na polovině Dinama pomohl nedovoleným zákrokem, což neuniklo zraku hlavního rozhodčího. Dinamo bude rozehrávat.
     
    3
    Poprvé v utkání se do útoku vydala také domácí Belšina. Poslední celek běloruské soutěže se vydal vpřed po levé straně, ale centr byl sražen do autu.
     
    2
    Goropevšek se dostal na hranici velkého vápna, kde si krásně přehodil míč na levačku a dostal se do zakončení. Jeho skákavá rána však minula branku.
     
    1
    Hostující Dinamo obstaralo výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Hostující celek se ihned usadil na polovině soupeře a postupnou kombinací si hledá prostor pro zakončení.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Belšina Babrujsk: Glebko – Grek, Kovel, Maljarov, Nečajev, Odeoibo, Ročev, Salimov, Solanovič, Jasukevič
    Náhradníci: Bežonov, Boltruševič, Charitonovič, Kirisov, Nivaldo, Pysko, Rekiš

    FC Dinamo Minsk: Bručić – Danilo, Goropevšek, Klimovič, Kozlov, Olechnovič, Plotnikov, Rios, Šikavka, Švecov, Suchockij
    Náhradníci: Bilonog, Borodin, Davjiskiba, Děmčenko, Dinga, Chalimončik, Pavlovski, Ruděnok, Vergejčik.
     
    FK Belšina Babrujsk

    Domácí Belšina Babrujsk je naprostým otloukánkem nejvyšší běloruské soutěže. V jedenácti duelech vybojovala Belšina jen tři body a krčí se na poslední pozici ligové tabulky. Na záchranu v tuto chvíli ztrácí už deset bodů. V posledním duelu prohrála 2:3 se Slavií Mozyr.
     
    FC Dinamo Minsk

    Hostující Dinamo Minsk nemůže být s průběhem sezóny spokojené. Po jedenácti duelech má na svém kontě třináct bodů a patří mu třináctá pozice. Na sestupové příčky má navíc k dobru jediný bod. Dotírající Gorodeja navíc v posledních týdnech získává pravidelně body. V posledním duelu Dinamo prohrálo doma se Soligorskem 0:1.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání běloruské ligy mezi FK Belšina Babrujsk a FC Dinamo Minsk. Výkop je stanoven na 17 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 6. Klimovič (Goropevšek), 45. Danilo (Klimovič), 51. Goropevšek, 65. Vergejčik

    Karty:   10. Salimov (BBO) – 25. Danilo (MNK), 45. Rios (MNK)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 7:6. Rohy: 4:5.
    FK Belšina Babrujsk: Glebko – Grek, Kovel, Maljarov, Nečajev, Odeoibo (64. Nivaldo), Ročev (58.Kirisov), Salimov, Solanovič (74.Rekiš), Jasukevič
    Náhradníci: Bežonov, Boltruševič, Charitonovič, Kirisov, Nivaldo, Pysko, Rekiš

    Dinamo Minsk: Bručić – Danilo (61.Vergejčik), Goropevšek, Klimovič (73. Borodin), Kozlov, Olechnovič, Plotnikov, Rios, Šikavka (79. Bilonog), Švecov, Suchockij
    Náhradníci: Bilonog, Borodin, Davjiskiba, Děmčenko, Dinga, Chalimončik, Pavlovski, Ruděnok, Vergejčik
    bahis siteleri