Stuttgart – Osnabrück 0:0 (kon.) | Hannover – Heidenheim 2:1 (kon.) | Aue – Karlsruher SC 1:0 (kon.)
konec
Hannover 96
2:1 (2:0)
1.FC Heidenheim 1846
Neděle 07.06.2020, 13:30 • HDI-Arena. Hannover • 2. německá Bundesliga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:30.
     
    Hannover 96

    Domácí Hannover zatím bojuje o místa ve středu druholigové tabulky. Po devětadvaceti kolech má na svém kontě třicet devět bodů a patří mu sedmá pozice. Na třetí Hamburk aktuálně ztrácí deset bodů a s bojem o postup mezi německou smetánku to vypadá nevalně. V posledním utkání doma přehrál 3:0 Drážďany.
     
    1.FC Heidenheim 1846

    Domácí Heidenheim jen a tom v boji o účast mezi německou smetánkou mnohem lépe. Na třetí Hamburk ztrácí ze čtvrté pozice jediný bod. Aktuálně má na svém kontě čtyřicet osm bodů. Venku ale nejsou výkony Heidenheimu optimální. V posledním utkání přehrál 3:0 Aue.
     
    Vzájemný zápas

    V podzimním utkání dokázal Heidenheim doma vyhrát 4:0.
     
    Úvodní sestavy:

    Hannover 96: Zieler – Korb, Franke, Hübers, J.-K. Horn – Kaiser, Anton, Haraguči, Prib (C) – Guidetti, Ducksch.
    Náhradníci: Ratajczak – Ostrzolek, Teuchert, M. Stendera, Muslija, S. Jung, Ph. Ochs, Weydandt, Maina.

    1.FC Heidenheim 1846: K. Müller – Busch, Mainka, Beermann, Theuerkauf – Griesbeck, Dorsch – Schnatterer (C), Kerschbaumer, Mohr – Kleindienst.
    Náhradníci: Eicher – Multhaup, Föhrenbach, Otto, Strauß, Feick, Schimmer, Leipertz, Sessa..
     
    Oba týmy už jsou na hřišti. Hannover oblékne červené dresy, zatímco hostující Heidenheim zvolil modrou sadu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hostující Heidenheim obstaral výkop do prvního poločasu dnešního utkání. Hostující celek se ihned vydal do útoku, ale nákop na levé křídlo skončil v autu.
     
    2
    Timo Hübers vyslal prudkou průnikovou přihrávku na hranici pokutového území, jenže nikdo v červeném dresu jeho pobídku nepochopil a míč skončil u obránců.
     
    3
    Patrick Mainka nakopl míč z pravé strany na polovinu Hannoveru, jenže nikdo v modrém dresu Heidenheimu se za jeho pobídkou zrovna nehnal.
     
    4
    Hra je přerušena! Domácí Marvin Ducksch zůstává ležet na trávníku po hlavičkovém souboji ve středu hrací plochy. Rozehrávat bude Heidenheim.
     
    5
    Norman Theuerkauf dostal přihrávku na levou stranu, odkud poslal prudký centr do pokutového území, jenže zadáci Hannoveru si na jeho pobídku dali pozor.
     
    6
    Edgar Prib si došel pro přihrávku na pravou stranu, procedil pobídku do pokutového území, ale dobíhající John Guidetti na dlouhou nohu netrefil svatyni.
     
    7
    Hannover zahrával rohový kop. Prib tentokrát zvolil prudký přízemní centr na přední tyč, kam si ale nestačil naběhnout nikdo v červeném dresu Hannoveru.
     
    8
    Marnon-Thomas Busch prošel s míčem u nohy do blízkosti pokutového území, přesnou přihrávkou oslovil Schnatterera, který si pro změnu nepotykal se zpracováním.
     
    9
    Kevin Müller si dal pozor na vysoký centr z pravé strany, vystartoval na malé vápno a ukryl míč do svých rukavic. Hosté se v posledních minutách začínají více dostávat do hry.
     
    10
    Marc Schnatterer si na pravé straně pohlídal odražený míč, bez problémů se s ním otočil a přenesl těžiště hry na levou stranu. Hannover se ale zmocnil míče.
     
    11
    Waldemar Anton vlétl do hlavičkového souboje na pravé straně až příliš neohroženě a trefil statického soupeře. Rozhodčí odpískal domácímu hráči edovolený zákrok.
     
    12
    Jannes-Kilian Horn dostal krásnou přihrávku na levé křídlo, prosmýkl se kolem obránce, jenže jeho nadýchaný centr skončil v rukavicích pozorného gólmana.
     
    13
    Stopeři Hannoveru se rozhodli zapojit do rozehrávky také domácího brankáře. Ron-Robert Zieler nakopl míč na levou stranu, ale nikdo v červeném v akci nepokračoval.
     
    14
    Genki Haraguči to při napadání rozehrávky Heidenheimu přehnal s agresivitou, doslova vlétl do jednoho ze soupeřů a dopustil se nedovoleného zákroku.
     
    15
    Genki Haraguči odcentroval z levé strany před branku hostujícího mužstva, jenže v pokutovém území byl z domácích hráčů jen Guidetti, který se nedostal do zakončení.
     
    16
    Timo Hübers si krásně zpracoval prudkou přihrávku a přenesl těžiště hry na pravé křídlo. Pokračující akci domácího Hannoveru zastavil až včasný zákrok Busche.
     
    17
    Dominik Kaiser se ujal rozehrávky rohového kopu domácího mužstva. Jeho nákop se snesl na malé vápno, jenže nikdo v červeném dresu se k jeho pobídce neprotlačil.
     
    18
    Edgar Prib zahrával ještě jeden rohový kop. Tentokrát našel hlavu urostlého Frankeho, jenže stoper Hannoveru musel zakončovat v tísni a poslal míč nad břevno.
     
    19
    Jannes-Kilian Horn se krásnou kličkou na levé straně zbavil napadajícího Kerschbauera, jenže hostující hráč souboj nevzdal a pomohl si nedovoleným zákrokem.
     
    20
    Marnon-Thomas Busch si dal pozor na napadajícího soupeře a dlouhým nákopem raději poslal míč na polovinu soupeře. Hannover může rozjet novou akci.
     
    21
    Genki Haraguči se na polovině Heidenheimu natahoval po odraženém míči, jenže podklouzl a zapomněl míč kousek za sebou. Zadáci Heidenheimu uklidňují hru.
     
    22
    Marvin Ducksch nakopl míč na levou stranu, kam sprintoval Timo Hübers. Akci domácího celku zastavil až hvizd hlavního rozhodčího, který odpískal hu rukou.
     
    23
    Marnon-Thomas Busch si dal pozor na nepříjemný centr z pravé strany a ve skluzu dokázal míč poslat mimo velké vápno. Heidenheim se zatím brání skvěle.
     
    24
    Genki Haraguči zkusil své střelecké štěstí zakončením zpoza hranice pokutového území. Jeho rána byla sice razantní, ale mířila do míst, kde stál Casteels.
     
    25
    Haraguči zatím dělá hostujícím obráncům obrovské problémy. Šikovný záložník se chytrou kličkou zbavil soupeře, který jej poté musel poslat k zemi.
     
    26
    Tim Kleindienst táhl bleskový protiútok hostujícího celku. Vracející se Timo Hübers jej zastavil jen za cenu žluté karty.
     
    27
    Marvin Ducksch se na pravé straně hrací plochy položil pod nohy rozběhnutému soupeře a včasným skluzem dokázal odehrát míč mimo nebezpečný prostor.
     
    28
    Marnon-Thomas Busch si dal pozor na prudkou přihrávku za obranu Heidenheimu a před rozběhnutým Guidettim zalepil balón pro sebe.
     
    29
    Marcel Franke dostal prostor na levé straně, rozběhl Johna Guidettiho, který se už dral do pokutového území, ale pozorná obrana mu vystavila stopku.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a zatím sledujeme hodně opatrné utkání. Domácí Hannover je sice aktivnější, ale nemůže se dostat do šancí.
     
    31
    Hannover právě vstřelil branku!
    Tak jsem to zakřikl! Hannover se totiž dostává do vedení! Krásnou přihrávku na pravou stranu dostal John Guidetti, který odcentroval pod sebe na malé vápno a dobíhající MARVIN DUCKSCH placírkou doklepl míč do sítě!
    31. Marvin DUCKSCH - 1:0
     
    33
    Genki Haraguči skvěle napadal rozehrávku soupeře, ale šikovný obránce Marnon-Thomas Busch kolem něj dokázal rozehrát. Heidenheim může po delší době zaútočit.
     
    34
    Timo Beermann se skvěle vrátil po levé straně na vlastní polovinu a před rozběhnutým soupeřem odkopl míč vysoko na tribunu. Vhazovat bude Hannover.
     
    35
    Genki Haraguči kouzlil s míčem u nohy na pravé straně hrací plochy, jenže Sebastian Griesbeck němu přistoupil opravdu poctivě a nedovolil mu odcentrovat.
     
    36
    Jannes-Kilian Horn se zapojil do kombinace na vlastní polovině. Krajní obránce Hannoveru si ale netroufl na průnik vpřed, a proto přihrál raději Zielerovi.
     
    37
    Marnon-Thomas Busch vybojoval míč v souboji na levé straně, jenže místo přenesení hry do blízkosti pokutového území raději zvolil přihrávku na kolegy z obrany.
     
    38
    Marnon-Thomas Busch ještě dohnal prudkou přihrávku na pravou stranu na hřišti a přenesl hru do blízkosti pokutového území. Domácí Hannover brání v devíti lidech.
     
    39
    Tobias Mohr si navedl míč do blízkosti pokutového území, přehodil si jej na levačku a zkusil své štěstí. Jeho skákavé zakončení prolétlo kolem vzdálenější tyčky.
     
    40
    Marnon-Thomas Busch si znovu splnil své defenzivní povinnosti na jedničku a nepustil Kaisera k odcentrování do velkého vápna. Hannover bude vhazovat.
     
    41
    Marc Schnatterer se stáhl na levou stranu k Edgaru Pribovi, který svým pokusem o odcentrování vybojoval alespoň rohový kop pro Hannover.
     
    42
    Tim Kleindienst si chtěl zpracovat míč na pravé straně, jenže ve výskoku trefil domácího obránce vysokou nohou někam pod krk. Hostující útočník může být rád, že nevyfasoval žlutou kartu.
     
    42
    Hannover právě vstřelil branku!
    Hannover přidává ještě před přestávkou druhou branku! Jeden z domácích fotbalistů sice zůstal ležet v pokutovém území, ale Hannover pokračoval ve hře. Po kombinaci a nepřesném odkopu hostujícího zadáka se míč dostal k EDGARU PRIBOVI, který si jej přehodil na levačku a přízemní střelou usměrnil míč k tyči.
    42. Edgar PRIB - 2:0
     
    44
    Marc Schnatterer si řekl o přihrávku na pravou stranu, ale Edgar Prib skvěle vystoupil, získal míč a potáhl jej až do blízkosti pokutového území soupeře, kde byl faulován.
     
    45
    Hannover zahrával přímý kop v blízkosti pokutového zemí. Centrovaný míč se stáčel přímo do branky, ale hlavní rozhodčí viděl útočný faul domácího hráče.
     
    45
    Nastavuje se jedna minuta!
     
    45+1
    Hosté se ještě v nastavení vydali do útoku se snahou o zakončení, jenže obrana Hannoveru se skvěle srovnala na hranici velkého vápna a odehrála míč.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce dnešního souboje mohou být spokojenější fotbalisté domácího Hannoveru. Dlouhou dobu jsme sledovali bojovné utkání plné nepřesností. Po půlhodině hry však po krásné akci otevřel skóre Marvin Ducksch. Hannoveru po vstřelení úvodní branky narostla křídla a tři minuty před přestávkou se prosadil ještě Edgar Prib. Do kabin se proto odchází za stavu 2:0.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu 1.FC Heidenheim 1846: ze hřiště odchází Tobias Mohr, přichází David Otto.
    Střídání v týmu 1.FC Heidenheim 1846: ze hřiště odchází Marc Schnatterer, přichází Robert Leipertz.
    Střídání v týmu 1.FC Heidenheim 1846: ze hřiště odchází Norman Theuerkauf, přichází Jonas Föhrenbach.
     
    47
    Edgar Prib napadal rozehrávku Heidenheimu na polovině hrací plochy, ale podle hlavního rozhodčího se dopustil nedovoleného zákroku. Rozehrávat budou hosté.
     
    48
    John Guidetti rozběhl akci domácího Hannoveru středem hrací plochy, jenže nikdo ze spoluhráčů se mu nevydal pomoci. Švédský útočník tak přišel o míč.
     
    49
    Genki Haraguči si navedl míč do blízkosti pokutového území, kde si jej srovnal na pravačku, ale tvrdým zakončením poslal balón vysoko nad břevno.
     
    50
    Jonas Föhrenbach dostal prostor na levé straně, odkud odcentroval na malé vápno, ale domácí brankář Ron-Robert Zieler míč s přehledem vyboxoval.
     
    51
    Žlutou kartu dostává Edgar Prib (Hannover 96).
    Žlutou kartu dostává Tim Kleindienst (1.FC Heidenheim 1846).
     
    52
    Jonas Föhrenbach se v pokutovém území dostal k propadnutému míči, přehodil si jej na levačku a vypálil hodně tvrdě. Jeho dělovka se však vznesla nad břevno.
     
    53
    Ron-Robert Zieler si dal pozor na centr z pravé strany a bez větších problémů schoval míč do svých rukavic. Gólman domácího mužstva zatím drží Hannover v klidných vodách.
     
    54
    Dominik Kaiser svedl souboj u rohového praporku, kde jej napadali hned dva fotbalisté v modrém. Domácí šikula se však z obležení dokázal vysmýknout.
     
    55
    Edgar Prib se vrátil na vlastní polovinu a zastavil prudkou přihrávku z levé strany hrací plochy. Hannover navíc vybojoval vhazování. Domácí kontrolují vývoj duelu.
     
    56
    Edgar Prib získal míč na levé straně hrací plochy, krásně se s ním otočil a rozehrál na pravé křídlo. Haraguči už z těžké pozice neprocedil svůj centr před branku.
     
    58
    Hostující Heidenheim uklidňuje rozehrávku kobminací na vlastní polovině. Jonas Föhrenbach dokonce rozjel útočnou akci, ale obrana Hannoveru byla pozorná.
     
    60
    Je za námi hodina hry a domácí Hannover si stále drží své dvoubrankové vedení z prvního poločasu. Heidenheim se navíc ani po změně stran nedostává do šancí.
     
    61
    Patrick Mainka si dal pozor na vysoký nákop na Juliana Korba a nechal míč proskákat mimo hrací plochu. Hostující Heidenheim bude vhazovat.
     
    62
    Střídání v týmu Hannover 96: ze hřiště odchází Edgar Prib, přichází Linton Maina.
     
    63
    Dominik Kaiser prošel po pravém křídle do blízkosti pokutového území, odkud odcentroval na přední tyč, ale pozorný brankář ukryl míč do rukavic.
     
    64
    Timo Beermann si dal před vlastní brankou pozor na centr z pravé strany hrací plochy a bez problémů odhlavičkoval míč do bezpečí.
     
    65
    Ron-Robert Zieler si zakřičel na své obránce a bez problémů si došel pro nepřesnou přihrávku za obranu Hannoveru. Gólman domácího celku zatím skvěle čte hru.
     
    66
    Timo Hübers se pustil do hlavičkového souboje na polovině soupeře, jenže míč prodloužil jen do prostoru, ve kterém se zrovna nepohyboval nikdo v červeném.
     
    67
    Tim Kleindienst prošel po levém křídle až do pokutového území, jenže v klíčovou chvíli si míč předkopl daleko před sebe a už nedokázal přesně odcentrovat.
     
    68
    Střídání v týmu Hannover 96: ze hřiště odchází John Guidetti, přichází Hendrik Weydandt.
     
    69
    Gólman hostujícího Heidenheimu nakopl míč na hranici velkého vápna, ale jeho pobídka skončila u dobře postaveného stopera Frankeho.
     
    70
    Střídání v týmu 1.FC Heidenheim 1846: ze hřiště odchází Daniel Kerschbaumer, přichází Stefan Schimmer.
     
    71
    Heidenheim zahrával rohový kop. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, jenže nikdo v modrém dresu se nedostal do zakončení. Obrana Hannoveru pokračuje v parádním výkonu.
     
    72
    Jonas Föhrenbach prošel po pravém křídle do blízkosti pokutového území, odkud odcentroval na značku pokutového kopu. Jeho pobídku však obrana odehrála do bezpečí.
     
    73
    Domácí mohli definitivně pojistit svůj triumf! Do zakončení se v pokutovém území dostal Weydandt, který už překonal brankáře, ale toho na brankové čáře zastoupil zadák!
     
    74
    Stopeři Heidenheimu uklidňují hru postupnou rozehrávkou v zadních řadách. Zadáci v modrých dresech by ale raději měli otočit hru na opačnou stranu.
     
    75
    Střídání v týmu Hannover 96: ze hřiště odchází Dominik Kaiser, přichází Philipp Ochs.
    Střídání v týmu Hannover 96: ze hřiště odchází Marvin Ducksch, přichází Cedric Teuchert.
     
    76
    Heidenheim právě vstřelil branku!
    Heidenheim ještě dramatizuje závěrečné minuty utkání! Po rohovém kopu si na centrovaný míč naběhl zcela osamocený STEFAN SCHIMMER, který doklepl míč do odkryté branky!
    76. Stefan SCHIMMER - 2:1
     
    77
    Jannes-Kilian Horn zastavil rozběhnutého Schimmer jen za cenu žluté karty.
     
    78
    Další žlutou kartu vidí za ostrý skluz Philipp Ochs.
     
    79
    Heidenheimu narostla po vstřelení branky křídla a hosté se nadále tlačí do útoku. S dalším zakončením přispěchal Schimmer, ale jeho pokus z otočky prolétl kolem branky.
     
    80
    Genki Haraguči si naběhl na nadýchaný centr z pravé strany hrací plochy, jenže v tísni neusměrnil svou hlavičku mezi tři tyče.
     
    81
    Heidenheim zahrával další rohový kop. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, kde bez problémů zasáhli obránci v červených dresech Hannoveru.
     
    82
    Také s dalším centrem před branku Hannoveru si bez problémů věděl rady Timo Hübers, jež míč odhlavičkoval do bezpečí. Tlak hostujícího celku stále sílí.
     
    83
    Julian Korb vhazoval na pravé straně hrací plochy. Maina mu okamžitě vrátil míč, jenže centr prvního jmenovaného prosvištěl do rukavic brankáře.
     
    84
    Patrick Mainka si došel pro přihrávku na pravé straně a odkopl míč daleko na polovinu Hannoveru. Heidenheim by v těchto minutách měl spíše držet míč.
     
    85
    Julian Korb neodkopl míč z vlastní poloviny. Ten se naopak dostal k rozběhnutému Buschovi, který odcentroval před branku, ale Timo Hübers opět zakročil.
     
    86
    Domácí mohli přidat pojistku! Hendrik Weydandt dostal fantastickou přihrávku do běhu, hnal se sám na brankáře, ale jeho rána pravačkou prolétla kolem pravé tyčky!
     
    87
    Hendrik Weydandt se dostal do dalšího zakončení. Střídající fotbalista si tentokrát přehodil míč na levačku, ale technickým pokusem netrefil zařížení.
     
    88
    Jannes-Kilian Horn dostal přihrávku na levou stranu a snažil se rozehrát za obranu Heidenheimu. Jeho pobídku bez problémů zastavila obrana.
     
    89
    Patrick Mainka skvěle obešel Haragučiho, dostal se na polovinu soupeře a pokračoval ve sprintu s míčem. Jeho následný centr prolétl velkým vápnem bez teče.
     
    90
    Také Timo Beermann ještě zkusil odcentrovat do pokutového území, ale ani jeho nákop nenašel nikoho v modrém dresu hostujícího Heidenheimu.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90+2
    Linton Maina dostal přihrávku na levou stranu pokutového území, zpětnou pobídkou našel Haragučiho, jenže jeho následnou střelu zablokoval obránce.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Sebastian Griesbeck (1.FC Heidenheim 1846).
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Hannover nakonec zvládl domácí souboj s Heidenheimem a vítězí 2:1. Dlouhou dobu jsme sledovali bojovné utkání plné nepřesností. Po půlhodině hry však po krásné akci otevřel skóre Marvin Ducksch. Hannoveru po vstřelení úvodní branky narostla křídla a tři minuty před přestávkou se prosadil ještě Edgar Prib. Po změně stran mohli domácí několikrát navýšit vedení, ale zejména střídající Hendrik Weydandt měl obrovské problémy s trefením branky. Hosté ještě závěr zdramatizovali brankou Schimmera, ale dalších úspěchů už se nedočkali.
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 10:7. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 16:12.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (15:26:58)

    Tomáš Kubečka

    Branky: 31. Ducksch, 42. Prib – 76. Schimmer

    Karty:   26. Hübers (HAN), 51. Prib (HAN), 77. J.-K. Horn (HAN), 78. Ph. Ochs (HAN) – 51. Kleindienst (HEI), 90+3. Griesbeck (HEI)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 10:7. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 16:12.
    Hannover 96: Zieler – Korb, Franke, Hübers, J.-K. Horn – Kaiser (75. Ph. Ochs), Anton, Haraguči, Prib (C) (62. Maina) – Guidetti (68. Weydandt), Ducksch (75. Teuchert).
    Náhradníci: Ratajczak – Ostrzolek, Teuchert, M. Stendera, Muslija, S. Jung, Ph. Ochs, Weydandt, Maina.

    1.FC Heidenheim 1846: K. Müller – Busch, Mainka, Beermann, Theuerkauf (46. Föhrenbach) – Griesbeck, Dorsch – Schnatterer (C) (46. Leipertz), Kerschbaumer (70. Schimmer), Mohr (46. Otto) – Kleindienst.
    Náhradníci: Eicher – Multhaup, Föhrenbach, Otto, Strauß, Feick, Schimmer, Leipertz, Sessa.
    bahis siteleri