Sparta – Opava 2:0 (kon.) | Slovácko – Bohemians 1905 1:2 (kon.) | Č. Budějovice – Teplice 3:1 (kon.)
Jablonec – Karviná 1:0 (kon.) | Příbram – Liberec 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Olomouc 0:2 (kon.)
Ostrava – Slavia 2:2 (kon.) | Plzeň – Zlín 3:0 (kon.)
konec
FK Jablonec
1:0 (0:0)
MFK Karviná
Středa 10.06.2020, 18:00 • Stadion Střelnice, Jablonec nad Nisou • FORTUNA:LIGA • 29. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mne je to pro dnešek vše, přeji hezký večer. (19:58:49)
     
    Urputnou bitvu nakonec lépe zvládl Jablonec, jelikož přece jenom zúročil územní převahu, kterou po většinu duelu disponoval. O zisku tří bodů pro domácí rozhodl jediný gól z kopačky Jana Sýkory. Karviná na druhé straně v okleštěné sestavě také nepředvedla úplně špatný výkon, šancí ale měla po málu. V té asi nejzajímavější minul Tijani branku.

    Slezané si tedy dnes v boji o udržení nepomohli, zatímco Jablonečtí už mají jistou účast ve skupině o titul.
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+3. Chramosta v závěru velkou šanci neproměnil!
     
    90+3
    Ivan Želizko vyprodukoval hodně slabou malou domů a daroval tak vyloženou šanci nově příchozímu Janu Chramostovi! Ten však definitivní pojistku nepřidal a sám před Bolkem těsně minul zařízení.
     
    90+2
    Gigli Ndefe nechal dlouhý nákop na brankáři Bolkovi. Nejvýše se poté vyšplhal Michal Jeřábek, po jehož hlavičce je míč zase o něco dále od domácí brány.
     
    90+2
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Jan Sýkora, přichází Jan Chramosta.
     
    90+1
    Jan Matoušek si s Kasperem Hämäläinenem nejdříve nevyhověl v akci dvou proti jednomu. Nakonec tedy zakončoval první jmenovaný, který prudkou přihrávku finského kolegy usměrnil z hranice vápna mimo.
     
    90
    Jan Krob tvrdě zajel do Ondřeje Lingra. Kromě míče trefil také soupeřovy nohy, to vše v úvodu tříminutového přídavku.
     
    89
    Závěr utkání je pořádně vyhrocený. Uvidíme, kolik minut se bude nastavovat, je ale jisté, že už Slezanům příliš času k vyrovnávací trefě nezbývá.
     
    89
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Tomáš Pilík, přichází Kasper Hämäläinen.
     
    88
    Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Vukadin Vukadinović, přichází Daniel Stropek.
     
    87
    Nechybělo mnoho a bylo vyrovnáno! Ondřej Lingr vyrazil do otevřené obrany Jablonce a přihrál doleva Tijanimu, jehož střela na bližší tyč rozvlnila síť pouze z boku.
     
    86
    Eduardo Santos (KAR) ve vzdušném souboji trefil rukou do hlavy Tomáše Pilíka, za což je oceněn napomenutím žluté barvy.
     
    86
    Karvinským chybí klid. Ivan Želizko se pokoušel o dlouhou přihrávku, přičemž z poloviny hřiště poslal míč až do zámezí. Hrubý bude vykopávat.
     
    84
    Dávid Guba teď kouče Juraje Jeřábka příliš nerozveselil. Zajímavě se rodící protiútok hostujícího celku totiž vyřešil nepřipravenou střelou z velké dálky, Vlastimil Hrubý vůbec nemusel zasahovat.
    83. Krobův centr odhlavičkoval Kratochvíl těsně vedle Bolkovy brány
     
    83
    Následnou standardní situaci si vzal na povel Jan Krob. Kroucený centr jabloneckého beka lízl hlavou Miloš Kratochvíl, načež balon zapadl jen kousek vedle vzdálenější tyčky Bolkovy svatyně!
     
    82
    Tomáš Pilík se stal nezvaným hostem dvojice Eduardo Santos – Ivan Želizko. Dvojice Karvinských jej srazila k zemi, píská se faul.
     
    81
    Dávid Guba dostal opakovanou příležitost centrovat. Poprvé zaúřadovala hlava stopera Jeřábka, další míč v klidu zpacifikoval Vlastimil Hrubý.
     
    80
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Dominik Pleštil, přichází Jan Matoušek.
     
    80
    Ivan Želizko ale umístil míč přímo do rukavic Vlastimila Hrubého. Škoda pro Karvinou, která přišla o solidní příležitost k zahrození.
     
    79
    Tak dlouho byl Ondřej Lingr přidržován za dres, až skončil vleže na hrací ploše. Slezané budou rozehrávat standardní situaci ze zajímavé pozice pro centr.
     
    77
    Výkop Vlastimila Hrubého letěl do zámezí, o čemž dobře věděl Gigli Ndefe, který tělem odstavil Sýkoru a nechal balon spadnout na zem.
     
    77
    Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Abdulrahman Taiwo, přichází Muhamed Tijani.
    Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Jean Mangabeira, přichází Dávid Guba.
     
    76
    Jan Krob za tleskání přítomných diváků rozehrával třináctý roh domácích v zápase, našel však jen Bolka.
     
    75
    Centr Tomáše Pilíka z levé strany si ve vlastní šestnáctce trošku riskantně zpracovával Gigli Ndefe. O ruku se však nejednalo, hra pokračuje dále.
     
    74
    Ondřej Lingr úchvatnou fintou na malém prostoru oklamal Plechatého, který jej poté přidržel za dres. Standardka pro MFK.
     
    73
    Neuspořádaná pasáž ve středu hřiště skončila faulem na Miloše Kratochvíla, po kterém zelenobílí couvají až zpátky na obrannou polovinu.
     
    72
    Hra se momentálně notně kouskuje, což celkové kvalitě duelu příliš neprospívá. Domácí fotbalisté už se malinko stáhli a spíše vyčkávají, s čím vyrukuje soupeř.
     
    71
    Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Filip Kubala, přichází Ivan Želizko.
    69. Čonkův centr našel Lingra přesně, ale jeho pokus o vyrovnání mířil mimo
     
    69
    Matúš Čonka z levého křídla nacentroval přesně na nohu Ondřeje Lingra. Nejlepší střelec MFK svoji pověst nepotvrdil a ránu bez přípravy nasměroval opravdu vysoko nad horní tyč.
     
    68
    Exekuci na sebe vzal sám Tomáš Pilík, jehož rána skončila na dobře postavené karvinské zdi.
     
    67
    Jan Sýkora se ve vápně poroučel k zemi po lehkém kontaktu s Ndefem. Penalta se nepískala, nicméně náplastí může být domácím přímý kop z ideální pozice na ose hřiště po tvrdém faulu na Pilíka.
     
    66
    Jabloneckým fotbalistům vlil vstřelený gól klid do žil a nikam se příliš neženou. Snaží se hlavně držet míč na útočné polovině, daleko od své branky.
     
    65
    Z rychlého útoku Jablonce se stal postupný. Karviná ale soupeře nenechala nic vytvořit a záhy se dostala alespoň ke středu hřiště.
     
    64
    Pozadu nezůstali ani domácí. Miloš Kratochvíl (JAB) rychle dorovnává karetní bilanci.
     
    64
    Gigli Ndefe (KAR) si kromě nedovoleného zákroku neodpustil ani slovní doprovod, a je první, kdo dnes vidí od rozhodčí Adámkové žlutý kartonek.
     
    63
    MFK si přihrává na vlastní obranné polovině. V klidné pasáži se stadionem rozléhají impulzivní pokyny Petra Rady, jenž dnešní zápas skutečně prožívá.
     
    61
    Martin Doležal po nepovedeném rohu příkladně vybojoval míč zpět. Netradičně v roli centrujícího hráče zaměstnal karvinskou obranu, konkrétně Matúše Čonku, který si věděl rady.
     
    60
    Karviná teď bude muset více tvořit, dá se tedy předpokládat, že by se mohla objevovat okénka vzadu. Jedno takové se snažil využít Sýkora, ve sprintu si však sám ukopl balon do zámezí.
    58. Jan SÝKORA - 1:0
     
    58
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Nyní už se ale Severočeši k šanci propracovali a dostávají se do vedení! Hezký centr Libora Holíka z pravého křídla v pokutovém území sklepl Tomáš Pilík na JANA SÝKORU, který bez přípravy zamířil pravačkou neomylně do dolních pater branky!
     
    57
    Jakub Považanec se už nemohl dívat na nepříliš účelné dobývání pokutového území. Zkusil to tedy zpoza vápna, přičemž trefil jen Santose.
     
    56
    Na zemi se tentokrát objevil Martin Šindelář. Standardku rozehrál ranou z obrovské dálky Ondřej Lingr, jenž trefil pouze přiběhnuvšího Pleštila.
     
    55
    Miloš Kratochvíl byl ve středovém kruhu faulován. Jablonečtí tedy museli znovu zaútočit do plných a ani teď se k vytoužené šanci nepřiblížili.
     
    54
    Jan Krob se v těžké pozici na přední tyči zvládl zkroutit k hlavičce, Bolka ale příliš vysokým pokusem nikterak nezaměstnal. Hosté pak zkusili rychlý protiútok, který zhatil ofsajd Vukadinoviće.
     
    53
    Roh získali také svěřenci Petra Rady. Vyjde jim to na jedenáctý pokus?
     
    52
    Ondřej Lingr zahrál rohový kop dobrým centrem do oblasti penaltového bodu. Martin Šindelář v nadějné pozici namířil svoji hlavičku poměrně vysoko nad břevno!
     
    50
    Tomáš Pilík se zalekl napadajících hráčů a toho využil Vukadin Vukadinović. Srbský záložník vyřešil brejk přihrávkou doleva, kde si Ondřej Lingr nepotykal se zpracováním a z možné šance nebylo nic.
     
    49
    Ve druhém poločase se nad Jabloncem spustil déšť, který by také trošku mohl zamíchat kartami. Oba týmy ale momentálně hrají spíše vzduchem.
     
    48
    Gigli Ndefe v krátkém časovém sledu vypustil dvojici centrů. První kontroloval Miloš Kratochvíl, další se stal snadnou kořistí Vlastimila Hrubého.
     
    47
    Jablonec hned od začátku druhé půle načal další fázi dobývání. Oblouček Jakuba Považance na Jana Sýkoru byl sice přesný, avšak Sýkora už se nacházel v ofsajdu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:01.
     
    Rozhodčí Adámková nenastavila k úvodní pětačtyřicetiminutovce ani vteřinu. Mnohem lépe do zápasu vstoupili Severočeši, kteří soupeře v úvodu takřka nepouštěli z obranné poloviny. Jeřábek ale největší šanci neproměnil, a tak se postupně začali osmělovat také Karvinští, kteří obrázek hry zdatně dorovnávali. Zajímavé je, že domácí už zahrávali neskutečných deset rohů! Žádný po hříchu nevyužili.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Také nyní jej ale domácí nevyužili, Pilíkův centr totiž přeletěl všechny zúčastněné. Zdá se, že se do kabin oba celky rozejdou smírně.
     
    44
    Jablonec v závěru poločasu marně dobývá karvinský obranný val. Důležité oživení vložil do kombinace Pleštil, jehož průnik Čonka zastavil jen za cenu rohového kopu.
     
    42
    Matúš Čonka vyslal z levé strany pro obranu nepříjemný nástřel mezi nabíhající hráče. Kvalitní obranný zákrok tentokrát vytasil z repertoáru Miloš Kratochvíl.
     
    41
    Rychlá rozehrávka se však domácím vůbec nevyplatila, Jan Sýkora měl k míči daleko. Následoval nákop Považance až za karvinskou bránu.
     
    40
    Filip Kubala si počínal malinko nešikovně a zahrál rukou. Pro Jablonec to znamená standardku z nějakých pětatřiceti metrů.
     
    39
    MFK hezky zakombinoval na útočné polovině. Mrzet hosty mohlo jen to, že na první pohled zajímavý centr Vukadina Vukadinoviće nikoho nenašel.
     
    38
    Petr Bolek si dával pořádně načas s výkopem od své branky, což Jablonecké pořádně rozčílilo. Čtvrtý rozhodčí je teď u střídačky Petra Rady jako doma.
     
    37
    Dominik Pleštil, ač v nevýhodné výchozí pozici, pořádně potrápil Matúše Čonku ve sprinterském souboji. Zkušený obránce si nakonec pomohl tělem.
     
    36
    Po hodně nevydařené ráně z dálky v podání Taiwa může vykopávat Vlastimil Hrubý.
     
    35
    Znovu sledujeme fázi, kdy to vypadá, že se karvinští fotbalisté malinko osmělují. Pokrok v jejich snažení bezesporu je, že už se pokutovému území o poznání více přibližují.
     
    34
    Filip Kubala se hezky uvolnil od pravé postranní čáry a po zemi tlačil míč do malého vápna. Nesetkal se ale s náběhy spoluhráčů a Michal Jeřábek poměrně snadno odvrátil.
     
    33
    Abdulrahman Taiwo v návalu dalších emocí po tvrdém zákroku na Sýkoru vybojoval rohový kop z levé strany. Čonkův centr byl však z kategorie hrubě nepovedených.
    31. Opět Pilík poslal míč na osamoceného Doležala, ten ale na míč těsně nedosáhl
     
    31
    Standardní situaci rozehrál povedeným centrem Tomáš Pilík. Už to vypadalo, že Martin Doležal dokáže ve skluzu zakončit, z oblasti penaltového puntíku ovšem balon netrefil!
     
    30
    Malinko se přiostřuje. Jean Mangabeira ostrým zákrokem atakoval Kratochvíla, který skončil s bolestivou grimasou na zemi. Karta se zatím udělovat nebude.
     
    29
    Příliš vysoký a dlouhý centr Jeana Mangabeiry z pravého křídla nepředstavoval pro jabloneckou obranu žádnou výraznou hrozbu.
     
    28
    Matúš Čonka odkopl míč z rohu obranné poloviny. Ze souboje Jeřábka s Lingrem putoval kulatý nesmysl do zámezí a k nebi vyletěly ruce snad všech zúčastněných. Vhazovat nakonec bude Karviná.
     
    27
    Libor Holík liknavou rozehrávkou malinko zabrnkal na nervy Petra Rady. Nápor Abdulrahmana Taiwa ještě ustál, Jean Mangabeira už mu balon ukopl do zámezí.
     
    26
    Slezané se v posledních minutách trošku vymanili ze soupeřova tlaku. Zatím se jim ale nedaří ani přiblížit k pokutovému území, natož pak zahrozit před jabloneckou brankou.
     
    25
    Dominik Pleštil se zodpovědně vrátil s Čonkou. A dokonce o něj při obranném zákroku lehce otřel míč, vhazovat tedy může domácí Holík.
     
    24
    Jean Mangabeira konstruktivně vyvezl balon a hezkým naznačením tělem oklamal Považance. Slovenský záložník svého soka podrazil k zemi, píská se faul.
     
    23
    Hráči obou celků nám ve středu pole nabídli podívanou nevalné kvality. Poté, co se míč dostal do autu, to Jablonečtí zkoušejí znovu.
     
    22
    Miloš Kratochvíl dobře viděl za obrannou linii zabíhajícího Tomáše Pilíka. Nákop byl nicméně příliš dlouhý, tentokrát mohl MFK zůstat v klidu.
     
    21
    Karviná drží míč a kombinuje na své obranné polovině. Nejvíce si aktuálně zahraje Petr Bolek, přijímajíc jednu malou domů za druhou.
     
    20
    Jan Krob rozehrál v pořadí již osmý rohový kop zelenobílých. Pravidlo "tři rohy – gól" ovšem zatím v Jablonci ani zdaleka neplatí, nyní se píská útočný faul.
     
    19
    Tomáš Pilík jej rozehrál signálem na Miloše Kratochvíla, jehož ránu zblokovala houština těl před brankou. A podobně skončila i dorážka Jana Kroba, která pramenila jen v další nevyužitý roh.
     
    17
    Libor Holík byl při snaze o centr atakován Taiwem, domácí tak budou zahrávat přímý kop těsně zpoza pravého okraje pokutového území.
     
    16
    Tomáš Pilík je zatím velice aktivní. Karvinští stopeři mají s centry plné hlavy práce, stále však odolávají. Nejnovější nápor svěřenců Petra Rady skončil hodně nepovedeným pokusem Miloše Kratochvíla zpoza šestnáctky.
    14. Pilík se na pravé straně pěkně zbavil soupeře, Sýkora jeho gólovou nabídku nevyužil
     
    14
    Jablonec měl k dispozici dva rohy po sobě. Ten druhý rozehrál nakrátko a Tomáš Pilík si troufl na drzou kličku. Prohození míče mezi soupeřovýma nohama ale vyšlo! Jan Sýkora pak na zadní tyči ke smůle domácích umístil Pilíkův centr pouze nad bránu.
     
    13
    Pleštil znovu zakombinoval s Pilíkem. První jmenovaný pak razantně nacentroval do pokutového území a Martin Šindelář hlavou odvrátil na další roh!
     
    12
    Jakub Považanec dobře zachytil přihrávku ve středu pole a nahrál Martinu Doležalovi. Jablonecký útočník se ke smůle svého týmu trošku ukvapil a slabým obloučkem našel pouze Šindeláře.
     
    11
    Martin Doležal roztáhl hru doleva na Jana Sýkoru. Ten centrem hledal nabíhajícího Pleštila, před kterým zahrál na roh Matúš Čonka. Z následné standardky domácí nic nevytěžili.
     
    10
    Dominik Plechatý si v rozehrávce neporozuměl s Martinem Doležalem a adresoval mu přihrávku zcela do protipohybu. MFK se tak celkem snadno ujímá míče.
     
    9
    Vůbec poprvé se Karviná usadila na útočné polovině. Abdulrahman Taiwo cpal balon z levého okraje pokutového území před branku, kde kraloval Vlastimil Hrubý.
     
    8
    Marek Hanousek šel proti Považanci nebezpečně podrážkou napřed, což rozhodčí Adámková měla jako na talíři. Severočeši mají k dispozici standardní situaci.
     
    7
    Tomáš Pilík v souboji tělo na tělo nedokázal přes Mangabeiru nacentrovat. Petr Bolek už se chystá k výkopu od své klece.
     
    6
    Na to, že se na stadion dostala jen hrstka příznivců, panuje velmi dobrá fotbalová atmosféra. Jablonci domácí prostředí zatím svědčí a soupeře od začátku přehrává.
     
    5
    Jan Krob se propracoval k opakovanému centru a Martinu Doležalovi chyběl v nebezpečném prostoru malý kousek! Hned vzápětí se kopal roh také z druhé strany, znovu centroval Krob, Eduardo Santos ale zasáhl neomylně.
     
    4
    Dominik Pleštil ve sprintu zavezl míč na útočnou polovinu. Tomáš Pilík mu jej pak narazil zpátky do běhu a Marek Hanousek skluzem odvrátil na další roh.
    3. Po rohu Pilíka měl velkou šanci Jeřábek
     
    3
    Hned z prvního rohového kopu mohli domácí otevřít skóre. Pilíkův centr propadl na hranici malého vápna k Michalu Jeřábkovi, jenž v krkolomné pozici levačkou mrštného Petra Bolka nepropálil! Martin Doležal se posléze snažil o dorážku marně.
     
    2
    Miloše Kratochvíla u levé postranní čáry odzbrojil Jean Mangabeira. Severočeši ale rychle podnikli další akci a prudký Sýkorův centr soupeři odvraceli s vypětím všech sil.
     
    1
    Výkopu se chopili Karvinští a Martin Šindelář hned nasměroval míč na útočnou polovinu. Vše ale končí pouze vhazováním pro domácí celek.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Na poslední chvíli tu máme podstatnou změnu v jablonecké sestavě, místo Tomáše Hübschmana, který se zranil, nastupuje Tomáš Pilík.
     
    Hráči obou celků už nastupují na hrací plochu. Jablonec oblékl tradiční zelené dresy, Slezané se představí ve svítivě žluté barvě.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    FK Jablonec: V. Hrubý – Li. Holík, Jeřábek, Plechatý, Krob – Pilík – Pleštil, Kratochvíl, Považanec, Sýkora – Doležal.
    Náhradníci: Hanuš – Štěpánek, Velich, Hämäläinen, Matoušek, Chramosta.

    MFK Karviná: Bolek (C) – Ndefe, Santos, Šindelář, Čonka – Marek Hanousek, Mangabeira – Lingr, Kubala, Taiwo – V. Vukadinović.
    Náhradníci: Pastornický – Stropek, Mu. Tijani, Želizko, Guba, Petkov.

    Rozhodčí: Adámková – Dobrovolný, Dresler.
     
    MFK KARVINÁ

    Slezané mají jasný úkol – zvládnout boj o udržení. Nyní sídlí na čtrnáctém místě FORTUNA:LIGY, zahráli by si tedy baráž. Bodový zisk z Jablonce by rozhodně přišel vhod, avšak Karviná táhne pořádně nepříznivou sérii. Mimo svůj stadion vyšla již osmkrát v řadě střelecky naprázdno! Naposledy se z gólu venku radovala 21. září v Příbrami. Po koronavirové pauze získala dva body ze čtyř utkání, přičemž skórovala pouze jednou. Zlomí dnes prokletí?

    Karvinští ve svém kádru nemají žádného vyloženého střelce. Nejgólovějším hráčem týmu je Ondřej Lingr se čtyřmi zásahy. Tahounem ofenzivy je však bezesporu Adriel Ba Loua. Záložník z Pobřeží Slonoviny doposud žádnou ze svých příležitostí v ročníku neproměnil, nicméně s osmi asistencemi mu patří, společně s plzeňským Buchou, první místo v tabulce nahrávačů. Uvidíme, zda se některá z jeho akcí ujme i na jablonecké Střelnici proti soupeři, kterého MFK porazil ze sedmi vzájemných duelů dvakrát.
     
    FK JABLONEC

    Družina kouče Petra Rady se aktuálně nachází na velmi pěkném čtvrtém stupínku tabulky, který zajišťuje účast ve skupině o titul. A pokud dnes získá tři body, místo mezi smetánkou si bez ohledu na ostatní výsledky definitivně potvrdí. Do utkání s Karvinou půjde v roli jasného favorita, přestože to po opětovném rozběhnutí ligy zatím z jablonecké strany není zejména po herní stránce úplně to pravé. Vzpruhou určitě může být nedělní zápas v Teplicích, kde zelenobílí zvítězili 2:1 krásnou trefou Kratochvíla v nastaveném čase.

    Na domácím stadionu Jablonec ve čtrnácti duelech získal 26 bodů, což je "pouze" o šest více, než venku. Letos tedy neplatí, že Severočeši získávají jasně více bodů před svými ochozy. Hrstku diváků, která na zápas bude moci dorazit, si nicméně určitě budou chtít udobřit za týden starou porážku v derby s Libercem. Nejlepším střelcem týmu je stále Martin Doležal, jenž by rád rozšířil své aktuálně desetigólové konto.
     
    Zdravím všechny fanoušky českého fotbalu! FORTUNA:LIGA má ve středu na programu kompletní program předposledního kola základní části. Na severu Čech uvidíme souboj mezi soupeři, kteří se po koronavirové pauze spíše hledají. FK Jablonec přivítá MFK Karviná!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Ondřej Belák


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 58. Sýkora (T. Pilík)

    Karty:   64. Kratochvíl (JAB) – 64. Ndefe (KAR), 86. Santos (KAR)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 3:5. Rohy: 14:3.
    FK Jablonec: V. Hrubý – Li. Holík, Jeřábek, Plechatý, Krob – T. Pilík (89. Hämäläinen) – Pleštil (80. Matoušek), Kratochvíl, Považanec, Sýkora (90+2. Chramosta) – Doležal (C).
    Náhradníci: Hanuš – Štěpánek, Velich, Hämäläinen, Matoušek, Chramosta.

    MFK Karviná: Bolek (C) – Ndefe, Santos, Šindelář, Čonka – Marek Hanousek, Mangabeira (77. Guba) – Lingr, Kubala (71. Želizko), Taiwo (77. Mu. Tijani) – V. Vukadinović (88. Stropek).
    Náhradníci: Pastornický – Stropek, Mu. Tijani, Želizko, Guba, Petkov.

    Rozhodčí: Adámková – Dobrovolný, Dresler.
    bahis siteleri