Celta Vigo – Alavés 6:0 (kon.) | Valencia – Osasuna 2:0 (kon.) | Real Sociedad – Real Madrid 1:2 (kon.)
konec
Celta de Vigo
6:0 (4:0)
Deportivo Alavés
Neděle 21.06.2020, 14:00 • Estadio Balaídos, Vigo (ESP) • Španělská LaLiga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    86
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Demolice pokračuje. Nolito vysunul krásným dloubáčkem SANTIAGA MINU, který stal rázem tváří v tvář Robertovi. Druhý jmenovaný se za střelou špičkou kopačky jen ohlédl.
     
    78
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Střídající NOLITO umístil míč k pravé tyčce, Roberto se tentokrát vrhl na druhou stranu. Domácí útočník zaznamenává svou čtvrtou trefu v sezóně – předešlé tři vsítil v dresu Sevilly – a navyšuje vedení Viga už na 5:0!
     
    41
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Deportivo je zralé na ručník! Do odraženého balonu se uvnitř velkého vápna položil RAFINHA a střelou o zem, která doskákala skrze hradbu těl ke vzdálenější pravé tyči, navyšuje už na 4:0 pro Vigo!
     
    40
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Teď navíc domácí přidávají třetí trefu! Denis Suaréz našel zpětnou přihrávkou na hranici šestnáctky RAFINHU, který krásnou technickou ranou levačkou poslal míč do vzdálenější šibenice!
     
    21
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    A domácí vedou o dvě branky! Zodpovědnost vzal na sebe IAGO ASPAS, který poslal tvrdou přízemní ránu přesně k pravé tyčce! Roberto vystihl směr střely, na dobře umístěný pokus ale nedosáhl.
     
    14
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Alavésu se podařilo rohový kop odvrátit mimo vápno, na pravé straně si ale pro míč seběhl Denis Suárez, který odcentroval zpět do šestnáctky. Zde si na balon vyskočil nejvýše JEISON MURILLO a hlavičkou přes obránce umístil merunu přesně k pravé tyči!

    Filip Lefenda

    Branky: 14. Murillo (Denis Suárez), 21. Aspas (pen.), 40. Rafinha (Denis Suárez), 41. Rafinha, 78. Nolito (pen.), 86. S. Mina (Nolito)

    Karty:   16. Yokuşlu (CVG) – 15. Lucas Pérez (DAL)   27. Martín (DAL)


    Držení míče: 73 % : 27 %.
    Střely na branku: 10:2. Střely mimo: 2:2. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 14:10.
    Celta de Vigo: Blanco – K. Vázquez, N. Araujo, Murillo, Olaza – Beltrán (64. S. Mina), Yokuşlu (46. Bradarić), Rafinha (46. Nolito) – Aspas (C) (65. Méndez), Smolov, Denis Suárez (72. Aidoo).
    Náhradníci: Villar – Aidoo, Bradarić, G. Fernández, Jacobo González, Hernandez García, Pape Diop, Méndez, S. Mina, Sáenz, Sisto, Nolito.

    Deportivo Alavés: Roberto – Martín, Laguardia (C) (46. Ely), Magallán, López – Sainz (29. Navarro), Pons, Fejsa, Méndez (83. Rioja) – Lucas Pérez (46. Paulino de la Fuente Gómez), Joselu (58. Burke).
    Náhradníci: Castro, F. Pacheco – Burke, Camarasa, Paulino de la Fuente Gómez, Ely, García, Mahmoud, Marín, Navarro, Rioja, Tachi.

    Rozhodčí: A. Vega – A. Izquierdo, J. García
    bahis siteleri