Levante – Real Betis 4:2 (kon.) | Villarreal – Valencia 2:0 (kon.) | Granada – Eibar 1:2 (kon.)
Espanyol – Real Madrid 0:1 (kon.)
konec
Levante UD
4:2 (2:0)
Real Betis
Neděle 28.06.2020, 14:00 • Estadio Ciudad de Valencia (Valencia) • Španělská LaLiga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání španělské La Ligy mezi Levante a Realem Betis. Výkop je stanoven na 14 hodin.
     
    Real Betis

    Celek ze Sevilly prožívá oproti jiným ročníkům nepovedenou sezónu. V jednatřiceti duelech získal jen třicet sedm bodů a patří mu až třináctá pozice ligové tabulky. Na záchranu má nyní k dobru jedenáct bodů a může hrát s klidem na kopačkách. Betis v tomto ročníku trápí špatná defenziva. Dosud inkasoval už čtyřicet osm branek. V posledním utkání ale porazil 1:0 Espanyol.
     
    Levante UD

    Domácí Levante je na tom velmi podobně. V jednatřiceti duelech totiž nasbíralo jen o bod více než jeho dnešní soupeř. Se ziskem třiceti osmi bodů mu tak patří dvanáctá pozice. Na pohárové příčky už ale ztrácí devět bodů. Na domácím hřišti navíc Levante nepatří mezi španělskou špičku. V posledním utkání prohrálo 0:1 s Atléticem Madrid.
     
    Vzájemný duel

    V podzimním střetnutí se Betis radoval z vítězství 3:1.
     
    Úvodní sestavy:

    Levante UD: Aitor Fernández – Miramón, Vezo, Postigo, C. Clerc – Rochina, Campaña, Radoja, E. Bardhi – B. Mayoral, Morales.
    Náhradníci: Koke – Coke, Ó. Duarte, Bruno González, S. León, Hernâni, Martínez, Melero, Toňo, Rober, Martí.

    Real Betis: Robles – Barragán, Bartra, Sidnei, Feddal, Moreno – Canales, G. Rodríguez, W. Carvalho – Loren, Fékir.
    Náhradníci: García, Aleñá, Pedraza, Iglesias, Guardado, González, Juanmi, D. Lainez, Mándí, D. Ramos, Tello..
     
    Úvodní sestavy:

    Levante UD: Aitor Fernández – Miramón, Vezo, Postigo, C. Clerc – Rochina, Campaña, Radoja, E. Bardhi – B. Mayoral, Morales.
    Náhradníci: Koke – Coke, Ó. Duarte, Bruno González, S. León, Hernâni, Martínez, Melero, Toňo, Rober, Martí.

    Real Betis: Robles – Barragán, Bartra, Sidnei, Feddal, Moreno – Canales, G. Rodríguez, W. Carvalho – Loren, Fékir.
    Náhradníci: García, Aleñá, Pedraza, Iglesias, Guardado, González, Juanmi, D. Lainez, Mándí, D. Ramos, Tello.

    Rozhodčí: Jaime – Barranco, Tresaco.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Levante bude hrát v tmavě modrém, zatímco Real Betis oblékne zelenobílé dresy.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hostující Real Betis obstaral výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Hosté se ihned vydali do útoku, jenže nákop na levou stranu si obrana Levante pohlídala.
     
    2
    Domácí Levante se hned při svém prvním přechodu do útoku dostalo až do zakončení. Enis Bardhi se opřel do míče zpoza velkého vápna, ale jeho skákavý pokus minul branku.
     
    3
    Nabil Fékir upadl po souboji s Postigem na hranici pokutového území a dožadoval se odpískání pokutového kopu pro Betis! Sudí ale ukázal odkop od branky.
     
    4
    Hlavní rozhodčí ještě čekal na verdikt kolegy u videa, ale nakonec pouze potvrdil své předchozí rozhodnutí. Fékir se sice hodně zlobí, ale sudí si je jistý.
     
    5
    Real Betis se usadil na polovině domácího celku a postupnou kombinací se přiblížil pokutovému území. Hráči Levante se ale skvěle pohybují a nedávají soupeři moc prostoru.
     
    6
    Antonio Barragán si naběhl na vysokou přihrávku na pravou stranu hrací plochy, jenže měl velké problémy se zpracováním a míč mu od kopačky uskočil k obránci.
     
    7
    Real Betis zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území. Jeho rozehrávky se ujal Sergio Canales, jehož přetažený centr prosvištěl velkým vápnem.
     
    8
    Betis vstoupil do dnešního souboje opravdu hodně aktivně. Antonio Barragán dostal přihrávku do pokutového území, ale jeho zakončení z ostrého úhlu vykopl brankář špičkou kopačky.
     
    9
    Loren si naběhl na přihrávku na hranici pokutového území, odkud zakončil pravačkou, jenže jeho technický pokus skončil na holeni pozorného obránce.
     
    10
    Feddal diriguje rozehrávku Realu Betis na polovině Levante. Domácí fotbalisté zatím působí hodně ospalým dojmem a spíše vyčkávají na kreativitu soupeře.
     
    11
    Nabil Fékir skvěle napadal rozehrávku domácích obránců a přinutil soupeře k chybě. Nepřesnou přihrávku na polovinu hřiště získali domácí zadáci.
     
    12
    Levante si vypracovalo první velkou šanci dnešního souboje! Borja Mayoral si navedl míč na hranici pokutového území, ale jeho technický pokus těsně minul zadní tyč!
     
    13
    Borja Mayoral vymyslel sympatickou přihrávku do pokutového území, jenže nikdo v modrém dresu jeho pobídku nepochopil a obránci Betisu získali míč.
     
    14
    Real Betis se vydal vpřed s protiútokem do otevřené obrany domácího Levante. Antonio Barragán obdržel přihrávku na pravou stranu, ale svou ránu nártem poslal jen do holení obránce.
     
    15
    Nabil Fékir se efektní kličkou zbavil dotírajícího soupeře a uvolnil se k odcentrování. Domácí obránce své zaváhání hasil jen za cenu nedovoleného zákroku.
     
    16
    Také hostující celek se dočkal první vyložené šance! Po přiklepnutí na malé vápno se do zakončení dostal Sergio Canales, jehož ránu Aitor Fernández vyrazil na roh!
     
    17
    Z rohového kopu se hosté ohrožení branky Levante nedočkali. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, jenže nikdo v zelenobílém dresu se neprodral k hlavičce.
     
    18
    Robles musel vyrazit až na hranici vlastní šestnáctky, odkud pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Betis zatím hraje většinu času s míčem na kopačkách.
     
    20
    Levante se dostalo pod obrovský tlak při rozehrávce na hranici pokutového území. Domácí obránci ale předvedli pěknou kombinaci a dokázali se ze zámku vymanit.
     
    21
    Hostující celek se znovu vydal vpřed s rychlým protiútokem. Loren odcentroval do pokutového území, ale nikdo v zelenobílém na jeho pobídku nedosáhl.
     
    22
    Levante právě vstřelilo branku!
    Levante se překvapivě dostává do vedení! Domácí sice útočí opravdu málo, ale pokaždé je z toho nebezpečí! BORJA MAYORAL si naběhl na přihrávku, obehrál Bartru a tvrdou střelou překonal hostujícího brankáře!
     
    24
    Real Betis se ihned vydal vpřed se snahou o bleskovou odpověď. Průnik Fékira z levého křídla však přečetl domácí obránce, který mu míč vypíchl.
     
    25
    Jorge Miramón musel rozehrávat pod tlakem z vlastní poloviny. Krajní obránce Levante poslal přihrávku na pravou stranu, ale jeden z hráčů Betisu míč srazil do autu.
     
    26
    José Luis Morales vyrazil z branky na hranici pokutového území a před naběhnutým soupeřem ukryl míč do svých rukavic. Levante může pokračovat v kombinaci.
     
    27
    Aitor Fernández nakopl míč na pravou stranu hrací plochy, jenže neoslovil nikoho ze svých spoluhráčů. Obránci Realu Betis nechali míč propadnout do zámezí.
     
    28
    Antonio Barragán se z pravého křídla prosmýkl na hranici pokutového území, odkud vymyslel prudký centr na malé vápno, jenže nikdo v zelenobílém na pobídku nedosáhl.
     
    29
    Nabil Fékir si snad potřetí v dnešním utkání vytvořil skvělou prací střeleckou pozici, jenže jeho dělovka pravou nohou skončila v rukavicích pozorného brankáře.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a zatím sledujeme opravdu bojovné utkání. Domácí Levante se sice dostalo do vedení, ale od té doby se pouze brání.
     
    31
    Další útočnou akci Realu Betis zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Na své postavení si nedal pozor William Carvalho.
     
    32
    Rozhodčí odpískal krátkou přihrávku na občerstvení.
     
    34
    Až nyní se znovu pokračuje ve hře. Borja Mayoral si naběhl na další vysokou přihrávku na hranici pokutového území, ale Sidnei před ním odkopl míč.
     
    35
    Levante právě vstřelilo branku!
    Domácí celek překvapivě přidává i druhou branku! Po nenápadném přechodu do útoku dostal přihrávku na levou stranu ENIS BARDHI, který si míč přehodil na pravačku a přesnou technickou střelou rozvlnil síť!
     
    37
    Real Betis se po delší době vydal do útoku, jenže akce hostujícího celku neměla dlouhého trvání. Obránci se stačili stáhnout.
     
    38
    Bardhi znovu rozkmital své rychlé nohy po levém křídle, navedl si míč na hranici pokutového území, ale jeho další technický obstřel zablokoval obránce.
     
    40
    Zouhair Feddal prošel po pravém křídle do blízkosti pokutového území, odkud vyslal zajímavou přihrávku na malé vápno, jenže nenašel spoluhráče.
     
    41
    Na světě je první žlutá karta! Za faul při návratu na vlastní polovinu ji dostává právě Feddal.
     
    42
    Domácí celek následně zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území. Jeho rozehrávky se ujal Rochina, jehož technickou ránu srazila zeď na rohový kop.
     
    43
    Levante nezahrozilo ani po rohovém kopu. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, odkud jej bez větších problémů odhlavičkoval urostlý Zouhair Feddal.
     
    44
    Real Betis už se znovu usadil na polovině soupeře a postupnou kombinací si hledá cestičku do velkého vápna. Domácí celek se v závěru první půle musí hlavně bránit.
     
    45
    Nemanja Radoja skvěle vystihl rozehrávku hostujícího celku, natlačil se tělem před Sergia Canalese a vyvezl míč na polovinu Betisu. Levante chce dohrát první půli s čistým kontem.
     
    45+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    45+2
    Marc Bartra si dal pozor na vysokou přihrávku směřující za obranu Realu Betis, natlačil se před rozběhnutého Bardhiho a odkopl míč na polovinu soupeře.
     
    45+3
    Antonio Barragán si doslova naskočil na statického soupeře a dostává žlutou kartu.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce mohou být spokojenější fotbalisté Levante. Hostující Betis byl sice v úvodu mnohem aktivnější, jenže ve 22. minutě se po ojedinělém útoku prosadil Borja Mayoral! Domácí celek rázem vyrovnal hru a deset minut před přestávkou se dočkal i druhé branky. Po další nenápadné akci se trefil Enis Bardhi! Do kabin se proto odchází za stavu 2:0.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Real Betis obstaral výkop do druhého poločasu dnešního souboje. Hosté se vydali do útoku, ale nepřesnou přihrávku zastavila obrana Levante.
     
    46
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Guido Rodríguez, přichází Cristian Tello.
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Antonio Barragán, přichází Juanmi.
     
    48
    José Campaña dostal přihrávku na levou stranu hrací plochy, odkud prodloužil pobídku na polovinu soupeře, jenže nikdo ze spoluhráčů jeho úmysl nepochopil.
     
    49
    Hostující Real Betis sice dokázal vsítit branku, jenže ta nemůže platit! Asistent rozhodčího totiž viděl ofsajd a poslal praporek nad hlavu!
     
    50
    José Luis Morales nakopl míč za obranu Realu Betis, jenže zadáci hostujícího celku stáli blízko u sebe a odehráli míč hlavou mimo nebezpečí.
     
    51
    Levante právě vstřelilo branku!
    Domácí celek přidává krátce po přestávce také třetí branku! Real Betis je doslova na kolenou! JOSE MORALES si na hranici ofsajdu naběhl na krásnou přihrávku, položil si brankáře a uklidil míč do prázdné branky!
     
    53
    Real Betis se ihned po obdržení další branky usadil na polovině soupeře, jenže akce hsotujícího celku skončila nepřesnou přihrávkou za obranu.
     
    54
    Střídající Tello dostal přihrávku na levou stranu, odkud odcentroval do pokutového území, jenže domácí obránce Rubén Rochina přizvedl míč nad břevno.
     
    55
    Zadáci Levante se vytáhli vysoko na polovinu soupeře a domácí celek bez problémů drží míč na svých kopačkách.
     
    56
    Nemanja Radoja poslal přihrávku za obranu soupeře, jenže Enis Bardhi si tentokrát nepohlídal své postavení a nechal se lapit v ofsajdu.
     
    57
    Marc Bartra se z pozice stopery vysunul do blízkosti pokutového území, jenže místo zakončení přihrál na pravou stranu. Hosté ale potřebují hrát vpřed.
     
    58
    Rubén Rochina se prodral do pokutového území a snažil se zakončit z ostrého úhlu. Pod nohy se mu ale položil obětavý obránce, který ránu zastavil.
     
    59
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Marc Bartra, přichází Andrés Guardado.
     
    60
    Levante právě vstřelilo branku!
    Levante pokračuje ve fantastickém výkonu! Po další rychlé akci po levém křídle si na přihrávku na hranici velkého vápna naběhl RUBEN ROCHINA, jehož první ránu zastavil obránce, ale domácí hráč se dostal k dorážce a překonal ležícího brankáře!
     
    62
    Real Betis se prakticky nemůže dostat do hry. Domácí hráči sice disponují dostatečným náskokem, ale nadále pokračují ve vysokém napadání rozehrávky.
     
    63
    Hostující brankář Robles si tentokrát dal dobrý pozor na přihrávku za obranu a hlavou odehrál míč do bezpečí. Fotbalisté Levante ale napadají vysoko.
     
    64
    Tello operoval s míčem na levé straně hrací plochy, odkud odcentroval do pokutového území, jenže znovu našel pouze připraveného obránce domácích.
     
    65
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází José Luis Morales, přichází Hernâni.
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Rubén Rochina, přichází Gonzalo Melero.
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Enis Bardhi, přichází Roger Martí.
     
    66
    Tello dostal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, odkud odcentroval na malé vápno, jenže na jeho pobídku nedosáhl nikdo v zelenobílém dresu.
     
    67
    Střídající Hernani pláchl obráncům hostujícího celku po levém křídle a odcentroval do pokutového území. Na jeho skákavou pobídku však spoluhráč nedosáhl.
     
    68
    Po další rychlé akci zůstal Hernani zcela zapomenut v pokutovém území, jenže radost mu pokazil zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Ofsajd!
     
    69
    Další ofsajd na straně domácího celku! Hernani se v něm objevil podruhé během dvou minut. Domácí trenér jej okamžitě upozornil.
     
    70
    Roger Martí vlétl mezi obránce hostujícího celku a dostal fantastickou přihrávku do běhu. Zadáci se k němu ale stačili vrátit a akci přerušili.
     
    71
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Také hostující Real Betis se nakonec dočkal zásahu! SERGIO CANALES dostal přihrávku do fantastické pozice, zachoval chladnou hlavu a poslal míč za záda domácího brankáře!
     
    73
    Real Betis je vstřelenou brankou pořádně nabuzený. Hostující celek se znovu vydal a snaží se závěrečné minuty dnešního souboje zdramatizovat.
     
    74
    Ruben Vezo dojel v souboji na polovině hřiště jednoho z hostujících fotbalistů a může být rád, že jej hlavní rozhodčí neodměnil žlutou kartou.
     
    75
    Nabil Fékir si troufl na zakončení zpoza hranice pokutového území, jenže jeho ránu přečetl obětavý stoper domácího celku, který ránu zablokoval hrudí.
     
    76
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Borja Mayoral, přichází Sergio León.
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Loren, přichází Borja Iglesias.
     
    77
    Betis předvedl další rychlý přechod do útoku, ale akce opět nemohla pokračovat. Juanmi si totiž nedal pozor na své postavení a byl lapen v ofsajdu.
     
    79
    Ruben Vezo si náběhem řekl o přihrávku na levou stranu, jenže hrudí si míč zpracoval daleko před sebe a už jej nedohnal na hrací ploše.
     
    80
    Domácí Sergio Léon sice dopravil míč do sítě, ale branka nemůže platit, protože asistent rozhodčího jej přistihl v ofsajdu.
     
    81
    Celou předchozí akci ještě řešil rozhodčí u videa, který nakonec rozhodl, že asistent rozhodčího měl pravdu. Ofsajd!
     
    82
    Hostující celek zahrával rohový kop. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, ale brankář Aitor Fernández vyrazil na malé vápno a schoval míč do rukavic.
     
    83
    William Carvalho si na malém vápně naskočil na parádní centr z pravé strany, jenže jeho následná hlavička prosvištěla vysoko nad břevnem.
     
    84
    Žlutou kartu dostává William Carvalho (Real Betis).
     
    85
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Nabil Fékir, přichází Diego Lainez.
     
    87
    Betisu už moc času na zdramatizování dnešního souboje nezbývá. Domácí celek totiž brání v počtu devíti hráčů na vlastní polovině a skvěle kryje prostory.
     
    88
    Celek ze Sevilly zahrával rohový kop. Centrovaný míč tentokrát přiletěl na malé vápno, jenže obrana domácího Levante dnes odvádí skvělou práci.
     
    89
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Hostující celek nakonec dokázal zdramatizovat závěr dnešního souboje! JUANMI si naběhl do pokutového území, kde se dostal k odraženému míči a dorazil jej do branky!
     
    90
    Žlutou kartu dostává Borja Iglesias (Real Betis).
     
    90+1
    Nastavuje se šest minut!
     
    90+2
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Nemanja Radoja, přichází Rober.
     
    90+3
    Borja Iglesias odcentroval do pokutového území, jenže na jeho pobídku si nenaskočil nikdo v dresu Realu Betis. Hráči domácího celku brání ze všech sil.
     
    90+4
    Campaňa zahrával rohový kop domácího Levante. Jeho pobídka přiletěla na malé vápno, kam si pro míč bez problémů došel brankář Joel Robles.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Levante nakonec zvládlo bláznivé utkání a poráží Real Betis 4:2. Hostující Betis byl sice v úvodu mnohem aktivnější, jenže ve 22. minutě se po ojedinělém útoku prosadil Borja Mayoral! Domácí celek rázem vyrovnal hru a deset minut před přestávkou se dočkal i druhé branky. Po další nenápadné akci se trefil Enis Bardhi! Po změně stran navíc přidal další branku Morales! Po hodině hry domácí vedli už 4:0 po zásahu Rochiny! V závěru však Levante trošičku zvolnilo a Betis zdramatizoval závěrečné minuty. Nejprve snížil Canales a druhou branku přidal Juanmi! Na další gól už se hosté nezmohli.
     
    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 3:3. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 14:14.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (16:03:53)

    Tomáš Kubečka

    Branky: 22. B. Mayoral (Postigo), 35. E. Bardhi (Rochina), 51. Morales (Campaña), 60. Rochina – 71. Canales (Feddal), 89. Juanmi

    Karty:   41. Feddal (RBE), 45+3. Barragán (RBE), 84. W. Carvalho (RBE), 90. Iglesias (RBE)


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 3:3. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 14:14.
    Levante UD: Aitor Fernández – Miramón, Vezo, Postigo, C. Clerc – Rochina (65. Melero), Campaña, Radoja (90+2. Rober), E. Bardhi (65. Martí) – B. Mayoral (76. S. León), Morales (C) (65. Hernâni).
    Náhradníci: Koke – Coke, Ó. Duarte, Bruno González, S. León, Hernâni, Martínez, Melero, Toňo, Rober, Martí.

    Real Betis: Robles – Barragán (46. Juanmi), Bartra (59. Guardado), Sidnei, Feddal, Moreno – Canales (C), G. Rodríguez (46. Tello), W. Carvalho – Loren (76. Iglesias), Fékir (85. D. Lainez).
    Náhradníci: García, Aleñá, Pedraza, Iglesias, Guardado, González, Juanmi, D. Lainez, Mándí, D. Ramos, Tello.

    Rozhodčí: Jaime – Barranco, Tresaco
    bahis siteleri