Sivasspor – Yeni Malatyaspor 0:1 (kon.) | Trabzonspor – Antalyaspor 2:2 (kon.) | Alanyaspor – Galatasaray 4:1 (kon.)
Göztepe – Ankaragücü 2:2 (kon.)
konec
Göztepe SK
2:2 (2:1)
MKE Ankaragücü
Středa 08.07.2020, 20:00 • Gürsel Aksel Stadyumu, İzmir • Turecká Superliga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě pro dnešek vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (22:09:51)
     
    Máme za sebou dramatické střetnutí 31. kola turecké Superligy mezi Göztepe a Ankaragücü, které nakonec skončilo remízou 2:2. Do vedení se v 17. minutě dostali hosté, když se po pěkné individuální akci trefil k bližší tyči Dever Orgill. Domácí dokázali srovnat ve 26. minutě, polský útočník Kamil Wilczek bezpečně proměnil nařízenou penaltu. V nastavení prvního poločasu posléze Göztepe dovršilo obrat, hlavičkou se po chytrém sklepnutí Mossora trefil kapitán Soner Aydogdu.

    Pokutový kop měli k dispozici také hosté, hloupým faulem se provinil Atınç Nukan. Exekutor Gerson Rodrigues zachoval chladnou hlavu, balón poslal nechytatelně k pravé tyči. Ankaragücü bylo blízko vítězství, avšak střelu Scarioneho z přímého kopu výborným zákrokem zlikvidoval střídající gólman Göktuğ Bakırbaş.

    Zápas skončil nerozhodným výsledkem 2:2, který pro Göztepe nic neřeší, i nadále zůstává na osmé pozici. Avšak Ankaragücü zase o něco víc přiblížil k hrozbě sestupu, ztráta na patnáctý Konyaspor činí po dnešku pět bodů, přičemž do konce soutěže zbývají poslední tři kola.
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 3:8. Rohy: 1:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 14:21.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Tak ještě jedna žlutá karta. Ante Kulušić pod vlivem frustrace zbytečně přišlápl pravou nohu Tripićovi, který v ten moment už dávno nebyl v držení míče.
     
    90+5
    S největší pravděpodobností poslední akci Ankaragücü zase zhatil Bakırbaş. Čtyřiadvacetiletý gólman vyrazil vpřed proti centru Karabuluta, jenž ze vzduchu lapil do rukavic.
     
    90+4
    Gerson Rodrigues, avšak rozhodnutí sudího nezmění. Aydınus odpískal lucemburskému reprezentantovi faul na Paluliho.
     
    90+3
    Fintičky se Tiagovi Pintovi vůbec nevyplatilo. Jeho nahrávku patou vystihl Ege Özkayımoğlu a Portugalec měl velké štěstí, že přihrávku za obranu zastavil spoluhráč Kulušić.
    90+2. Bakırbaş zlikvidoval pokus Scarioneho z přímého kopu
     
    90+2
    Göktuğ Bakırbaş možná zachránil svůj tým od porážky! Ezequiel Óscar Scarione balón pěkně zakroutil přes zeď, ale brankář s tout variantou počítal a ránu vyrazil!
     
    90+1
    Těsně za vlastním vápnem zahrál rukou Titi. Sudí udělil hříšníkovi žlutou kartu, hosté navíc budou kopat standardku z ideální palebné pozice.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby pět minut.
     
    89
    Střídání v týmu MKE Ankaragücü: ze hřiště odchází Dever Orgill, přichází Aydın Karabulut.
     
    88
    Fotbalisté v bílém střílí ze všech možných pozic. Zhruba z osmnácti metrů vypálil silnější levou nohou Faty, kulatý nesmysl skončil na horní síti.
     
    87
    Střídání v týmu Göztepe SK: ze hřiště odchází Stefano Napoleoni, přichází André Castro.
     
    86
    Střídání v týmu MKE Ankaragücü: ze hřiště odchází İlhan Parlak, přichází Gelmin Rivas.
     
    85
    K dalekonosnému projektilu sáhl İlhan Parlak. Turek tak využil více volného prostoru, avšak Bakırbaş pokus na střed lapil s přehledem.
     
    84
    Tentokráte utekl obraně žlutých Stelios Kitsiou. Řecký fotbalista musel centrovat v plné rychlost, což mělo odraz na výsledné kvalitě, trefil hned prvního blokujícího soupeře.
     
    83
    Pěknou individuální akcí po levé straně se prezentoval Gerson Rodrigues. Míč navedl mezi trojici protihráčů, načež poslal oblouček do vápna, Orgillovi chybělo jen pár centimetrů navíc, aby balón zasáhl.
     
    82
    Ztěžka stoupá zpátky na nohy Stefano Napoleoni. Křídelník chtěl pro domácí vybojovat standardku, jenže Michał Pazdan jako první zasáhl míč.
     
    81
    Rozbhěla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Ta odstartovala příležitostí Saby Lobžanidzeho, dělovka z voleje prolétla dva metry nad.
     
    80
    Göztepe vůbec nemá sílu útočit, překvapivě je to naopak Ankaragücü, které má podle obrazu hry více fyzických sil. Zatím se mu toho však nepodařilo vytěžit ve vedoucí branku.
     
    79
    Střídání v týmu Göztepe SK: ze hřiště odchází Kamil Wilczek, přichází Ege Özkayımoğlu.
     
    78
    Akce ještě pokračovala. Odražený balón sklepl Ezequiel Óscar Scarione pro Fatyho, jehož technické zakončení z druhého doteku proletělo kousek vedle levé části brankové konstrukce.
     
    77
    Po delší době jsme měli možnost vidět ránu, jež směřovala mezi tři tyče. Z dvaceti metrů vypálil na střed Gerson Rodrigues, Göktuğ Bakırbaş s velkými problémy vyrazil kulatý nesmysl nad sebe.
     
    76
    Kamil Wilczek moc dobře věděl, že byl v době průnikové přihrávky Titiho za defenzivní linií soupeře. Přesto se zkusil zapojit do hry a v tom momentu vyletěl vzhůru praporek.
     
    75
    Proti vysokému míči od rohového praporku vystartoval Göktuğ Bakırbaş. Střídající gólman vyboxoval na hranici šestnáctky, kde stál Pinto, tomu ale pokus z halfvoleje vůbec nesedl.
     
    74
    Na druhou stranu okamžitě otočil dění hry Ezequiel Óscar Scarione. Po lajně utekl svému osobnímu strážci a v šestnáctce hledal Orgilla, před nímž odklidil za cenu rohového kopu do bezpečí Poko.
     
    73
    Domácí fotbalisté dělají v posledních minutách velké množství chyb. Göztepe chtělo trpělivě kombinovat, jenže Napoleoni pokazil zdánlivě jednoduchý balón na Wilczeka.
     
    72
    Pomezní nyní zamezil slibně se rozvíjejícímu útoku Ankaragücü. Ukázal ovšem výborné oko, neboť Parlak byl v době nahrávky skutečně za posledním bekem.
     
    71
    Hra pokračuje. Autovým vhazováním ji obnovil Murat Paluli, jeho dlouhý hod doletěl až ke kopačkám Zlatka Tripiće, Chorvat v souboji jeden na jednoho ztroskotal na Pazdanovi.
     
    70
    Střídání v týmu Göztepe SK: ze hřiště odchází Mossoró, přichází Yalçın Kayan.
     
    69
    Stejně jako v prvním, tak i ve druhém poločase dostávají oba týmy pauzu na občerstvení. U střídaček je aktivnější domácí kouč Palut, který rychle diktuje svým svěřencům nové taktické pokyny.
     
    68
    André Biyogo Poko uklouzl na polovině hřiště, přesto ještě dokázal přiťuknout kulatý nesmysl vedle sebe stojícímu Aydogduovi. Ten uklidňuje hru malou domů.
     
    67
    Ofenzivní složku mužstva podpořil Berkan Emir. Po narážečce s Napoleonim doběhl k rohovému praporku, odkud vyslal centr přímo do míst, de stál brankář Ricardo.
     
    66
    Ezequiel Óscar Scarione jemným lobem uvolnil v šestnáctce Orgilla. Než si Jamajčan stihl zpracovat míč, tak k němu přiběhl Titi, jenž soka donutil k chybě.
     
    65
    Domácí fotbalisté chtěli dnes již třetí penaltu, druhou ve svůj prospěch. Podle nich údajně zahrál Tiago Pinto rukou, portugalský bek ovšem měl obě horní končetiny u těla.
     
    64
    Zápas začíná nabírat na obrátkách. Gerson Rodrigues tvrdě narazil do Titiho, který s nárazem nepočítal a hned padl k zemi. Rozhodčí nařizuje volný přímý kop.
     
    63
    Chytré řešení zvolil André Biyogo Poko, jeho nákop pořádně překvapil hostující defenzivu. Jenže míč přebírající Mossoró byl v době pasu v postavení mimo hru.
     
    62
    Dever Orgill mohl v krátkém časovém sledu překlopit vedení na stranu Ankaragücü. Střelu si však připravovalo moc dlouho, nakonec vysoko přestřelil.
     
    61
    Murat Paluli čistým skluzem odebral míč Steliosovi Kitsiouovi. Ten jako by se nesmířil se ztrátou balónu a soka nesmyslně dohrál. Za odměnu získal kartu žluté barvy.
     
    60
    Hodina z utkání uběhla jako voda, do konce základní hrací doby zbývá posledních třicet minut. A následující okamžiky slibují velké drama, oba celky totiž prahnou po vítězství.
    58. Gerson RODRIGUES - 2:2
     
    58
    Ankaragücü právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! GERSON RODRIGUES kopl míč na pravou stranu, kam skákal i Bakırbaş, avšak střela byla tak dobře umístěná, že na ni brankář nedosáhl.
    57. Nedovolený zákrok Nukana, po němž rozhodčí nařídil penaltu
     
    57
    Pokutový kop i na druhé straně! Obrovskou chybu udělal Atınç Nukan, jenž se ve vlastní šestnáctce nechal přeskočit Kitsiouem, jehož následně podrazil.
     
    56
    Střelec prozatím vítězného gólu Soner Aydogdu se snaží zklidnit hru. A daří se mu to, tedy alespoň na chvíli. Několik vteřin podržel balón na svých kopačkách, posléze přihrál Palulimu.
     
    55
    Ante Kulušić rozjel brejk průnikovým pasem po pravé lajně. Tiago Pinto vyslal pas z pravé strany, avšak přímo do rukavic Bakırbaşe.
     
    54
    Střídání v týmu MKE Ankaragücü: ze hřiště odchází Daniel Łukasik, přichází Ezequiel Óscar Scarione.
     
    53
    Stefano Napoleoni vyslal příliš nízký centr do šestnáctky. Z hranice šestnáctky odvrátil nebezpečí Kitsiou, jenž dokonce uvolnil na lajně Rodriguese.
     
    52
    Před rozehráním standardky ještě sudí uklidňuje příliš aktivní hráče v šestnáctce, jimiž jsou Mossoró a Gerson Rodrigues.
     
    51
    Hra je v úvodu druhé půle hodně rozkouskovaná. Opět jsme sledovali střet Daniela Łukasika a Poka, znovu fauloval Polák.
     
    50
    Mossoró chtěl překvapit defenzivu dlouhým nákopem až na Wilczeka. Možná by se to i podařilo, pokud by forward zbytečně nestrčil do Kitsioua.
     
    49
    Na kontě hostů přibyla druhá žlutá karta. Daniel Łukasik si dal míč až moc před sebe, čehož využil k jeho zisku Poko. Právě tohoto hráče následně polský záložník ve skluzu podrazil.
     
    48
    Brankář, který letos zasahuje teprve do pátého ligového utkání v sezóně měl málem okamžitě psotaráno o práci, avšak rána Orgilla proletěla těsně vedle.
     
    47
    Domácí trenér Palut musel sáhnout o poločasové přestávce k vynucenému střídání. Gólman Beto nemůže kvůli bolesti levého stehna pokračovat, mezi třemi tyčemi jej nahradil Göktuğ Bakırbaş.
     
    46
    Střídání v týmu Göztepe SK: ze hřiště odchází Beto, přichází Göktuğ Bakırbaş.
    Střídání v týmu MKE Ankaragücü: ze hřiště odchází Sedat Ağçay, přichází Saba Lobžanidze.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 21:06.
     
    Skončil první poločas zápasu mezi Göztepe a Ankaragücü, který nám nabídl hned tři branky. Do vedení se dostal poslední celek tabulky, pěknou individuální akci zakončil v 17. minutě gólem Dever Orgill. Domácí se dočkali vyrovnání ve 26. minutě, kdy nařízenou penaltu s velkým přehledem proměnil Kamil Wilczek. V nastavení první půle Göztepe dokonalo obrat, po chytrém sklepnutí Mossóra skóroval hlavou Soner Aydogdu.
     
    Statistiky po prvním poločase:
    Držení míče: 55%-45%. Střely na bránu: 3:3. Střely mimo: 2:5. Rohy: 0:1. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 7:10.
     
    45+4
    První poločas skončil.
    45+2. Soner AYDOGDU - 2:1
     
    45+2
    Göztepe právě vstřelilo branku! V posledních vteřinách první půle přichází obrat ve skóre! Mossoró se neunáhlil a balón hlavou přiťukl pod sebe SONERU AYDOGDUOVI, jenž z ideální pozice umístil hlavičku do levého horního rohu, Ricardo plachtil vzduchem marně.
     
    45+2
    Polský stoper tentokráte v defenzivní činnosti, v níž si nepočínal úplně dobře. Wilczekovi nastavil stoličku, což rozhodčí vyhodnotil jako faul.
     
    45+1
    Michał Pazdan dlouhým pasem našel kapitána Sedata Ağçaye, jenž i navzdory krkolomnému postavení střílel. Balón proletěl zhruba metr nad břevnem.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu tři minuty.
     
    44
    Trenér Palut se může uklidnit, Beto bude schopen pokračovat ve hře. Na střídačce má hned dva gólmany, ale jeden má pouhé čtyři starty v lize, druhý dokonce žádný.
     
    43
    Zkušený portugalský gólman nejspíše špatně doskočil, vypadá to na problém s levým stehenním svalem. Bylo by velkou komplikací, pokud by osmatřicetiletý Portugalec musel přenechat místo mezi třemi tyčemi někomu jinému.
     
    42
    Na hranici šestnáctky prodlužoval nepříliš povedený centr Lukasika za sebe Sedat Ağçay. Výborně zareagoval Beto, který rychle vystartoval z brány a sebral míč těsně před Pintem.
     
    41
    André Biyogo Poko může být rád, že ze střetu s Fatym vyvázl bez žluté karty. Pravou nohu mu totiž přišlápl vědomě, sudí si vystačil s ústním varováním.
     
    40
    Do konce prvního poločasu zbývá pět minut. Dočkáme se ještě nějakého gólu nebo půjdou týmy do kabin za nerozhodného stavu?
     
    39
    Pravý bek Murat Paluli zasprintoval a ještě udržel kulatý nesmysl na hrací ploše. Následoval pas do vnitra pokutového území, proti Wilczekovi čistě zakročil Pazdan.
     
    38
    Mossoró si narazil s Napolenim a pokračoval v pohybu vpřed. Finální fázi ovšem nevyšel vůbec dobře, pro přízemní nahrávku středem si vyběhl Ricardo.
     
    37
    Velkou chybu vyrobil na polovině hřiště Berkan Emir. Jeho zasekávačky přečetl Ricardo Faty, který druhým dotykem přetáhl balón na zadní tyč, odkud İlhan Parlak střílel nad.
     
    36
    Na střelu si Dever Orgill netroufl, přeci jen kopal z opravdu velké vzdálenosti. Místo toho přišel centr, po němž hlavičkoval Pinto přímo do rukavic brankáře.
     
    35
    Žlutý kartónek také na druhé straně. Soner Aydogdu byl v souboji s Lukasikem hodně pozdě, polský záložník po odehrání balónu obdržel nepříjemný šlapák proti pravé noze.
     
    34
    Z levé strany vyslal polovysoký centr do vápna Soner Aydogdu. V předklonu za sebe prodloužil Poko, Napoleoni pro změnu v záklonu zakončil mimo tři tyče.
     
    33
    Ještě se zkoumalo, zda Ricardo Faty nezblokoval kulatý nesmysl za pomocí pravé ruky. Konzultace byla rychlá, hra pokračuje.
     
    32
    Zlatko Tripić zvolil překvapivé řešení, z velkého úhlu chtěl balón zakroutit k bližší tyči. Trefil však pouze dvojčlennou zeď.
     
    31
    Máme tu první žlutou kartu. Jejím adresátem se stal Gerson Rodrigues, jenž těsně za polovinou hřiště ve skluzu podrazil Poka bez snahy hrát míč.
     
    30
    K velmi nepříjemnému střetu hlavami došlo na polovině hřiště mezi Mossorem a Ağçay. Ani jeden z hráčů o tom druhém nevěděl.
     
    29
    Utkání pokračuje rozehrávkou hostujícího mužstva ze středového kruhu. Ankaragücü zase musí přidat, remíza je vzhledem k situaci v tabulce málo.
     
    28
    Ihned po vstřeleném gólu nařídil arbitr pauzu na občerstvení. Ta je aplikována ve všech předních evropských soutěžích, aby si hráči z důvodu tříměsíční absence zápasů nepřivodili zranění z únavy.
    26. Kamil WILCZEK - 1:1
     
    26
    Göztepe právě vstřelilo branku! Exekuci vzal na sebe KAMIL WILCZEK. Polský útočník předem věděl, kam bude kopat, balón napálil po zemi k pravé tyči. Ricardo sice trefil stranu, přesto neměl sebemenší šanci zasáhnout.
     
    25
    Konzultace trvala poměrně dlouho, ale původní rozhodnutí platí. Domácí fotbalisté mají velkou šanci srovnat stav zápasu.
     
    24
    Hlavní rozhodčí pochopitelně konzultuje celou situaci s videorozhodčím, jelikož penalta by výrazně mohla ovlivnit průběh celého střetnutí.
    23. Nedovolený zákrok, po němž následoval pokutový kop
     
    23
    Bude se kopat penalta! Proti centru z pravé strany vystartoval gólman Ricardo a úspěšně jej vyboxoval do bezpečí. Akce pokračovala, Göztepe se opět dostalo do šestnáctky a v jejím vnitru Tiago Pinto viditelně přišlápl nohu jednomu ze soupeřů.
     
    22
    André Biyogo Poko ze vzduchu ideálně zpracoval vysoký míč. Hrdina předchozích okamžiků Orgill vzápětí šel do skluzu, jenže trefil pouze nohy soupeře.
     
    21
    Ankaragücü rozjelo bleskový protiútok na druhou stranu. Pinto oslovil Rodriguese, který chtěl lobem přehodit vyběhnuvšího Beta, avšak střela mu vůbec nevyšla.
     
    20
    Ani nadýchaný centr Napoleoniho nepřinesl kýžené vyrovnání. Nukan sice vyskočil vysoko, avšak Pazdan ještě o malinký kousek výše.
     
    19
    Rychlá odpověď domácím nevyšla. Mossoró už napřahoval ke střele, zatažením za dres ho ale vyvedl z rovnováhy Gerson Rodrigues.
    17. Dever ORGILL - 0:1
     
    17
    Ankaragücü právě vstřelilo branku!
    Poslední celek tabulky jde do vedení! DEVER ORGILL po pravé lajně prosvištěl kolem skluzujícího Poka a pokračoval s míčem do pokutového území. Naznačením na střed dokonale zmátl stínícího Titiho, místo toho ovšem vypálil dělovku na přední tyč, Beto reagoval pozdě.
     
    16
    Ztráty Rodriguese využil k úniku po pravé lajně Zlatko Tripić. Kousek od rohového praporku vyslal centr do šestnáctky, Wilczeka podržel na zádech Nukan. Následoval pas do lajny.
     
    15
    Dlouhý nákop stopera Anteho Kulušiće šel Orgillovi za paty. Útočník si ještě chtěl přehodit míč nějakým způsobem přes hlavu, čemuž zabránil Titi.
     
    14
    Chvilková převaha Ankaragücü, na míči opět dominují domácí. Mossoró odvážnou kličkou vymazal ze hry Pinta, jenže poté nepřesně nahrál.
     
    13
    Nedovolený zákrok, druhý v krátkém časovém sledu a opět ze stranu fotbalistů v bílém. André Biyogo Poko posunul míč kolem levé nohy Pazdana, jenž úmyslně srazil soka k zemi a tím zabránil možné šanci.
     
    12
    Všemi možnými prostředky chtěl İlhan Parlak udržet balón na hrací ploše. V poslední fázi šel do kluzu, kterým však trefil pouze nohy protivníka.
     
    11
    Hosté začínají kousat. Sice balón koluje převážně mezi obrannou čtveřicí, avšak nějaké náznaky náběhu z přední strany tu jsou.
     
    10
    Průnikový pas po levé lajně našel Kamila Wilczeka. Vzrušení je zbytečné, polský útočník se totiž v době pasu nacházel v ofsajdu.
     
    9
    Pod velkým tlakem hned dvojice protihráčů nakopl míč nalespo dopředu Ante Kulušić. Faty se za ním vůbec nerozběhl, ten následně skončil v rukavicích Beta.
     
    8
    První střelecký pokus směřující na bránu putuje na konto Zlatka Tripiće. Slabou střelu chorvatského křídelníka ovšem Ricardu zpacifikoval v poklidu.
     
    7
    Další příležitost Ankaragücü byla o poznání nebezpečnější. Za obranu si na centr Pinta naběhl Dever Orgill, jemuž chyběl k dosažení balónu jeden, možná dva kroky.
     
    6
    Ze standardky hosté žádnou šanci nevytěžili. Dlouhý nákop Gersona Rodriguese letěl moc dlouho, André Biyogo Poko bez potíží hlavičkoval mimo šestnáctku.
     
    5
    Právě po jeho odkopu došlo k hlavičkovému souboji mezi Palulim a Fatym. Přestože měl bek lepší pozici, tak to byl on, kdo fauloval.
     
    4
    Zatím máme možnost vidět kombinační hru domcích, jež se odvíjí na jejich obranné polovině. Hru nohama si vyzkoušel také gólman Beto.
     
    3
    Jak zápas dopadne? To je velmi těžké odhadnout. Göztepe by za normálních okolností bylo favoritem, avšak už mu o nic nejde, zatímco Ankaragücü bojuje o záchranu.
     
    2
    Domácí do dnešního utkání vstoupili ve žlutých dresech. Fotbalisté Ankaragücü nastoupili v dresech barvy bílé.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Göztepe SK: Beto – Paluli, Nukan, Titi, Emir – Biyogo Poko, Aydogdu – Napoleoni, Mossoró, Tripić – Wilczek.
    Náhradníci: Bakırbaş, Bilen – C. Borges, A. Castro, Gassama, Kayan, Kesgin, Özkayımoğlu, Yildirim, Wallace.

    MKE Ankaragücü: Friedrich – Kitsiou, Pazdan, Kulušić, Pinto – Ağçay, Łukasik – Rodrigues, Parlak, Faty – Orgill.
    Náhradníci: Çelikay – Akan, Çınar, Karabulut, Karayel, Lobžanidze, Rivas, Scarione, Tultak, Atila Turan.

    Rozhodčí: Aydınus – Taşçıoğlu, Bayık.
     
    MKE Ankaragücü

    Kdo rozhodně v klidu být nemůže, to je Ankaragücü. To má totiž po dvou sezónách v Superlize nakročeno o soutěž níž, neboť momentálně okupuje poslední, tedy osmnáctou pozici. Ale šance vyhnout se sestupu existuje, ztráta na patnáctý Konyaspor činí pět bodů, přičemž maximum získaných bodů je dvanáct.

    To by ovšem Üzülmezova družina musela vstát z mrtvých, pokud bude předvádět podobné výkony jako doposud, tak mohou na záchranu zapomenout. Podobně jako Göztepe, tak ani Ankaragücü po vynucené přestávce ještě nezvítězilo, vybojovalo jen dva body za remízu proti Gaziantepu a Trabzonsporu. Ofenzivu táhne İlhan Parlak, jenž je s šesti ligovými zásahy nejlepším střelcem mužstva.
     
    Göztepe SK

    Göztepe může konec sezóny dohrát ve velké pohodě. Z osmého místa už je bez šance bojovat o účast v evropských pohárech a netýká se ho ani boj o záchranu, neboť na šestnáctý Malatyaspor disponuje devítibodovým náskokem a do konce sezóny zbývají poslední čtyři kola. Ano, Malatyaspor sice má teoretickou šanci Göztepe přeskočit, avšak ostatní soupeři by si mezitím sebrali body mezi sebou.

    Forma celku není vůbec dobrá, hráči jako by se už viděli na dovolené. Po tříměsíční přestávce způsobenou pandemií koronaviru sehráli svěřenci kouče Paluta čtyři utkání s bilancí jedné remízy (3:3 s Alanyasporem) a tří porážek. Nejlepším střelcem týmu je sedmigólový Serdar Gürler, tento forward však v posledních osmi kláních vstřelil jedinou branku.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný středeční večer! Vítám vás při sledování 31. kola turecké Superligy, u zápasu mezi Göztepe a Ankaragücü.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

    Milan Huppert

    Branky: 26. Wilczek (pen.), 45+2. Aydogdu (Mossoró) – 17. Orgill (Kitsiou), 58. Rodrigues (pen.)

    Karty:   35. Aydogdu (GZT), 90+1. Titi (GZT) – 31. Rodrigues (ANK), 49. Łukasik (ANK), 61. Kitsiou (ANK), 90+5. Kulušić (ANK)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 3:8. Rohy: 1:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 14:21.
    Göztepe SK: Beto (46. Bakırbaş) – Paluli, Nukan, Titi, Emir – Biyogo Poko, Aydogdu – Napoleoni (87. A. Castro), Mossoró (70. Kayan), Tripić – Wilczek (79. Özkayımoğlu).
    Náhradníci: Bakırbaş, Bilen – C. Borges, A. Castro, Gassama, Kayan, Kesgin, Özkayımoğlu, Yildirim, Wallace.

    MKE Ankaragücü: Friedrich – Kitsiou, Pazdan, Kulušić, Pinto – Ağçay (46. Lobžanidze), Łukasik (54. Scarione) – Rodrigues, Parlak (86. Rivas), Faty – Orgill (89. Karabulut).
    Náhradníci: Çelikay – Akan, Çınar, Karabulut, Karayel, Lobžanidze, Rivas, Scarione, Tultak, Atila Turan.

    Rozhodčí: Aydınus – Taşçıoğlu, Bayık
    bahis siteleri