Janov – Spal 2:0 (kon.) | Cagliari – Lecce 0:0 (kon.) | Fiorentina – Hellas Verona 1:1 (kon.)
Parma – Bologna 2:2 (kon.) | Udinese – Sampdoria 1:3 (kon.) | Neapol – AC Milán 2:2 (kon.)
konec
Udinese Calcio
1:3 (1:1)
UC Sampdoria
Neděle 12.07.2020, 19:30Italská Serie A • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (21:24:54)
     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 3:3. Rohy: 10:7. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 16:10.
     
    Je konec! Sampdoria Janov zvládla duel na hřišti Udinese a vítězí 3:1. Domácí celek se dostal po boji do vedení hned z první velké šance. Po půlhodině hry se prosadil Kevin Lasagna! Sampdoria ale ještě před přestávkou zabrala, dostala se do tempa a dočkala se vyrovnání. V nastavení se prosadil Fabio Quagliarella. Po změně stran se na šance dlouho čekalo. Závěr utkání však patřil hostům. Nejprve krásným akrobatickým zakončením poslal hosty do vedení Federico Bonazzoli. Udinese sice srovnalo, ale Nuytinck si pomohl rukou a branka nemohla platit. V samotném závěru nastavení pak přidal pojistku Manolo Gabbiadini.
     
    90+5
    Konec zápasu.
    90+4. Manolo GABBIADINI - 1:3
     
    90+4
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Sampdoria v závěru nastavení definitivně pojišťuje svůj dnešní triumf! MANOLO GABBIADINI si na hranici velkého vápna zpracoval Jošidův centr a pohotovou střelou napálil míč k tyči!
     
    90+3
    Udinese v nastavení zahrávalo rohový kop. Nebezpečí ze vzdušného prostoru však obrana Sampdorie odvrátila ven z pokutového území.
     
    90+2
    Kevin Lasagna chtěl rozjet rychlý protiútok domácího celku, jenže zbytečně odevzdal míč soupeři nepřesnou přihrávkou. Sampdoria může zaútočit.
     
    90+1
    Fotbalisté domácího Udinese působí po neuznané brance hodně frustrovaným dojmem a nedaří se jim usadit se na polovině Sampdorie.
     
    90
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    89
    Vyrovnávací branka Udinese nakonec neplatí! Bram Nuytinck si totiž pomohl rukou!
     
    88
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Mato Jajalo, přichází Łukasz Teodorczyk.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Tommaso Augello (UC Sampdoria).
    85. Federico BONAZZOLI - 1:2
     
    85
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Sampdoria se nakonec krátce před koncem dnešního souboje dostává do vedení! FEDERICO BONAZZOLI se navíc blýskl opravdovou parádou! Hostující hráč si našel prostor ve velkém vápna a vystřihl parádní nůžky!
     
    84
    Po následném rohovém kopu už se obrana Udinese dokázala bez větších problémů ubránit. Sampdoria však získala odražený míč a znovu se žene vpřed.
     
    83
    Sampdoria mohla rozhodnout o svém triumfu! Manolo Gabbiadini si naběhl na přihrávku na hranici velkého vápna, ale jeho pohotovou ránu dokázal Musso vyrazit na roh.
     
    82
    Augelo vyslal nebezpečný centr do pokutového území, kde však byli čtyři obránci Udinese proti osamocenému útočnikovi soupeře.
     
    81
    V posledních minutách se bojuje hlavně ve středu hrací plochy a ani jeden z týmů si není schopen vypracovat nějakou možnost k ohrožení branky soupeře.
     
    80
    Juan Musso znovu ukázal fantastické čtení hry. Brankář domácího celku vyrazil mezi hlavičkáře na malé vápno a schoval do rukavic nadýchaný centr.
     
    79
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Fabio Quagliarella, přichází Manolo Gabbiadini.
     
    78
    Udinese zahrávalo další rohový kop, jenže na přetažený centr ve velkém vápně nezareagoval nikdo v černobílém dresu. Sampdoria se znovu ubránila.
     
    77
    Seko Fofana rozjel rychlou akci Udinese vedenou po levém křídle. Rychlonohý fotbalista chtěl odcentrovat na přední tyč, jenže trefil prvního zadáka.
     
    76
    Hosté se po pádu Depaoliho v pokutovém území dožadovali odpískání pokutového kopu, jenže rozhodčí měl souboj přímo před očima a nechal pokračovat ve hře.
     
    75
    Federico Bonazzoli táhl akci hostujícího celku středem hrací plochy a Hidde ter Avest jej zastavil jen za žlutou kartu.
     
    74
    Zadáci Sampdorie znovu uklidňují hru rozehrávkou v zadních řadách. Mezitím se na polovině hřiště srazili Fabio Depaoli a Seko Fofana.
     
    73
    Bartosz Bereszyński se po levém křídle tlačil směrem do pokutového území, jenže Samir si jeho pohyb pohlídal a dokázal jej tělem odstavit od míče.
     
    72
    Fabio Quagliarella se na polovině Udinese pustil do hlavičkového souboje. William Troost-Ekong si v souboji s autorem vyrovnávací branky pomohl zatažením za dres.
     
    71
    Nuytinck chtěl překvapit obranu soupeře rychlou rozehrávkou přímého kopu. Jeho nákop přiletěl na pravé křídlo, ale Seko Fofana svůj centr na malé vápno neprotlačil.
     
    70
    Morten Thorsby trefil soupeře loktem v hlavičkovém souboji a vidí žlutou kartu.
     
    70
    Seko Fofana se na hranici pokutového území probil k odraženému míči, bleskově si jej připravil ke střele, ale technickým obstřelem nezakončil mezi tři tyče.
     
    69
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Jens Stryger Larsen, přichází Hidde ter Avest.
     
    69
    Udinese zahrávalo další rohový kop. Rodrigo de Paul tentokrát poslal střílený centr na přední tyč, kde se do zakončení nedostal nikdo v černobílém.
     
    68
    Omar Colley si dal v pokutovém území pozor na průnikovou přihrávku na domácího hráče a bez váhání před ním odkopl míč do zámezí.
     
    67
    Kevin Lasagna se po rohovém kopu tlačil za odraženým míčem, nicméně v souboji s Depaolim byl o dva kroky později a musel si pomoci nedovoleným zákrokem.
     
    66
    Až nyní musel Emil Audero po delší době zasahovat. Rodrigo de Paul vyzkoušel jeho pozornost střelou ze střední vzdálenosti, ale Audero míč vyboxoval na roh.
     
    65
    Ani po rohovém kopu se nikdo v dresu Udinese nedostal do zakončení. Padající míč si sice našel Nuytinck, ale obránce domácího mužstva jej ideálně netrefil.
     
    64
    Udinese zahrávalo přímý kop na polovině soupeře. Přetažený centr si našel Stefano Okaka, ale jeho hlavičku srazil Thorsby na roh.
     
    63
    Stopeři Sampdorie kombinují opravdu vysoko na polovině domácího celku. Hosté chtějí z dnešního souboje vytěžit tři body a prakticky si zajistit záchranu v Serii A.
     
    61
    Federico Bonazzoli si po další Depaoliho přihrávce našel cestu do zakončení, jenže jeho projektil skončil na hrudi prvního obránce v černobílém dresu.
     
    60
    Je za námi hodina hry a na stadionu Udinese stále platí nerozhodný stav. Domácí celek je sice po změně stran aktivnější, ale obrana Sampdorie odolává.
     
    59
    Fabio Depaoli zkoušel procedit přihrávku do pokutového území, jenže jeho pobídka byla předem čitelná a stopeři Udinese míč rychle odehráli mimo nebezpečný prostor.
     
    58
    Bartosz Bereszyński se po změně stran aktivně snaží podporovat ofenzivu Sampdorie. Krajní obránce hostuícího mužstva svým centrem neoslovil nikoho v modrém.
     
    57
    Bram Nuytinck v souboji na polovině hřiště pořádně zajel do soupeře. Domácí obránce může být rád, že neviděl žlutou kartu.
     
    56
    Udinese si mohlo vzít zpět své ztracené vedení! Rodrigo de Paul se opřel do padajícího míče, ale jeho rána z voleje o kousek minula břevno!
     
    55
    Právě Ken Sema se následně ujal rozehrávky rohového kopu, ale ani jeho další centr si ve velkém vápně nenašel nikdo v černobílém dresu.
     
    54
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Walace, přichází Seko Fofana.
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Ilja Nestorovski, přichází Stefano Okaka.
     
    54
    Aktivní Ken Sema hledal centrem do pokutového území někoho ze spoluhráčů, jenže jeho pobídka přiletěla pouze do míst, kde kralovala obrana.
     
    53
    Pokračuje bojovný souboj z prvního poločasu. Udinese sice hraje častěji s míčem na kopačkách, ale zadáci Sampdorie nejsou líní na krok a dokážou akce domácích eliminovat.
     
    52
    Bartosz Bereszyński se z pozice krajního obránce probil až do zakončení, jenže rána mu vůbec nesedla a prosvištěla daleko od branky domácího Udinese.
     
    51
    První rohový kop druhého poločasu zahrávala také hostující Sampdoria. Přetažený centr si ve velkém vápně nenašel nikdo v modrém. Domácí obrana zasáhla.
     
    50
    Udinese následně zahrávalo další rohový kop, jenže nikdo z urostlých domácích hlavičkářů se tentokrát do zakončení neprobil.
     
    49
    Domácí vstoupili do druhého poločasu mnohem aktivněji a kombinují na polovině Sampdoria. Hosté však skvěle brání a nenechávají soupeřům prostor pro zakončení.
     
    48
    Udinese se ujalo rozehrávku prvního rohového kopu druhého poločasu. Nadýchaný centr přiletěl na značku pokutového kopu, kde nebyl nikdo v černobílém.
     
    47
    Autor vyrovnávací branky Fabio Quagliarella se hned v úvodu druhého poločasu dnešního souboje tlačil středem hřiště do šestnáctky. Obránci mu ale nedovolili zakončit.
     
    46
    Sampdoria obstarala výkop do druhého poločasu dnešního souboje. Ani jeden z trenérů během poločasové přestávky nesáhl k nějaké změně na trávníku.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce platí nerozhodný stav 1:1. Domácí celek se dostal po boji do vedení hned z první velké šance. Po půlhodině hry se prosadil Kevin Lasagna! Sampdoria ale ještě před přestávkou zabrala, dostala se do tempa a dočkala se vyrovnání. V nastavení se prosadil Fabio Quagliarella.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
    45+1. Fabio QUAGLIARELLA - 1:1
     
    45+1
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Hostující Sampdoria se ještě před přestávkou dočkala vytoužěného vyrovnání! FABIO QUAGLIARELLA si naběhl na krásnou Ekdalovu přihrávku na hranici pokutového území a krásnou střelou bez přípravy rozvlnil síť!
     
    45
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Gastón Ramírez, přichází Federico Bonazzoli.
     
    44
    Domácí brankář si dal pozor na další dloubáček za obranu Udinese a bez problémů ukryl míč do připravených rukavic. Domácí už chtějí dohrát první půli s čistým kontem.
     
    43
    Ekdal dojel dalším ostrým skluzem jednoho z domácích fotbalistů a může být rád, že nevyfasoval druhou žlutou kartu. Na podobné zákroky si musí záložník Sampdorie dát pozor.
     
    42
    Aktivní Linetty se pokusil individuálním průnikem dostat kolem obránce do pokutového území, jenže důrazný William Troost-Ekong mu míč ukopl do zámezí.
     
    40
    Žlutou kartu dostává Emil Audero (UC Sampdoria).
    39. Kevin LASAGNA - 1:0
     
    39
    Udinese právě vstřelilo branku!
    Domácí Udinese se ujímá vedení! Po krásné akci si skvělým náběhem řekl o přihrávku aktivní KEVIN LASAGNA, který zakončil z hranice pokutového území a jeho rána skončila v pravém horním rohu!
     
    39
    Karol Linetty chtěl překvapit obranu domácího celku parádním dloubáčkem do pokutového území. Nikdo v modrém dresu jeho pobídku nepochopil a domácí brankář schoval míč do rukavic.
     
    38
    Také Sampdoria si nyní vyzkoušela rozehrávku rohového kopu. Centrovaný míč se snesl k přední tyči, odkud jej odvrátil pozorný Rodrigo de Paul.
     
    37
    Ken Sema se ujal rozehrávky rohového kopu domácího Udinese, ale ani jeho centr neznamenal pro branku hostující Sampdorie vážnější nebezpečí.
     
    36
    Ilja Nestorovski se ujal rozehrávky následného přímého kopu, jenže jeho pobídka do pokutového území našla jen hlavu fotbalisty v modrém dresu Sampdorie.
     
    35
    Thorsby doslova vlétl do souboje na polovině hrací plochy a poslal k zemi jednoho z domácích fotbalistů. Sudí měl střet přímo před očima a odpískal faul.
     
    34
    Zraněný hráč už je zpátky na nohou a znovu se zapojil do hry. Sampdoria mezitím uklidnila rozehrávku v zadních řadách a nikam se s míčem nežene.
     
    33
    Hra je přerušena! Na trávníku totiž zůstává ležet právě Gastón Ramírez, který se drží za levou nohu. Uvidíme, zda bude nadále pokračovat.
     
    32
    Sampdoria zahrávala další rohový kop. Centrovaný míč z kopačky Gastona Ramiréze se snesl na malé vápno, kde zasáhli urostlí stopeři Udinese.
     
    31
    Fabio Depaoli potáhl míč na hranici velkého vápna, jenže si nedokázal obhodit dobře postaveného obránce, který mu vypíchl míč na rohový kop.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a zatím sledujeme hodně opatrné utkání. Hostující Sampdoria si vypracovala jednu možnost, ale jinak na trávníku dominují obrany.
     
    29
    Tommaso Augello si v tísni pomohl zpětnou přihrávkou na stopery hostujícího celku. Sampdoria se snaží hrát s míčem na kopačkách, ale hostům schází pohyb.
     
    28
    William Troost-Ekong nakopl míč na pravou stranu hrací plochy, nicméně Rodrigo de Paul si neporadil se zpracováním a míč mu utekl do zámezí.
     
    27
    Rodrigo de Paul chtěl průnikovou přihrávkou rozběhnout Lasagnu, jenže domácí útočník úmysl svého spoluhráče nepochopil a vůbec se nerozběhl.
     
    26
    Walace si pokryl míč tělem na vlastní polovině a nechal se faulovat. Domácí Udinese tak může rozjet další kombinaci. Zatím sledujeme hodně bojovný souboj.
     
    25
    .
     
    24
    Albin Ekdal kouzlil s míčem u nohy na polovině Udinese, jenže to s kličkama hodně přehnal a může být rád, že si nakonec dokázal pomoci nedovoleným zákrokem.
     
    23
    Albin Ekdal se hnal za odraženým míčem do blízkosti pokutového území, ale dobře postavený Walace byl u balónu mnohem dříve a odkopl jej do bezpečí.
     
    22
    William Troost-Ekong se pustil do hlavičkového souboje s Fabiem Depaolim a hlavou odehrál míč na polovinu soupeře. Sampdoria může rozjet další útok,
     
    21
    Sema dostal přihrávku do blízkosti pokutového území, krásně si míč navedl do palebné pozice, ale technickou střelou pravačkou minul vzdálenější tyčku.
     
    20
    Ken Sema dostal moře volného prostoru na levé straně, prošel do blízkosti velkého vápna, nicméně jeho centr levou nohou skončil v rukavicích brankáře.
     
    19
    Mato Jajalo potáhl míč středem hrací plochy na polovinu soupeře, nicméně jeho pokus o přenesení těžiště hry na pravou stranu zastavil hned první obránce.
     
    18
    Mato Jajalo to přehnal s důrazem v souboji na polovině hřiště a fauloval hostujícího Karola Linettyho. Záložník Sampdorie zůstává ležet s bolestivou grimasou.
     
    17
    Jens Stryger Larsen odcentroval z pravé strany do pokutového území, jenže pro jeho pobídku si bez problémů došel pozorný brankář Audero.
     
    16
    Zadáci hostujícího celku kombinují v zadních řadách na vlastní polovině. Nikdo v dresu domácího Udinese zatím rozehrávku soupeře neatakuje.
    15. Úvodní šance Sampdorie
     
    15
    Hosté si vypracovali úvodní příležitost dnešního souboje! Na parádní centr z levé strany si ve vápně naskočil Fabio Quagliarella, ale hlavičkou trefil Juana Mussa!
     
    14
    Gastón Ramírez si skvěle pokryl míč v blízkosti pokutového území a nechal se faulovat. Dotěrný William Troost-Ekong mu přišlápl kopačku a daroval Sampdorii přímý kop.
     
    13
    Omar Colley diriguje rozehrávku Sampdorie na polovině hřiště. Stoper hostujícího celku zvolil nákop na hranici velkého vápna, kde kralovali obránci Udinese.
     
    12
    Kevin Lasagna poslal prudkou přihrávku na levou stranu hrací plochy, kde si míč zpracoval Ken Sema, jehož centr srazila obrana do zámezí.
     
    11
    Bartosz Bereszyński se dostal k odraženému míči na pravé straně, chytře se s ním otočil a pomohl si malou domů. Audero následně rozehrál vlevo.
     
    10
    Rodrigo de Paul chtěl prostrčit rychlou přihrávku do pokutového území, nicméně stopeři Sampdorie stáli blízko u sebe a odkopli míč do bezpečí.
     
    9
    Juan Musso si zakřičel na svého obránce, aby k němu nechal propadnout vysoký nákop z levé strany hrací plochy. Domácí brankář rychle rozehrál na levou stranu.
     
    8
    Jens Stryger Larsen dostal přihrávku do volného prostoru na pravé straně, jenže měl velké problémy se zpracováním a Fabio Depaoli k němu stačil přistoupit.
     
    7
    Gastón Ramírez si nabíhal do pokutového území na vysoký nákop z levé strany. Ken Sema jeho náběh všas zachytil a stačil míč odhlavičkovat na roh.
     
    6
    Albin Ekdal roztáhl hru na pravou stranu hrací plochy. Fotbalisté Sampdorie následně potáhli míč vpřed, jenže nikdo v modrém nestačil odcentrovat.
     
    5
    Tommaso Augello se prodral z levé strany na hranici pokutového území, kde si míč srovnal na pravačku, ale jeho technickou střelu zastavil hned první obránce.
     
    4
    Zadáci Udinese uklidňují hru postupnou kombinací v zadních řadách. Nikdo v modrém dresu Sampdorie kombinaci domácího mužstva neatakuje.
     
    3
    Fabio Quagliarella natáhl ke střele zpoza hranice pokutového území. Jeho skákavý pokus domácí brankář Musso neudržel v rukavicích a míč mu vypadl.
     
    2
    Karol Linetty dostal přihrávku na polovinu hřiště, jenže Colley k němu dobře přistoupil a nedal mu prostor pro kombinaci. Udinese však zůstane u míče.
     
    1
    Sampdoria obstarala výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Hostující celek se ihned vydal do útoku, ale akce po pravé straně skončila nepřesnou přihrávkou.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Udinese Calcio: Musso – Troost-Ekong, Nuytinck, Samir – Stryger Larsen, de Paul, Walace, Jajalo, Sema – Lasagna, Nestorovski.
    Náhradníci: Nicolas, Perisan – Ballarini, Becao, De Maio, Mazzolo, Fofana, Okaka, Palumbo, Teodorczyk, ter Avest, Zeegelaar.

    UC Sampdoria: Audero – Bereszyński, Jošida, Colley, Augello – Depaoli, Thorsby, Ekdal, Linetty – G. Ramírez – Quagliarella.
    Náhradníci: Seculin – Askildsen, Bertolacci, Bonazzoli, D'Amico, Gabbiadini, Jankto, Chabot, La Gumina, Léris, Maroni, Murru.

    Rozhodčí: Valeri – Bresmes, Caliari.
     
    Vzájemný zápas

    V podzimním měření sil dokázala Sampdoria na svém stadionu zvítězit 2:1.
     
    Udinese Calcio

    Domácí Udinese je na tom o něco lépe. Po jednatřiceti odehraných zápasech má na svém kontě třicet pět bodů a patří mu čtrnáctá pozice. S výhledem na příští sezónu to pro Udinese vypadá dobře. Udinese se ale hodně trápí v útoku. Dosud svým soupeřům nasázelo jen třicet branek. V posledních třech kolech dokázalo vždy bodovat. Po výhře na hřišti AS Řím a domácí remíze s FC Janov dokázalo zvítězit 3:0 na trávníku Spal.
     
    UC Sampdoria

    Celek z Janova bude muset v posledních kolech italské nejvyšší soutěže pořádně bojovat. Po jednatřiceti odehraných zápasech má na svém kontě pouze třicet dva bodů a patří mu šestnáctá pozice. Na záchranu má aktuálně k dobru pouhých pět bodů. V posledních týdnech si výrazně pomohl výhrou nad Lecce a Spal. V posledním kole však utrpěl porážku 0:2 na hřišti Atalanty Bergamo.
     
    Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům italského fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání Serie A mezi Udinese Calcio a UC Sampdoria. Výkop je stanoven na 19:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 39. Lasagna – 45+1. Quagliarella (Ekdal), 85. Bonazzoli, 90+4. Gabbiadini (Jošida)

    Karty:   75. ter Avest (UDI) – 25. Ekdal (SMD), 40. Audero (SMD), 70. Thorsby (SMD), 87. Augello (SMD)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 3:3. Rohy: 10:7. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 16:10.
    Udinese Calcio: Musso – Troost-Ekong, Nuytinck, Samir – Stryger Larsen (69. ter Avest), de Paul, Walace (54. Fofana), Jajalo (88. Teodorczyk), Sema – Lasagna, Nestorovski (54. Okaka).
    Náhradníci: Nicolas, Perisan – Ballarini, Becao, De Maio, Mazzolo, Fofana, Okaka, Palumbo, Teodorczyk, ter Avest, Zeegelaar.

    UC Sampdoria: Audero – Bereszyński, Jošida, Colley, Augello – Depaoli, Thorsby, Ekdal, Linetty – G. Ramírez (45. Bonazzoli) – Quagliarella (79. Gabbiadini).
    Náhradníci: Seculin – Askildsen, Bertolacci, Bonazzoli, D'Amico, Gabbiadini, Jankto, Chabot, La Gumina, Léris, Maroni, Murru.

    Rozhodčí: Valeri – Bresmes, Caliari
    bahis siteleri