AC Milán – Parma 3:1 (kon.) | Bologna – Neapol 1:1 (kon.) | Sampdoria – Cagliari 3:0 (kon.)
AS Řím – Hellas Verona 2:1 (kon.) | Lecce – Fiorentina 1:3 (kon.) | Sassuolo – Juventus 3:3 (kon.)
Udinese – Lazio 0:0 (kon.)
konec
US Sassuolo Calcio
3:3 (1:2)
Juventus FC
Středa 15.07.2020, 21:45 • Venue MAPEI Stadium • Italská Serie A • 33. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec nabídlo hned šest branek, nicméně utkání končí nerozhodným výsledkem 3:3. Sassuolo vstoupilo do druhého poločasu ukázkovým způsobem, neboť během několika minut zvrátilo výsledek ve svůj prospěch. Stará dáma tak poprvé v duelu musela dotahovat, což se jí nakonec povedlo. Koncovka zápasu nám nabídla zajímavé šance na obou stranách, avšak rozhodující branky jsme se nedočkali. Oba celky si tak rozdělí po bodu, což je zřejmě zasloužené. (23:41:39)
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 12:6. Střely mimo: 3:7. Rohy: 3:9. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 13:13.
     
    90+5
    Žlutou kartu dostává Aaron Ramsey (Juventus FC).
     
    90+4
    Pomalu a jistě se nám blíží konec zápasu, dost možná se rozhodující branky nedočkáme. Nyní musel zasahovat Szczesny, který vynikajícím způsobem vychytal soupeře.
     
    90+3
    Domácím se povedlo několik desítek vteřin kombinovat na útočné polovině. Tam Traoré na pravém křídle oslovil Müldüra, jehož vzdušnou nabídku odklidil pozorný de Ligt.
     
    90+2
    Kousek za pokutovým územím zakončoval hostující Dybala, jenomže ani on nepropálil hradbu těl. Sassuolo se tak dokázalo ubránit, nyní se dostává do protiútoku.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    90
    Žlutou kartu dostává Mehdi Bourabia (US Sassuolo Calcio).
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Juventus už delší dobu drží míč na útočné polovině, zcela jistě musíme počítat s nastavením.
     
    87
    Na dlouhou nohu to měl Sandro, který sice zastavil míč před brankovou čárou, avšak před autovou už nikoliv. Sassuolo tak bude vhazovat z vlastní poloviny hřiště.
     
    86
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Domenico Berardi, přichází Gian Marco Ferrari.
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Jeremie Boga, přichází Giacomo Raspadori.
     
    85
    To jsou věci! Nejprve se do vyložené šance dostal Traoré, kterého fantasticky vychytal Szczesny. Z následné dorážky se neprosadil ani Boga, jehož technickou ránu odhlavičkoval z čáry Sandro.
     
    85
    Před námi je závěrečná pětminutovka, Juventus v posledních minutách utahuje smyčku. Domácí se začínají dostávat pod tlak, stále však drží nerozhodný stav.
     
    84
    Odkopem na jistotu to raději provedl Marlon, kterému se povedlo najít rychlonohého Bogu. Ten to udělal velice dobře, neboť svému celku vybojoval volný kop.
     
    83
    Ronaldo se během několika minut natlačil do dalšího zakončení, to tentokráte skončilo na obětavém protihráči. K dorážce se dostal Dybala, jenž pálil úplně vedle.
     
    82
    Sassuolo pořádně riskovalo, nicméně se od svého pokutového území dokázalo dostat do bezpečných vod. Ještě před středovým kruhem ale zakročil Rabiot.
     
    81
    Žlutou kartu dostává Leonardo Bonucci (Juventus FC).
     
    81
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Blaise Matuidi, přichází Aaron Ramsey.

    David Suchý

    Branky: 29. Djuričić (Caputo), 51. D. Berardi, 54. Caputo (D. Berardi) – 5. Danilo (Pjanić), 12. Higuaín (Pjanić), 64. Sandro (Bentancur)

    Karty:   42. Magnanelli (SAS), 53. Kiriakopoulos (SAS), 58. D. Berardi (SAS), 90. Bourabia (SAS) – 45+2. Bernardeschi (JUV), 62. Ronaldo (JUV), 81. Bonucci (JUV), 90+5. Ramsey (JUV)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 12:6. Střely mimo: 3:7. Rohy: 3:9. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 13:13.
    US Sassuolo Calcio: Consigli – Müldür, Chiricheş (75. Marlon), Peluso, Kiriakopoulos – Magnanelli (C) (67. Bourabia), Locatelli – D. Berardi (86. G. M. Ferrari), Djuričić (66. Traorè), Boga (86. Raspadori) – Caputo.
    Náhradníci: Pegolo – Bourabia, G. M. Ferrari, Ghion, Haraslín, Magnani, Mercati, Manzari, Traorè, Marlon, Raspadori, Piccinini.

    Juventus FC: Szczęsny – Danilo, de Ligt, Chiellini (C) (46. Rugani), Sandro – Bentancur, Pjanić (57. Rabiot), Matuidi (81. Ramsey), Bernardeschi (62. Costa) – Higuaín (57. Dybala), Ronaldo.
    Náhradníci: Buffon, Pinsoglio – Bonucci, Costa, Demiral, Dybala, Muratore, Olivieri, Rabiot, Ramsey, Rugani.

    Rozhodčí: Valeri – Ranghetti, Liberti
    bahis siteleri