AC Milán – Parma 3:1 (kon.) | Bologna – Neapol 1:1 (kon.) | Sampdoria – Cagliari 3:0 (kon.)
AS Řím – Hellas Verona 2:1 (kon.) | Lecce – Fiorentina 1:3 (kon.) | Sassuolo – Juventus 3:3 (kon.)
Udinese – Lazio 0:0 (kon.)
konec
US Sassuolo Calcio
3:3 (1:2)
Juventus FC
Středa 15.07.2020, 21:45 • Venue MAPEI Stadium • Italská Serie A • 33. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec nabídlo hned šest branek, nicméně utkání končí nerozhodným výsledkem 3:3. Sassuolo vstoupilo do druhého poločasu ukázkovým způsobem, neboť během několika minut zvrátilo výsledek ve svůj prospěch. Stará dáma tak poprvé v duelu musela dotahovat, což se jí nakonec povedlo. Koncovka zápasu nám nabídla zajímavé šance na obou stranách, avšak rozhodující branky jsme se nedočkali. Oba celky si tak rozdělí po bodu, což je zřejmě zasloužené. (23:41:39)
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 12:6. Střely mimo: 3:7. Rohy: 3:9. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 13:13.
     
    90+5
    Žlutou kartu dostává Aaron Ramsey (Juventus FC).
     
    90+4
    Pomalu a jistě se nám blíží konec zápasu, dost možná se rozhodující branky nedočkáme. Nyní musel zasahovat Szczesny, který vynikajícím způsobem vychytal soupeře.
     
    90+3
    Domácím se povedlo několik desítek vteřin kombinovat na útočné polovině. Tam Traoré na pravém křídle oslovil Müldüra, jehož vzdušnou nabídku odklidil pozorný de Ligt.
     
    90+2
    Kousek za pokutovým územím zakončoval hostující Dybala, jenomže ani on nepropálil hradbu těl. Sassuolo se tak dokázalo ubránit, nyní se dostává do protiútoku.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    90
    Žlutou kartu dostává Mehdi Bourabia (US Sassuolo Calcio).
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Juventus už delší dobu drží míč na útočné polovině, zcela jistě musíme počítat s nastavením.
     
    87
    Na dlouhou nohu to měl Sandro, který sice zastavil míč před brankovou čárou, avšak před autovou už nikoliv. Sassuolo tak bude vhazovat z vlastní poloviny hřiště.
     
    86
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Domenico Berardi, přichází Gian Marco Ferrari.
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Jeremie Boga, přichází Giacomo Raspadori.
     
    85
    To jsou věci! Nejprve se do vyložené šance dostal Traoré, kterého fantasticky vychytal Szczesny. Z následné dorážky se neprosadil ani Boga, jehož technickou ránu odhlavičkoval z čáry Sandro.
     
    85
    Před námi je závěrečná pětminutovka, Juventus v posledních minutách utahuje smyčku. Domácí se začínají dostávat pod tlak, stále však drží nerozhodný stav.
     
    84
    Odkopem na jistotu to raději provedl Marlon, kterému se povedlo najít rychlonohého Bogu. Ten to udělal velice dobře, neboť svému celku vybojoval volný kop.
     
    83
    Ronaldo se během několika minut natlačil do dalšího zakončení, to tentokráte skončilo na obětavém protihráči. K dorážce se dostal Dybala, jenž pálil úplně vedle.
     
    82
    Sassuolo pořádně riskovalo, nicméně se od svého pokutového území dokázalo dostat do bezpečných vod. Ještě před středovým kruhem ale zakročil Rabiot.
     
    81
    Žlutou kartu dostává Leonardo Bonucci (Juventus FC).
     
    81
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Blaise Matuidi, přichází Aaron Ramsey.
     
    80
    Zničehonic se mezi střelce mohl zapsat také Ronaldo, který si počkal na ideální moment k zakončení, jenomže mířil doprostřed. Consigli podržel svůj celek.
     
    79
    Už to vypadalo, že by se Dybala mohl dostat do rozhozené obrany. Na poslední chvíli přispěchal se skluzem Locatelli, který nahrával až na kopačku Consigliho.
     
    78
    Po hodně, hodně dlouhé době se k míči dostal také hostující brankář, kterému se přesným odkopem povedlo najít Rabiota, jenž prodloužil pouze k protihráči.
     
    77
    Na pořadu dne byla další standardka, i tentokráte se jí ujal hostující Bentancur. Další z jeho centrů se snesl k hranici malého vápna, kde zasahoval zadák Marlon.
     
    76
    I tak to nemuselo příliš vadit, na druhé straně se pro změnu nepovedlo kvalitně odcentrovat Sandrovi, který mířil do zámezí. Consigli tak obstará další rozehrávku.
     
    75
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Vlad Chiricheş, přichází Marlon.
     
    74
    Kyriakopoulos vhazoval od levé autové lajny, nicméně musel čekat na podporu svých spoluhráčů. Nakonec se mu nabídl Locatelli, který ovšem přišel o míč.
     
    73
    Do konce tohoto zápasu zbývá něco málo kolem dvaceti minut. Výsledek je stále nerozhodný, avšak koncovka tohoto zápasu nám jistě přinese zajímavé momenty.
     
    69
    V hlavičkovém souboji se pro změnu povedlo uspět Pelusovi, který se dostal před Ronalda. Prvně jmenovaný odehrál míč do zámezí, následovat bude aut.
     
    68
    Obrannou povinnost si splnil Peluso, kterému se navíc povedlo odkopnout až na druhou stranu, kde v souboji neuspěl Caputo. Juventus tak pokračuje v aktivitě.
     
    67
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Francesco Magnanelli, přichází Mehdi Bourabia.
     
    66
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Filip Djuričić, přichází Hamed Traorè.
     
    65
    Poprvé po svém příchodu na hrací plochu se do útočného výpadu zapojil Costa, který měl před sebou příliš málo prostoru. Prostoru raději nahrával za sebe.
    64. Aléx SANDRO - 3:3
     
    64
    Juventus právě vstřelil branku!
    Také hostujícímu celku se povedlo srovnat krok! Juventus totiž zahrával rohový kop, ke kterému se v tomto případě postavil Bentancur. Tomu se na přední tyči povedlo najít ukrytého ALEXE SANDRA, který prudkou hlavičkou nedal Consiglimu sebemenší šanci. Panečku, to je zápas! Začínáme tedy opět od nuly.
     
    64
    Je za námi hodina hry, zatím jsme se dočkali hned pěti branek. Stará dáma bude muset zabrat, na případné vyrovnání má zhruba třicet minut, což je hodně času.
     
    63
    Z velké vzdálenosti zkoušel své štěstí domácí Magnanelli, který ovšem trefil pouze protihráče před sebou. Poté si celkem důrazným zákrokem pomohl Ronaldo.
     
    62
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Federico Bernardeschi, přichází Douglas Costa.
     
    62
    Žlutou kartu dostává Cristiano Ronaldo (Juventus FC).
     
    62
    Aby toho nebylo málo, tak se do šance dostal také Ronaldo, kterému se zakončení z jedničky zrovna moc nepovedlo. Consiglimu se povedlo zakročit v sedě.
     
    61
    Co scházelo! Na adresný centr z pravé strany si uvnitř pokutového území naskočil střídající Rabiot, jehož hlavička putovala kousek vedle branky.
     
    60
    Právě Dybala se zhostil rozehrávky standardky, kterou dokázal poslat na hlavu nenápadného Ronalda. Ten se nacházel v ofsajdu, i tak hlavička směřovala nad.
     
    59
    Ronaldovi se nepovedlo proniknout kolem vracejícího se Berardiho, místo toho sám zahrál rukou, čehož si sudí všiml. Sassuolo tak bude zahrávat další volný kop.
     
    58
    V krátkém časovém sledu jsme sledovali další nedovolený zákrok, po kterém vyfasoval žlutou kartu Berardi. Ten tvrdým zákrokem přivítal na hrací ploše Dybalu.
     
    57
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Gonzalo Higuaín, přichází Paulo Dybala.
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Miralem Pjanić, přichází Adrien Rabiot.
     
    56
    Autového vhazování se tak chopil Müldür, který raději vracel míč na vlastní obrannou polovinu. Tam se nacházel Peluso, jenž pro změnu přenášel hru křížem.
     
    55
    Další rychlý protiútok pro změnu táhl středem hrací plochy domácí Djuričić, který se ovšem nedostal přes de Ligta. Druhý jmenovaný přesto odkopával do zámezí.
    54. Francesco CAPUTO - 3:2
     
    54
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    To je neuvěřitelné, domácí se vůbec poprvé v tomto utkání dostávají do vedení! FRANCESCO CAPUTO šikovně přenesl hru na pravou stranu, kde se Berardi dostal k přízemní nabídce na zadní tyč. Tam si seběhl právě Caputo, kterému se ve skluzu povedlo zamést míč do prázdné branky. Stará dáma tak bude muset dotahovat manko!
     
    53
    Žlutou kartu dostává Giorgos Kiriakopoulos (US Sassuolo Calcio).
     
    52
    Juventus se tak dostal do dalších velkých problémů, přišel totiž o dvoubrankové vedení. Domácí jsou i nadále aktivnější, do konce navíc zbývá hodně času.
    51. Domenico BERARDI - 2:2
     
    51
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Domácím se hned v úvodu druhého poločasu povedlo srovnat krok! Sassuolo si totiž během chvíle vybojovalo další standardní situaci, kterou na sebe vzal křídelník DOMENICO BERARDI. Jeho fantastický obstřel nakonec směřoval k přední tyči, kde Szczęsny neměl sebemenší nárok.
     
    51
    Na pravém křídle převzal nahrávku Müldür, který se poté neohroženě dostával k pokutovému území. Tam ho fauloval Bentancur, standardka pro domácí hráče.
     
    50
    U středového kruhu si nedovoleným způsobem počínal střídající Rugani, který takticky poslal k zemi protihráče. Sassuolo okamžitě rozehrálo standardní situaci.
     
    49
    Poté balón opět přistál v pokutovém území, avšak si ho jako první dokázal najít domácí Chiriches. Následně se k němu dostal Consigli, který rozehrál do strany.
     
    48
    Sassuolo zahrálo malou domů, logicky tak byla na pořadu nepřímý volný kop. Z velkého úhlu rozehrával Pjanić, který přiťukl Ronaldovi, jehož ránu srazil protihráč.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí hráči, kteří budou pro změnu hrát zprava doleva.
     
    46
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Giorgio Chiellini, přichází Daniele Rugani.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám nabídl velice zajímavou podívanou. Juventusu se povedlo do tohoto zápasu vstoupit nesmírně aktivně, neboť se hodně rychle dostal do dvoubrankového vedení. Domácí hráči byli na ručník, jenomže se jim do konce poločasu povedlo alespoň snížit. Sassuolo dokonce bylo aktivnějším týmem, a to zejména střelecky. Szczesny měl v prvním dějství plné ruce práce, jeho celek však stále vede o jednu branku.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+5
    První poločas skončil.
     
    45+4
    V závěru prvního poločasu sledujeme celkem dost osobních soubojů. Navíc se oba celky nemohou vypořádat s přesností nahrávek, další nepřesnost provedl Locatelli.
     
    45+2
    Žlutou kartu dostává Federico Bernardeschi (Juventus FC).
     
    45+2
    Boga si nastolil pořádné sousto, navíc se mu nepovedlo obejít hned prvního protihráče. Danilo se čistě dostal k míči, navíc se mu povedlo založit rychlý protiútok.
     
    45
    První poločas bude nastaven o pět minut.
     
    44
    Před nastaveným časem se dočkáme ještě jedné standardní situace. Na trávníku se po důrazném souboji objevil Ronaldo, rozehrávky se naopak chopí Pjanić.
     
    42
    Žlutou kartu dostává Francesco Magnanelli (US Sassuolo Calcio).
     
    42
    Consiglimu se povedlo udržet míč před čárou, rohový kop pro soupeře tak z toho nebude. Naopak Sassuolo podniklo protiútok, ten ovšem Berardi úplně zabrzdil.
     
    41
    l První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.
     
    40
    Po delší době se připomněl Ronaldo, který se dokázal protáhnout až do zakončení. To ovšem dokázal zablokovat Chiriches, jenž si vysloužil potlesk trenéra.
     
    39
    Velice zkušeně to provedl de Ligt, který hlavou prodloužil míč za sebe, kde se nacházel polský brankář. Stará dáma rozehrávku uspěchala, u balónu je Chiriches.
     
    38
    Sám na sebe to vzal Boga, který se dostal mezi přesilu protihráčů. Nakonec si nedovoleným zákrokem pomohl napadající Bentancur, který přerušil akci soupeře.
     
    37
    Po levém křídle si to namířil na útočnou polovinu Kyriakopoulos, který poté hledal spoluhráče u šestnáctky. Tam se do zakončení dostal Berardi, který ale neuspěl.
     
    36
    Talentovaný obránce nakonec zamířil za postranní lajnu, kde nějakou tu chvíli bude. Juventus bude pár vteřin hrát v početní nevýhodě, Szczesny nyní vykopává.
     
    35
    Po jednom z předchozích soubojů skončil na zemi de Ligtr, který má zdravotní problémy. Vypadá to na problémy s ramenem, na hřišti je lékařský personál.
     
    34
    Poté se do velkého vápna dokázal natlačit Berardi, který si přehodil míč na levou nohu, jenomže ten nakonec dopadl vedle branky. Juventus si pořádně koleduje.
     
    33
    Sassuolo si dokonce vybojovalo standardní situaci, avšak tu si hostující obrana dokázala pohlídat. Nejvýše se do vzduchu dostal Bentancur, který odhlavičkoval pryč.
     
    32
    Zatím nepříliš výrazně hrající Boga si potáhl balón k pokutovému území, avšak na zakončení si nevěřil. Místo toho raději přihrál vedle stojícímu Magnanellimu.
     
    31
    Najednou tu máme pořádnou zápletku, Juventus totiž bude muset opět zabrat. Domácí hráči jsou v posledních minutách aktivnější, snížení je tak zasloužené.
    29. Filip DJURIČIĆ - 1:2
     
    29
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Je tu zasloužené snížení v podání domácích hráčů! Sassuolo se opět nahrnulo do pokutového území, kde obrovský kus práce odvedl Caputo, kterému se v pádu povedlo přihrát pod sebe. Tam jako první přispěchal FILIP DJURIČIĆ, jehož zakončení skončilo přesně pod horní konstrukcí. Szczęsny byl v tomto případě naprosto bez šance na reakci.
     
    29
    Na opačné straně se za obránce pokoušel proniknout Bernardeschi, jenomže ještě před ním se povedlo reagovat Pelusovi, který ihned rozehrál do strany.
    28. Berardi nevyzrál na brankáře.
     
    28
    Hezká souhra domácích nakonec přinesla další vyloženou šanci, která byla z kategorie stoprocentních. Sám před brankářem se zjevil Berardi, který trefil pouze Szczęsnyho.
     
    27
    Po zhruba minutovém přerušení se opět pokračuje ve hře. Autové vhazování svého celku si vzal na starost Sandro, který prudkou nabídku nenašel Matuidiho.
     
    26
    Hlavní sudí nařídil krátkou přestávku, což je po koronapauze tradiční řešení. Hráči se okamžitě seběhli k postranní lajně, kde doplňují potřebné tělní tekutiny.
     
    25
    Ani další rohový kop domácích se moc nepovedl, tentokráte se na přední tyči povedlo nejlépe reagoval Chiellini. Juventus se ale začíná dostávat pod menší tlak.
     
    24
    Sassuolo se až nyní dostalo ke své první šanci! Zničehonic měl hodně prostoru kolem sebe Müldür, jehož ukrytou střelu na poslední chvíli vyrazil Szczesny.
     
    21
    Je za námi úvodní dvacetiminutovka, zatím sledujeme celkem pohlednou podívanou. Juventus vede o dvě branky, což znamená, že na tahu jsou domácí hráči.
     
    20
    Peluso se musel pro míč vracet na vlastní obrannou polovinu, útočný výpad Sassuolo se tak o chvíli protáhl. I tak velice nepřesně nahrával pravý obránce Müldür.
     
    19
    Autového vhazování z pravé strany se ujal střelec první branky Danilo, který raději přihrával až na nohu de Ligta. Ten do kombinace zapojil také brankáře Szczęsnyho.
     
    18
    Také Juventus si vyzkoušel další rohový kop, který se stáčel směrem do branky. Consigli si s padajícím míčem dokázal poradit, vyboxoval ho ven ze šestnáctky.
     
    17
    I tak to bylo s drobnou tečí, což domácím hráčům přineslo zisk úvodního rohového kopu. Berardi svůj centr poslal ke vzdálenější tyči, kde nebyl nikdo z kolegů.
     
    16
    Sympatickým pokusem to zkoušel právě Berardi, který zakončoval zhruba z pětadvaceti metrů od branky. Jeho rána putovala nad branku, Szczęsny nezasahoval.
     
    15
    Domácí hráči se na několik desítek vteřin usadili na útočné polovině. Magnanelli se pokoušel nastartovat Caputa, kterému se nepovedlo nastartovat Berardiho.
     
    14
    Nicméně krátce po rozehrávce se před Szczęsnyho dokázal natlačit Caputío, který měl příliš málo prostoru na zakončení. Polský brankář si připsal první zákrok.
     
    13
    Sassuolu tak úvod tohoto zápasu vůbec nevychází, skřípe to zejména v defenzivní činnosti. Ta se ani tentokráte nezachovala nejlépe, Consigli inkasoval podruhé.
    12. Gonzalo HIGUAÍN - 0:2
     
    12
    Juventus právě vstřelil branku!
    Juventus se během několika minut dostává do dvoubrankového vedení, domácí hráči jsou na ručník! Fantastický pas za domácí obranu vyprodukoval aktivně hrající Pjanić, kterému se povedlo nastartovat GONZALA HIGUAÍNA. Argentinec se řítil sám na brankáře Consigliho, kterého dokázal překonat střelou pravou nohou.
     
    12
    Juventus si díky zvýšené aktivitě vybojoval další volný kop, který byl pro změnu rozehrán po zemi nakrátko. Sandro si totiž vybral vedle stojícího obránce de Ligta.
     
    11
    V krátkém časovém sledu jsme sledovali další nedovolený zákrok, po kterém na zemi skončil domácí Locatelli. Taktickým faulem si totiž pomohl vracející se Pjanić.
     
    10
    Hosté si tak vyzkoušeli ještě jeden rohový kop, který ovšem přistál pouze na hlavě protihráče. Tím zřejmě byl útočník Caputo, jenž odklízel za cenu dalšího rohu.
     
    9
    Juventus zahrával standardní situaci kousek za pokutovým územím. K rozehrávce se pochopitelně postavil Ronaldo, jehož rána skončila pouze na dobře postavené zdi.
     
    8
    Už to vypadalo, že se do vyložené šance dostane Higuaín, avšak na poslední chvíli dokázal jeho zakončení zablokovat Peluso. Sassuolo je stále pod tlakem.
     
    7
    Na první přesný zásah jsme tak nemuseli dlouho čekat, Juventusu se povedlo udeřit hned ze své první šance. Domácí mají na případné vyrovnání dost času.
     
    6
    U pravé autové lajny si o nahrávku řekl rychlonohý Bernardeschi, který nakonec přenechal míč pod sebe na Bentancura. Jeho centr doplachtil na nohu Pelusa.
    5. DANILO - 0:1
     
    5
    Juventus právě vstřelil branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu, do kýženého vedení se dostává hostující celek! Stará dáma totiž zahrávala rohový kop, který přinesl cvičený signál. Nahrávka totiž směřovala za pokutové území, kde měl trestuhodně příliš prostoru obránce DANILO, jehož zakončení pravou nohou skončilo až za brankářem Consiglim.
     
    5
    Stará dáma si vybojovala první rohový kop, který nakonec nepřinesl nic nebezpečného. Na opačné straně zakončoval Djuričić, avšak výrazně vedle branky soupeře.
     
    4
    Poprvé se k míči dostal domácí brankář Consigli, který s rozehrávkou celkem vyčkával. Nakonec si vybral vedle stojícího Chirichese, jenž mu hned vracel.
     
    3
    Ukázkové zpracování neposedného míče předvedl hostující Sandro, kterého se snažil obrat o balón Müldür. Juventus nakonec nevybojoval ani autové vhazování.
     
    2
    Hlavní sudí tohoto zápasu poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali na starost hosté, kteří budou hrát zprava doleva.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    US Sassuolo Calcio: Consigli – Müldür, Chiricheş, Peluso, Kiriakopoulos – Magnanelli (C), Locatelli – D. Berardi, Djuričić, Boga – Caputo.
    Náhradníci: Pegolo – Bourabia, G. M. Ferrari, Ghion, Haraslín, Magnani, Mercati, Manzari, Traorè, Marlon, Raspadori, Piccinini.

    Juventus FC: Szczęsny – Danilo, de Ligt, Chiellini (C), Sandro – Bentancur, Pjanić, Matuidi, Bernardeschi – Higuaín, Ronaldo.
    Náhradníci: Buffon, Pinsoglio – Bonucci, Costa, Demiral, Dybala, Muratore, Olivieri, Rabiot, Ramsey, Rugani.

    Rozhodčí: Valeri – Ranghetti, Liberti.
     
    US Sassuolo Calcio

    Fotbalisté Sassuola se letos prezentují hodně povedenou formou, ta momentálně stačí na osmou pozici. Sassuolo tak stále může pomýšlet nad pohárovou Evropou, nicméně na šestou Neapol ztrácí už šest bodů. Domácí celek tohoto zápasu se opírá o vynikající formu, povedlo se mu totiž vyhrát ve čtyřech zápasech v řadě. Poslední ztráta bodů přišla před pěti koly, tehdy Sassuolo na vlastním stadionu remizovalo s Veronou výsledkem 3:3. Sassuolu se navíc na domácí půdě celkem dost daří, dohromady zde odehrálo patnáct duelů, během kterých se mu povedlo nasbírat sympatických třiadvacet bodů.
     
    Juventus FC

    Na opačné straně se ovšem nachází suverénní lídr italské nejvyšší soutěže, kterým je Juventus. Stará dáma má náskok na druhý Inter už deset bodů, případné zaváhání v tomto duelu tak nemusí mít fatální následky. Juventus však v posledních dvou duelech přišel o body, nejprve tomu tak bylo na půdě AC Milán. Stará dáma se po změně stran sice dostala do rychlého dvoubrankového vedení, avšak soupeř dokázal výsledek zvrátit, a nakonec zvítězit 4:2. Juventus nebyl daleko od porážky ani v minulém kole, tentokráte se na vlastním stadionu utkal s Atalantou. Ta v závěru přišla o nadějný výsledek, nakonec si odvezla bod za výsledek 2:2.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Italská Serie A má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi US Sassuolo Calcio a Juventus FC.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:45.

    David Suchý

    Branky: 29. Djuričić (Caputo), 51. D. Berardi, 54. Caputo (D. Berardi) – 5. Danilo (Pjanić), 12. Higuaín (Pjanić), 64. Sandro (Bentancur)

    Karty:   42. Magnanelli (SAS), 53. Kiriakopoulos (SAS), 58. D. Berardi (SAS), 90. Bourabia (SAS) – 45+2. Bernardeschi (JUV), 62. Ronaldo (JUV), 81. Bonucci (JUV), 90+5. Ramsey (JUV)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 12:6. Střely mimo: 3:7. Rohy: 3:9. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 13:13.
    US Sassuolo Calcio: Consigli – Müldür, Chiricheş (75. Marlon), Peluso, Kiriakopoulos – Magnanelli (C) (67. Bourabia), Locatelli – D. Berardi (86. G. M. Ferrari), Djuričić (66. Traorè), Boga (86. Raspadori) – Caputo.
    Náhradníci: Pegolo – Bourabia, G. M. Ferrari, Ghion, Haraslín, Magnani, Mercati, Manzari, Traorè, Marlon, Raspadori, Piccinini.

    Juventus FC: Szczęsny – Danilo, de Ligt, Chiellini (C) (46. Rugani), Sandro – Bentancur, Pjanić (57. Rabiot), Matuidi (81. Ramsey), Bernardeschi (62. Costa) – Higuaín (57. Dybala), Ronaldo.
    Náhradníci: Buffon, Pinsoglio – Bonucci, Costa, Demiral, Dybala, Muratore, Olivieri, Rabiot, Ramsey, Rugani.

    Rozhodčí: Valeri – Ranghetti, Liberti
    bahis siteleri