Eibar – Valladolid 3:1 (kon.) | Ath. Bilbao – Leganés 0:2 (kon.) | Barcelona – Osasuna 1:2 (kon.)
Real Betis – Alavés 1:2 (kon.) | Celta Vigo – Levante 2:3 (kon.) | Getafe – Atlético 0:2 (kon.)
Mallorca – Granada 1:2 (kon.) | Real Madrid – Villarreal 2:1 (kon.) | Real Sociedad – Sevilla 0:0 (kon.)
Valencia – Espanyol 1:0 (kon.)
konec
Athletic Bilbao
0:2 (0:0)
CD Leganés
Čtvrtek 16.07.2020, 21:00 • San Mamés Barria (Bilbao) • Španělská LaLiga • 37. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Leganés právě vstřelilo branku!
    Je to jasné! Leganés dnes uteklo hrobníkovi z lopaty a tom, kdo sestoupí, se rozhodně až v posledním kole v neděli. Dlouhá rozehrávka směřovala na pravou stranu na Avilese a před ním se otevřela dálnice. Doběhl až do vápna. Domácí už trošku rezignovali směrem dozadu. V závěru brejku tři na dva nahrál Aviles mezi dvěma obránci soupeře na střed a ROGER ASSALÉ musel trefit prázdnou bránu. Asistence: Javier Aviles.
     
    81
    Leganés právě vstřelilo branku!
    Leganés slaví! Siovas nahrál krásně přes dva obránce, za které si zaběhl střídající MIGUEL ÁNGEL GUERRERO a obstřelem brankáře Herrerína na vzdálenější tyč otevřel skóre zápasu. Byla to hodně těsná záležitost. Sudí nejprve neuznal gól, pak si asi uvědomil důležitost okamžiku. Oslovil kolega u videa a ten doporučil uznat branku. Při souboji s Núnezem se MIGUEL ÁNGEL GUERRERO nenacházel o centimetry (nebo spíše milimetry) v ofsajdu. Můžeme se zase pobavit o tom, jaká je ve sportu hranice mezi úspěchem a neúspěchem. Asistence: Dimitris Siovas.

    Vít Muzikář

    Branky: 81. Guerrero (Siovas), 90+4. Assalé (Aviles)

    Karty:   53. Raúl García (ATB), 63. Muniain (ATB) – 43. Eraso (LGS), 43. Bustinza (LGS), 76. R. Pérez (LGS)   22. Simón (ATB)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 4:6. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 11:11.
    Athletic Bilbao: Simón – de Marcos (72. Capa), Núñez, Yeray, Berchiche – Unai López, Vesga (83. Dani García) – I. Williams (69. Villalibre), Sancet (26. Herrerín), Muniain (C) – Raúl García (83. Kodro).
    Náhradníci: Herrerín – San José, I. Córdoba, Dani García, Balenziaga, Villalibre, Kodro, Capa, Vivian, I. Gómez, Beñat, Lekue.

    CD Leganés: Cuéllar – Rosales (72. Assalé), Bustinza (C), Tarín, Siovas, Eraso (60. Mesa) – Ruibal, Amadou (75. Aviles), R. Pérez, Gil – Manu (60. Guerrero).
    Náhradníci: Lombo, Soriano – López Cristóbal, Aviles, Mourid, Omeruo, Guerrero, Amores, Mesa, Navarro, Assalé.

    Rozhodčí: Martínez – Barbero, López
    bahis siteleri