Watford – Manchester City 0:4 (kon.) | Aston Villa – Arsenal 1:0 (kon.)
konec
Aston Villa FC
1:0 (1:0)
Arsenal FC
Úterý 21.07.2020, 21:15 • Villa Park, Birmingham • Anglická Premier League • 37. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (23:11:54)
     
    Aston Villa se díky dnešnímu vítězství posunula na sedmnáctou pozici o skóre před osmnáctý Watford, který v posledním kole hraje na Emirates Stadium proti Arsenalu. Aston Villa v neděli zajíždí na půdu West Hamu!
     
    Držení míče: 31 % : 69 %.
    Střely na branku: 3:0. Střely mimo: 4:4. Rohy: 8:9. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 14:19.
     
    Je konec! Aston Villa nakonec poráží Arsenal 1:0 a stále živí naději na setrvání mezi anglickou elitou! Domácí celek o svém triumfu rozhodl v prvním poločase, kdy se po jediné možnosti prosadil Trézéguet! Ve druhé půli hrál Arsenal častěji na polovině domácího mužstva, ale šance dlouho nepřicházely. Po jednom z protiútoků navíc uvolnil Grealish Davise, který těsně minul branku Arsenalu. Vzápětí mohlo hosté vyrovnat, ale Nketiah po rohu hlavičkoval jen do tyče. V závěru utkání už Aston Villa dokázala tlak Arsenalu otupit a poskočila mimo sestupové pozice.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Mings si pohlídal pohyb napadajícího Aubameyanga a odkopl před ním míč vysoko na tribunu. Arsenalu zbývá čas na poslední útok dnešního souboje.
     
    90+3
    Střídání v týmu Aston Villa FC: ze hřiště odchází John McGinn, přichází Henri Lansbury.
     
    90+3
    Kieran Tierney se chtěl uvolnit na levém křídle, jenže si předkopl míč daleko před sebe a už nestačil odcentrovat do pokutového území.
     
    90+2
    Pepe Reina rozhodně nespěchal s uvedením míče do hry. Domácí brankář nakopl míč na hranici velkého vápna, ale nikdo ve fialovém dresu míč pro Aston Villu neudržel.
     
    90+1
    Střídající Willock zmařil protiútok Aston Villy nedovoleným zákrokem a dostává žlutou kartu.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90
    Jack Grealish na polovině hřiště doslova skočil po pomalé přihrávce Arsenalu na levou stranu a srazil míč do autu. Domácí skutečně bojují o setrvání mezi anglickou smetánkou.
     
    89
    Aston Villa si poradila také s rohovým kopem Arsenalu. Po odraženém míči ještě odcentroval Nicolas Pépé, ale jeho oblouček schoval míč do rukavic Pepe Reina.
     
    88
    Exekuce následného přímého kopu Arsenalu se ujal Nicolas Pépé, který odcentroval na malé vápno, odkud míč odklidil na rohový kop Mings.
     
    87
    Matt Targett fauloval v blízkosti pokutového území a vidí žlutou kartu.
     
    87
    John McGinn vysprintoval za ztraceným nákopem na polovinu Arsenalu a znesnadnil hostům situaci při rozehrávce. Domácí obrana se mezitím stačila srovnat.
     
    86
    Jack Grealish uklidnil hru domácí Aston Villy na polovině Arsenalu. Po následné kombinaci dostal přihrávku do velkého vápna Targett, který svatyni hostů neohrozil.
     
    85
    Dani Ceballos si skvěle pokryl míč na polovině Aston Villy a domácí Marvelous Nakamba jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi. Hosté bleskově rozehráli.
     
    84
    Nicolas Pépe znovu potáhl míč vpřed po pravém křídle, jenže jeho přízemní centr zastavil hned první fotbalista v dresu Aston Villy. Tlak Arsenalu ale začíná sílit.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 27. Trézéguet (Mings)

    Karty:   71. Douglas Luiz (ASV), 87. Targett (ASV) – 35. Torreira (ARS), 61. A. Lacazette (ARS), 80. Kolašinac (ARS), 90+1. Willock (ARS)


    Držení míče: 31 % : 69 %.
    Střely na branku: 3:0. Střely mimo: 4:4. Rohy: 8:9. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 14:19.
    Aston Villa FC: Reina – A. Almuhammadí (25. Guilbert), Konsa, Mings, Targett – J. McGinn (90+3. Lansbury), Douglas Luiz, Hourihane (73. Nakamba) – Trézéguet, Samatta (72. Davis), Grealish (C).
    Náhradníci: Nyland – Davis, El Ghazi, Guilbert, Hause, Jota, Lansbury, Nakamba, Vassilev.

    Arsenal FC: E. Martínez – Holding, David Luiz (60. Pépé), Kolašinac – Soares (79. Willock), D. Ceballos, Torreira (46. Xhaka), Saka (60. Tierney) – A. Lacazette, Nketiah, Aubameyang (C).
    Náhradníci: Macey – Bellerín, Pépé, Maitland-Niles, Smith, Papastathopoulos, Tierney, Willock, Xhaka.

    Rozhodčí: Kavanagh – Cook, Masseyová
    bahis siteleri