Česko – Slovensko 4:0 (kon.)
konec
Česko
4:0 (3:0, 1:0, 0:0)
Slovensko
Neděle 26.07.2020, 17:00 • Sportcentrum Lužánky, Brno • Reprezentace do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
    28:02 BARINKA - 4:0
     
    28:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    Máme tu další branku domácí reprezentace. Michal Teplý vyslal do samostatného úniku MARCELA BARINKU a ten jej zakončil povedeným blafákem do bekhendu. Asistence: Michal teplý.
    14:00 TEPLÝ - 3:0
     
    14:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další kotouč ve slovenské síti je to už 3:0! Jaromír Pytlík našel před odkrytou bránou MICHALA TEPLÉHO a ten neměl problém puk poslat za záda Rabčana. Asistence: Jaromír Pytlík.
    10:22 NOVÁK - 2:0
     
    10:22
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hokejisté se lvem na hrudi využívají početní výhodu a ujímají se dvoubrankového vedení. Po vyhození Slovenska se do útočného pásma rychle vrátili a Rabčana střelou z pravého kruhu překonal PAVEL NOVÁK. Asistence: Marcel Barinka, Stanislav Svozil.
    05:02 JIŘÍČEK - 1:0
     
    05:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté se ujímají vedení. Adam Raška přihrál kotouč debutantovi DAVIDU JIŘÍČKOVI na modrou čáru, ten se s ním moc dlouho nemazlil a poslal jej na bránu. O moment později se za slovenským brankářem, který toho nejspíš mnoho neviděl, rozvlnila síť. Asistence: Adam Raška.

    Filip Krůza

    Branky a nahrávky: 6. Jiříček (Raška), 11. Novák (Barinka, Svozil), 14. Teplý (Pytlík), 29. Barinka (Teplý)


    Česko: Malík (Bednář) – Kubíček (A), Kučeřík, Haš, Svozil, Poizl, Klikorka, Jiříček, Suhrada – Novák, Myšák (C), Raška (A) – Teplý, Pytlík, Koffer – Barinka, Najman, Mužík – Pšenička, Vitouch, Jindra
    Slovensko: Rabčan (Latkóczy) – Stacha, Golian, Mudrák, Fatul, Turan, Petrovický, Beňo, Gajdoš – Čajkovič, Turanský, Kolenič – Melcher, Jellúš, Valigura – Lašák, Kašlík, Chromiak – Jendek, Slafkovský, Krajč

    Rozhodčí: Hradil, Pešina – Šimánek, Zíka
    bahis siteleri