Lazio – Brescia 2:0 (kon.) | Sampdoria – AC Milán 1:4 (kon.) | Sassuolo – Janov 5:0 (kon.)
Udinese – Lecce 1:2 (kon.) | Hellas Verona – Spal 3:0 (kon.) | Cagliari – Juventus 2:0 (kon.)
Fiorentina – Bologna 4:0 (kon.) | Turín – AS Řím 2:3 (kon.)
konec
Hellas Verona
3:0 (2:0)
Spal
Středa 29.07.2020, 19:30 • Stadio Marcantonio Bentegodi, Verona • Italská Serie A • 37. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Dvojnásobné střídání na straně Verony odnesli Valentin Eysseric a Miguel Veloso, který dnes na hrací ploše mnoho umění nepředvedl. Emmanuel Badu a Eddy Anthony Salcedo Mora jsou novými muži na trávníku.
     
    84
    Střídání tentokrát na obou stranách. Velké penzum práce v dnešním utkání odvedl jak Espeto, tak i jeho konkurent v dresu Verony Borini. Na hřiště vbíhá Krisztofer Horváth, respektive Mattia Zaccagni.
     
    76
    Chvíli na to střídají i hosté, už počtvrté v zápase. Georgi Tunjov se dnes neprezentoval v dobrém světle, reputaci Spalu zkusí vylepšit Federico Di Francesco.
     
    75
    Samuel Di Carmine ztrácí možnost vsítit hattrick a vyklízí scénu. Na hřišti je ale Giampaolo Pazzini, velká legenda domácího týmu, která si vysloužila potlesk svých kolegů na střídačce.
     
    74
    Karlo Letica se v brance Spalu překonává, už totiž mohl vstřebávat mnohem větší nálož branek. Ke střele z úhlu se dostal Darko Lazović, jeho přímá rána protáhla Leticu, který musel rychle na zem.
     
    66
    Tentokrát už to neplatí, Bryan Dabo šel do souboje neomaleně a sešlápl nohu Sufjána Amrabata. Žlutý kartonek je na místě.
     
    59
    Nejhezčí akce Spalu v utkání, ale není to gól. Espeto si zatančil s míčem před pokutovým územím, hodil si ho na svou silnější pravou nohu a natáhl ke kroucené ráně, která pouze ofoukla tyč z vnější strany. Boris Radunović byl sice ve vzduchu včas, chybělo ale jen několik málo centimetrů, aby se o zákrok pokoušel marně.
     
    54
    První žlutou kartu v utkání registruje Valentin Eysseric, který ve vápně naprosto zválcoval svého soupeře.
     
    53
    Další obrovská šance. Zcela volný Fabio Borini natáhl ke střele a procvičil brankáře Karla Leticu. Za dorážkou se okamžitě hnal Matteo Pessina, Letica zlikvidoval i jeho pokus z bezprostřední vzdálenosti.
    47. Marco Davide Faraoni - 3:0
     
    47
    Hellas Verona právě vstřelila branku!
    Hosté poslali do hry trojici čerstvých mužů, jenže co z toho, když je na hřišti MARCO DAVIDE FARAONI. Záložník Verony se po rohovému kopu vyšpuntoval do vzduchu a krásně trefil rovnou za zadní tyč. Perfektní exekuce rohového kopu po necelých dvou minutách od startu poločasu a o vítězi je prakticky rozhodnuto. 3:0. Asistence: Federico Dimarco.
     
    46
    V kabině Spalu patrně došlo k menšímu zemětřesení, na hřiště totiž vbíhají tři noví hráči – Alessandro Murgia, Jakub Cezary Iskra a Marco D'Alessandro. Naopak v dnešním utkání dohráli Mirko Valdifiori, Muhammad Fáris a Mattia Valoti.
     
    40
    A domácí znovu ukázali kus svého ofenzivního umění. Rána z dálky v podání Federica Dimarca ještě velké nebezpečí neznamenala, o chvíli později ale zůstal ve vápně zcela osamocený Samuel Di Carmine. Brankáře se mohl ptát, kde má svou třetí gólovku zakončit, jenže tentokrát ho pouze nechal vyniknout ranou do středu.
     
    22
    Exekuci signálu si vzal na starost Andrea Petagna, kterému míč na střelu nachystal Mattia Valoti. Byla z toho slušná pumelice, která provětrala rukavice Borise Radunoviće. Ten nejprve vyrážel jen nad sebe, pak si ale merunu stáhl do náruče.
    11. Samuel Di Carmine - 2:0
     
    11
    Hellas Verona právě vstřelila branku!
    Tak to je hodně studená sprcha pro hostující Spal. Darko Lazović perfektně přenechal přihrávku do křídla, kterou zastihl Eysseric. Svou předávkou našel Federica Dimarca a ten následným přízemním pasem vybídl ke skórování SAMUELA DI CARMINEHO. Hrotový útočník Verony se nemýlil ani tentokrát, třebaže zakončoval pro změnu dolní končetinou. Stav je 2:0. Asistence: Federico Dimarco.
    7. Samuel Di Carmine - 1:0
     
    7
    Hellas Verona právě vstřelila branku!
    Aktivita se domácímu týmu vyplácí. Nejprve Darko Lazović přihrál míč do křídla na nabíhajícího obránce Federica Dimarca. Tomu ale průnik do šestnáctky nevyšel a balon se vrátil zpátky na nohu Lazoviće. Po jeho šikovném centru už neměl problém s úspěšným zakončením hlavou SAMUEL DI CARMINE a Hellas se raduje z rychlého vedení. Na střelu si ještě sáhl Karlo Letica, přesto jí nedokázal zastavit. Asistence: Darko Lazović.

    Patrik Czepiec

    Branky: 7. Di Carmine (Lazović), 11. Di Carmine (Dimarco), 47. Faraoni (Dimarco)

    Karty:   54. Eysseric (VRN) – 66. Bryan Dabo (SPAL)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 5:6. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 15:13.
    Hellas Verona: B. Radunović – Faraoni, Günter, Veloso (89. Badu) – Lazović, S. Amrabat, Pessina, Dimarco – Eysseric (89. Salcedo Mora), Borini (84. Zaccagni) – Di Carmine (75. Pazzini).
    Náhradníci: Silvestri, A. Berardi – Stępiński, Verre, Salcedo Mora, Zaccagni, Lucas Felippe, Pazzini, Badu, Terracciano.

    Spal: Letica – Fáris (46. Cezary Iskra), Bonifazi, Salamon, Tomović – Bryan Dabo, Valdifiori (46. Murgia), Valoti (46. D'Alessandro) – Tunjov (76. Di Francesco), Petagna, Espeto (84. Horváth).
    Náhradníci: Meneghetti, Thiam – Kryeziu, Felipe, Di Francesco, Vicari, Horváth, D'Alessandro, Murgia, Missiroli, Cionek, Cezary Iskra.

    Rozhodčí: Sozza – Meli, Marchi
    bahis siteleri