Písek – Příbram 4:5 (kon.)
konec
Florida Panthers
3:2 (0:0, 1:1, 2:1) Stav série: 1:2
New York Islanders
Středa 05.08.2020, 18:10 • Scotiabank Arena, Toronto • Play-off NHL • Předkolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký středeční večer přeji všem příznivcům zámořské NHL. To, na co po pandemii koronaviru všichni fanoušci čekali, je tady. Odstartoval totiž zbytek sezóny. My se prostřednictvím tohoto textového online přenosu v rámci předkola play-off zaměříme na třetí utkání série mezi týmy Florida Panthers a New York Islanders. Vítěz série pak postoupí do prvního kola už klasického play-off.
     
    Florida Panthers

    V předčasně ukončené základní části NHL se hokejisté Floridy Panthers umístili na desátém místě a v předkole o postup do prvního kola vyřazovacích bojů si to rozdají s newyorskými Ostrovany. Hráči Panthers stihli odehrát devětašedesát utkání s bilancí pětatřiceti výher a čtyřiatřicetkrát pak z ledu odešli jako poražený tým. Poté přišla téměř čtyřměsíční pauza a hokej po celém světě utichl. Nyní už se ale zase vše pomalu rozjelo a týmy mají za sebou zápasy buď v předkole play-off nebo o umístění. Panteři by nechtěli chybět v ostrém startu vyřazovacích bojů, ale to ani jejich soupeř v této sérii.
    Kabina Floridy je připravena ke klíčovému duelu série
     
    New York Islanders

    Hokejisté New Yorku Islanders zakončili přerušenou sezónu na sedmém místě ve stejné konferenci. Oproti Floridě odehráli o jeden zápas méně, na svém kontě jich tak měli osmašedesát. Pětatřicetkrát se radovali z výhry, třiatřicetkrát pak prohráli. Dlouhou pauzu už hodili stejně jako jejich soupeř v sérii, za hlavu a nyní se už soustředí na třetí bitvu série. Ve Scotiabank Areně tak budou znovu bojovat s Pantery o postup do prvního kola vyřazovacích bojů. Čeká nás další zajímavý zápas, který si ve velmi příznivém čase nenechte ujít.
     
    Play-off se hraje na ve dvou arénách

    Dlouho se v rámci NHL vymýšlel způsob, jakým dohrát sezónu tak, aby zároveň nedošlo k ohrožení všech hráčů a realizačních týmů. Nakonec se rozhodlo, že se všechny duely odehrají ve dvou arénách, a sice v Kanadě. Vyřazovací boje tak uvidí Scotiabank Arena v Torontu, jenž hostí celky z Východní konference. Týmy ze Západní konference pak líté boje sehrají v aréně Rogers Place v Edmontonu. Aktéři si tak pomalu zvykají na tzv. život v "bublině". Bude to tak pro účastníky hodně těžké, ale všichni věří, že tuto situaci zvládnou. A samozřejmě se zápasy budou hrát bez diváků.
     
    První zápas série

    Hned první hrací den v rámci restartu zámořské NHL svedly oba celky svou bitvu a bylo to hodně vyrovnané a dlouho se skóre neměnilo. Až úderem dvanácté minuty poslal Islanders do vedení Jean Gabriel-Pageau a Florida musela dotahovat. Ve čtyřiadvacáté minutě však navýšil náskok Ostrovanů Anthony Beauvillier a s Pantery to nevypadalo vůbec dobře. Jonathan Huberdeau však po třiadvaceti vteřinách odehraných ve třetí části hry docílil kontaktní branky pro Floridu a ta byla zpět ve hře. Ovšem, nakonec se už nedokázali Floridští trefit a Newyorčané tak dotáhli zápas do vítězného konce a zapsali první bod v sérii, ve které tedy vedli 1:0 na zápasy.

    New York IslandersFlorida Panthers 2:1
    Branky a nahrávky: 12. Pageau (Brassard), 24. Beauvillier (D. Toews, Jo. Bailey) – 41. Huberdeau (Weegar, Barkov)

    Rozhodčí: Lee, Charron – Nansen, MacPherson

    Stav série: 1:0 na zápasy
     
    Druhý zápas série

    Druhá série byla opět ve znamení Islanders. Ti sice gólem z dvanácté minuty prohrávali, když se trefil Mike Hoffman a Florida vedla 1:0. Matt Martin pak v sedmadvacáté minutě vyrovnal na 1:1, ale během chvilky odpověděl přesnou trefou Aleksander Barkov a Panteři znovu vedli. Pak přišly dva góly z hole Ryana Pulocka a Jordana Eberleho a Ostrované otočili zápas na 3:2. Jelikož Florida nedokázala srovnat, v jednačtyřicáté minutě navýšil vedení Islanders Jordan Eberle a nakonec po výhře 4:2 si hráči New Yorku Islanders vypracovali mečbol a v dnešním duelu tak mohou slavit postup do prvního kola play-off. Florida však zbraně neskládá a pokusí se vrátit zpět do série.

    New York IslandersFlorida Panthers 4:2
    Branky a nahrávky: 27. M. Martin (Kühnhackl, A. Greene), 34. Pulock (D. Toews, Brassard), 37. Eberle (Pulock, Barzal), 51. Eberle (Beauvillier, Jo. Bailey) – 12. Hoffman (Huberdeau, Yandle), 28. Barkov (Yandle, Hoffman)


    Rozhodčí: Pollock, Rehman – Brisebois, Cormier

    Stav série: 2:0 na zápasy
     
    Československá stopa v utkání

    Do utkání nezasáhne ani jeden český nebo slovenský hokejista. V ani jednom týmu totiž žádný český či slovenský hráč nepůsobí.
     
    Utkání se vzhledem k opatřením kvůli koronaviru odehraje bez diváků.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Florida Panthers: Bobrovskij (Driedger) – Ekblad (A), Weegar, Strälman, Stillman, Brown, Yandle (A) – Dadonov, Barkov (C), Huberdeau – Connolly, Haula, Hoffman – Hunt, Wallmark, B. Boyle – Pysyk, Acciari, Toninato.

    New York Islanders: Varlamov (Greiss) – Mayfield, D. Toews, Pelech, Pulock, Leddy, A. Greene – Eberle, Barzal, Lee (C) – Jo. Bailey (A), B. Nelson, Beauvillier – Brassard, Pageau, Kühnhackl – Clutterbuck (A), Cizikas, M. Martin.

    Rozhodčí: Hanson, Furlatt – Barton, Berg.
     
    Už zní hymna americká, po ní bude následovat také kanadská a třetí utkání série mezi Floridou Panthers a New Yorkem Islanders tak za malý okamžik bude moci začít.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Hráči Floridy se dostali rychle do útočného pásma, ale nakonec se k první střele utkání nedostali. Islanders pak velmi rychle otočili hru na opačnou stranu.
     
    00:26
    Pro ofsajdové postavení Newyorčanů se vhazovalo ve středním pásmu, hned na to se Panteři znovu natlačili na území soupeře, ale obrana byla proti jakémukoli zakončení.
     
    00:46
    Jonathan Huberdeau stahovačkou střílel z levé strany, ale jeho pokus branku Varlamova minul. Na druhé straně pak zasahoval jeho krajan Bobrovskij a hra je přerušena. Vhazovat se bude po levé ruce floridského brankáře.
     
    00:59
    Jordan Eberle číhal mezi kruhy, ale přihrávky se nedočkal. Bylo tedy po akci Islanders a do té další se už derou zase hráči Floridy, kteří dnes musí zvítězit, jinak pro ně sezóna skončí.
     
    02:12
    Nahození puku do útočného pásma z hole Hoffmana, ale tam neměl žádného spoluhráče, který by ho převzal. Následně pak Islanders otáčejí znovu hru před Bobrovského.
     
    03:10
    Brock Nelson těsně před Bobrovským vyslal svižnou střelu, která ale končí na jeho pozorném zákroku.
     
    03:25
    Jonathan Huberdeau zpracoval ve středu hřiště puk a nasměroval ho před Varlamova. Ovšem zblízka na něho nevyzrál. Nicméně stále pokračuje akce Floridy v pásmu soupeře.
     
    04:40
    Aaron Ekblad nejprve promáchl a puk minul, poté se už do kotouče trefil, ale jeho přízemní střela zamířila jen vedle Varlamovovy branky.
     
    05:00
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Scott Mayfield – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    05:17
    Jako první mají k dispozici přesilovou hru hráči Floridy a od svého brankáře Bobrovského zakládají první přesilovkovou akci.
     
    05:55
    Panteři se ale sami vykázali z pásma a poté zavezli puk znovu před branku soupeře, mezitím jim utekla téměř minuta z jejich početní výhody.
     
    06:31
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Brett Connolly – 2 min., držení).
     
    06:31
    Síly na ledě se srovnaly a uvidíme chvíli hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    07:00
    Islanders jsou v plném počtu a začíná jejich zkrácená přesilová hra.
     
    07:24
    V oslabení atakovali Floridští soupeřovu branku, ale nakonec obrana Islanders kotouč získala zpět a už míří do útočné akce. Zatím to ale vypadá, že i Florida své oslabení zvládne.
     
    08:31
    Florida je v plném počtu.
     
    08:41
    Jonathan Huberdeau nasměroval svou přihrávku na paty svého spoluhráče a ten tak nemohl kotouč převzít. K ohrožení branky New Yorku Islanders tak nemohlo dojít.
     
    09:00
    Aleksander Barkov proskočil mezi obranou soupeře a dostal se mezi kruhy, kotouč mu však z čepele odskočil a následně pak jeho pokus byl nepřesný a k Varlamovovi se vůbec nedostal.
     
    09:48
    Následuje první komerční přestávka.
     
    10:05
    Bobrovskij se hned po krátké pauze prezentoval skvělým zákrokem, když zastavil střelu Islanders. Po ní hru přerušil a vhazovat se bude před jeho brankou.
     
    12:06
    Newyorčané ožili a opět se dostali před Bobrovského, kterého nyní nepříjemnou střelou ohrozil Nick Leddy. I nyní je hra přerušena a následuje další komerční pauza.
     
    12:26
    Neúspěšný útok Floridy a znovu se tak Panteři nedostali do ohrožení branky New Yorku Islanders.
     
    14:20
    Josh Brown si od modré čáry sjel na vrchol pravého kruhu, ale jeho přízemní projektil se otřel jen o nohu jednoho z obránců Islanders.
     
    14:35
    Brock Nelson na opačném konci kluziště vyslal z levé strany nepříjemný pokus na Bobrovského a ten musel jít do dalšího zákroku.
     
    15:19
    Po pravé straně si to kolem mantinelu namířil do útočného pásma Matthew Barzal, ale jeho individuální akce ztroskotala na obraně Floridy.
     
    16:13
    Po delší době také přerušil hru Semjon Varlamov, když na něho mířila nebezpečná střela Jonathana Huberdeaua. Po dalším reklamním bloku se tak bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    17:25
    Zakázaného uvolnění se dopustili Ostrované a hra se stěhuje před branku Semjona Varlamova. Vhazovat se tak bude v krátkém sledu po sobě opět po jeho pravici.
     
    Střely na branku: 5 – 6
     
    18:14
    Jordan Eberle nabral rychlost a z pravé strany si nabruslil před Bobrovského, ale před jeho brankou nakonec vůbec nezakončil.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:35
    Aaron Ekblad z otočky minul puk, který se ocitl v prostoru mezi kruhy. Následně pak ale střílel jeho spoluhráč a beton Varlamova pak dostal puk do rohu.
     
    19:58
    Nelson se ještě natlačil až před Bobrovského, ale nadvakrát ho z pravé strany nedokázal překonat.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je minulostí. V ní jsme se nedočkali úvodní branky zápasu a na ukazateli skóre tak stále svítí bezbrankový stav. Pro Floridu je dnešní duel klíčový a pokud chtějí Panteři pokračovat v sérii s Islanders, musejí nutně vyhrát. V opačném případě by totiž rozhodující třetí bod měli Islanders a šli by do prvního kola play-off a pro Floridu by sezóna skončila. Což rozhodně její hráči nechtějí dopustit. Uvidíme, co nám nabídne prostřední dějství, které začne přibližně v 19:00.
     
    Střely na branku: 6 – 8
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:18
    Za bankou Ostrovanů získal puk Mark Pysyk, ale před Varlamova se následně pak vůbec nedostal.
     
    20:44
    Naopak na opačné straně střílel Josh Bailey, s jeho projektilem si poradil Sergej Bobrovskij a hned na to přerušil hru.
     
    21:02
    Adam Pelech pomohl Varlamovovi a sebral kotouč, který byl chvíli vedle jeho branky a poté ho poslal do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění a odešel střídat.
     
    22:01
    Barzalova střela byla sražena Bobrovským a gólman Floridy tak znovu pomohl svým spoluhráčům a nedopustil, aby soupeř jakkoli ohrozil jeho branku.
     
    22:53
    Vyloučení v týmu New York Islanders (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Derick Brassard.
     
    23:19
    Hosté zahráli v šesti hráčích a pykají. Přesilovku k dispozici mají tedy hráči Floridy a už se stěhují do útočného pásma.
     
    24:02
    Florida právě vstřelila branku!
    Panteři rychle přesilovou hru využívají a jdou do důležitého vedení. Dadonov u branky Varlamova našel odražený kotouč, poslal ho na levou stranu, kde se poté dokázal přesně trefit ERIK HAULA – 1:0. Někdejší hráč Vegas se tak jako první zapisuje do listiny střelců v tomto utkání. Asistence: Jevgenij Dadonov a Mike Hoffman.
    24:02 Erik HAULA - 1:0
     
    25:22
    Po inkasované brance zaútočili Ostrované, ale pokus Anthonyho Beauvilliera skončil jen vedle Bobrovského branky.
     
    25:59
    Semjon Varlamov si musel opět dávat pozor mezi svými třemi tyčemi, když na něho šla další nepříjemná střela. Aleksander Barkov ale nakonec brankáře Islanders nepřelstil.
     
    26:45
    Panteři jsou od vedoucího gólu ještě více aktivní a cítí šanci na pojistku. Dvoubrankové vedení by jim jistě přišlo vhod, ale Ostrované jsou proti.
     
    27:49
    Lucas Wallmark se prezentoval svižnou ranou z pravého kruhu a Varlamov měl opět co dělat. V posledních chvílích se tedy ve svém brankovišti rozhodně nenudí.
     
    28:18
    Nyní si ale musel dávat pozor Sergej Bobrovskij, na kterého z levé strany mířil Derick Brassard, ale zblízka pak brankáře Floridy Panthers nepřekonal.
     
    29:02
    Cal Clutterbuck si sjel na pravou stranu a poté se opřel do střely, která následně pak orazítkoval tyčku Bobrovského branky! Moc nechybělo a mohlo být srovnáno.
     
    29:38
    A Bobrovskij čelil další nebezpečné střele, ale dokázal opět dobře čelit tlaku soupeře. Ten stále útočí a roztáčí před jeho brankovištěm další kolotoč.
     
    30:34
    Polovina základní hrací doby je minulostí, Florida stále drží velmi těsný náskok, o který už málem přišla. Bobrovského zachránila tyč. Ostrované jsou ale nyní hodně nebezpeční a drží se dlouho v pásmu Floridy.
     
    31:16
    Yandle zablokoval pokus soupeře a dostal puk do bezpečí. Následně pak počkal na vystřídání spoluhráčů a od Bobrovského zakládá další útočnou akci.
     
    31:58
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Aaron Ekblad – 2 min., nedovolené bránění).
     
    31:58
    Následuje další komerční pauza a po ní si přesilovou hru zahrají hráči New Yorku Islanders.
     
    32:02
    Hned po vhazování před Sergejem Bobrovským odpálil puk až na druhý konec ledové plochy Josh Brown a soupeř musel zakládat svou akci od vlastního brankáře.
     
    32:33
    Další osvobození Floridy, která zatím své oslabení zvládá velmi dobře a Ostrovany nepouští do usazení se v pásmu před Bobrovským.
     
    32:59
    Jean-Gabriel Pageau rozehrál puk ve středním pásmu, poté ho bleskově poslal do toho útočného a Islanders rozvíjejí další přesilovkou akci.
     
    33:40
    Jordan Eberle dostal puk od spoluhráče a po zemi vystřelil z prostoru mezi kruhy, ale Bobrovskij betonem kotouč kryje. Ale obráncům Floridy se nepovedlo dostat kotouč ven z pásma.
     
    33:45
    Nyní už ano, kotouč letí až před Varlamova a vypadá to, že Florida zvládne oslabení bez újmy.
     
    33:58
    Florida je v plném počtu.
     
    34:31
    Další komerční pauza.
     
    34:40
    Aaron Ekblad střílel od modré čáry, ale jeho pokus srazil jeden z beků Islanders k mantinelu. Následovala další střela Floridy, ale ta se opět neprosadila před Varlamovem.
     
    35:29
    Nick Leddy objel branku Bobrovského a chtěl si před ním najít lepší střeleckou pozici, ale obránci Panterů vykázali soupeře z obranného pásma.
     
    36:26
    Islanders právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno! Beauvillier zatáhl kotouč do útočného pásma a poté krásným pasem našel na pravém kruhu volného JEANA-GABRIELA PAGEAUA, který poté přízemní střelou poslal kotouč za záda Sergeje Bobrovského – 1:1. Začíná se tedy znovu od začátku a ještě nás čeká hodně napínavá bitva. Asistence: Anthony Beauvillier.
    36:26 Jean-Gabriel PAGEAU - 1:1
     
    36:45
    Na řadě je ještě jedna komerční přestávka.
     
    36:45
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Derick Brassard – 2 min., vražení na hrazení).
     
    37:04
    Jevgenij Dadonov se dostal ke střele na levé straně a po ní zazvonila boční konstrukce Varlamovovy branky. Následně pak se Islanders osvobozují.
     
    37:53
    Panthers museli znovu zakládat akci od Bobrovského, zatím se jim nedaří ohrozit Varlamova.
     
    37:58
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Aleksander Barkov – 2 min., hákování).
     
    38:24
    Ostrované při hře čtyři na čtyři zaútočili před Bobrovským, tomu ale pomohla obrana a nemusel tedy do zákroku. Na druhé straně pak musel hasit nebezpečí Varlamov.
     
    38:45
    Islanders jsou v plném počtu a začíná jejich zkrácená přesilová hra.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:45
    Matthew Barzal se natlačil před Bobrovského, dostal přihrávku před jeho branku, ale jeho následná střela i za pomoci teče Eberleho nekončí za zády brankáře Floridy!
     
    39:58
    Barkov je na ledě a Florida je tedy v plném počtu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhé dějství je už minulostí a na rozdíl od toho prvního jsme se už dočkali branek. Tu první vsítil Erik Haula a poslal Floridu v pětadvacáté minutě do vedení. Od té chvíle byli hráči Floridy o něco lepším týmem, avšak Islanders se z inkasovaného gólu otřepali a v sedmatřicáté minutě udeřili, když se z pravého kruhu prosadil Jean-Gabriel Pageau. Po druhé třetině tak platí stav 1:1 a ještě nás čeká další zajímavý průběh hry.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 19:55.
     
    Střely na branku: 17 – 12
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:07
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Semjon Varlamov – 2 min., upuštění puku brankářem na vnější síť branky). Trest odpyká Matt Martin.
     
    40:41
    Florida právě vstřelila branku!
    Další využitá přesilová hra Floridy a Panteři opět vedou. K odraženému puku se dostal MIKE HOFFMAN a poté ho svižnou střelou dostal za záda Semjona Varlamova – 2:1. Asistence: Keith Yandle a Aleksander Barkov.
    40:41 Mike HOFFMAN - 2:1
     
    42:48
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida odskakuje svému soupeři na rozdíl dvou branek. Do prostoru mezi kruhy si sjel BRIAN BOYLE a poté z levé části svižnou ranou nedal Varlamovovi šanci – 3:1. Tohle pro Pantery vypadá už daleko nadějněji – 3:1. Bez asistence.
    42:48 Brian BOYLE - 3:1
     
    44:10
    Nyní se pokusili o kontaktní branku Ostrované, ale Bobrovskij byl proti a hned dostal kotouč do bezpečí.
     
    45:34
    Další obléhání branky Floridy, Islanders prahnou po gólu, který by je dostal na dostřel svému soupeři a také zpět do hry.
     
    46:15
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    46:21
    Mark Pysyk dostal puk do útočného pásma, ale nedokázal se dostat do blízkosti Varlamova skrze beka Leddyho a Islanders záhy otáčejí hru.
     
    47:15
    Jordan Eberle tváří v tvář nepřekonal brankáře Floridy!
     
    47:24
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Anders Lee – 2 min., vysoká hůl).
     
    47:48
    Ideální šance pro Floridu, ta nejprve čelila velké šanci Islanders, poté fauloval Lee a dostal dvě minut. Další přesilovka pro Panthery už může být zlomová.
     
    48:40
    Panteři se usadili v pásmu Ostrovanů a obléhají Varlamovovu branku. Nakonec se ale ke střele nedostali, protože se k puku dostal Adam Pelech a poslal ho na opačný konec kluziště.
     
    49:24
    Islanders jsou v plném počtu.
     
    49:51
    Ryan Pulock nabruslil do mezikruží, ale jeho táhlá střela neskončila mezi třemi tyčemi. I po této šanci Florida hájí náskok o dva góly.
     
    50:46
    Zakázané uvolnění Panthers a hra se stěhuje před branku Sergeje Bobrovského. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    51:21
    Ostrované na nic nečekali a od svého brankáře se postupně dostali do další šance. Z levé strany zblízka zakončoval Jean-Gabriel Pageau, ovšem Sergej Bobrovskij natáhl svoji hůl a prostor u pravé tyče si pohlídal.
     
    51:37
    Přichází další komerční přestávka.
     
    51:54
    Aleksander Barkov poslal puk za sebe, který si převzal MacKenzie Weegar, ale jeho dalekonosný pokus pak končí jen na obraně soupeře.
     
    52:31
    Zakázané uvolnění Ostrovanů a hra se stěhuje před Semjona Varlamova. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    52:59
    Brett Connolly trošku tahal čas, s pukem se vrátil do obranného pásma a až poté se jal založit další útočnou akci Floridy. Panteři už nikam nespěchají a snaží se své hodně slibné vedení bránit.
     
    53:43
    Následovala šance Jordana Eberleho, kterou ale zlikvidovali obránci Floridy Panthers.
     
    54:30
    Aleksander Barkov vybojoval puk u levého hrazení v útočném pásmu, následně však o něj přišel. Do akce se tak vydal soupeř, ale počínal si před Bobrovským hodně nepřesně.
     
    55:31
    MacKenzie Weegar sebral soupeřovo obránci puk a zamířil s ním před Varlamova. Ovšem nakonec o něj přišel a na druhé straně se ke střele dostal Jordan Eberle a do akce musel Sergej Bobrovskij.
     
    56:42
    Andy Greene podržel puk na své čepeli a poté s ním zajel do útočné třetiny, v ní však nedokázal ohrozit branku Bobrovského. Ten tak nadále drží své spoluhráče a jejich náskok.
     
    57:01
    Poslední komerční přestávka ve třetí třetině.
     
    57:25
    Nepřesná rozehrávka Islanders připravila hráče New Yorku o další možné zakončení před Bobrovským a hru na opačnou stranu tak otáčejí opět Floridští.
     
    57:29
    Branka Islanders je prázdná, Newyorští to zkoušejí se šesti bruslaři v poli!
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:33
    Islanders právě vstřelili branku!
    Drama je na světě. Ostrovanům se hra bez brankáře vyplatila a je to o jednu branku. Pulock nabil BROCKU NELSONOVI, který z ostrého úhlu vystřelil a Aaron Ekblad si pak bruslí srazil puk do vlastní sítě – 3:2. Asistence: Ryan Pulock a Devon Toews.
    58:33 Brock NELSON - 3:2
     
    59:02
    Ostrované se dostali do další šance, ale obrana Floridy byla pozorná a dostala puk do bezpečí.
     
    59:26
    Islanders si berou oddechový čas.
     
    59:40
    Puk je v pásmu Islanders a hráči Floridy se ho snaží držet co nejdále od Bobrovského.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Série mezi Floridou a New Yorkem Islanders pokračuje dále. Florida se dostala v úvodu třetí třetiny do dvoubrankového náskoku a vedla 3:1. Ovšem v závěru se z úhlu a za pomoci teče Ekblada trefil Eberle a ještě zápas zdramatizoval. Islanders měli před brankou Floridy velký tlak, který už ale nedokázali přetavit ve vyrovnávací branku. Panteři tak ještě dýchají a ve čtvrtém zápase se pokusí stav série srovnat a vynutit si rozhodující pátý duel. Máme se opět na co těšit.
     
    Střely na branku: 22 – 22
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Mike Hoffman (FLA) 1+1
    2. MacKenzie Weegar (FLA) 0+0
    3. Ryan Pulock (NYI) 0+1
     
    Československá stopa v utkání

    Do utkání nezasáhl ani jeden český nebo slovenský hokejista.
     
    Utkání se vzhledem k opatřením kvůli koronaviru odehrálo bez diváků.
     
    To je pro tuto chvíli ode mě vše. Přeji hezký zbytek středečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (21:33:31)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 25. Haula (Dadonov, Hoffman), 41. Hoffman (Yandle, Barkov), 43. B. Boyle – 37. Pageau (Beauvillier), 59. B. Nelson (Pulock, D. Toews)


    Florida Panthers: Bobrovskij (Driedger) – Ekblad (A), Weegar, Strälman, Stillman, Brown, Yandle (A) – Dadonov, Barkov (C), Huberdeau – Connolly, Haula, Hoffman – Hunt, Wallmark, B. Boyle – Pysyk, Acciari, Toninato.
    New York Islanders: Varlamov (Greiss) – Mayfield, D. Toews, Pelech, Pulock, Leddy, A. Greene – Eberle, Barzal, Lee (C) – Jo. Bailey (A), B. Nelson, Beauvillier – Brassard, Pageau, Kühnhackl – Clutterbuck (A), Cizikas, M. Martin.

    Rozhodčí: Hanson, Furlatt – Barton, Berg
    Florida 1 3 NY Islanders
    #1 Sobota 01.08.2020 • 22:00
    NY Islanders - Florida 2:1
    #2 Úterý 04.08.2020 • 18:00
    NY Islanders - Florida 4:2
    #3 Středa 05.08.2020 • 18:10
    Florida - NY Islanders 3:2
    #4 Pátek 07.08.2020 • 18:10
    Florida - NY Islanders 1:5
    bahis siteleri