Olomouc – Brno 0:2 (kon.) | Ostrava – Třinec 8:0 (kon.) | Liberec – Žižkov 4:1 (kon.)
Slavia – St. Pölten 5:0 (kon.) | Slovan Bratislava – Zlín 1:1 (kon.) | Jablonec – Pardubice 1:1 (kon.)
Varnsdorf – Neugersdorf 3:1 (kon.) | Přepeře – Hr. Králové 0:2 (kon.) | Velvary – Vyšehrad 1:2 (kon.)
Baník Souš – Ústí n. L. 1:1 (kon.) | Vlašim – Motorlet 3:0 (kon.)
konec
FC Baník Ostrava
8:0 (2:0)
FK Třinec
Středa 05.08.2020, 11:00 • Areál Vista, Ostrava • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
    90. Dyjan de Azevedo - 8:0
     
    90
    Baník právě vstřelil branku!
    Poslední osmou branku utkání střílí DYJAN DE AZEVEDO. Brazilský fotbalista dokázal uspět při samostatném úniku, kdy si obhodil brankáře a zakončoval do prázdné brány. 8:0.
    87. Muhamed TIJANI - 7:0
     
    87
    Baník právě vstřelil branku!
    Přichází i sedmý gól. Skvělou práci odvedl na levé straně Potočný, který parádním centrem našel ve vápně spoluhráče. Ten ještě přiťukl MUHAMEDU TIJANIMU, jenž tvrdým a přesným zakončením pod břevno zvýšil vedení. 7:0.
     
    75
    Obrana Třince nyní pořádá den otevřených dveří. Roman Potočný měl na hlavě další příležitost, kterou fantastickým způsobem zlikvidoval brankář hostů.
    73. Roman POTOČNÝ - 6:0
     
    73
    Baník právě vstřelil branku!
    Také ROMAN POTOČNÝ se zapisuje do střelecké listiny. Zužitkoval přesný centr Reitera, který doputoval zhruba na penaltový puntík. Potočný nastavil placírku a míč s přehledem umístil do brány. 6:0.
    71. Muhamed TIJANI - 5:0
     
    71
    Baník právě vstřelil branku!
    Ostrava dává pátou branku. Jánoš křižným pasem našel nabíhajícího Jurošku, jehož zpětnou přihrávku doklepl hrudí do brány MUHAMED TIJANI. Také pro tohoto hráče se jedná o premiérový gól v A-týmu Baníku. 5:0.
    65. Jan JUROŠKA - 4:0
     
    65
    Baník právě vstřelil branku!
    Svou první branku v ostravském dresu vsítil JAN JUROŠKA. Baník tak odskakuje do čtyřbrankového náskoku. Bývalý obránce Slovácka si navedl míč do středu ke střele levačkou a z velké dálky určitě nejkrásnějším gólem tohoto zápasu parádně trefil prostor u zadní tyče. 4:0.
     
    58
    David Buchta se dostal k hlavičce v těsné blízkosti brány. Jeho zakončení ale nebylo moc důrazné a navíc letělo do připraveného brankáře.
     
    55
    Třinec se po standardní situaci dostal do velké šance. Prodloužený míč skončil na hlavě útočníka, jenž stál v ideální pozici. Hlavičkou ale trefil pouze připraveného ostravského brankáře.
    48. Daniel HOLZER - 3:0
     
    48
    Baník právě vstřelil branku!
    Baník hned na začátku poločasu přidává třetí branku. Čerstvý DANIEL HOLZER pomohl ofenzívě a po odraženém míči se dostal ke střele. Svůj pokus parádně přitlačil k bližší tyči. 3:0.
     
    45
    Martin Fillo měl ještě v závěru poločasu velkou šanci. Jeho pokus skončil jen těsně vedle zadní tyče.
     
    37
    Ale následná šance hostů už byla mnohem větší. Murin tváří v tvář útočícímu hráči uspěl a střelu chytil.
     
    35
    Martin Fillo zabojoval ve středu pole a okamžitě se vydal společně se svými spoluhráči do protiútoku. Vyměnil si míč s Buchtou a posléze těsně před brankářem vypálil. Právě gólmana Třince ale v obrovské šanci trefil.
    34. David BUCHTA - 2:0
     
    34
    Baník právě vstřelil branku!
    Ostrava přidává další branku. Rychlý únik po levé straně byl do gólového konce dotažen přihrávkou na DAVIDA BUCHTU, jenž se prosadil přízemní střelou k zadní tyči. 2:0.
     
    31
    Tomáš Smola po pěkné akci domácích dal druhou branku, ovšem zřejmě se jednalo o ofsajd, nebo byl pískán při hlavičce a střetu s brankářem útočný faul. Každopádně stav 2:0 zatím neplatí.
     
    28
    Parádní technická střela Milana Jiráska málem skončila gólem. Brankář hostů se musel činit. Tento pokus nakonec dokázal vytěsnit.
     
    25
    David Buchta napálil tyč hostující branky. Mladý ofenzivní hráč Ostravy se zjevil za obranou, ale druhou branku nepřidal.
     
    22
    Hosté se dostali do velké šance po pěkné akci. Útočník si zasekl míč a poté vystřelil. Radovan Murin předvedl vynikající zákrok, kterým zachránil Baník.
     
    18
    Martin Fillo zůstal na pravé straně úplně volný. Brankáře už překonal střelou mezi nohy, jenže bránící hráči hostů dokázali zapracovat na brankové čáře.
    9. Ondřej CHVĚJA - 1:0
     
    9
    Baník právě vstřelil branku!
    Ostrava se ujímá vedení. Přímočarou akci doklepl hlavou do brány ONDŘEJ CHVĚJA, jenž využil přesného centru Milana Lalkoviče ze strany. 1:0.

    Daniel Fekets

    Branky: 9. Chvěja, 34. Buchta, 48. Holzer, 65. Juroška, 71. Tijani, 73. Potočný, 87. Tijani, 90. Azevedo


    FC Baník Ostrava: Murin – Fillo (46. Juroška), Azackij, Svozil (46. Šindelář), Granečný (46. Holzer) – Kaloč (59. Jánoš), Jirásek (46. Drozd) – Buchta (59. Reiter), Chvěja (59. Potočný), Lalkovič (59. de Azevedo)– Smola (46. Tijani)
    Náhradníci: Budinský, Drozd, De Azevedo, Reiter, Juroška, Šindelář, Holzer, Jánoš, Potočný, Tijani.

    FK Třinec: Šiška – Zlatohlávek, Vaněk, Šula, Rudzan, Akulinin, Celba, Omasta, Košut, Steinhüber, Ciencala
    Náhradníci: Samiec, Weber, Bolf, Janoščín, Gáč, Cverna, Puchel, Šípek
    bahis siteleri