K. Vary – Liberec 4:5 (po pr.) | Vítkovice – Třinec 3:4 (kon.) | Sparta – Plzeň 3:4 (po pr.)
Pardubice – Olomouc 5:2 (kon.) | Mountfield HK – Kometa Brno 2:0 (kon.) | Přerov – Zlín 0:6 (kon.)
konec
Dallas Stars
0:4 (0:2, 0:1, 0:1)
Colorado Avalanche
Čtvrtek 06.08.2020, 00:30 • Rogers Place, Edmonton • Play-off NHL • O umístění
Předzápasové kurzy
Partner:
    41:31 André BURAKOVSKY - 0:4
     
    41:31
    Colorado právě vstřelilo branku!
    ANDRÉ BURAKOVSKY se pomazlil s pukem a na pravém křídle napřáhl k parádní táhlé střele zápěstím, kterou vymetl bližší pravý horní roh brány! Colorado využilo druhou přesilovou hru v utkání a vede už o čtyři branky. Skóre činí 0:4! Asistence: Samuel Girard a Joonas Donskoi.
    37:30 Vladislav NAMĚSTNIKOV - 0:3
     
    37:30
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Anton Chudobin chtěl předvést semafor proti střele Nathana MacKinnona z levého kruhu pro vhazování, jenže puk v lapačce nezachytil a pod jeho padajícím tělem se poté z dorážky prosadil VLADISLAV NAMĚSTNIKOV! Asistence: Nathan MacKinnon a Mikko Rantanen. (stav duelu 0:3)
    15:29 Joonas DONSKOI - 0:2
     
    15:29
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Anton Chudobin nedokázal zachytit nahození beka Samuela Girarda od modré čáry a JOONAS DONSKOI ho za to potrestal, když bekhendovou dorážkou z blízkosti zamířil do prázdné brány! Asistence: Samuel Girard a André Burakovsky.
    03:19 Cale MAKAR - 0:1
     
    03:19
    Colorado právě vstřelilo branku!
    CALE MAKAR si najel na osu útočného pásma a nádhernou střelou od modré čáry vymetl nad lapačkou Antona Chudobina pravý horní roh brány! Obrovskou zásluhu na gólu má ale také Nathan MacKinnon, který bleskově zavezl puk do útočného pásma z obranné třetiny Avalanche. Asistence: Gabriel Landeskog a Nazem Kadri.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 4. Makar (Landeskog, Kadri), 16. Donskoi (Girard, Burakovsky), 38. Naměstnikov (MacKinnon, Rantanen), 42. Burakovsky (Girard, Donskoi)


    Dallas Stars: Chudobin (Oettinger) – Lindell (A), Harley, Heiskanen, Oleksiak, Johns, Sekera – Seguin (A), Hintz, Ja. Benn (C) – Radulov, Pavelski, Janmark – Comeau, Faksa, Cogliano – Perry, Dickinson, Gurjanov. Hlavní trenér: Rick Bowness.
    Colorado Avalanche: Francouz (Grubauer) – Makar, Graves, E. Johnson (A), Girard, Cole, Zadorov – Rantanen, MacKinnon (A), Burakovsky – Ničuškin, Kadri, Landeskog (C) – Donskoi, Compher, Naměstnikov – Calvert, Bellemare, Nieto. Hlavní trenér: Jared Bednar.

    Rozhodčí: TJ Luxmore, Kelly Sutherland. Čároví: Tony Sericolo, Jonny Murray
    bahis siteleri