Sereď – Senica 4:0 (kon.) | Pohronie – Dunajská Streda 1:2 (kon.) | Trenčín – Zlaté Moravce 1:1 (kon.)
konec
ŠKF Sereď
4:0 (2:0)
FK Senica
Středa 12.08.2020, 19:00Niké liga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    75
    Tým ŠKF Sereď právě vstřelil branku! To je obrovská smůla pro hostující Senicu. Alex Iván z levé strany vápna posílal přízemní pas na druhou stranu pokutového území. Do jeho důrazného pasu však dal nohu hostující JOSS DIDIBA a od té se míč odrazil přímo k tyčce své vlastní branky.
     
    72
    Tým ŠKF Sereď právě vstřelil branku! Tak už je definitivně rozhodnuto. DENIS BUŠNJA si z pravé strany navedl míč do vápna, tam si ho dal na pravou nohu a následně poslal tvrdou střelu na zadní tyčku. Fryšták se proti míči natahoval marně. Asistence: Adam Morong.
     
    15
    Tým ŠKF Sereď právě vstřelil branku! To je brutální nástup domácího týmu. Po rychlém brejku si domácí nahráli na hranici vápna a Filip Pankarićan našel na levé straně pokutového území ROKA JUREŠKINA, jehož střela šla vedle Fryštáka přímo do sítě. Asistence: Filip Pankarićan.
     
    7
    Tým ŠKF Sereď právě vstřelil branku! Skóre je otevřeno. Z vlastní poloviny dostal míč do běhu DINO ŠPEHAR, který nebyl v ofsajdu a octl se před brankou sám proti brankáři, toho dokázal obstřelit a poslat svůj tým do důležitého vedení. Asistence: Ľubomír Michalík.

    Ondřej Černý

    Branky: 7. Špehar, 15. Jureškin, 72. Bušnja, 75. Didiba (vla.)

    Karty:   11. Hučko (SER), 16. Šumský (SER), 39. Duranski (SER), 50. Michalík (SER), 84. Jarovič (SER) – 25. Šimčák (SEN), 45. Yenne (SEN), 83. Barbora (SEN)   80. Hučko (SER) – 37. Šimčák (SEN)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 10:5. Střely mimo: 3:6. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 24:15.
    ŠKF Sereď: Yakubu – Morong, Michalík, Ba, Hučko (C) – Šumský, Duranski (77. Potoma) – Iván (77. Mészáros), Pankarićan (83. Tatranský), Jureškin (62. Bušnja) – Špehar (68. Jarovič).
    Náhradníci: Kanurić – Jarovič, Tatranský, Potoma, Mészáros, Mečiar, Bušnja.

    FK Senica: Fryšták – Ólafsson, Didiba, Nemec, Šimčák – Addo – Totka (61. Barbora), Duda (74. Eneji), Piroska (C), Yenne (61. Šalata) – Malec.
    Náhradníci: Slančík – Kučera, Šalata, Barbora, Mašulovič, Marie, Eneji.
    bahis siteleri