Barcelona – Bayern 2:8 (kon.)
konec
FC Barcelona
2:8 (1:4)
Bayern Mnichov
Pátek 14.08.2020, 21:00 • Estádio do Sport Lisboa e Benfica, Lisabon (POR) • Liga mistrů • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Arturo Vidal až příliš diskutoval s hlavním rozhodčím a ve druhé minutě nastavení si ještě vysloužil žlutou kartu. Bayern kontroluje balon na svých kopačkách a může se těšit na semifinále!
    89. Philippe COUTINHO - 2:8
     
    89
    Bayern právě vstřelil branku!
    8:2! Noční můra pro Barcelonu! Přetažený pas na zadní tyči vracel do ohně Lucas Hernández. Balon se od Lengleta odrazil přesně do pohybu PHILIPPE COUTINHA a ten už z blízkosti neměl s Ter Stegenem slitování.
    85. Philippe COUTINHO - 2:7
     
    85
    Bayern právě vstřelil branku!
    Neskutečné! Bayern devastuje obranu Barcelony sedmou brankou! Před Müllerem se na hranici vápna otevřelo spoustu prostoru, třicetiletý záložník ale ještě vybídl k postupu do šestnáctky PHILIPPE COUTINHA a ten po těžkopádném zpracování překonal Ter Stegena ve skluzu.
     
    85
    Joshua Kimmich neodejde z dnešního utkání bez trestu. Tentokrát si vykoledoval žlutou kartu po faulu na Albu.
     
    84
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Leon Goretzka, přichází Corentin Tolisso.
     
    84
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Alphonso Davies, přichází Lucas Hernández.
    82. Robert LEWANDOWSKI - 2:6
     
    82
    Bayern právě vstřelil branku!
    Destrukce Barcelony pokračuje! Po několika přihrávkách na levé straně vyplaval s balonem u kopačky Coutinho. Parádním centrem poté našel ROBERTA LEWANDOWSKÉHO, který už zavěsil do zcela prázdné branky. Pro polského snajpra je to už čtrnáctý zásah v letošním ročníku Ligy mistrů!
     
    76
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Jérôme Boateng, přichází Niklas Süle.
     
    75
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Serge Gnabry, přichází Philippe Coutinho.
     
    70
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Sergio Busquets, přichází Anssumane Fati.
     
    67
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Ivan Perišić, přichází Kingsley Coman.
    63. Joshua KIMMICH - 2:5
     
    63
    Bayern právě vstřelil branku!
    Neskutečná souhra krajních obránců Bayernu a je to opět o tři góly! Davies na levé straně kličkou obelstil Semeda, poté se vrhl do vápna, kde nedal šanci ani Piquému. Přihrávku k penaltovému bodu našel naběhnutého JOSHUU KIMMICHA, který už jen uklidil míč do téměř odkryté branky.
     
    60
    Opět se střetli Kimmich s Albou. Právě zkušený bek Barcelony poslal k zemi svého soka u postranní lajny a vysloužil si žlutou kartu.
    57. Luis SUÁREZ - 2:4
     
    57
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Barcelona dramatizuje čtvrtfinálové utkání! Messi našel na levé straně parádním pasem rozběhnutého Albu. Z kraje poté přenesl hru do středu na osamoceného LUISE SUÁREZE, který parádní kličkou obelstil Boatenga a poté zamířil k pravé tyči.
     
    54
    Také na straně Barcelony je udělena žlutá karta. Suárez se nechal obehrát Alcantarou a poté mu klepl do kopačky. Sudí byl celé situaci velmi blízko a okamžitě Uruguayce trestá.
    54. Neuznaná branka pro ofsajd
     
    54
    Bayern rozebral obranu Barcelona a na moment se radoval z pátého zásahu. Thomas Müller byl ale v jasném ofsajdu a tak branka Roberta Lewandowského nemůže platit.
     
    52
    Alphonso Davies trefil v souboji o míč loktem do obličeje Vidala a rozhodčí Skomina opět tahá žlutou kartu ze své kapsy.
    51. Perišićův pokus dokázal Ter Stegen udržet na hrudi
     
    51
    A Marc-André ter Stegen musel znovu zasahovat! Tentokrát Müller sklepl míč do druhé vlny Perišićovi. Jednatřicetiletý Chorvat však zamířil z plné rychlosti jen do prostoru, kde byl Ter Stegen.
     
    46
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Sergi Roberto, přichází Antoine Griezmann.
     
    42
    Od Boatenga putoval míč ke Gnabrymu. Následně však Bayern chyboval při rozehrávce a právě Jérome Boateng musel sáhnout k faulu za žlutou kartu. Na středu trávníku tvrdým zákrokem sestřelil Suáreze a Damir Skomina byl připraven poprvé vytáhnout žlutý trest.
    31. Thomas MÜLLER - 1:4
     
    31
    Bayern právě vstřelil branku!
    Fantastický zápas z pohledu Bayernu Mnichov pokračuje! Přetažený centr si našel za vápnem Joshua Kimmich, kolem Vidala odcentroval do vápna, kde stačilo Thomasi Müllerovi jen předskočit Lengleta a snadno umístit balon do sítě.
    28. Serge GNABRY - 1:3
     
    28
    Bayern právě vstřelil branku!
    Obrana Barcelony trestuhodně zaspala a SERGE GNABRY zvyšuje na 3:1! Clément Lenglet nedosáhl na parádní přihrávku Leona Goretzky a balon tak propadl přesně do pohybu Gnabryho. ten zachoval chladnou hlavu a přesnou ránou propálil bezmocného Ter Stegena.
    22. Ivan PERIŠIĆ - 1:2
     
    22
    Bayern právě vstřelil branku!
    Bayern se dostává zpět do vedení! Až příliš komplikovaná byla rozehrávka španělského týmu, Roberto ztroskotal na napadajícím Gnabrym. Ten poté přihrávkou pod sebe našel rozběhnutého IVANA PERIŠIĆE, chorvatský záložník na nic nečekal, práskl do balonu a dělovkou překonal Ter Stegena na zadní tyč. Gólman Barcelony sice míč ještě zasáhl kopačkou, ale už ho nevyrazil do bezpečí.
    10. Centr Lionela Messiho propadl až na zadní tyč
     
    10
    Série šancí pokračuje! Messi měl na pravé straně až příliš prostoru, rozhodl se pro centr do vápna. Před Neuerem bylo pořádně horko, ale ani jeden z pěti možných hlavičkářů míč nezasáhl a ten poté skončil na tyči!
    9. Suáreze vychytal zblízka Manuel Neuer
     
    9
    Semedo si narazil na pravé straně s Robertem, poté prosvištěl až před šestnáctku, kde prostrčil míč na Suáreze. Uruguayec poté nechal vyniknout Neuera.
    7. David ALABA - 1:1
     
    7
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Vedení Bayernu trvalo jen tři minuty! Piqué parádním pasem za obranu našel rozběhnutého Jordiho Albu. Jednatřicetiletý bek se prohnal do vápna, ve kterém chtěl ještě hledat Suáreze, ale balon nešťastně zasáhl DAVID ALABA, který se trefil přesně do pravého horního rohu a ani Neuer už nedokázal nesáhnout.
    4. Thomas MÜLLER - 0:1
     
    4
    Bayern právě vstřelil branku!
    Bayern jde po zcela jednoduché akci do vedení již ve čtvrté minutě! Obrana Barcelony nechala spoustu prostoru Perišićovi, který našel na hranici vápna THOMASE MÜLLERA. Třicetiletý záložník si nejprve chystal míč ke střele, ale nakonec dostal vynikající přihrávku od Lewandowského a poté levačkou našel volné místo vedle Ter Stegena.

    Vít Schück

    Branky: 7. Alaba (vla.), 57. L. Suárez (Alba) – 4. T. Müller (Lewandowski), 22. Perišić (Gnabry), 28. Gnabry (Goretzka), 31. T. Müller (Kimmich), 63. Kimmich (A. Davies), 82. Lewandowski (Coutinho), 85. Coutinho (T. Müller), 89. Coutinho (Lucas Hernández)

    Karty:   54. L. Suárez (BAR), 60. Alba (BAR), 90+2. Arturo Vidal (BAR) – 42. J. Boateng (BAY), 52. A. Davies (BAY), 85. Kimmich (BAY)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 5:13. Střely mimo: 1:9. Rohy: 6:9. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 13:22.
    FC Barcelona: ter Stegen – N. Semedo, Piqué, Lenglet, Alba – Roberto (46. Griezmann), Busquets (70. Fati), F. de Jong – Arturo Vidal – Messi (C), L. Suárez.
    Náhradníci: Neto, Peña – Rakitić, O. Dembèlé, Griezmann, Firpo, Puig, Fati, R. Araújo, Monchu, Mingueza, Reis.

    Bayern Mnichov: Neuer (C) – Kimmich, J. Boateng (76. Süle), Alaba, A. Davies (84. Lucas Hernández) – Goretzka (84. Tolisso), Th. Alcântara – Gnabry (75. Coutinho), T. Müller, Perišić (67. Coman) – Lewandowski.
    Náhradníci: Ulreich, Hoffmann – Odriozola Arzallus, Süle, Javi Martínez, Coutinho, Cuisance, Lucas Hernández, Tolisso, Coman, Zirkzee, Musiala.

    Rozhodčí: Skomina – Praprotnik, Vukan (vš. SVN)
    bahis siteleri