K. Vary – Slavia 3:0 (kon.) | Klatovy – Tábor 1:6 (kon.) | Nitra – Zvolen 5:3 (kon.)
Vlci Žilina – Martin 4:3 (kon.) | Trenčín – Bratislava Capitals 1:2 (1:3 po s.n.) | Jablonec n/N – Trutnov 0:0 (zruš.)
Prostějov – Přerov 0:7 (kon.) | Poprad – Lipt. Mikuláš 3:2 (1:0 po s.n.) | Vrchlabí – Litoměřice 1:3 (kon.)
Kolín – Benátky n/J 6:2 (kon.) | Kadaň – Sokolov 0:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 0:1 (kon.)
Mostečtí Lvi – Děčín 8:3 (kon.) | Břeclav – SHKM Hodonín 4:7 (kon.)
konec
SC Marimex Kolín
6:2 (1:1, 3:0, 2:1)
HC Benátky nad Jizerou
Čtvrtek 27.08.2020, 18:00 • Zimní stadion Kolín • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S tímto konstatovaním se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek čtvrtečního večera. Na počtenou! (20:14:04)
     
    Kolín v dalším přípravném utkání zdolal Benátky nad Jizerou a oplácí tak svému soupeři porážku 2:6 z ledu právě Benátek. Ve třetí třetině se ještě prosadil Adam Najman za Benátky. Domácí odpověděli dvěma brankami Petra Pýchy a Zdeňka Krále.
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Kolínští fanoušci si již prozpěvují a oslavují vítězství!
     
    58:32
    z levé strany to golfákem zkoušel Vojtěch Síla, v dnešním utkání jeden z nejaktivnějších borců na ledě. Leč Žajdlík jeho pokus vychytal.
     
    58:05
    A právě agresivita hostujícího hráče vede k vyloučení na obou stranách, za sekání jsou vyloučeni Adam Klapka z Benátek a Luboš Kozák z Kolína. Hraje si ve čtyřech na obou stranách.
     
    57:50
    Benáteční jsou z inkasované branky trochu zmrzlí, ale i tak se snažá napadat rozehrávky beků Kolína a být velmi agresivní.
     
    56:21
    Kozlové právě vstřelili branku!
    A Kolín vede již 6.2! Což je stejné skóre jako první duel těchto soupeřů, akorát naprosto opačné. Autorem branky je ZDENĚK KRÁL, který dostal na slotu přihrávku od Davida Šafránka a propálil Žajdlíka. Asistence: David Šafránek.
     
    56:02
    Aha, tak neusadí. V útočném pásmu si totiž svěřenci Valdemara Jiruše přihrávali rukou.
     
    55:53
    Nyní se Benátečtí pravděpodobně usadí v pásmu, protože domácí vyhazují na icing.
     
    55:35
    Benátečtí se snaží získat nějaký trvalejší tlak před brankou Lukeše, příliš se jim to však nedaří. Kolínští ve svém pásmu hrají opravdu tvrdě a kvalitně. Nebo alespoň nyní.
     
    54:35
    Miroslav Kukla napřáhl ze středního pásma a Matěj Žajdlík musel sakra rychle zklepnout betony k sobě, to byla nebezpečná rána.
     
    53:46
    Domácí již v plném počtu, vhazuje se po Lukešově pravici.
     
    53:14
    A zase před Lukeše, ten pokryl šanci hostů, ale následně vznikla velká potyčka, po které se, k překvapení mému i mnoho dalších, nebude vylučovat.
     
    53:00
    Domácí se hnali do přečíslení, jenže ani Lukáš Krejčík netrefil ideálně kotouč, a tak ohrozil Žajdlíka o něco méně než by chtěl a čekal.
     
    52:50
    Jiruš mohl dorážet za Lukeše, ale netrefil ideálně puk, a tak si obrana Kolína poradila.
     
    52:38
    Jaroslav Vlach a kumpáni v přesilové hře hodně hrozí před brankou Lukeše. Kolínský gólman nyní opět velmi dobře právě proti Vlachovi takřka z bezprostřední blízkosti.
     
    51:40
    A bude se opět vylučovat, Jakub Husa totiž fauloval soupeře vysokou holí a za to si odsedí dvě minuty. Ve třetí třetině se hra hodně kouskuje a to kazí její kvalitu, což je škoda.

    Daniel Krátký

    Branky a nahrávky: 15. Krejčík (Zumr, Pýcha), 29. Husa (Král, Kukla), 29. Zumr (Krejčík), 32. Šafránek (Jankovský), 45. Pýcha (Krejčík), 57. Král (Šafránek) – 9. Cikhart (Klapka, Štibinger), 42. Najman (Rychlovský, Šedivý)


    SC Marimex Kolín: Lukeš (Hermann) – Husa, Kukla, Blaha, Pýcha (A), Váchal, Muška, Zdeněk, M. Barták – Jankovský (A), Šafránek (C), Král, Síla, Zumr, Krejčík, Hasil, Kozák, Poppel, Pilný, J. Barták, Dotter. Trenér: Petr Martínek.
    HC Benátky nad Jizerou: Žajdlík (Hrstka) – Kunst (A), Štibinger, Aubrecht, Šedivý, Hampl, Kovář – Vlach (C), Najman, Rychlovský, Jiruš, Čederle, Šír, Cikhart, Dlouhý (A), Klapka, Žemba, Šeliga, Wiencek. Trenér: Valdemar Jiruš.
    bahis siteleri