Nitra – Trenčín 2:3 (kon.) | Litoměřice – Sokolov 6:2 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
3:5 (1:2, 2:0, 0:3) Stav série: 1:3
Vegas Golden Knights
Pondělí 31.08.2020, 04:30 • Rogers Place, Edmonton • Play-off NHL • Semifinále Z. konference
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Střelu Tannera Pearsona vyrazil Fleury k Jakeovi Virtanenovi, jehož dorážku do poloodkryté branky vytěsnil pravým betonem! Golden Knights tento zápas vyhrají!
     
    58:44
    Nick Cousins mohl definitivně rozhodnout. Po přejetí útočné modré však bekhendem minul opuštěnou branku soupeře!
    57:42 Brankář Fleury nezapomněl poděkovat tyčce, která mu pomohla proti střele Millera.
     
    57:42
    J. T. Miller trefil po Horvatem vyhraném buly tyčku Fleuryho branky!
     
    57:37
    Oddechový čas pro Vancouver.
     
    56:40
    Vancouver to zkouší v šesti, tedy bez brankáře!
     
    56:08
    Smolný moment pro Marca-Andreho Fleuryho. Ten vyrazil nahození Edlera a volný kotouč chtěl odpálit hokejkou do bezpečí. Ze vzduchu ho ale poslal až do hlediště a dostal dvouminutový trest za zdržování hry.
     
    50:45
    Golden Knights si po reklamní přestávce zahrají přesilovku. Antoine Roussel dostal dvě minuty za podražení Smithe.
    48:29 William KARLSSON - 3:5
     
    48:29
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Poprvé v zápase vede některý z týmů o dva góly! Zlatí rytíři měli tlak a vyslali na branku několik střel. Ta poslední se už ujala. Max Pacioretty nahodil zpoza branky kotouč do brankoviště a na přední tyčce ho pohotově tečoval za Markströmova záda WILLIAM KARLSSON. Asistence: Max Pacioretty a Mark Stone.
    47:02 Max PACIORETTY - 3:4
     
    47:02
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Nedáš – dostaneš! Elias Pettersson mířil zblízka jen do Fleuryho, Jake Virtanen pro změnu netrefil branku a tak se prosazují Golden Knights! Přečíslení 2 na 1 zajímavě vyřešil Max Pacioretty, který si počkal ještě na obránce Nateho Schmidta, jenž celou situaci doplnil z druhé vlny. Jeho spoluhráč mu kotouč následně vrátil a MAX PACIORETTY ho u vzdálenější tyčky usměrnil do odkryté klece. Asistence: Nate Schmidt a Mark Stone.
    42:52 Nate SCHMIDT - 3:3
     
    42:52
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Zlatí rytíři dobrou minutu svírali soupeře v jeho obranném pásmu a za své úsilí jsou odměněni! Jon Merrill posunul puk na svého kolegu z obrany NATEHO SCHMIDTA, který se z voleje trefil pod vyrážečku přesouvajícího se Jacoba Markströma – 3:3. Asistence: Jon Merrill.
     
    36:22
    Jonathan Marchessault narazil do brankáře Markströma, což rozhodčí posoudili jako nedovolený zákrok! Další oslabení pro Golden Knights a druhé v krátkém sledu, které způsobil Jonathan Marchessault.
     
    33:26
    Další přesilovka pro Vancouver! Jonathan Marchessault v boji za brankou soupeře nešťastně zasáhl hokejkou do tváře Stechera a dostal za to dvouminutový trest.
    31:26 Tyler TOFFOLI - 3:2
     
    31:26
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks využívají i svou druhou dnešní přesilovku a poprvé v utkání vedou! Fleury se v úvodu oslabení ještě blýskl skvělým zákrokem lapačkou proti Petterssonovi, na druhé straně pak dokonce donutil Markströma přerušit hru Smith. Po vhazování však Kosatky zaskočily soupeře rychlým přechodem do útoku, obránce Quinn Hughes se ocitl na pozici falešného levého křídla a na konci akce naservíroval kotouč mezi kruhu TYLEROVI TOFFOLIMU. Jehož střelu sice Fleury škrtl levým ramenem, ovšem puk i tak zapadl pod víko svatyně Vegas – 3:2. Asistence: Quinn Hughes a J. T. Miller.
     
    30:36
    Chandler Stephenson příliš okatě hákoval Christophera Taneva, za což dostává dvouminutový trest. Přesilovka Canucks se odehraje po reklamní přestávce.
     
    29:19
    Další příležitosti Vancouveru! Boeser našel v přečíslení 2 na 1 Virtanena, který těsně minul bližší tyčku branky Vegas. Poté Fleury vyrazil nahození Moteho od pravého mantinelu a zpacifikoval i dorážku Jaye Beaglea.
    28:31 Fleury nádherně vychytal Petterssona.
     
    28:31
    Elias Pettersson dostal přihrávku do předbrankového prostoru a zakončoval do částečně odkryté branky. V místě, kam mířil, se však zčistajasna objevila bleskurychlá lapačka Marca-Andreho Fleuryho, který zabránil jasnému gólu!
    28:06 Schmidt nepřekonal Markströma po krásné přihrávce Marchessaulta.
     
    28:06
    Skvěle to teď udělal Marchessault, který z pravého křídla zavezl puk do útočného pásma, kde našel bekhendovou přihrávkou obránce Nateho Schmidta, který si sjel až před branku. Markström stihl na poslední chvíli přitlačit betony k ledu a kotouč skončil někdy pod nimi. Následuje reklamní přestávka.
     
    24:28
    Rytíři si mohli vzít vedení rychle zpět! Markström však vyrazil střelu Reillyho Smithe a následně se dokázal přemístit proti dorážce Jonathana Marchessaulta!
    24:07 Bo HORVAT - 2:2
     
    24:07
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Teď už Kosatky srovnávají skóre! Hráči Vancouveru vyhráli souboje za brankou soupeře a dostali puk na modrou čáru, odkud vystřelil Alexander Edler. Tečovaný kotouč stačil Fleury vyrazit jen před sebe a BO HORVAT ho pod pravým betonem gólmana Vegas protlačil za brankovou čáru – 2:2. Asistence: J. T. Miller a Alexander Edler.
     
    21:17
    Na druhé straně měl velkou příležitost skórovat Mark Stone! Ten se ocitl sám před Markströmem, který se nenechal kličkou do bekhendu překvapit a pravý beton natlačil až k tyčce, kudy chtěl Stone kotouč zasunout za brankovou čáru!
    20:44 Šance Vancouveru z úvodu druhé třetiny.
     
    20:44
    Canucks začali druhou třetinu tlakem! J. T. Miller našel zpoza branky Tylera Toffoliho, který zblízka těsně minul levou tyč z pohledu brankáře Fleuryho. Poté ještě maskovaný muž Vegas čelil tečované střele od modré čáry a dorážce Bo Horvata. Ani ten puk za brankovou čáru neprocpal!
     
    16:56
    Brock Boeser připravil šanci pro kapitána Bo Horvata, který zůstal sám před Fleurym. Brankář Vegas si ale prostor u bližší tyčky pohlídal a vyrazil kotouč za branku!
     
    15:52
    Šance Vegas! Theodorovu střelu vyrazil Markström před sebe a k dorážce se dostal Nick Cousins. Puk je ve výstroji gólmana Vancouveru. Reklamní přestávka.
    13:19 Chandler STEPHENSON - 1:2
     
    13:19
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Vegas se jako první prosazují i při hře 5 na 5! Základem úspěchu byla práce Ryana Reevese, který sundal čistým hitem Quinna Hughese, jenž si udělal výlet do hloubi útočného pásma. Následoval rychlý protiútok, na jehož konci si vyměnili kotouč Shea Theodore a CHANDLER STEPHENSON, který po finálním pasu svého spoluhráče pálil z pravého kruhu do poloodkryté klece. Asistence: Shea Theodore a Alec Martinez.
     
    11:15
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks využívají početní výhodu velmi rychle! Bo Horvat vyhrál buly a Pettersson puk posunul na modrou čáru ke Quinnovi Hughesovi. Ten nahrál do rohu J. T. Millerovi, jenž poté našel přesným pasem ELIASE PETTERSSONA, který si stačil sjet na pravý kruh, odkud zápěstím vymetl bližší horní růžek nad lapačkou gólmana Fleuryho – 1:1. Asistence: J. T. Miller a Quinn Hughes.
     
    11:07
    Chandler Stephenson je vyloučen za zbytečný zákrok v útočném pásmu. Přesilovku si zahrají i Kosatky.
    09:28 Max PACIORETTY - 0:1
     
    09:28
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Zlatí rytíři se ujímají vedení! Shea Theodor nahrál na pravý kruh Markovi Stoneovi, který našel přesným diagonálním pasem MAXE PACIORETTYHO a ten z vrcholu levého kruhu zamířil ke vzdálenější tyčce Markströmovy branky. Asistence: Mark Stone a Shea Theodore.
     
    09:03
    Lavička Vancouveru dostává trest za příliš mnoho hráčů na ledě! Ten odpyká Bo Horvat.
    08:16 Střelu Theodora zastavil hezkým semaforem Markström.
     
    08:16
    Hráči Golden Knights získali puk ve středním pásmu a vyrazili do rychlého kontru. Ten zakončoval střelou z mezikruží Shea Theodore, ovšem Jacob Markström jeho střelu zastavil efektním semaforem!
     
    03:09
    Pořádné zmatky před brankou Vancouveru způsobil Chandler Stephenson! Ten v rychlosti obkroužil klec soupeře a pokusil se zasunout kotouč za záda Markströma. Ten měl co dělat, aby zabránil gólu špičkou levého betonu a poté mohl být rád, že se před brankovištěm nedostal k dorážce Ryan Reaves.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 12. E. Pettersson (J. T. Miller, Q. Hughes), 25. Horvat (J. T. Miller, Edler), 32. Toffoli (Q. Hughes, J. T. Miller) – 10. Pacioretty (Mark Stone, Theodore), 14. Stephenson (Theodore, Martinez), 43. Schmidt (Merrill), 48. Pacioretty (Schmidt, Mark Stone), 49. W. Karlsson (Pacioretty, Mark Stone)


    Vancouver Canucks: Markström (Demko) – Stecher, Edler (A), Ch. Tanev, Q. Hughes, T. Myers, Fantenberg – Toffoli, E. Pettersson, Pearson – Boeser, Horvat (C), J. T. Miller – B. Sutter (A), Gaudette, Roussel – Virtanen, Beagle, Motte.
    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (Lehner) – Martinez, Theodore, Schmidt (A), McNabb, Whitecloud, Merrill – Mark Stone (A), W. Karlsson, Pacioretty – Marchessault, Stastny, R. Smith (A) – Tuch, N. Roy, Cousins – Reaves, Stephenson, W. Carrier.

    Rozhodčí: St. Laurent, Meier – Kovachik, Shewchyk
    Vancouver 3 4 Vegas
    #1 Pondělí 24.08.2020 • 04:30
    Vegas - Vancouver 5:0
    #2 Středa 26.08.2020 • 03:46
    Vegas - Vancouver 2:5
    #3 Neděle 30.08.2020 • 03:45
    Vancouver - Vegas 0:3
    #4 Pondělí 31.08.2020 • 04:30
    Vancouver - Vegas 3:5
    #5 Středa 02.09.2020 • 03:45
    Vegas - Vancouver 1:2
    #6 Pátek 04.09.2020 • 03:45
    Vancouver - Vegas 4:0
    #7 Sobota 05.09.2020 • 03:00
    Vegas - Vancouver 3:0
    bahis siteleri