Litoměřice – Ústí n/L 5:6 (po pr.) | Liberec – Mountfield HK 7:3 (kon.)
po prodl.
HC Stadion Litoměřice
5:6 (2:2, 2:2, 1:1 - 0:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Pondělí 31.08.2020, 12:15 • Kalich Arena, Litoměřice • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    63:04
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Je dobojováno! Hosté berou vítězství po samostatném úniku JAN TŮMA, jehož nedokázal Michal Svoboda již zbrzdit a hosté tak berou i další výhru ze vzájemného přípravného klání. Bez asistence.
     
    54:49
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Ten přišel a kališníci využívají přesilovku! Od modré vypálil přes řadu hráčů obou týmu MICHAL SVOBODA, jehož dělovka prolétla přesně mezi tři tyče Kmochovy branky. Asistence: Jan Macel.
     
    46:43
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Krátce po vyrovnání početních sil ovšem hosté využívají svého tlaku a dostávají se opět do vedení! Po rychlé kombinaci se do puku opřel JÁCHYM ČERMÁK, který zcela přesně našel volnou skulinu v Janurově svatyni. Asistence: Vít Šindelář a Jakub Tot.
     
    30:26
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    A nový strážce ústecké svatyně byl celkem rychle pokřtěn! JAN MACEL se rychle chopil kotouče a samostatně se dostal hned před branku, kde ihned v signalizované výhodě poslal puk za Kmochova záda a dává si tak gól k osmnáctým narozeninám. Asistence: Jiří Bartoníček.
     
    27:37
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Kališníci v signalizované výhodě snižují! VÍTEK NOVOTNÝ se v mezikruží chopil kotouče a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jan Macel a Jiří Bartoníček.
     
    24:50
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A z následného brejku navyšují Ústečané své vedení! Pro průsmyku po celé délce ledové plochy překvapil Januru JAN TŮMA, čímž zvyšuje náskok Ústí už na dvě branky. Asistence: Jáchym Čermák.
     
    22:49
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovan jde opět do vedení! Přesně za gólmanova záda dokázal svou dorážku umístit DAVID NEDOMA po odražené Janouškově střele. Asistence: Adam Janoušek a Vít Šindelář.
     
    19:48
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    V závěru třetiny ještě kališníci srovnávají! Po vydařeném nájezdu Jana Macela se chopil kotouče na dorážku JIŘÍ BARTONÍČEK, který překvapil gólmana Millera a dorovnává skóre. Asistence: Jan Macel.
     
    15:25
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovan se ujímá záhy i vedení! VÍT ŠINDELÁŘ si zprava objel branku a přesně uklidil kotouč k tyči. Asistence: Matěj Koval.
     
    12:51
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! ADAM JANOUŠEK se dostal do samostatné průnikovky, kdy už před ním stál jen Janura. V souboji jeden na jednoho poslal puk gólmanovi přesně mezi nohy a vrátil Slovan do hry. Asistence: Vojta Chlapec a Vít Šindelář.
     
    01:51
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Kališníci jdou poměrně rychle do vedení! RADEK SLUKA si všiml zcela volného kotouče u pravé strany Kmochovy branky a z první jej nekompromisně poslal za záda ústeckého gólmana. Asistence: Jáchym Ryba a Jakub Marcin.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 2. Sluka (Ryba, Marcin), 20. Bartoníček (Macel), 28. Novotný (Macel, Bartoníček), 31. Macel (Bartoníček), 55. Svoboda (Macel) – 13. Janoušek (Chlapec, Šindelář), 16. Šindelář (Koval), 23. Nedoma (Janoušek, Šindelář), 25. Tůma (Čermák), 47. Čermák (Šindelář, Tot), 64. Tůma


    HC Stadion Litoměřice: Janura – France (C), Bořil, Kylíšek, Marcin, Domin (A), Trtek – Svoboda, Gašpár (A), Sluka – Hrzán, Macel, Ryba – Dykast, Vojtěch, Kratochvíl – Novotný, Bartoníček.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Miller (30. Kmoch) – Prchal, Tot, Polata, Chlapec, Matloch, Hampl – Tůma, Matas, Čermák, Janoušek, Šindelář (C), Koval, Kušej, Macek, Nedoma.

    Rozhodčí: Vyštejn – Lauko, Povová.

    Diváci: 45
    bahis siteleri