Michalovce – Slovensko U20 3:0 (kon.) | Poprad – HC Slovan 3:5 (kon.)
konec
HK Poprad
3:5 (0:1, 1:1, 2:3)
HC SLOVAN Bratislava
sk Úterý 01.09.2020, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tatranský pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Pomocný bod za víťazstvo v samostatných nájazdoch získava Poprad. (20:24:43)
     
    Tretia časť hry bola najbohatšia na góly. Najprv Poprad dokázal vyrovnať v 48. minúte. Slovan šiel zase do vedenia po góle Studeniča, opäť zrovnával Haščák. Samotný záver stretnutia lepšie zvládli hostia, Buček skóroval v 56. minúte, Slovan nedovolil Popradu využiť presilovku a počas hry bez brankára spečatil konečné skóre 3:5 pre Slovan Štajnoch.
     
    Koniec zápasu.
     
    59:50
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan si definitívne zabezpečuje víťazstvo v tomto zápase gólom do prázdnej brány. Buček najprv z ľavého kruhu strieľal bekhendom, skončilo to na bočnej sieti. Belasí vydolovali puk, dostal sa k MARTINOVI ŠTAJNOCHOVI medzi kruhy a ten odtiaľ už príklepom nezaváhal.
    Asistencia: Samuel Buček.
     
    59:34
    Slovan hrá v plnom počte.
     
    59:24
    Vošvrda je už na striedačke, Poprad hrá v šestici.
     
    58:37
    Slovanu sa darí zatiaľ brániť toto oslabenie, opäť sa hostia bezpečne oslobodzujú.
     
    58:16
    Dobre prihrávku vystihol Kytnár, ktorý ihneď dopredu vysunul Bučeka. Buček pokračoval medzi kruhy a odtiaľ strieľal. Mieril mimo.
     
    57:32
    Kamzíci majú ideálnu a možno poslednú možnosť na to, aby poslali zápas do predĺženia. Andrej Meszároš je vylúčený za nedovolené bránenie.
     
    57:26
    Ulrych natlačil do vlastnej bránky Branta Harrisa a hra musela byť kvôli posunutej bránke prerušená.
     
    57:05
    Preisinger pálil od modrej čiary, jeho zakončenie však letelo iba na zadný mantinel.
     
    56:16
    Patrik Svitana vnikol s pukom do útočného pásma a zakončoval švihom od modrej čiary. Durný mal pripravenú lapačku a úspešne zakročil.
     
    55:31
    Slovan Bratislava dal gól!
    Tak teraz sa nám to s tými gólmi poriadne rozprúdilo. Krížnu prihrávku na ľavé krídlo si spracoval SAMUEL BUČEK, ktorý sa dostal k strele spoza obrancu, Vošvrda nevidel všetko čisto a inkasoval.
    Asistencia: Brendan Ranford.
     
    54:57
    Poprad dal gól!
    Vzápätí je však hneď vyrovnané. Poprad po vyhratom buly smeroval do útočného pásma, Handlovský zachytil puk pri zadnom mantineli a prihral ho medzi kruhy MARCELOVI HAŠČÁKOVI, ktorý z prvej prekonal Durného.
    Asistencia: Lukáš Handlovský.
     
    54:44
    Slovan Bratislava dal gól!
    V hre štyroch proti štyrom padol gól, znovu v zápase vedie bratislavský Slovan. Meszároš posunul krížnu prihrávku na pravý kruh na hokejku MARIÁNA STUDENIČA, ktorý z prvej zakončil na správne miesto.
    Asistencie: Andrej Meszároš, Martin Štajnoch.
     
    54:35
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Vandas – 2 min., hrubosť).
    Vylúčenie v tíme HC Slovan Bratislava (Ališauskas – 2 min., hrubosť).
     
    54:11
    Ulrych pálil od modrej čiary, jeho delovka skončila na plexiskle, odrazil sa puk však k Bjalončíkovi, ktorý mohol ešte dorážať, no bránka Slovana bola posunutá.
     
    53:16
    Individuálna akcia v podaní Mešára nebola úspešná, puk smeroval za bránku Slovana a tam ho získali belasí.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 31. Brejčák (Bjalončík, Matej Paločko), 48. Haščák (Preisinger), 55. Haščák (Handlovský) – 9. Harris (Maier, Ranford), 29. Kytnár (Sukeľ, Studenič), 55. Studenič (Meszároš, Štajnoch), 56. Buček (Ranford), 60. Štajnoch (Buček)


    HK Poprad: Vošvrda (Rychlík) – Drgoň, Ulrych, Brejčák, Dalhuisen, Müller, Kramár, Česánek – Svitana (C), Skokan (A), Haščák – Vandas, Zagrapan (A), Handlovský – Matúš Paločko, Preisinger, Lušňák – Šotek, Bjalončík, Matej Paločko – Mešár
    HC SLOVAN Bratislava: Durný (Béke) – Sersen, Valach, Meszároš, Štajnoch, Maier, Ališauskas – Ranford, Harris, O'Donell – Buček, Bortňák, Rapáč – J. Sukeľ, Kytnár, Studenič – Kundrík, Petráš, Jendek

    Rozhodčí: Orolin, Snášel – Šoltés, Stanzel
    thejrc.org