Magnitogorsk – Kunlun 2:1 (kon.) | Nižněkamsk – Petrohrad 1:2 (kon.) | Kazaň – Viťaz 0:4 (kon.)
CSKA Moskva – Soči 3:1 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
5:2 (1:1, 3:1, 1:0)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 04.09.2020, 18:00 • Tipsport arena (Praha - Holešovice) • Juniorská liga akademií • 1. kolo
Partner:
     
    Z mé strany je to už pro dnešek definitivně všechno, přeji vám příjemný víkend a u dalších online přenosů se budu těšit, na počtenou! (20:09:00)
     
    Sparťané už další gól v tomto utkání nepřidali, naopak sami zásluhou Michala Klima vsítili pátou branku. Svěřenci trenéra Richarda Žemličky tak získávají cenné tři body, hosté ze severu Čech se vrací domů s prázdnou.
     
    Konec zápasu.
     
    59:16
    Je to tak. Liberečtí se navíc provinili dalším faulem, když Vojtěch Strnad (LIB) podrazil jednoho ze sparťanských hokejistů. Domácí hrají přesilovku.
     
    58:28
    Daniel Král se už vrátil zpět do své branky a hned musel čelit další nebezpečné střele jednoho z domácích hokejistů. O vítězi je zřejmě rozhodnuto.
     
    57:57
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ne nadlouho, jelikož sparťané byli dobře postaveni ve středním pásmu a výsledkem toho je pátý vstřelený gól. Konečný našel MICHALA KLIMA, který udělal pár kroků dopředu a bez větších obtíží poslal puk do opuštěné branky. Asistence: Jakub Konečný, Filip Ducháč.
     
    57:29
    Zembol už neměl dostatek sil, aby mohl pokračovat v jízdě do útočného pásma a rozhodl se raději vystřídat. Liberečtí mají puk na svých hokejkách.
     
    56:38
    Sparťané se zatím brání výborně, jelikož nepouští svého soupeře do vyložených příležitostí. Nyní musí hostující obránci pro puk až za svou branku.
     
    55:49
    V témže čase si liberecká střídačka vybírá oddechový čas na poradu a brankář Král zůstává na střídačce! Hosté to tedy zkusí se šesti hráči v poli.
     
    55:49
    Závěr zápasu si nyní sparťané trochu komplikují. Střelec dvou branek Petr Hauser (SPA) míří na trestnou lavici za zdržování hry a oslabuje svůj tým.
     
    55:23
    Krupička nepronikl přes útočnou modrou čáru a další snahu založit rychlou protiakci zastavují rozhodčí svým hvizdem, kteří pískají postavení mimo hru.
     
    54:32
    Sparťané nyní utáhli šroubky v útočném pásmu a Liberečtí se museli bránit. Jakub Zembol se chystal na střelu z bekhendu, ale Král zakročil svým betonem.
     
    53:58
    Sparťané vyhráli vhazování v útočném pásmu, ale posléze střela jednoho z domácích borců skončila zablokovaná až v ochranné síti za brankou Krále.
     
    53:39
    Krupička objel branku soupeře a následně naservíroval kotouč Petru Hauserovi, který ze své střelecké pozice hattrick nezaznamenal. Rána letěla mimo.
     
    52:58
    Liberečtí už hrají v plném počtu hráčů. Mezitím hostující čtveřice zaměstnala domácí hráče v jejich obranném pásmu a nakonec donutila Krbečka k zákroku.
     
    51:34
    Velká šance domácích ve vlastním oslabení! Michal Vitouch pláchl s kotoučem po pravé straně hřiště, hosté se však stačili vrátit.
     
    50:48
    Hosté se okamžitě zabydleli v útočném pásmu a střelu od modré čáry vyprodukoval ze své hokejky obránce Kovář. Brankář Krbeček znovu na místě.
     
    50:35
    Liberečtí mají šanci na snížení! Jan Klodner (SPA) dostal od rozhodčích dvě trestné minuty za podrážení a už sedí na lavici hanby. Domácí se musí bránit.
     
    50:12
    Po vhazování v útočném pásmu Tygrů vytlačil soupeře Oto Theimer, ale sparťané se posléze museli znovu bránit. Brankář Krbeček drží puk pod lapačkou.
     
    49:34
    Hauser se snažil vyrušit libereckou rozehrávku v útočném pásmu, ale hostující obránci si kotouč pohlídali. Na druhé straně zase zapracoval Klodner.
     
    49:09
    Po dobré přihrávce jednoho z hostí se na modré čáře opřel do puku Filip Kovář, který svým příklepem narazil na výstroj brankáře Krbečka. Hra přerušena.
     
    48:19
    Konečný zastavil útočníka Liberce na modré čáře a domácí se hned přesunuli zpět před Krále. Tam se však dlouho nezdrželi, jelikož hosté byli připraveni.
     
    47:29
    Vandirek to teď udělal chytře. Sparťanský obránce obkroužil branku a následně zkoušel prostřelit Krále u bližší tyčky. Liberecký gólman si celou situaci pohlídal.
     
    46:55
    Jeden z domácích borců měl na holi pátý gól svého týmu, ale brankář Král znovu zasáhl. Velká škoda pro Spartu, hra pokračuje dál.
     
    46:36
    Další zmatky v obranném pásmu Sparty vyřešil svým spolehlivým zákrokem brankář Krbeček. Oba týmy vyměňují své síly na ledové ploše.
     
    45:26
    Oba vyloučení hráči jsou zpátky na ledě. Mezitím musel Krbeček být znovu v pozoru, jelikož těsně vedle jeho branky proletěla nebezpečná střela Libereckých.
     
    45:10
    Sparťané se rychle přesunuli po levé straně kluziště do útočného pásma a Hauser ohrozil svým pokusem brankáře Krále. Liberecký muž s maskou kryje.
     
    44:51
    Dobrý postřeh teď musel předvést brankář Krbeček, před nímž tečoval letící kotouč útočník Adam Najman. Dobrá práce domácího gólmana.
     
    43:54
    Po vhazování v útočném pásmu zkoušel prostřelit libereckou hráz obránce Vandirek, kterému se však do cesty postavil clonící hráč Tygrů. Puk končí v rohu.
     
    43:26
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Křepelka – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Chvátal – 2 min., hrubost).
     
    43:26
    Křepelka bojoval o kotouč v útočném pásmu a později se dostal do křížku s jedním ze sparťanských borců. Rozhodčí přerušuje hru a chystá vylučovat.
     
    42:11
    Liberečtí chtěli posunout kotouč po mantinelu do útočného pásma, ale cestu jim zatarasili dva sparťanští obránci. Puk tedy mají ve své moci sparťané.
     
    41:33
    Druhé zakázané uvolnění na straně Sparty ve třetí třetině. Jakub Krbeček zatím v této fázi hry zatím ještě nemusel zasahovat, nicméně to se může změnit.
     
    41:03
    Ducháč odpálil touš za branku hostí, ale poté se domácí museli vracet. Jakub Tůma byl ovšem v obranném pásmu jako první a v klidu rozehrává.
     
    40:57
    Sparťané neudrželi útočné pásmo, ale mrzet je to nemusí, jelikož tu máme třetí zakázané uvolnění v krátkém sledu. Bude se vhazovat po pravici Krále.
     
    40:28
    Klimo bojoval o puk v rohu kluziště a nakonec za pomoci svých spoluhráčů dokázali zaměstnat libereckou defenzivu. Nyní se pro změnu píská icing Liberce.
     
    40:02
    Liberečtí stejně jako v první třetině vyhráli úvodní vhazování a vynutili si zakázané uvolnění na straně Sparty. Hra se vrátí do obranného pásma domácích.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Hráči už krouží po ledové ploše, z kabiny se už vrátili také rozhodčí. Třetí třetina začíná za malý okamžik.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:32 hodin.
     
    Prostřední třetina je za námi. Sparťané se prosadili celkem čtyřikrát, když se trefil Jakub Konečný, z trestného střílení David Vitouch a Petr Hauser, který přidal druhý gól v dnešním utkání. Za libereckou stranu pouze snížil Vojtěch Strnad. Hosté tak budou ve třetí části dohánět dvoubrankovou ztrátu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:54
    Theimer čekal v brankovišti Krále, kudy vyplave kotouč, ale jeho hokejku si Liberečtí pohlídali. Puk nakonec končí v rohu hřiště.
     
    39:28
    V poslední minutě druhé třetiny se Zembol vydal útočit po pravé straně kluziště, ale dobrou práci odvedl vracející se Jansa. Domácí zůstávají u puku.
     
    38:45
    Po velké skrumáži v brankovišti Krbečka se snažil dorážet Adam Najman, který ale puk nasměroval pouze do boční sítě.
     
    38:21
    Andrej Adamec sprintoval za pukem do útočného pásma k brance Daniela Krále, ale jeden z libereckých obránců měl k puku o něco blíže. Píská se icing.
     
    37:42
    Tomek číhal ve středním pásmu na přihrávku od svého spoluhráče, ale liberečtí hráči byli přesnější a kotouč uzmuli na své hokejky. Oba týmy střídají.
     
    36:39
    Konečný se dobře vrátil do svého obranného pásma a pomohl svým spoluhráčům s další rozehrávkou. Útočné snažení Sparty posléze přerušuje Hujer.
     
    36:10
    Jan Křepelka se obtáčel s pukem v útočném pásmu, ale jeho následná střela před brankou nebyla vůbec přesná, jelikož Krbeček nemusel zasahovat.
     
    35:59
    Rozhodčí dlouho signalizovali postavení mimo hru pro Liberec, ale jeden z hostujících hráčů si toho nevšiml a hrál dál. Sudí je tak znovu nucen přerušit hru.
     
    35:24
    Za pukem spěchal Vojtěch Jiruš, ale obránci Sparty byli ve sprinterském souboji o něco rychlejší. Následně musí znovu zasahovat svou lapačkou Krbeček.
     
    34:46
    Theimer dostal přihrávku na paty, ale jeho práci dokonal Kulhánek. Sparťané se přesunuli zpět do útočného pásma, kde však dlouho nepobyli.
     
    34:15
    Sparťané si nyní neporozuměli v rozehrávce a posílají kotouč přes všechny čáry až na zakázané uvolnění. Krbeček se tak musí mít znovu na pozoru.
     
    33:35
    Chvíli to vypadalo, že rozhodčí budou znovu vylučovat, ale nestalo se tak. Hra za malou chvíli bude pokračovat ve středním pásmu, blíže k brankáři Krbečkovi.
     
    32:58
    Krupička s Vitouchem se snažili po dlouhém souboji vydolovat kotouč u mantinelu, ale nepovedlo se. Naopak zaútočit mohl Adamec, ale v pásmu byl sám.
     
    32:28
    Libereckým hráčům trochu narostla křídla a Krbeček musel být znovu v pozoru. Křepelka našel Adama Najmana, který však domácího gólmana nepřekonal.
     
    31:13
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí snižují zpět na rozdíl dvou branek! Kollert našel zpoza branky přesně hůl VOJTĚCHA STRNADA a liberecký útočník sám před Krbečkem nezaváhal a poslal kotouč pod víko! Asistence: Tomáš Kollert, Vojtěch Jiruš.
     
    30:41
    Hauser vybojoval kotouč v obranném pásmu, ale rozhodčí o pár chvil později znovu použil svoji píšťalku. Vhazování se bude opakovat.
     
    30:34
    Další zákrok domácího brankáře Jakuba Krbečka. Domácí gólman si nyní poradil s jednoduchou střelou od mantinelu a následně přerušil hru.
     
    29:58
    Dobrá šance pro Liberec! Křepelka vypíchl kotouč poslednímu obránci Sparty, ale sám tváří v tvář proti Krbečkovi neuspěl. Škoda pro hosty.
     
    29:25
    David Vitouch se snažil u mantinelu vydolovat kotouč zpod bruslí jednoho z protihráčů, ale proti přesile neměl šanci. Hra se znovu obrací na druhý konec hřiště.
     
    28:47
    Domácí už hrají v plném počtu hráčů na ledové ploše a mohou se zase soustředit více na útočnou fázi. Nyní domácí zkoušeli štěstí od modré, Král zasáhl.
     
    28:05
    Obrovská příležitost pro sparťanský tým! Ve vlastním oslabení ujel do brejku Michal Klimo, který ale svou ranou do horních pater branky přestřelil.
     
    27:14
    Konečný se snažil vybojovat kotouč na obranné modré čáře, ale marně. Na pravém kruhu pro vhazování se naskytla možnost pro Rossmyho, Krbeček kryje.
     
    26:54
    Filip Jansa jako dispečer na levém kruhu rozdával přihrávky svým spoluhráčům na opačnou stranu, při poslední ráně Krbeček nemusel zasahovat.
     
    26:18
    Liberečtí budou mít šanci vrátit se zpět do zápasu. Tomáš Kulhánek (SPA) se před malou chvílí provinil hákováním. Domácí budou hrát ve čtyřech.
     
    25:23
    Sparta právě vstřelila branku!
    A domácí vedou už o čtyři góly! Konečný našel svým přesným pasem spoluhráče PETRA HAUSERA, který dnes přidává svůj druhý gól v zápase a zároveň dává Spartě luxusní náskok tří branek. Asistence: Jakub Konečný, Tomáš Kulhánek.
     
    25:18
    Liberečtí se snaží okamžitě odpovědět, ale neúspěšně. Naopak sparťané se znovu ženou do útoku, brankář Daniel Král má v posledních minutách hodně práce.
     
    23:59
    Sparta právě vstřelila branku!
    K samostatnému nájezdu se postavil DAVID VITOUCH, který se rozjel pomalu a následně překonal brankáře Krále svou bekhendovou kličkou! Domácí odskakují svému soupeři na rozdíl dvou branek. Bez asistence.
     
    23:59
    Jeden ze sparťanských hráčů byl faulován při samostatném úniku a domácí hokejisté už za malou chvíli pojedou trestné střílení!
     
    23:26
    Vitouch naháněl jednoho z libereckých hráčů ve středním pásmu, což domácím přineslo ovoce. Sparťané založili rychlou protiakci, kterou musel řešit Král.
     
    22:44
    Sparta právě vstřelila branku!
    A krátce po startu prostřední části domácí znovu odskakují do vedení! Po přihrávce Klima se puk dostal k JAKUBU KONEČNÉMU, který pokořil brankáře Krále podruhé v dnešním utkání. Asistence: Michal Klimo, Michal Vágner.
     
    22:25
    První ostřejší zákrok ve druhé třetině pro domácího brankáře. Jakub Krbeček ukryl po střele jednoho z libereckých borců kotouč do své náruče a přerušil hru.
     
    21:34
    Böhm musel přišlápnout za brankou Krále, ale nakonec vše stihl. Ve středním pásmu se ke kotouči dostal Theimer, který uklidňuje celou situaci.
     
    20:46
    Konečný se snažil rychle zaútočit na levé straně kluziště, ale poslední liberecký obránce dobře zakročil. Následně se sparťané vyhání až za Krbečka.
     
    20:11
    Úvodní vhazování vyhráli pro změnu domácí hokejisté, kteří už jsou v útočném pásmu. Krupička hledal na levém kruhu svého spoluhráče, ale neúspěšně.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Hráči už jsou zpátky ze svých kabin, druhá třetina může začít.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:43 hodin.
     
    Úvodní perioda nám nabídka zajímavou podívanou, která zatím přinesla dvě branky. Domácí nejprve poslal do vedení Petr Hauser, ale ve druhé polovině prvního dějství vyrovnal Adam Najman. Do kabin tak jdeme za nerozhodného stavu 1:1.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:57
    V posledních vteřinách hry Liberečtí ujeli do přečíslení dva na jednoho, které vyřešil svou střelou Filip Jansa, Krbeček vytasil betony.
     
    19:24
    Velká šance domácích! Michal Klimo byl před brankou chvílí osamocen, ale brankář Král si s jeho pokusem poradil.
     
    19:09
    Rozeběhla se nám poslední minuta první třetiny. Miloslav Adamec zastavil jedoucí kotouč na modré čáře, ale před brankou Krbečka už nikdo neclonil.
     
    18:12
    Hosté nevyvezli puk ze svého obranného pásma a Michal Vitouch nahodil touš zpátky za branku Krále. Tam však nebyl úspěšný v osobním souboji Krupička.
     
    17:35
    A výsledkem toho je další zakázané uvolnění na straně Sparty. Brankář Jakub Krbeček tak za malou chvíli bude možná čelit dalšímu ataku Liberce.
     
    16:52
    Adamec poslal kotouč mezi bruslemi útočníka Křepelky, ale v hloubi útočného pásma nikdo ze sparťanů nebyl. Hra se tak obrací na druhou stranu.
     
    15:59
    Po nadějném libereckém útoku se k puku probojoval Michal Vitouch, ale domácí útočník z mezikruží nastřelil pouze chrániče posledního obránce Tygrů.
     
    15:32
    Sparťané na chvíli uzamkli svého soupeře v útočném pásmu, kdy Krupička posunul kotouč na Hausera, ale domácí další branku nepřidali. Král opět zasáhl.
     
    14:34
    Michal Vágner ztratil kotouč v útočném pásmu a dopředu mohl spěchat Najman. Liberecký útočník však neměl rychlost, čehož sparťané hned využili.
     
    14:09
    Konečný se snažil prokličkovat skrz dva liberecké protihráče, ale marně. O pár chvil později se k puku dostal Krbeček a sparťanský brankář přerušuje hru.
     
    13:29
    Sparťané mohli vzápětí jít znovu do vedení! Před Krupičkou se otevřel prostor, ale jeho dobrou ránu zneškodnil brankář hostí Daniel Král.
     
    12:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    V Holešovicích máme vyrovnáno! Liberečtí se dostali do brejku dva na nikoho, který potrestal svou dorážkou útočník ADAM NAJMAN. Asistence: Vojtěch Strnad, Martin Böhm.
     
    11:50
    David Vitouch střílel z levé strany kluziště a v mezikruží byl připraven Klimo. Ke sparťanskému útočníkovi se však odražený puk už nedostal.
     
    11:20
    Krupička spěchal za kotoučem, ale ani on nezabránil dalšímu hvizdu sudích. Po zakázaném uvolnění se tak hra přesune zpátky před Jakuba Krbečka.
     
    10:09
    Jakub Konečný udělal kličku poslednímu obránci Liberce a následně vyzval ke střele Adamce. Jemu však rána příliš moc nesedla a hosté se následně osvobodili.
     
    09:02
    Hauser poslal kotouč obloukem do středního pásma, kde číhal připravený Michal Vitouch. Druhému jmenovanému ale utekl puk z čepele. Škoda pro domácí celek.
     
    08:29
    Také hosté už hrají v plném počtu. V totožném čase se do útoku vřítil Petr Gajda, ale jeho štiplavou ránu zápěstím dokázal zlikvidovat brankář Krbeček.
     
    08:07
    Krupičkovi se uvolnil prostor na pravé straně a sparťanský útočník ihned zkoušel vyslat přihrávku podél brankoviště, leč neúspěšně. Král mohl zůstat v klidu.
     
    07:57
    Sparťané hrají v plném počtu hráčů na ledové ploše a začíná jejich zkrácená přesilová hra. Mezitím Nezbeda musí ještě pár vteřin počkat.
     
    07:18
    Najman vyslal zadovku na svého spoluhráče ve středním pásmu, ale posléze se k puku dostali domácí hráči. Kulhánek vyváží kotouč do střední zóny.
     
    06:27
    Síly na ledě se vyrovnají. Liberečtí si nepohlídali svoje střídaní a trest za příliš mnoho hráčů na ledě jede odpykat na trestnou lavici Lukáš Nezbeda (LIB).
     
    06:15
    Hosté se ihned usadili v útočném pásmu a Krbeček se měl co ohánět. V obranném pásmu Sparty nakonec dobře zasáhl Vágner a domácí mohou střídat.
     
    05:52
    Liberečtí hokejisté budou mít dobrou šanci na vyrovnání. Petr Hauser (SPA) totiž inkasoval dvě minuty za sekání. Domácí útočník tak oslabuje svůj tým.
     
    04:57
    Křepelka uklidnil situaci ve středním pásmu, ale sparťané dobrým napadáním znovu získali kotouč na své hole. Brankář Král má další zákrok.
     
    04:19
    Theimer se tlačil do dalšího zakončení v útočném pásmu, ale na záda mu dýchali hned dva liberečtí protihráči. Domácí forvard se tak ke kotouči nedostal.
     
    03:28
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme tu první gól dnešního utkání! Krupička nejprve z ojedinělé šance nastřelil tyčku, ale posléze se ke kotouči dostal PETR HAUSER a domácí útočník zamířil přesně! Asistence: Jan Krupička, Tomáš Tomek.
     
    02:34
    Tomek našel na útočné modré čáře svého parťáka Theimera, který okamžitě vypálil, ale střela k brankáři Královi nedoputovala a domácí se musí vracet.
     
    01:57
    A domácí budou hrát první přesilovku v utkání. Adam Měchura (LIB) dostává od rozhodčích dvouminutový trest za podrážení. Liberečtí se musí bránit.
     
    01:25
    Petr Hauser vybízel na druhé straně jednoho ze svých spoluhráčů, přihrávka byla však hodně nepřesná a domácí se sami připravují o útočné pásmo.
     
    01:05
    Sparťané si nyní nerozuměli v rozehrávce a posílají kotouč na zakázané uvolnění. Hra se tak po krátké chvilce vrátí zpět do obranného pásma domácích.
     
    00:45
    Kulhánek se snažil vystřelit na Krále ihned po přejezdu útočné modré čáry, ale liberecký gólman nemusel zasahovat. Střela šla vedle jeho branky do mantinelu.
     
    00:11
    Úvodní vhazování vyhráli hostující hráči, kteří se snažili přejít do útočné fáze. Ve středním pásmu však celou libereckou akci zmařil svým zákrokem Tomek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní pětky jsou na ledě, jdeme na to!
     
    Úvodní sestavy:

    HC Sparta Praha: Krbeček (Sluka) – A. Adamec, Vandirek, J. Tůma, Klodner, Ducháč, Chvátal, Tomek – Kulhánek, Klimo, Krupička, Mácha, Zembol, Hauser, Konečný, Vágner, Theimer, D. Vitouch, M. Vitouch.

    Bílí Tygři Liberec: Král (Vopravil) – Kollert, Kovář, M. Adamec, Starý, Patzelt, Böhm – Hujer, Křepelka, Vomáčka, Jansa, Strnad, Jiruš, Najman, Měchura, Cikhart, Nezbeda, Rossmy, Gajda.
     
    Máme za sebou tradiční rozbruslení obou celků, do startu duelu schází ještě necelých dvacet minut.
     
    V brance domácích dnes naskočí Jakub Krbeček, v prvním obranném páru vidíme dvojici Andreje Adamce a Romana Vandirka. V útočných řadách nechybí například Jan Krupička, nebo Michal Vitouch se svým starším bratrem Davidem Vitouchem.

    Na straně Liberce bude chytat Daniel Král, v obraně figuruje Filip Kovář i Miroslav Adamec. Mezi forvardy najdeme Vojtěcha Strnada, nebo například Adama Najmana společně s Lukášem Nezbedou.

    Takto trenéři poskládali své soupisky pro dnešní úvodní duel Juniorské ligy akademií!
     
    Ještě jednou přeji příjemný páteční podvečer už přímo z pražské Tipsport areny. Do začátku prvního kola mezi Spartou a Libercem zbývá už jen necelá hodina. Pojďme si tedy mezitím postupně projít soupisky obou týmů.
     
    Hezký den u sledování mládežnického hokeje! Přípravné období všech týmů je u konce a o slovo se hlásí první kolo Juniorské ligy akademií. Sparťané na svém ledě přivítají Bílé Tygry z Liberce, proti kterým budou bojovat o první výhru v nové sezoně. Příjemnou zábavu!
     
    Sparťané mají za sebou náročnou herní přípravu a jejich program v úvodu fáze je velmi nabitý. Po zápase s Libercem Pražané narazí na Mladou Boleslav a už příští týden vyjedou k prvním venkovním duelům na východ Čech, konkrétně do Pardubic a Hradce Králové.
     
    Liberečtí mají oproti Spartě program o poznání víc nabitý. Tygří smečka totiž hned první čtyři duely odehraje na půdě svých soupeřů. Utkání v Praze je tedy pro svěřence trenéra Milana Plodka první zastávkou, Severočeši posléze zavítají na Kladno, do Havířova a následně se přesunou do Třince. První utkání doma sehrají v druhé polovině září proti hradeckým Lvům.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 4. Hauser (Krupička, Tomek), 23. Konečný (Klimo, Vágner), 24. D. Vitouch (TS), 26. Hauser (Konečný, Kulhánek), 58. Klimo (Konečný, Ducháč) – 13. Najman (Strnad, Böhm), 32. Strnad (Kollert, Jiruš)


    HC Sparta Praha: Krbeček (Sluka) – A. Adamec, Vandirek, J. Tůma, Klodner, Ducháč, Chvátal, Tomek – Kulhánek, Klimo, Krupička, Mácha, Zembol, Hauser, Konečný, Vágner, Theimer, D. Vitouch, M. Vitouch.
    Bílí Tygři Liberec: Král (Vopravil) – Kollert, Kovář, M. Adamec, Starý, Patzelt, Böhm – Hujer, Křepelka, Vomáčka, Jansa, Strnad, Jiruš, Najman, Měchura, Cikhart, Nezbeda, Rossmy, Gajda.

    Rozhodčí: Micka – Klouček, Ganger
    bahis siteleri