TEMPISH Moravian Cup – 1. hrací den (kon.)
konec
TEMPISH Moravian Cup – 1. hrací den

Sobota 05.09.2020, 08:00 • SH SŠP Roosveltova, SH Čajkaréna, SH Univerzity Palackého, SH Na Šibeníku, SH DHK Zora • Florbal
     
    Na všech halách je dohráno, výsledky náročného 1. dne se nakonec podařilo až na jednu drobnost správně přeimportovat do výsledných tabulek a nasazení do play-off. Jménem organizátorů se s vámi loučíme. Ani zítra nezapomeňte sledovat komunikační kanály TEMPISH Moravian Cupu. Přejeme vám hezký zbytek sobotního večera. (21:24:37)
     
    Na webu je v kategorii Výsledky umístěn u každé kategorie i aktualizovaný pavouk play-off.
     
    DOŠLO K ÚPRAVĚ V KATEGORII V B16 VE SKUPINĚ B! Věnujte prosím pozornost aktualizovanému rozpisu utkání.
     
    Aktuálně by měly být na webu v kategorii Rozlosování všechny zápasy play-off. Pokud něco nesedí, pište své případné reklamace na johan.cap@esports.cz
     
    Los ve skupině D kategorie B16 rozhodl, že Šumperk končí po základní skupině třetí, Dobruška je čtvrtá.
     
    Kromě kategorie B12 jsou na webu už všechny rozpisy vyřazovací části. Ohledně nasazení Dobrušky a Šumperku v kategorii B16 rozhodne los, který proběhne během večerních hodin na kolejích 17. listopadu.
     
    B10 – SKUPINA B
    Už máme kompletně spočítány výsledky kategorie B10. Celý rozpis najdete na webu. První ve skupině B skončil Jablunkov, druzí byli Gulliveři (ti budou hrát ve čtvrtfinále s Havířovem), třetí Mohelnice (ve čtvrtfinále s Přerovem), čtvrtí Hornets Brno (předkolo s Olomouc 2011) a pátá Olomouc 2010 (předkolo s Šumperkem).
     
    B14 – SKUPINA C
    Jako vítr prolétli skupinou i starší žáci brněnských Bulldogs. Ti nedali nikomu v základní části šanci a se skóre 27:0 se tak zapisují mezi favority na play-off. To začnou Brňané hned v ranních hodinách proti Starému Harcovu.
     
    B10 – SKUPINA A
    Máme dohránu a dopočítánu mimo jiné už i skupinu A v kategorii elévů. Do čtvrtfinále přímo postupuje neporažený Hattrick Brno coby první tým a druhý Přerov s třetím Havířovem. Čtvrtý Šumperk a pátý Olomouc 2011 si zahrají zítra ráno předkolo.
     
    Postupně už pro vás aktualizujeme nasazení do zítřejšího play-off. Veškeré informace včetně časů a míst konání najdete na moraviancup.cz v kategorii Rozlosování.
     
    STARŠÍ ŽÁCI – SKUPINA B
    Velkým překvapením skončilo utkání na Šibeníku. Favorizovaný výběr FBC Ostrava totiž prohrál s Hodonínem 4:6. Jihomoravský celek si díky tomu zajistil vítězství ve skupině B a zítra se utká v osmifinále s Havířovem.
     
    B16 – SKUPINA A
    Neuvěřitelná bitva byla vidět na Roosveltce. Olomoucké áčko půlminutu před koncem zvýšilo na 7:6, ale hned za tři sekundy vyrovnal hrdina Hodonína Petr Fučík. Očov si tak připsal velmi cenný bod.
     
    B10 – SKUPINA A
    V elévech se ukazuje ve velké formě sehraný tým Hattricku Brno. Ten na Zoře díky vítězství nad Havířovem v poměru 8:1 opanuje svou skupinu a postupuje přímo do zítřejšího čtvrtfinále.
     
    B18 – SKUPINA C
    Obhájci loňského poháru z juniorské kategorie prosvištěli skupinou bez sebemenších problémů. Na Čajkaréně tentokráte hráči pod vedením kouče Lukáše Kočiříka zdolali Hattrick Brno 2:0 a mají jistotu účasti v zítřejším čtvrtfinále.
     
    B14 – SKUPINA A
    První dva týmy už mají svůj program v základní skupině kompletně za sebou. Šumperk už skončí ve skupině A jistojistě díky třem výhrám na 1. místě, když zdolal na Roosveltce Havířov 8:1. Ten skočil ve stejné skupině na čtvrté pozici.
     
    B12 – SKUPINA A
    Prostějovští mladší žáci vlétli do turnaje ve velkém stylu. První zápas kvůli absenci polského týmu nakonec vůbec nehráli, v tom druhém však proti Šumperku, který předtím porazil favorizovaný Hattrick, předvedli skvělý výkon na konci první poloviny. Díky dvěma slepeným brankám nakonec vítězí v důležitém zápase skupiny A poměrem 2:0.
     
    B18 – SKUPINA D
    Velký šok na Čajkaréně! Jeden z největších favoritů v nejstarší kategorii totiž započal letošní Moravian Cup porážkou, když podlehl se skóre 2:3 Zlínu Lions. Pro tým z Baťova města to je nesmírně cenný skalp.
     
    B10 – SKUPINA B
    Moravian Cup zažil první čistě brněnské derby. Na Zoře se elevové Gulliverů nakonec poradili se svými rivaly Hornets, když zvítězili 3:0. Mimochodem – Gulliveři jsou zastoupeni ve všech turnajových kategoriích a zatím se jim daří nadmíru dobře. Kolik nakonec urvou medailí?
     
    B18 – SKUPINA B
    Okříšky coby mistr v juniorské kategorii z roku 2018 nezačal turnaj nejlepším výkonem. S KBligistou Gullivers Brno padl na velké hale UP poměrem 2:9.
     
    B18 – SKUPINA C
    Obhájci titulu z juniorské kategorie – pořádající Olomouc – započal turnaj ve skvělém stylu. Na Čajkaréně junioři v domácím prostředí přehráli druholigové Dačice v poměru 10:0
     
    B12 – SKUPINA D
    V mladších žácích kromě domácí Olomouce, vítězi letošních Prague games, patří mezi horké favority i Ostrava a brněnští Gulliveři. Právě tyto dva celky si to taktéž rozdaly hned v základní skupině v přímém souboji. Nesmírně důležité tři body brali na Zoře po výhře 4:2 Brňané.
     
    B18 – SKUPINA A
    Odstartovala i kategorie juniorů! Hned v prvním zápase se zrodilo překvapení. Druholigový Přerov totiž dokázal hrát s KBligistou z Otrokovic vyrovnaně a získal proti Patherům nesmírně důležitý bod pro vývoj celé skupiny A.
     
    DOROSTENCI – SKUPINA D
    Další český velkoklub a favorit své kategorie má premiéru za sebou. Tvrdou bitvu na Rooseveltce proti Hattricku Brno sehráli borci z Vítkovic, kteří ovládli úplně první ročník turnaje. Ostravský výběr nakonec zvítězil těsně 2:1.
     
    DOROSTENCI – SKUPINA C
    Do dorostenecké kategorie vstoupil velký favorit turnaje. Bulldogs Brno coby špičkový prvoligový tým si v prvním zápase poradil bez větších problémů s 1. SFK Havířov v poměru 7:3.
     
    B12 – SKUPINA D
    Člonové loňského vítěze v kategorii elévů a aktuální šampioni z Prague Games, olomoucký výběr mladších žáků Stars, vstoupil do turnaje jednoznačně. Na Zoře svěřenci kouče Daniela Tichého porazili Lutín 12:0.
     
    B14 – SKUPINA A
    Překvapivý výsledek hlásíme z Čajkerény. Hattrick Brno byl favorizován takřka ve všech kategoriích na letošním TEMPISH Moravian Cupu. Starší žáci Šumperka ovšem tyto predikce hned v prvním zápase popřeli. Klub z podhůří Hrubého Jeseníku porazil Brňany 6:4. Skupina A této kategorie tak dostává hned na začátku zajímavý spád.
     
    B10 – SKUPINA A
    Další překvapivý výsledek vypíchneme i tentokrát v kategorii B10. Olomoučtí elévové coby obhájci loňského titulu nevstoupili do turnaje nejlépe. Hned v prvním zápase prohráli s Hattrickem Brno 0:7. Očekávání právě od mládežnických celků z moravské metropole se tak naplnilo na sto procent.
     
    B10 – SKUPINA B
    Poprvé v historii turnaje se letos hraje i na Zoře. Florbal se tam vrátil po 10 letech, neboť posledními zápasy byly na házenkářské hale ty na Mistrovství světa juniorek v roce 2010. Premiéru si střihli mohelničtí elévové, kteří nakonec nedali šanci mladšímu olomouckému výběru a zvítězili 5:1.
     
    B16 – SKUPINA A
    Fantastický zápas odstartoval program na velké hale UP. Klubové derby dorostenců mezi Olomoucí A a Olomoucí B nakonec dopadlo lépe pro svěřence koučů Hrušky a Kopelce. I přes srdnatý odpor totiž nakonec olomoucké béčko padlo 1:4, když většinu branek prvoligoví hráči Hanáků vstřelili až v závěru utkání.
     
    Hezké sobotní ráno, TEMPISH Moravian Cup právě na 5 halách a 6 hracích plochách odstartoval!
     
    Vítězové minulých ročníků

    B18 (JUNIOŘI)
    2019 – FBS Olomouc
    2018 – PSKC Okříšky
    2017 – FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
    2016 – 1. MVIL Ostrava
    2015 – 1. SC Vítkovice Oxdog

    B16 (DOROSTENCI)
    2019 – Paskov Saurians
    2018 – FBŠ Hattrick Brno
    2017 – FbC Aligators
    2016 – FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
    2015 – 1. SC Vítkovice Oxdog

    B14 (STARŠÍ ŽÁCI)
    2019 – SK TROOPERS Innebandy Jih
    2018 – ŠSK Očov Hodonín
    2017 – FBC Přerov

    B12 (MLADŠÍ ŽÁCI)
    2019 – FBŠ Hattrick Brno

    B10 (ELÉVOVÉ)
    2019 – FBS Olomouc Stars
     
    B10 – Rozdělení do skupin
    Po skončení základních skupin odehrají 4. a 5. celky tabulky proti sobě křížem předkolo play-off, kde zabojují o účast ve čtvrtfinále proti 1. týmu tabulky. 2. a 3. týmy hraji proti sobě čtvrtfinále křížem. Následuje pak tradiční play-off.

    Skupina A
    1. SFK Havířov (Moravskoslezská liga)
    FbC Asper Šumperk (Olomoucká liga)
    FBC Přerov (Olomoucká liga)
    FBS Olomouc 2011 (Olomoucká liga)
    FBŠ Hattrick Brno (Jihomoravská liga)

    Skupina B
    FBC Coyotes Jablunkov (Moravskoslezská liga)
    FBC Hornets Brno (Jihomoravská liga)
    FBC Mohelnice (Olomoucká liga)
    FBS Olomouc 2010 (Olomoucká liga)
    Sokol Brno I EMKOCase Gullivers (Jihomoravská liga)
     
    B12 – Rozdělení do skupin
    Po dohrání základních skupin jsou proti sobě týmy tradičním systémem play-off do osmifinále, konkrétně skupina A ke skupině B, skupina C ke skupině D. První týmy hrají se čtvrtými celky z příslušné druhé čtyřky, druhý se třetím.

    Skupina A
    FbC Asper Šumperk (Olomoucká liga)
    FBC Hornets Brno (Jihomoravská liga)
    SK K2 Prostějov (Olomoucká liga)
    UKS Chynów Zielona Góra (POL)

    Skupina B
    Bulldogs Brno (Jihomoravská liga)
    FBC Mohelnice (Olomoucká liga)
    SK TROOPERS (Jihomoravská liga)
    TJ Starý Harcov Liberec (bez ligové příslušnosti)

    Skupina C
    FBC Přerov (Olomoucká liga)
    FBŠ Hattrick Brno (Jihomoravská liga)
    ŠSK Očov Hodonín (Jihomoravská liga)
    FBS Olomouc Rangers (Olomoucká liga)

    Skupina D
    FBC ČPP Ostrava (Moravskoslezská liga)
    FBS Olomouc Stars (Olomoucká liga)
    FBC Tornáda Lutín (Olomoucká liga)
    Sokol Brno I EMKOCase Gullivers (Jihomoravská liga)
     
    B14 – Rozdělení do skupin
    Po dohrání základních skupin jsou proti sobě týmy tradičním systémem play-off do předkola (de facto osmifinále), konkrétně skupina A ke skupině B, skupina C ke skupině D. První týmy hrají se čtvrtými celky z příslušné druhé čtyřky, druhý se třetím.

    Skupina A
    1. SFK Havířov (Moravskoslezská liga)
    FbC Asper Šumperk (Olomoucká liga)
    FBC Panthers Liberec (Liga starších žáků – skupina 2)
    FBŠ Hattrick Brno (Liga starších žáků – skupina 6)

    Skupina B
    FBC ČPP Ostrava (Moravskoslezská liga)
    FBC Mohelnice (Olomoucká liga)
    FBC Přerov (Olomoucká liga)
    ŠSK Očov Hodonín (Liga starších žáků – skupina 6)

    Skupina C
    Bulldogs Brno (Liga starších žáků – skupina 6)
    FBC Hornets Brno (Liga starších žáků – skupina 6)
    FBC Tigers Poruba (Moravskoslezský přebor)
    FBS Olomouc B (Olomoucký přebor)

    Skupina D
    1. SC TEMPISH Vítkovice (Moravskoslezská liga)
    FBS Olomouc (Olomoucká liga)
    Sokol Brno I EMKOCase Gullivers (Liga starších žáků – skupina 6)
    TJ Starý Harcov Liberec (Liberecký přebor)
     
    B16 – Rozdělení do skupin
    Po dohrání základních skupin jsou proti sobě týmy tradičním systémem play-off do předkola (de facto osmifinále), konkrétně skupina A ke skupině B, skupina C ke skupině D. První týmy hrají se čtvrtými celky z příslušné druhé čtyřky, druhý se třetím.

    Skupina A
    1. MVIL Ostrava (2. liga)
    FBS Olomouc B (2. liga)
    FBS Olomouc (1. liga)
    ŠSK Očov Hodonín (1. liga)

    Skupina B
    FBC Sokol Frenštát pod Radhoštěm (Moravskoslezská liga)
    Fbc Topgal Šternberk (1. liga)
    PSKC Okříšky (1. liga)
    Sokol Brno I EMKOCase Gullivers (1. liga)

    Skupina C
    1. SFK Havířov (2. liga)
    Bulldogs Brno (1. liga)
    FBC Dragons Kyjov (2. liga)
    FBC Přerov (1. liga)

    Skupina D
    1. SC TEMPISH Vítkovice (1. liga)
    FbC Asper Šumperk (2. liga)
    FBC Dobruška (1. liga)
    FBŠ Hattrick Brno (1. liga)
     
    B18 – Rozdělení do skupin
    Po dohrání základních skupin odehrají druhé a třetí týmy tabulky osmifinále (nasazení je křížem mezi skupinami A a B, C a D), v němž zabojují o postup do čtvrtfinále, která sehrají proti vítězům základních skupin. Následně už pokračuje tradiční play-off.

    Skupina A
    FBC Přerov (2. liga)
    FBŠ Bohemians (KB liga)
    Panthers Otrokovice (KB liga)

    Skupina B
    FBC Vikings Kopřivnice (2. liga)
    Sokol Brno I EMKOCase Gullivers (KB liga)
    PSKC Okříšky (2. liga)

    Skupina C
    FBS Olomouc (KB liga)
    FBŠ Hattrick Brno (KB liga)
    TJ Centropen Dačice (2. liga)

    Skupina D
    1. SC TEMPISH Vítkovice (KB liga)
    FBC Hornets Brno (2. liga)
    Zlín Lions (KB liga)
     
    Haly
    Letos se využije hned pětice hal, kde bude celkem šest hracích ploch. Čajkaréna je pravidelně využívána k mistrovským zápasům ženského i mužského „áčka“ FBS Olomouc. V multifunkčním stánku dále také hraje třeba basketbalový klub BK Olomoucko zápasy Kooperativa NBL. „Roosveltka“ je už v dnešní době používána hlavně pro mládežnické florbalové kategorie. V dřívějších letech se zde však odehrávaly i extraligové boje, po postavení Čajkarény však již prostorově nedostačuje. Hala Na Šibeníku i nadále patří Armádě České republiky, v minulosti byla populární pro svou basketbalovou minulost díky klubu Dukla Olomouc (dvojnásobný mistr Československa) nebo mnoha mládežnickým florbalovým turnajům. V současnosti však po výstavbě nových hal zde už trénuje jen jediná kategorie FBS Olomouc. Podruhé se Moravian Cup objeví v nejmodernější halče na území Olomouce. V SH Univerzity Palackého se konají koncerty, ale i velké florbalové události jako bylo třeba Mistrovství juniorek ve florbalu v roce 2010, Euro Floorball Tour v roce 2017 nebo finále Poháru České pojišťovny 2019. Kapacitně patří mezi nejluxusnější možnosti v celé hanácké metropoli. Díky spolupráci se Statutárním městem Olomouc se pro potřeby letošního ročníku turnaje podařilo pronajmout i Sportovní halu Zora, kde hrávají své interligové zápasy házenkářky DHK Zora Olomouc. V této hale se taktéž mimochodem v roce 2010 hrálo Mistrovství světa juniorek, což byl taktéž poslední rok, kdy se v ní hrál florbal naposledy. Slouží totiž výhradně jen a pouze pro házenou.
     
    Formát turnaje
    Zápasy juniorů, dorostenců a starších žáků mají potřetí v historii prodloužený hrací čas 2x15 minut hrubého času, ve vyřazovací části se poslední tříminutovka utkání hraje stopovaným, čistým časem. Mladší žáci a elévové budou hrát na 2x10 minut, v play-off se bude hrát ve stejném formátu. Junioři (ročník narození 2002 – 2005) jsou rozděleni do čtyř tříčlenných skupin, dorostenci (2004 – 2007), starší žáci (2006 – 2009) i mladší žáci (2008 – 2011) do čtyř čtyřčlenných. Elévové (2010 – 2012) jsou pak rozděleni do dvou pětičlenných skupin. Do vyřazovací části postupují všechny mančafty. Systém play-off je u každé kategorie však trochu jiný, vysvětlen je výše.
     
    Historie a vize turnaje
    Moravian Cup má letos v pořadí už šesté pokračovaní a ve velké části zůstává u stejného formátu jako loni. Dorostenci i junioři budou sehrávat své zápasy po oba víkendové dny, stejně jako starší žáci, kteří se v Olomouci objeví počtvrté v historii turnaje. Podruhé se na Hané ukážou mladší žáci a elévové. Stejně jako několik posledních ročníků se do Olomouce podívají i slovenské a polské mančafty, čímž se znovu bude jednat o prestižní mezinárodní přehlídku mladých talentů. Díky termínu akce jde o poslední test formy všech družstev před startem soutěžní sezóny, i proto tak organizátoři každým rokem musí zvětšovat počet startujících. Tentokrát půjde o 70 týmů ze tří zemí, přes 1000 hráčů a členů realizačního týmu. S tím úzce souvisí i zvyšující se zájem partnerů. Akci kromě primátora Olomouce a hejtmana Olomouckého kraje zaštítila Česká unie sport. Stejně jako loni je generálním partnerem akce společnost TEMPISH. Tento progresivní výrobce sportovního vybavení, který v posledních letech rozvířil trh s tradičními florbalovými výrobci, kromě finanční podpory zajišťuje i doprovodný program a mediální prezentaci turnaje.
     
    Hezké sobotní ráno, znovu po roce se na Hané uskuteční největší florbalová akce této sezóny. Šestý ročník mládežnického turnaje TEMPISH Moravian Cupu naskýtá velké množství inovací. Zůstává sice stejně jako loni pět věkových kategorií, přibyla však nová hala, kde se jinak v Olomouci hrává špičková házená. Zápasový program startuje na všech pěti halách už v 8:00!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 08:00.

    Johan Čáp

    FBS Olomouc

    R. Šiška, L. Axmann, S. Kosek, B. Kopka, A. Kiovský, M. Ručka (UP), V. Tuček, K. Pavelka, Z. a J. Cholkovi (Čajkaréna), V. Killár, D. Havlena, P. Holan (Roosvetlka), V. Blana, V. Krhovják, J. Čermák (Šibeník), M. Vašnovský, A. Daniel, M. Faltus (Zora)
    UP – velká hala
    Olomouc B x Olomouc 1:4 (B16)
    Kyjov x Přerov 0:2 (B16)
    1. MVIL Ostrava x Hodonín 1:4 (B16)
    Bulldogs Brno x Havířov 7:3 (B16)
    Otrokovice x Přerov 2:2 (B18)
    Olomouc x 1. MVIL Ostrava 8:0 (B16)
    Gullivers Brno x Okříšky 9:2 (B18)
    Přerov x Bulldogs Brno 0:3 (B16)
    Přerov x Bohemians 0:3 (B18)
    Okříšky x Kopřivnice 3:6 (B18)
    Okříšky x Frenštát 1:7 (B16)
    Bohemians x Otrokovice 3:2 (B18)
    Okříšky x Šternberk 1:6 (B16)
    Frenštát x Gullivers Brno 1:4 (B16)
    Kopřivnice x Gullivers Brno 3:2 (B18)
    UP – malá hala
    Šumperk x Přerov 0:4 (B10)
    Hattrick Brno x Olomouc 2011 7:0 (B10)
    Hornets Brno x Šumperk 0:4 (B12)
    Starý Harcov x Mohelnice 0:5 kon. (B12)
    Havířov x Šumperk 3:4 (B10)
    Přerov x Hattrick Brno 3:7 (B10)
    Prostějov x Zielona Góra 5:0 (B12)
    TROOPERS x Bulldogs Brno 3:3 (B12)
    Olomouc 2011 x Havířov 1:3 (B10)
    Jablunkov x Mohelnice 3:3 (B10)
    Šumperk x Prostějov 2:0 (B12)
    Mohelnice x TROOPERS 1:1 (B12)
    Gullivers Brno x Olomouc 2010 6:3 (B10)
    Hornets Brno x Jablunkov 2:3 (B10)
    Přerov x Hodonín 2:3 (B12)
    FBC Ostrava x Lutín 4:3 (B12)
    Mohelnice x Gullivers Brno 5:6 (B10)
    Olomouc 2010 x Hornets Brno 3:3 (B10)
    Přerov x Olomouc Rangers 9:0 (B12)
    FBC Ostrava x Olomouc Stars 2:9 (B12)
    Hodonín x Hattrick Brno 4:4 (B12)
    Lutín x Gullivers Brno 0:9 (B12)
    Čajkaréna
    Liberec x Havířov 12:3 (B14)
    Hattrick Brno x Šumperk 4:6 (B14)
    Frenštát x Šternberk 1:2 (B16)
    Gullivers Brno x Okříšky 3:2 (B16)
    Havířov x Hattrick Brno 2:12 (B14)
    Dačice x Olomouc 0:10 (B18)
    Zlín x Vítkovice 3:2 (B18)
    Šternberk x Gullivers Brno 0:5 (B16)
    Olomouc x Hattrick Brno 2:0 (B18)
    Vítkovice x Hornets Brno 3:2 (B18)
    Hattrick Brno x Šumperk 5:2 (B16)
    Hattrick Brno x Dačice 7:0 (B18)
    Hattrick Brno x Dobruška 7:1 (B16)
    Šumperk x Vítkovice 1:10 (B16)
    Hornets Brno x Zlín 1:5 (B18)
    Rooseveltova
    Bulldogs Brno x Poruba 8:0 (B14)
    Hornets Brno x Olomouc B 2:2 (B14)
    Šumperk x Dobruška 1:1 (B16)
    Vítkovice x Hattrick Brno 2:1 (B16)
    Poruba x Hornets Brno 4:4 (B14)
    Šumperk x Panthers Liberec 5:1 (B14)
    Dobruška x Vítkovice 2:8 (B16)
    Hodonín x Olomouc B 1:5 (B16)
    Šumperk x Havířov 8:1 (B14)
    Havířov x Kyjov 5:3 (B16)
    Hodonín x Olomouc 7:7 (B16)
    Panthers Liberec x Hattrick Brno 0:8 (B14)
    Havířov x Přerov 2:2 (B16)
    Olomouc B x 1. MVIL Ostrava 4:0 (B16)
    Kyjov x Bulldogs Brno 2:3 (B16)
    Šibeník
    Mohelnice x Hodonín 1:9 (B14)
    Olomouc x Starý Harcov 6:3 (B14)
    Přerov x FBC Ostrava 0:1 (B14)
    Vítkovice x Gullivers Brno 4:4 (B14)
    Hodonín x Přerov 8:2 (B14)
    Starý Harcov x Vítkovice 0:8 (B14)
    Olomouc B x Bulldogs Brno 0:8 (B14)
    FBC Ostrava x Mohelnice 5:2 (B14)
    Gullivers Brno x Olomouc 8:1 (B14)
    Olomouc B x Poruba 3:9 (B14)
    FBC Ostrava x Hodonín 4:6 (B14)
    Gullivers Brno x Starý Harcov 18:1 (B14)
    Bulldogs Brno x Hornets Brno 11:0 (B14)
    Mohelnice x Přerov 3:2 (B14)
    Olomouc x Vítkovice 0:4 (B14)
    Zora
    Mohelnice x Olomouc 2010 5:1 (B10)
    Jablunkov x Gullivers Brno 2:1 (B10)
    Hodonín x Olomouc Rangers 6:3 (B12)
    Lutín x Olomouc Stars 0:12 (B12)
    Hornets Brno x Mohelnice 2:5 (B10)
    Olomouc 2010 x Jablunkov 2:3 (B10)
    Hattrick Brno x Přerov 5:3 (B12)
    Gullivers Brno x FBC Ostrava 4:2 (B12)
    Gullivers Brno x Hornets Brno 3:0 (B10)
    Hattrick Brno x Šumperk 11:0 (B10)
    Olomouc Rangers x Hattrick Brno 2:9 (B12)
    Olomouc Stars x Gullivers Brno 3:1 (B12)
    Olomouc 2011 x Přerov 1:6 (B10)
    Havířov x Hattrick Brno 1:8 (B10)
    Zielona Góra x Šumperk 0:5 kon. (B12)
    Bulldogs Brno x Starý Harcov 5:0 kon. (B12)
    Šumperk x Olomouc 2011 6:3 (B10)
    Přerov x Havířov 4:0 (B10)
    Zielona Góra x Šumperk 0:5 kon. (B12)
    Bulldogs Brno x Mohelnice 1:0 (B12)
    Hornets Brno x Prostějov 3:0 (B12)
    Starý Harcov x TROOPERS 0:5 kon. (B12)