Admira Praha – Plzeň B 3:0 (kon.) | Karlovy Vary – Hostouň 0:0 (odl.)
konec
FK Admira Praha
3:0 (2:0)
FC Viktoria Plzeň B
Neděle 06.09.2020, 10:15 • Na Pecích • Česká fotbalová liga (A) • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Admiry, která svého soupeře porazila výsledkem 3:0. Druhý poločas nám pro změnu nabídl celkem vyrovnanou podívanou, ve které jsme se dočkali další trefy domácích. Admira se tak dostala do tříbrankového vedení, které udržela až do konce. Plzeň se v tomto duelu směrem dopředu hodně trápila, na branku soupeře mockrát nevystřelila, Keller byl víceméně bez větší práce. (12:03:17)
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, o vítězi je již delší dobu rozhodnuto. Uvidíme, zda se bude ještě něco málo nastavovat.
     
    88
    Vypadalo to na zisk rohového kopu pro Admiru, avšak hlavní rozhodčí byl opačného názoru. Bude se tak vykopávat od hostující branky, což obstará Staněk.
     
    87
    U rohového praporku se Michálek rovněž snažil trefit napadajícího protihráče, avšak mu to nevyšlo. Plzeň sice rychle rozehrála, avšak faulem se připravila o míč.
     
    86
    U pravé autové lajny to kvalitně provedl Herc, který otřel míč o nohu protihráče. Výsledkem je zisk autového vhazování, což domácím jednoznačně stačí.
     
    85
    Domácí brankář Keller se postavil k dalšímu odkopu od své branky, který směřoval pouze na hlavu Hranáče. Plzeň se navíc poté vydala na druhou stranu.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. Admira i nadále drží hned tříbrankové vedení, navíc svého soupeře nepouští do ničeho nebezpečnějšího.
     
    81
    Žlutou kartu dostává Jakub Michálek (FK Admira Praha).
     
    79
    Žlutou kartu dostává Adam Čihák (FC Viktoria Plzeň B).
     
    79
    Hostující obrana se pořádně otevřela, což mohlo přinést únik pro Michálka. Ten byl dle pomezní sudího v ofsajdu, což se pochopitelně nelíbilo domácím fanouškům.
     
    78
    Ve středu hrací plochy operoval Taleski, který měl na kolmici k pravému křídlu příliš málo času. Admira se dokázala ubránit, poté musel zasahovat Čihák.
     
    77
    Michálkovi se ihned po svém příchodu na hrací plochu povedlo uspět ve vzdušném souboji, přičemž prodlužoval míč za sebe, kde se nacházel pouze protihráč.
     
    76
    Plzeň se nakonec dostala do zakončení, které obstaral střídající Taleski. Jeho ukvapená rána nakonec směřovala výrazně vedle, Keller tak nemusel zasahovat.
     
    75
    I další pas se snášel na hostujícího útočníka Kepla, který k němu měl celkem daleko. K odraženému míči se však dostal Řezáč, který nedokázal nacentrovat.
     
    74
    Střídání v týmu FK Admira Praha: ze hřiště odchází Štěpán Zahálka, přichází Jakub Michálek.
     
    73
    Do konce tohoto zápasu zbývá něco málo kolem dvaceti minut. Plzni se ani ve druhém dějství směrem dopředu nedaří, další útok skončil pouze útočným faulem.
     
    72
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň B: ze hřiště odchází Martin Petr, přichází Aleks Taleski.
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň B: ze hřiště odchází Kryštof Krátký, přichází Lukáš Václavík.
     
    71
    Už to vypadalo, že by se Kepl mohl po pohotovém zpracování dostat až ke střele, jenomže včas se vrátili hned dva protihráči, kteří ho čistě obrali o balón.
     
    70
    Na opačné straně to po levém křídle zkoušel vzít sám na sebe Řezáč, který se rovněž daleko nedostal. Admira dalším útočným výpadem vybojovala aut zprava.
     
    69
    Ven z branky se vydal také Keller, který pochopitelně nikam nespěchal. Po chvilkovém prodlení jsme sledovali vysoký odkop, který skončil pouze u Kodýdka.
     
    68
    Střídání v týmu FK Admira Praha: ze hřiště odchází Viktor Záruba, přichází Filip Vyskočil.
     
    67
    Pro domácí se naskytla další šance z rohového kopu, tentokráte se na přední tyči vynořil Kunc, kterému míč uskočil do zámezí. Staněk tak bude vykopávat.
     
    66
    Poté se k rozehrávce volného kopu postavil Čížek, který rozehrávku raději přenechal kolegovi. Po jeho pasu zakončoval Douděra, avšak kousek vedle tyče.
     
    65
    Hrací předmět opět doskákal ven z hrací plochy, což znamenalo autové vhazování pro Admiru. Ta se dostala na druhou stranu, kde ovšem zakročil Hranáč.
     
    61
    Máme za sebou přesně hodinu hry, zatím jsme viděli tři přesné zásahy. Druhý poločas opět nabízí celkem bojovnou podívanou, domácí jsou stále aktivnější.
     
    60
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň B: ze hřiště odchází Jakub Selnar, přichází Petr Řezáč.
     
    60
    Na opačné straně se ovšem Plzni nepovedlo udržet míč na hrací ploše, z čehož se vyklubalo autové vhazování pro domácí. Herc pochopitelně nikam nespěchá.
     
    59
    Tentokráte si sudí všiml útočného faulu Admiry, rozehrávky se tak ihned chopil brankář Staněk. Ten nejprve naznačil prudký odkop a poté rozehrál po zemi.
     
    58
    Na opačné straně musel ven ze své svatyně Staněk, kterému se padající míč povedlo schovat do svých rukavic. Následovat prudký odkop do volného místa.
     
    57
    Střídání v týmu FK Admira Praha: ze hřiště odchází Michal Fric, přichází Petr Kunc.
     
    56
    Plzeň si tento zápas pořádně komplikuje, krátce po startu druhého poločasu již potřetí inkasovala. Viktoriáni tak budou muset zabrat, stále mají celkem dost času.
    55. ZAHÁLKA - 3:0
     
    55
    Admira právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do tříbrankového vedení! Viktoriáni totiž v tomto okamžiku chybovali v rozehrávce, zničehonic se na hranici pokutového území dostal k míči ŠTĚPÁN ZAHÁLKA, kterému se povedlo zamířit přesně k tyči. Brankář Staněk se nedokázal včas vrátit do své branky.
     
    55
    Vypadalo to na nedovolený zákrok v podání Panýrka, jenomže sudí nechal pokračovat ve hře. Posléze jsme sledovali pas směrem na Krátkého, který odklidil Herc.
     
    54
    O autové vhazování se na levém křídle postaral domácí Čácha, který si pokoušel vybrat Zárubu. Druhý jmenovaný se daleko nedostal, hrát tak budou hosté.
     
    53
    Hlavní sudí si všiml nedovoleného zákroku v podání Kepla, který šel do souboje loktem. To pocítil jeden z protihráčů, jenž po tomto souboji ulehl na trávník.
     
    52
    Navíc se do akce dostal také pomezní sudí, který si velice pozorně všiml ofsajdového postavení, ve kterém se nacházel Selnar. Rozehrávat tak bude Keller.
     
    51
    Následně to na sebe zkoušel vzít Žilák, který se sice dostal přes prvního protihráče, avšak ten druhý odkopl míč do autu. Plzeň se tak ujme dalšího autu.
     
    50
    O provedení autového vhazování z pravé strany se postaral Herc, kterému na pomoc přispěchal Douděra. Admira se přesto nedostala ani k velkému vápnu.
     
    49
    Ten druhý se pro změnu snášel k zadní tyči, kde se ovšem nejvýše do vzduchu dokázal dostat Žilák. Viktoriáni si poté vybojovali autové vhazování zleva.
     
    48
    Hned v úvodu druhého poločasu jsme sledovali rohový kop v podání Admiry. Ten první se zas tak nepovedl, hostující Vrba ho odkopl za cenu dalšího rohu.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí hráči, kteří budou pro změnu hrát zleva doprava.
     
    46
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň B: ze hřiště odchází Jan Halász, přichází Tomáš Kepl.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám nakonec nabídl hned dva přesné zásahy. O oba se postaral domácí celek, který byl směrem dopředu výrazně aktivnější. Admira má zatím tento duel pod kontrolou, svého soupeře nepouští do žádných vyložených šancí. Plzeň tak bude muset ve druhém dějství něco změnit, směrem dopředu to totiž není vůbec dobré.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    44
    Za pokutovým územím operoval s míčem Petr, který se nakonec pokoušel zbavit svého strážce. To se nepovedlo ani Selnarovi, jenž narazil pouze do Frice.
     
    42
    Zahálkovi se povedlo přeposlat nahrávku do běhu na Panýrka, který z otočky odcentroval k hranici pokutového území, kde se ovšem nacházel Kodýdek.
     
    40
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.
     
    39
    Hodně času měl na práci s míčem hostující brankář Staněk, který nakonec přeposlal nahrávku na vedle stojícího Hranáče, jenž pro změnu zkoušel najít Krátkého.
     
    38
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň B: ze hřiště odchází Bohumil Havel, přichází Matyáš Kodýdek.
     
    38
    Hodně podezřelý souboj v pokutovém území, po kterém se Admira dožadovala pokutového kopu. Sudí ale nechává pokračovat ve hře!
     
    37
    Dle sudího to nakonec bylo s tečí a na řadu přišel rohový kop z levé strany. Ten se snesl do přehuštěného prostoru, ve kterém se dokázal vynořit Halász.
     
    36
    Po levém křídle si to namířil Douděra, který ihned centroval do pokutového území. Tam se k volnému míči dostal Čácha, jehož zakončení putovalo kousek vedle.
     
    35
    Petrovi se povedlo prodloužit míč do běhu na Selnara, který ho ovšem neudržel na hrací ploše. Navíc z toho byl další ofsajd, rozehrávat tak bude Keller.
     
    34
    Nyní s rozehrávkou přispěchal pomoc také Havel, ke kterému se ihned dostal dvojice protihráčů. Hostující celek přesto úspěšně přešel na druhou stranu.
     
    33
    Aby toho nebylo málo, tak k hezké ráně z velké vzdálenosti napřáhl také Zahálka, který ovšem mířil doprostřed branky. Staněk si s tímto pokusem stačil poradit.
     
    32
    Třetina hry je minulostí, zatím jsme se dočkali dvou přesných zásahů. Admira je směrem dopředu nebezpečnější, hosté si ještě žádnou šanci nevypracovali.
     
    31
    Admira se po něm vrhla do dalšího protiútoku, který po levém křídle táhl Douděra. Jeho nahrávka směřovala na Zahálku, kterého ve vápně zastavil Míka.
     
    30
    Odkopem na útočnou polovinu to zkoušel hostující brankář Staněk, kterému se na levém křídle povedlo oslovit Petra. Ten v souboji spadl a máme tu další volný kop.
     
    29
    Viktoria to bude mít nesmírně složité, v krátkém časovém sledu totiž inkasovala hned dvě branky. I tak do konce zápasu zbývá více než hodina čistého času.
     
    28
    Vypadalo to na další vyloženou šanci domácích, avšak se nakonec jednalo o ofsajdové postavení. Zahálka přesto z levé strany zakončoval výrazně nad břevno.
    27. MARTINIC - 2:0
     
    27
    Admira právě vstřelila branku!
    Tak to byl nádherný fotbalový moment! Zhruba třicet metrů od branky se do míče opřel domácí kapitán JAN MARTINIC, jehož tvrdá rána pravou nohou zamířila přesně ke vzdálenější konstrukci. Hostující Staněk se pouze prolétl vzduchem!
     
    27
    Po ní se do protiútoku dostával Zahálka, který v souboji jeden na jednoho zboural protihráče, díky čemuž vybojoval aut. Admira pochopitelně nikam nespěchá.
     
    26
    Žlutou kartu dostává Bohumil Havel (FC Viktoria Plzeň B).
     
    25
    Hlavní sudí si všiml nedovoleného zákroku v podání domácího Čáchy, který fauloval soupeře zhruba třicet metrů od branky. Plzeň bude zahrávat standardku.
     
    24
    Je za námi více než dvacet minut hry, před malým momentem jsme se dočkali úvodní branky, o kterou se postaral Admira. Na tahu tak je plzeňská Viktoria.
    21. DOUDĚRA - 1:0
     
    21
    Admira právě vstřelila branku!
    Domácí celek se dostává do kýženého vedení! Poněkud hluchá pasáž nakonec nabídla centr do pokutového území, kde se v zakončení vynořil MICHAL DOUDĚRA, kterému se povedlo překonat vyběhnuvšího Staňka. Plzeň tak bude muset dotahovat jednobrankovou ztrátu.
     
    19
    Plzeň se kombinací dostala ke středovému kruhu, kde musel hodně rychle jednat Hranáč, jenž nakonec narazil na Zárubu. Hosté se ale dostali zpět k míči.
     
    18
    Admira se chopila další standardní situace, která ovšem doputovala přímo do rukavic brankáře Staňka, který bleskovým výhozem oslovil osamoceného Žiláka.
     
    17
    Rozehrávky volného kopu se tak ujal brankář Keller, který pro změnu obstaral dalekonosný odkop od své branky, jenž se snášel do míst, kde se nacházel Zahálka.
     
    16
    Viktoria tentokráte pracovala s míčem u vlastního pokutového území, kde se do kombinace zapojil také Čihák, který dalekonosným pasem mířil do ofsajdu.
     
    15
    Tentokráte se autového vhazování z levé strany ujal domácí Fric, kterému na pomoc přispěchal Panýrek, jenž ve volném prostoru dokázal najít Zahálku.
     
    14
    Zpětná nahrávka putovala proti noze Staňkovi, který rovněž navázal na přízemní kombinaci. Nakonec si vybral Hranáče, jenž spolupracoval s Halászem.
     
    13
    Havlovi se povedlo přenést hru do strany na Vrbu, který si přichystal centr pravou nohou. Ten nakonec dopadl vedle branky, Krátký na něj totiž nedosáhl.
     
    12
    Nakonec to bylo s tečí vracejícího se Čížka, také Viktoria si vyzkoušela rohový kop. Na ten si vyběhl brankář Keller, který ho dokázal vyboxovat mimo vápno.
     
    11
    Plzni se konečně povedlo uklidnit poněkud rozpačitý vstup do zápasu, sama se nyní pustila do útočného manévru, který skončil na nepřesné nahrávce.
     
    10
    Staněk měl nečekané problémy se střelou zpoza pokutového území, avšak se mu povedlo vyrazit před sebe, kde byl s odkopem do bezpečí připraven Čihák.
     
    9
    Domácí jsou v úvodu utkání výrazně aktivnější, další střelecký pokus pro změnu obstaral Panýrek. Do dráhy letu míče vložil nohu soupeře, na řadu přijde roh.
     
    8
    Ten se snášel směrem do malého vápna, kde se ovšem povedlo nejvýše do vzduchu vystoupat Krátkému, jenž dostal hrací předmět mimo pokutové území.
     
    7
    Admira pokračovala v aktivním úvodu, tentokráte jsme sledovali přízemní nabídku do malého vápna, kde se ve skluzu zakročil Vrba. Následovat bude rohový kop.
     
    6
    Kousek od středového kruhu se s míčem otočil kolem své osy domácí Čácha, kterému se poté povedlo rozehrát do strany, kde na balón nedosáhl Panýrek.
     
    5
    Do pokutového území přiletěla vzdušná nabídka, kterou ještě za sebe prodlužoval Herc. Výsledkem byla střela doprostřed, se kterou si Staněk hravě poradil.
     
    4
    Poprvé se k míči dostal domácí brankář Keller, který obstaral dalekonosný odkop na opačnou stranu, kde se jeho spoluhráčům povedlo vybojovat standardku.
     
    3
    Hned v úvodu tohoto zápasu jsme sledovali nedovolený zákrok ve středu hrací plochy, kde se faulem provinil Selnar. Naopak se na zemi ocitl Martin Čácha.
     
    2
    Hlavní sudí tohoto zápasu poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali na starost hosté, kteří budou hrát zleva doprava.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Utkání začne s menším zpožděním.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Admira Praha: Keller – Herc, Fric, Martinic (C), Čácha, Panýrek, Douděra, Záruba, Čížek, Zahálka, Horák
    Náhradníci: Jungr – Vyskočil, Michálek, Pavlata, Pelikán, Kunc, Skalický

    FC Viktoria Plzeň B: Staněk – Petr, Hranáč, Míka (C), Vrba, Havel, Selnar, Halász, Žilák, Krátký, Čihák
    Náhradníci: Kepl, Václavík, Kodýdek, Řezáč, Taleski, Bleha

    Rozhodčí: Benedikt – Tupý, Vrchota.
     
    FC Viktoria Plzeň B

    Na opačné straně stojí rezervní celek plzeňské Viktorie, který do letošního ročníku vstoupil velice dobře. Plzeň totiž vyhrála oba odehrané zápasy, což stačí na třetí pozici, avšak celky na prvním a druhém místě mají svůj zápas třetího kola již za sebou. Viktorie uspěla hned v úvodním duelu, a sice na trávníku nevyzpytatelného Rakovníku, kde se jí povedlo vyhrát přesvědčivým výsledkem 3:1. Plzeňští navíc zvládli také svůj první domácí zápas, tentokráte proti rezervnímu týmu Příbrami. Diváci se dočkali dvou branek, přičemž obě pochopitelně obstarala Plzeň.
     
    FK Admira Praha

    Fotbalisté Admiry mají za sebou dva ligové zápasy, ve kterých se jim povedlo nasbírat tři body, což momentálně stačí na průběžnou devátou pozici tabulky. Admira se v rámci prvního duelu na domácím stadionu utkala s rezervním týmem pražské Slavie, přičemž se diváci dočkali hned čtyř branek. Tři z nich obstarala právě Admira, která tak brala všechny tři body. O poznání nepovedenější duel byl k vidění na půdě Rakovníku, který pro změnu zvítězil výsledkem 0:2. Admira tak do této doby pocítila hořkost výhry i porážky, jak tomu bude po dnešním utkání?
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Česká fotbalová liga má na programu zápasy druhého kola, my budeme společně sledovat souboj mezi FK Admira Praha a FC Viktoria Plzeň B.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.

    David Suchý

    Branky: 21. Douděra, 27. Martinic, 55. Zahálka

    Karty:   81. Michálek (ADM) – 26. Havel (PLB), 79. Čihák (PLB)


    FK Admira Praha: Keller – Herc, Fric (57. Kunc), Martinic (C), Čácha, Panýrek, Douděra, Záruba (68. Vyskočil), Čížek, Zahálka (74. Michálek), Horák
    Náhradníci: Jungr – Vyskočil, Michálek, Pavlata, Pelikán, Kunc, Skalický

    FC Viktoria Plzeň B: Staněk – Halász (46. Kepl), Hranáč, Míka (C), Žilák – Čihák, Havel (38. Kodýdek), Petr (72. Taleski) – Vrba, Krátký (72. Václavík), Selnar (60. Řezáč)
    Náhradníci: Kepl, Václavík, Kodýdek, Řezáč, Taleski, Bleha

    Rozhodčí: Benedikt – Tupý, Vrchota

    Diváci: 290
    bahis siteleri