Nižněkamsk – Viťaz 4:3 (kon.) | Magnitogorsk – Soči 6:0 (kon.) | Čeljabinsk – Kunlun 3:1 (kon.)
Kazaň – Petrohrad 3:2 (po pr.)
po prodl.
Ak Bars Kazaň
3:2 (0:0, 1:0, 1:2 - 1:0)
SKA Petrohrad
Neděle 06.09.2020, 16:30 • Tatněfť Arena, Kazaň • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (19:00:28)
     
    Československá stopa v utkání

    Do utkání nezasáhl žádný český nebo slovenský hráč. Česká stopa ale byla na straně arbitrů dnešního duelu. Ten jako hlavní rozhodčí řídili Martin Fraňo a Jan Hribik.
     
    Dnešní utkání sledovalo 3960 diváků.
     
    Střely na branku: 30 – 31
     
    Je dobojováno. Hosté sice v samotném závěru třetí třetiny vyrovnali a vynutili si prodloužení, to ale už v jeho první minutě rozhodl Nigel Dawes, jenž z prostoru mezi kruhy nedal Samonovovi šanci. Domácí tak berou bonusový bod navíc, hosté se nakonec určitě spokojí s bodem jedním.
     
    Konec zápasu.
    60:58 Nigel DAWES - 3:2
     
    60:58
    Kazaň vstřelila branku!
    Nic takového se nestalo, naopak. Hráči Kazaně se dostali do pásma soupeře, odražený puk od zadního mantinelu se pak dostal na jejich hole a akce pokračovala dále. Da Costa našel mezi kruhy volného NIGELA DAWESE, který střelou z první poslal puk kolem pravého betonu Samonova do sítě – 3:2. Asistence: Stéphane Da Costa.
     
    60:23
    Domácí jsou u puku a pomalu se dostávají do útočného pásma. Na ledě je hodně prostoru a nechtějí udělat chybu, která by mohla znamenat únik hostů a případné skórování.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Hosté v závěru vyrovnali a vynutili si tedy nastavenou hrací dobu. Pokud pětiminutové prodloužení ve třech hráčích na obou stranách nenajde vítěze, přijdou na řadu i samostatné nájezdy.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
    59:32 Anton BURDASOV - 2:2
     
    59:32
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Vylepšená přesilová hra hostům vyšla a je vyrovnáno. Kemppainen poslal kotouč na pravou stranu, kde ho poté k bližší tyči uklidil ANTON BURDASOV. Asistence: Joonas Kemppainen a Linden Vey.
     
    58:59
    Andrej Pedan na nic nečekal a po zisku puku ho okamžitě poslal až na branku soupeře, kterou minul. Hosté tak musejí akci zakládat znovu.
     
    58:45
    Hosté jsou bez brankáře a zkusí to s šesti hráči proti čtyřem domácím!
     
    58:45
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Michail Fisenko – 2 min., podrážení).
     
    58:29
    Burdasov odklonil domácího obránce a nabruslil si před branku soupeře, ale jeho střela byla hodně nepřesná.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 27. Galijev (A. Galimov, Voronkov), 51. Cormier (Lukojanov, Zaripov), 61. Dawes (S. Da Costa) – 52. Kuzmenko (Bengtsson, E. Galimov), 60. Burdasov (Kemppainen, Vey)


    Ak Bars Kazaň: Biljalov (Reideborn) – Wikstrand, Jarullin, Judin, Ljamkin, Pedan, Chenkel, Rukavišnikov – Galijev, S. Da Costa, Azevedo (A) – Voronkov, A. Galimov, Dawes – Fisenko, Cormier, Lukojanov (A) – Zaripov (C), Chovanov, Dyňak – Safonov.
    SKA Petrohrad: Samonov (Hellberg) – Bengtsson, A. Bělov (A), Ožiganov, Tokranov (A), Antipin, Chafizullin (C), Dyblenko – E. Galimov, Vey, Tkačjov – Burdasov, M. Aaltonen, Kuzmenko – Švec-Rogovoj, Kemppainen, Timkin – Podkolzin, Ivan Morozov, K. Marčenko – Jakimov.

    Rozhodčí: Fraňo, Hribik – Lazarev, Sysujev

    Diváci: 3960
    bahis siteleri