Cole Smith - Hunter Azure Azure (kon.) | Viviane Araujová - Montana De La Rosaová Araujová (kon.)
Brian Kelleher - Ray Rodriguez Kelleher (kon.) | Bartosz Fabinski - Andre Muniz Muniz (kon.)
Michel Pereira Lima - Zelim Imadajev Lima (kon.) | Ovince Saint Preux - Alonzo Menifield Saint Preux (kon.)
Alistair Overeem - Augusto Sakai Overeem (kon.)
konec
Brian Kelleher - Ray Rodriguez

Kelleher

Neděle 06.09.2020, 02:23UFC
     
    Vítěz: B. Kelleher (submise – gilotina) (02:27:26)
     
    Tak to byl neskutečně rychlý zápas! Sotva jsme se rozkoukali a oba zápasníci šli na zem, kde se dal očekávat tak trochu delší boj. Jenomže moment překvapení dokázal využít favorizovaný Brian Kelleher, jenž vzal soupeře do gilotiny. Rodriguez pár vteřinek odolával, avšak poté byl přeci jenom donucen odklepat konec zápasu.
     
    Konec zápasu.
     
    00:39
    To je neuvěřitelné! Hned v úvodu zápasu jsme se dostali na zem, což bylo hodně překvapivé. Moment překvapení ovšem využil Brian Kelleher, který okamžitě sáhl po gilotině, jenž byla úspěšná. Rodriguez tak trochu podcenil situaci na zemi, celkem rychle se nechal chytit do dobrého chvatu k ukončení.
     
    Začalo první kolo.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům bojových sportů! Nejprestižnější bojová organizace UFC má před sebou další turnaj, tentokráte s názvem UFC Fight Night. Tento turnaj se opět přesune do Las Vegas, kde nás v rámci hlavní karty čeká hned sedm velice zajímavých duelů. Tím prvním bude souboj mezi Anthonym Smithem a Hunterem Azurem. Posléze navážeme na ryze ženský duel, ve kterém se proti sobě představí Viviane Araujová a Montana De La Rosaová. Třetím duelem v pořadí bude pro změnu souboj mezi Brianem Kelleherem a Rayem Rodriguezem. Novým zápasem na hlavní kartě poté bude zápas mezi Bartoszem Fabinskim a Andrem Munizem. Následovat bude velice očekávaný zápas, tentokráte se v něm představí Michel Lima a Zelim Imadajem. Hlavní předzápas poté proběhne mezi Ovincem Saint Preux a Alonzem Menifieldem, na který naváže hlavní zápas celé karty. Tím bude těžká váha, ve které se představí obávaný Alistair Overeem a Augusto Sakai.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 02:23.

    David Suchý