HC UP Olomouc – BO Ostrava 2:8 (kon.)
konec
HC Univerzita Palackého v Olomouci
2:8 (0:4, 2:1, 0:3)
BO Ostrava Vítkovice Steel
Pondělí 07.09.2020, 17:00 • Zimní stadion Uničov • Tipsport UNI CUP
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:33
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku!
    Olomouc je zralá na ručník, tři a půl minut před koncem inkasuje už poosmé! Z podobné pozice jako chvilku před ním Kovalski se nyní prosazuje KRYŠTOF FEJKO, Novotný po jeho zakončení do horního rohu jen odevzdaně máchl – 2:8! Asistence: David Gřesík, Dominik Klus.
     
    54:46
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku!
    Branku opravdu vidíme, ale do sítě domácího celku! Obrana Olomouce si nepohlídala MARKA KOVALSKIHO a to byla velká chyba. Hostující kanonýr si rychle zpracoval Sysalovu přihrávku, zajel na levý kruh a poslal puk přímo do bližšího horního rohu Novotného svatyně – 2:7! Asistence: David Sysala.
     
    47:28
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku!
    Hosté znovu vedou o čtyři branky a Olomouc to bude mít už hodně těžké, pokud stále pomýšlí na vítězství! Sysala vyhrál vhazování v pravém kruhu a okamžitě poslal puk DAVIDU GŘESÍKOVI, jenž propálil vše, co mu stálo v cestě – 2:6! Asistence: David Sysala.
     
    37:50
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku!
    Obrovský nápor hostujícího celku končí pátou brankou, Ostrava si evidentně nechce nechat náskok proklouznout skrz prsty! Odražený kotouč za brankou zachytil DAVID SYSALA, který jej následně uklidil k levé tyči domácí klece. Novotný se nestihl přesunout včas – 2:5! Asistence: Marek Kovalski, Daniel Szturc.
     
    36:14
    Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí se po špatné první části vrací do hry, v Uničově už je to jen o dvě branky! Přesnou střelou z prostoru mezi kruhy pro vhazování vykřesal pro Olomouc jiskru naděje LUKÁŠ HORVÁTH – 2:4! Asistence: Pavel Skopal.
     
    21:02
    Univerzita Palackého právě vstřelila branku!
    Snad vůbec první střela na branku v přesilovce končí gólem, Olomouc využívá přesilovku a snižuje na 1:4! V mezikruží se uvolnil DOMINIK CACH, na jehož přesné zakončení Šindelka nedosáhl. Asistence: Mikuláš Rimmel.
     
    16:34
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku!
    A už je to o čtyři branky, s olomouckými hráči to nevypadá vůbec dobře! JAN ŽÍDEK naplno využil chyby Lukáše Novotného, který úplně ztratil přehled o tom, kde je kotouč, a z prostoru mezi kruhem a brankovištěm jej uklidil do sítě! Asistence: Dominik Moravčík, Dominik Klus.
     
    16:03
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku!
    MAREK KOVALSKI kompletuje hattrick, hosté rychle využívají přesilovku a zvyšují na 3:0! Kanonýr ostravského celku se nyní prosadil dorážkou z bezprostřední blízkosti olomoucké branky. Asistence: David Sysala, Jakub Gelnar.
     
    06:57
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! Ostrava se z protiútoku prosazuje a zvyšuje svůj náskok na dvě branky! Fejko obdržel přihrávku od Pawliczka na levém kruhu a po chvilce váhání našel u opačné tyče úplně volného MARKA KOVALSKIHO, který si jednoduchým zakončením do odkryté poloviny svatyně zadělal na hattrick – 0:2! Asistence: Kryštof Fejko, Dominik Pawliczek.
     
    04:09
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku!
    Hosté se rychle oklepali z pomalého startu a jejich optická převaha graduje prvním gólem! Po spolupráci se Szturcem se prosadil loňský tahoun ostravského výběru MAREK KOVALSKI, který tak připravil Novotného o čistý štít – 0:1!
    Asistence: Daniel Szturc.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 22. Cach (Rimmel), 37. Horváth (Skopal) – 5. Kovalski (Szturc), 7. Kovalski (Fejko, Pawliczek), 17. Kovalski (Sysala, Gelnar), 17. Žídek (Moravčík, Klus), 38. Sysala (Kovalski, Szturc), 48. Gřesík (Sysala), 55. Kovalski (Sysala), 57. Fejko (Gřesík, Klus)


    HC Univerzita Palackého v Olomouci: Novotný – Dubovčí, Fojtášek, Dohnal – Formánek, Hovráth, Žižlavský, Hajšman (C), Rimmel, Skopal (A), Šíp, Cach (A), Lainka.
    BO Ostrava Vítkovice Steel: Šindelka (Vedra) – Gřesík, Hranoš, Piskoř, Baca (C), Szturc, Klus – Gelnar (A), Fejko, Kosina, Dýrr, Moravčík, Pawliczek, Sysala (A), Žídek, Kovalski.

    Rozhodčí: Grygera – Bubela, Šimčík.

    Diváci: 52
    bahis siteleri