Magnitogorsk – Chabarovsk 3:1 (kon.) | Jokerit – Nižněkamsk 6:0 (kon.) | Minsk – Kazaň 4:5 (kon.)
Dynamo Moskva – Jaroslavl 2:3 (kon.) | Spartak Moskva – Ufa 5:3 (kon.)
konec
Spartak Moskva
5:3 (2:2, 2:1, 1:0)
Salavat Julajev Ufa
Středa 09.09.2020, 18:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:30 Jori LEHTERÄ - 5:3
     
    45:30
    Spartak právě vstřelil branku!
    Moskvanům se poprvé podařilo odskočit na rozdíl dvou gólů! Čisté svědomí v příštích minutách a hodinách nebude mít gólman Suchačov, který hodně podcenil bekhendovou střelu z pravého kruhu. Autorem dosti nečekané trefy je JORI LEHTERÄ, který má na kontě už čtyři body. Asistence: Lukáš Radil.
    33:47 Martin BAKOŠ - 4:3
     
    33:47
    Spartak právě vstřelil branku!
    Domácí před chvílí v přesilovce inkasovali, ale jinak v nich předvádí opravdu skvělé kombinace. Lehterä si tentokrát vymyslel přihrávku do levého kruhu, odkud pohotově vypálil MARTIN BAKOŠ a Suchačov při přesunu máchl lapačkou jen naprázdno. Asistence: Jori Lehterä, Emil Djuse.
    29:42 Alexandr KADĚJKIN - 3:3
     
    29:42
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hostům se vyloučení tentokrát vyplatilo, protože ve vlastním oslabení dokázali potřetí vyrovnat! ALEXANDR KADĚJKIN díky skvělé práci Chochrjakova u mantinelu vyrazil do úniku a v něm vypálil ze svého pohledu k odkrytější levé tyči. Asistence: Pjotr Chochrjakov.
    21:10 Emil DJUSE - 3:2
     
    21:10
    Spartak právě vstřelil branku!
    Druhý přesilovkový zásah červenobílých barev! Jori Lehterä opětovně vybojoval v pravém kruhu a pasem k modré čáře jej vrátil EMILU DJUSEMU, jehož další střela tentokrát proletěla nad pravým betonem Suchačova až do sítě. Asistence: Jori Lehterä.
    18:18 Grigorij PANIN - 2:2
     
    18:18
    Ufa právě vstřelila branku!
    Ani druhé vedení moskevského klubu netrvalo dlouho! Korobov vypálil od modré čáry do zadního mantinelu. Od toho se puk odrazil zpět do hry a GRIGORIJ PANIN z dorážky srovnal na 2:2. Asistence: Dmitrij Korobov, Nikita Sošnikov.
    16:14 Arťom FJODOROV - 2:1
     
    16:14
    Spartak právě vstřelil branku!
    Také Spartakovci skórují v dobře sehrané početní výhodě! Jmenovitě se z gólu raduje ARŤOM FJODOROV, který dostal nabito na levou stranu, kde nebyl v jednoduchém úhlu, ale ranou z první přesto propálil Suchačova. Asistence: Dmitrij Višněvskij, Sergej Širokov.
    13:20 Teemu HARTIKAINEN - 1:1
     
    13:20
    Ufa právě vstřelila branku!
    Salavat využívá přesilovou hru a srovnává stav na 1:1! Sakari Manninen se po skvělém pasu do levého kruhu neukvapil a přihrávkou mezi kruhy ještě našel lépe postaveného TEEMA HARTIKAINENA. Ten trefil prostředek prázdné branky a v ní rozbil kameru, která bude muset být uklizena. Asistence: Sakari Manninen, Nikita Sošnikov.
    02:58 Jori LEHTERÄ - 1:0
     
    02:58
    Spartak právě vstřelil branku!
    Domácí se už na konci třetí minuty radují z prvního gólu! Jeden z hráčů Ufy nepochopitelně přihrával naslepo doprostřed obranného pásma. Kotouč dostal na hokejku finský útočník JORI LEHTERÄ a ten trefil ideálně ze svého pohledu k pravé tyči. Bez asistence.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 3. Lehterä, 17. Fjodorov (D. Višněvskij, Širokov), 22. Djuse (Lehterä), 34. Bakoš (Lehterä, Djuse), 46. Lehterä (Radil) – 14. Hartikainen (Manninen, Sošnikov), 19. Panin (Korobov, Sošnikov), 30. Kadějkin (Chochrjakov)


    Spartak Moskva: Bespalov (Chomčenko) – Djuse, D. Višněvskij, Rylov (A), Kutějkin, Sokolov, Zubarev, Gončarov – Lehterä, Bakoš, Radil – Nikoncev (C), Fjodorov, R. Hanzl – Cyplakov, Juňkov, Širokov (A) – Šablovskij, Ljubimov, Novruzov.
    Salavat Julajev Ufa: Suchačov (Metsola) – J. Birjukov, Koledov, Korobov, Panin (C), Muchamadullin, A. Semjonov, Mjasiščev – Manninen, Hartikainen (A), M. Granlund – Kadějkin, Sošnikov, V. Žarkov (A) – M. Vorobjov, Chochrjakov, Kugryšev – Soloduchin, Sučkov, Gimatov – Pimenov.

    Rozhodčí: Birin, Odinš – Nikolajev, Novikov

    Diváci: 2 773
    bahis siteleri