Chodov – Vítkovice 3:9 (kon.) | Hattrick Brno – Liberec 2:7 (kon.) | Sparta – Pardubice 6:7 (kon.)
Black Angels – Česká Lípa 9:6 (kon.) | Královské Vinohrady – Ostrava 4:10 (kon.)
konec
Black Angels
9:6 (1:0, 5:2, 3:4)
FBC 4CLEAN Česká Lípa
Pátek 18.09.2020, 19:05 • SH Kbely, Praha • Livesport Superliga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
    59:41 Tomáš HANÁK - 9:6
     
    59:41
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Do prázdné klece přidává devátý gól TOMÁŠ HANÁK. Radost se mu snažil nesportovně překazit Jakub Jirsa, který hodil svou hůl pod nohy zakončujícího střelce. Asistence: Jan Hněvkovský
     
    54:43
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Defenziva domácího celku se bortí jako domeček z karet. Po další nepřesvědčivé rozehrávce podél mantinelu vyhostil všechny pavouky z branky Körbera JAKUB JIRSA. Asistence je připsána Radku Krajcigrovi, byť dle dostupných záběrů nebylo zjevné, že by na akci měl jakýkoliv podíl. Asistence: Radek Krajcigr.
     
    54:08
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Drama je na světě. ŠTĚPÁN SLANÝ natáhl ke střele a míček geniálně přilepil za vzdálenější tyč. Rozdíl už je znovu jen tříbrankový, což samozřejmě z pohledu České Lípy znamená pravděpodobnější možnost uhrát bodový zisk. Asistence: Jakub Jirsa
     
    49:51
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Časomíra ukrojila lehce před 20 vteřin a hosté přidávají svůj čtvrtý zářez. JAKUB JIRSA využil práce Radka Krajcigra, který při přečíslení dva na jednoho nesobecky přihrával do křídelního prostoru. Jirsa na nic nečekal a příklepem přilepil míček pod horní tyč. Asistence: Radek Krajcigr.
     
    49:31
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Absolutorium za třetí branku hostujícího týmu zasloužil Daniel Štěrba, který si u mantinelu povodil nepřipraveného obránce a na zlatém podnose předložil přihrávku pro JIŘÍHO VLČKA. Ten přijal s povděkem roli uklízeče do prázdné klece. Asistence: Daniel Štěrba.
     
    48:24
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Matouš Burian a RADEK HANÁK si mění role, výsledek je ale totožný – další branka pro Black Angels. Na levém křídle se uvolnil prvně jmenovaný a Hanákovi nabídl pozici před zívající klecí. Útočník domácích příležitost nezahodil. 8:2. Asistence: Matouš Burian.
     
    44:30
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Pražané si užívají první domácí zápas a míří za vítězstvím. V tuto chvíli vedou už o pět branek. Radek Hanák na pravém křídle do posledního momentu naznačoval střelu, aby pak krosovou přihrávkou uvolnil MATOUŠE BURIANA. Toho už mohla o gól připravit pouze nepozornost v zakončení, ovšem střelec domácích nezaváhal. Asistence: Radek Hanák
     
    39:03
    Black Angels právě vstřelili branku!
    A Hanákova útočná aktivita se domácím náramně vyplácí. Po další rozehrávce z rohu hřiště se může radovat VOJTĚCH NOVOTNÝ, jemuž Radek Hanák předložil parádní pas, který překonal všechny nástrahy v podobě nastavených holí bránících hráčů. Novotný pak vymetl horní růžek branky. Asistence: Radek Hanák.
    36:37 Jan HNĚVKOVSKÝ - 5:2
     
    36:37
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Trvalo to přesně 26 vteřin a v přesilovce Black Angels odbíjí pátá. Jmenovci Jan Kopecký a JAN HNĚVKOVSKÝ stáli na konci oku lahodící kombinaci, kterou zakončoval druhý jmenovaný ráznou pumelicí ze středu hrací plochy. Jan Dvořák tentokrát neměl sebemenší nárok na zákrok. Už potřetí v zápase platí třígólový rozdíl. Asistence: Jan Kopecký.
    32:14 Radek KRAJCIGR - 4:2
     
    32:14
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Co se nepovedlo Eklovi, to o chvíli později napravuje RADEK KRAJCIGR. Obě akce se podobaly jako vejce vejci, s výjimkou úspěšného zakončení. Na střed tentokrát míček servíroval Ondřej Kopič. Krajcigr dává svou druhou branku v utkání a bude útočit na hattrick. Asistence: Ondřej Kopič.
    28:58 Jakub RENČÍN - 4:1
     
    28:58
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Klub z Prahy znovu odstupuje na rozdíl tří gólů. Ostré náboje si s sebou přinesl JAKUB RENČÍN, jehož střela od mantinelu se snesla za nohu Jana Dvořáka. Geniální ukázka toho, že nejen rána trhající sítě musí skončit v brance. Asistence: Matěj Boček
    26:14 Radek KRAJCIGR - 3:1
     
    26:14
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Parádní odpověď si teď připravila Česká Lípa. Tomáš Kadlec našel perfektní přihrávkou na křídle Jakuba Karla a ten v pokračující kombinaci oslovil RADKA KRAJCIGRA. Hostující forvard už se pak jen otočil kolem těla brankáře Körbera a našel prostor za zadní tyčí. Asistence: Jakub Karel.
    24:01 Radek HANÁK - 3:0
     
    24:01
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Domácí mužstvo si začíná otevírat soukromou střelnici. Tomáš Hanák dostal přihrávku na střed vzduchem, technicky náročné zakončení nezvládl, ale jeho práci dokonal RADEK HANÁK. Navedl si míček před brankáře a znovu vymetl horní víko. Stav je 3:0. Asistence: Tomáš Hanák.
    21:21 Jan KOPECKÝ - 2:0
     
    21:21
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Jakub Hromada své předchozí zaváhání záhy napravuje. Přihrávka z jeho produkce do běhu JANA KOPECKÉHO zkrátka měla oči. Střelec gólu si už jen počkal na pohyb brankáře Jana Dvořáka a našel volné místo v horních patrech jeho klece. Pražané si budují dvoubrankový náskok. Asistence: Jakub Hromada.
    11:53 Matěj BOČEK - 1:0
     
    11:53
    Black Angels právě vstřelili branku!
    O chvíli později už ale domácí slaví první branku. Daniel Ludvík dostal míček skvěle do běhu a dokázal ho předložit na křídlo MATĚJI BOČKOVI. Přihrávka byla před brankou ještě tečovaná, ale Boček si s tím poradil a bekhendem zavěsil pod břevno. Asistence: Daniel Ludvík.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 12. Ma. Boček (Ludvík), 22. Kopecký (Hromada), 25. R. Hanák (T. Hanák), 29. Renčín (Ma. Boček), 37. Hněvkovský (Kopecký), 40. Novotný (R. Hanák), 45. Burian (R. Hanák), 49. R. Hanák (Burian), 60. T. Hanák (Hněvkovský) – 27. Krajcigr (Karel), 33. Krajcigr (Kopič), 50. Vlček (Štěrba), 50. Jirsa (Krajcigr), 55. Slaný (Jirsa), 55. Jirsa (Krajcigr)


    Black Angels: Körber (Matiášek) – Straka, Ludvík, Bauman, Bouček – Ma. Boček, Král, Fryš – Novotný, Burian, Kopecký – Nachtmann, Čáslava, Hromada – R. Hanák, Ja. Boček, Hněvkovský – T. Hanák, Renčín.
    FBC 4CLEAN Česká Lípa: Dvořák (Chyna) – Mlejnek, Kadlec, Petříček, Slaný, Štěrba – Stárek, Jireček, Dzierža – Procházka, Karel, Kopič – Jirsa, Krajcigr, Vlček – Ekl.

    Rozhodčí: Drápal, Pospíšil

    Diváci: 145
    bahis siteleri