Kovo Praha – Hr. Králové 0:5 (kon.) | Kladno – Dobřany 6:3 (kon.) | Most – Letohrad 3:2 (kon.)
Pardubice – Hostivař 5:1 (kon.) | Ústí n/L – Karviná 0:0 (odl.)
konec
HBC Kladno
6:3 (2:0, 1:2, 3:1)
TJ Snack Dobřany
Sobota 19.09.2020, 11:00CROSSDOCK Extraliga • 2. kolo
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec podle očekávání končí vítězstvím Kladna, které svého soupeře porazilo výsledkem 6:3. Poslední perioda opět nabídla celkem vyrovnaný průběh, nicméně Kladno si během krátké chvíle vzalo tříbrankové vedení zpět. Dobřany se sice postaraly o snížení, avšak závěrečné slovo přesto měli domácí hráči, kteří uzavřeli na konečných 6:3. (12:38:37)
     
    Konec zápasu.
     
    44:00
    Probíhá poslední minuta tohoto zápasu.
     
    43:03
    Vyloučení v týmu HBC Kladno (Vít Kamenář – 2 min., vysoká hůl).
     
    42:20
    Sám na branku uháněl hostující Šlehofer, který v souboji s brankářem Jirotkou neuspěl!
     
    40:24
    Střídání v týmu TJ Snack Dobřany: ze hřiště odchází Marek Hájek, přichází Ondřej Jásek.
    40:24 SCHNAUBELT - 6:3
     
    40:24
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A ten končí brankou! MILAN SCHNAUBELT totiž dokázal využít špatného postavení brankáře Hájka, který musel reagovat už na předchozí zakončení. Rána víceméně směřovala do odkryté hostující branky.
    Asistence: Ondřej Pražák, Jiří Hrabar.
     
    40:12
    Domácí brankář Jirotka se i o malý moment později zapojil do hry, tentokráte raději před napadajícím soupeřem vůbec nerozehrál. Kladno se žene do protiútoku.
     
    39:36
    Kladenští se doslova prohnali do útočné třetiny, kde toho ovšem nic moc nevymysleli. Poté s rozehrávkou vypomohl také Jirotka, který rozehrál k mantinelu.
     
    38:20
    Další tvrdá rána, tentokráte z hokejky Truchlého, který dost možná orazítkoval brankovou konstrukci. Kladno nyní přečkalo hodně krušný moment!
     
    37:36
    Vyloučení v týmu HBC Kladno (Radek Soukup – 2 min., krosček).
    37:36 TRUCHLÝ - 5:3
     
    37:36
    Dobřany právě vstřelily branku!
    Hostující celek využívá přesilovou hru, rázem je to o dvě branky! Dobřany se po vhazování usadily v útočném pásmu, kde měl míček proti hokejce TOMÁŠ TRUCHLÝ, jehož tvrdá rána skončila až za brankářem Jirotkou.
    Asistence: Adam Bárta.
     
    37:19
    Vyloučení v týmu HBC Kladno (Dominik Barnošák – 2 min., držení hole).
     
    36:18
    Dobřany se konečně prosadily na vhazování, jenomže měly velké problémy s vyvezením míčku na druhou stranu. Hosté se přeci jenom prokousali směrem vpřed.
     
    35:36
    Z velké vzdálenosti zkoušel své štěstí domácí Hrabar, který tak opět vyzkoušel připravenost brankáře Hájka. Ten pozastavil hru, vhazovat se bude po pravici.
    34:26 EITLER - 5:2
     
    34:26
    Kladno právě vstřelilo branku!
    V krátkém časovém sledu se domácí hráči opět prosazují! Tentokráte se Kladnu povedl rychlý přechod do útočného pásma, kde se do zakončení natlačil JAN EITLER, jenž kompletuje svůj hattrick!
    Asistence: Jakub Arlt.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 3. Eitler (Kohout), 14. Eitler (Schnaubelt, Arlt), 17. Kohout (Schnaubelt, Eitler), 32. Barnošák, 35. Eitler (Arlt), 41. Schnaubelt (Pražák, Hrabar) – 27. Lang (Malecha, Sloup), 30. Kovářik (Braun), 38. Truchlý (Bárta)


    HBC Kladno: Jirotka (Keimar) – Arlt, Dědič, Hrabar, Kamenář, Pliml, Soukup – Barnošák, Eitler, Kohout, Pražák, Procházka, Prokop, Schnaubelt, Špaček (C), Šrámek, Teinitzer
    TJ Snack Dobřany: Hájek (Jásek) – O. Bárta, Görges (A), Málek (C), Matoušek, Neumaier, Stráský, Truchlý, Voves – A. Bárta, Braun, Dlugoš, A. Duchek, T. Duchek, D. Kovařík, J. Kovařík, Lang, Malecha, O. Šlehofer, V. Šlehofer (A), Sloup

    Rozhodčí: Šulo, Koskuba
    bahis siteleri