Havířov – Polanka n/O 4:2 (kon.) | Bruntál – Opava B 1:0 (kon.) | Třinec B – Frenštát p/R 4:1 (kon.)
konec
FK Třinec B
4:1 (2:0)
SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
Neděle 20.09.2020, 16:00 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec • Divize skupina F • 7. kolo
     
    Zápas mezi Třincem a Frenštátem nakonec dopadl jednoznačně. Třinečtí ve druhé půli ještě navýšili náskok ve druhé půli. Nejprve završil hattrick Niemczyk, a poté se mezi střelce zapsal Attah. Čestný úspěch hostů zaznamenal Rýc.

    Třinečtí dnešním vítězstvím zaznamenali druhou výhru v řadě, Frenštát poprvé v sezóně prohrál. (17:55:45)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Hosté mohli znovu snížit, rozběhnutý Žák využil trochu volného prostoru, píchl si míč do strany kolem brankáře Křepely, ale následným pokusem přestřelil nejen vracejícího se obránce, ale i odkrytou bránu!
     
    88
    Druhý z kopačky Samiece odrazil mimo šestnáctku Žitník.
     
    88
    První roh Chloně frenštátská obrana odvrátila vedle branky.
     
    87
    Niemczyk vyslal balón na levou stranu Szotkowskému, který zkusil obejít Pokorného, ale neuspěl, přesto vybojoval rohový kop.
     
    83
    Dvě šance Frenštátu! Nejprve se kolem obránce uvolnil Walder a střelou po zemi k bližší tyči minul branku. O pár sekund později hosté zachytili třineckou rozehrávku, Žídek přihrál na levou stranu Rýcovi, který byl sám před gólmanem, Křepela výborně vyběhl a střelu z bezprostřední blízkosti odrazil tělem do svých rukavic!
     
    82
    Dvojité střídání na třinecké straně. Jiřího Cieslara vyměnil David Maceček a Christiana Attaha další mladíček Miroslav Hamrozi.
     
    79
    Na druhé straně se mohl do střelecké listiny zapsat Chloň, zpoza šestnáctky se opřel do míče a orazítkoval pravou tyč Chvějovy brány!
     
    77
    Frenštát právě vstřelil branku!
    Po rohovém kopu Nezhody z pravé strany vznikl závar před třineckou brankou, míč se dostal k PATRIKU RÝCOVI, který bleskově napálil míč do volného prostoru levé poloviny třinecké brány – 4:1!
     
    76
    Hosté získali rohový kop po akci pravou stranou.
     
    72
    Tempo zápasu trochu opadlo. Hraje se především ve středu hřiště.
     
    68
    Hromadné střídání pěti hráčů na straně Frenštátu: Dohráli brankář Dominik Smolík a hráči Tomáš Baran, Martin Bolcek, David Gros a Pavel Klimpar. Místo nich přišli Daniel Chvěja, Patrik Žídek, Jakub Nezhoda, Patrik Rýc, Matěj Žák.
     
    64
    Střídání na straně Třince. Jana Pilcha vyměnil Filip Szotkowski.
     
    64
    Třinec B právě vstřelil branku!
    Tak to už je kanonáda! Domácí se dostali do brejku, Niemczyk přihrál na levou stranu CHRISTIANU ATTAHOVI, který střelou po zemi kolem brankáře Smolíka přidal čtvrtý gól Třince – 4:0!
     
    62
    Třinec B právě vstřelil branku!
    Po standardní situaci z levé strany se míč snesl k PETRU NIEMCZYKOVI, který prudkou střelou k pravé tyči završil hattrick – 3:0!
     
    60
    Po faulu Samiece na rozběhnutého soupeře rozhodčí vytasil žlutou kartu. Následně uviděli žluté karty také Walder s Jiřím Cieslarem.
     
    56
    Attah znovu v šanci na pravé straně, byl sám před gólmanem, ale zvolil prudkou ránu do Smolíka, kterou gólman vyrazil.
     
    55
    Velmi rychlý Baran chtěl projít na levé straně kolem Bolfa, ale bývalý obránce Vítkovic se nenechal a sebral soupeři míč.
     
    54
    Niemczyk s míčem zatančil před Žitníkem, následně si balón převzal Attah, ale obrana hostů ho vystavila do ofsajdu.
     
    54
    Chloň průnikem levou stranou vybojoval standardní situaci v podobě autu.
     
    51
    Následný rohový kop Frenštátští přežili bez úhony.
     
    50
    Chloň rozběhl na levé straně Attaha, ten vypustil polopřihrávku, polostřelu na soupeřovu bránu, míč se od obránců Frenštátu odrazil ke Chloňovi, který prudce vypálil do chumlu těl, ale hráče v černých dresech neprostřelil. Gól se nepovedlo dát ani Samiecovi, který pálil zpoza šestnáctky. Jeho tečovaná rána zamířila vedle pravé tyče Smolíkovy brány!
     
    48
    Obrovské šance na snížení v podání Frenštátu! Nejprve se na pravé straně uvolnil Klimpar a prudkou střelou k levé tyči donutil k zákroku brankáře Křepelu. Následně z druhé strany střílel Baran, ale i s tímto pokusem si třinecký gólman poradil!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas dopadl lépe pro Třinec. Druholigová rezerva přestala šance Klimpara a poté dvakrát udeřil Petr Niemczyk.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Střelu Klimpara z hranice šestnáctky tečoval Samiec, míč se odrazil od nohy třineckého hráče vedle branky.
     
    44
    Žlutou kartu inkasoval třinecký Stanislav Potůček.
     
    42
    Šuľa vyhrál hlavičkový souboj ve středu pole a rázným úderem vyslal do úniku Attaha, ten si v souboji s obráncem Žitníkem počínal nedovoleně a přišel o zajímavou příležitost.
     
    40
    Třinečtí šli po rohovém kopu soupeře do brejku, Cieslar si vybral přihrávku na Attaha, který utekl do strany a následně jej soupeř připravil o balón.
     
    39
    Po rohovém kopu Frenštátu musel proti pokusu Klimpara zasáhl brankář Křepela!
     
    38
    Třinec B právě vstřelil branku!
    Domácí už vedou o dvě branky! PETR NIEMCZYK dostal přihrávku do volného prostoru, obešel obránce a střelou po zemi k levé tyči zvýšil na 2:0!
     
    35
    Třinec B právě vstřelil branku!
    Po rohovém kopu Samiece Smolík vyrazil míč pouze před sebe, kde se balón od těl dalších hráčů odrazil k PETRU NIEMCZYKOVI, který zpřed malého vápna prudce napálil míč o břevno do frenštátské brány – 1:0!
     
    34
    Po dlouhé době přišla zajímavá akce! Z dvaadvaceti metrů vypálil k levé tyči Samiec, brankář Smolík se natáhl a míč vyrazil vedle brány.
     
    28
    Šuľa zastavil rychlý brejk soupeře na půlící čáře a viděl žlutou kartu.
     
    27
    Po zpětné přihrávce Barana z pravé části hřiště vystřelil Fojtík, pokus z první mu nevyšel a slabá střela doletěla přímo do míst, kde byl gólman Křepela.
     
    24
    Frenštát je při chuti! Gros vypálil z pravé strany po zemi, ale Křepela byl znovu na svém místě.
     
    22
    Další šance Frenštátu! Po přihrávce Grose byl volný v levé části pokutového území Klimpar, prudce vypálil k bližší tyči, kam skočil brankář Křepela a jeho ránu vyrazil!
     
    20
    Klimpar se krásně uvolnil za třineckou obranou, třemi doteky si nachystal míč na střelu, ale lobem přestřelil Křepelovu bránu!
     
    19
    Lanc odcentroval z pravé strany do pokutového území, kde byli Attah s Niemczykem, ale k balónu se dostali hráči soupeře.
     
    17
    Bolf trochu postrašil obránce Frenštátu, když z pravé strany vykouzlil prudkou přihrávku na Pilcha, ten místo střely z první zvolil zpracování, což bylo chybou.
     
    14
    Bolcek se napřáhl z dvaceti metrů a kopl do míče, který zamířil do ochranné sítě nad třineckou bránu.
     
    13
    Klimpar si s míčem zaběhl do pokutového území, kličkou do středu se zbavil Lance a prudce vypálil po zemi na bránu. Brankář Křepela se natáhl a rukou míč vyrazil vedle brány!
     
    11
    Walder mířil po levé straně na třineckou branku, ale než se stihl dotknout míče, pomezní rozhodčí zvedl praporek a hlavní odpískal ofsajd.
     
    8
    Po přihrávce Attaha z pravé strany pálil zpoza šestnáctky Chloň, ale míč namířil vysoko nad bránu.
     
    6
    Samiec dlouhým balónem přes celé hřiště našel na levé straně Pilcha, ten strhnul hru do středu, jenže následnou přihrávkou našel pouze soupeře v černém dresu.
     
    4
    Samiec vybojoval míč ve středu pole, narazil si s Niemczykem, ale odcentrovat už z levé strany nedokázal.
     
    3
    Třinečtí mají v prvních minutách míč na svých kopačkách.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Fotbal Třinec B: Křepela – Lanc, Pilch, Bolf, J. Cieslar, Chloň (C), Niemczyk, Potůček, Samiec, Šuľa, Attah.
    Náhradníci: Mrózek – L. Maceček, Szotkowski, Puczok, Hamrozi, D. Maceček.

    SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm: Smolík – Žitník, Farský, Pokorný, Baran, Bolcek, Walder, Fojtík, Klimpar (C), Buchlovský, Gros.
    Náhradníci: Chvěja – Žídek, Nezhoda, Macíček, Vaverka, Žák, Rýc.

    Rozhodčí: Krupa – Žurovec, Wawrzyk.
     
    Třinecká rezerva pod vedením Ľubomíra Luhového se teprve o uplynulém víkendu dočkala prvního vítězství v sezóně. V Havířově po velmi gólovém druhém poločase zvítězila 5:3.

    Přestože v zápasech měli několik posil z druholigového mužstva, v úvodních pěti duelech dosáhli pouze dvou bodů za remízy ve Frýdlantu 3:3 a doma s Vítkovicemi 2:2. Zbylé tři duely prohráli, ať už doma s Polankou 1:3, v Novém Jičíně 0:1 nebo naposledy doma s vedoucím Bohumínem 0:2.

    Uvidíme, koho bude mít dnes k dispozici třinecký trenér. Při pohledu na soupisku se dá očekávat účast Attaha, Bolfa, Samiece nebo Vaňka.
     
    Frenštát pod Radhoštěm se může pyšnit titulem remízový lídr. V pěti odehraných podzimních duelech jednou vyhrál a až čtyřikrát remizoval.

    Sezónu začal o týden později než ostatní, neboť odložený duel s opavským béčkem se uskuteční až po skončení podzimní části. V prvním utkání remizoval s Rýmařovem 3:3, ve druhém pak překvapivě bodoval na půdě karvinského béčka (2:2).

    Z jediného tříbodového zisku se svěřenci trenéra Maliny radovali po utkání proti poslednímu Bruntálu. Týmu, který v tomto ročníku ještě nezískal ani bod, nadělili na cestu čtyři góly a zvítězili 4:1.

    Další dva zápasy měli Frenštátští slibně rozehrané, v Heřmanicích byli lepším celkem, jenže pouze remizovali 1:1. V posledním duelu doma proti Dětmarovicím dokonce vedli ve 21. minutě 4:1, nakonec se museli spokojit s remízou 4:4.

    Nejlepším střelcem soutěže je s 10 góly Pavel Jeřábek, ale hned za ním je se sedmi trefami frenštátský útočník Pavel Klimpar. Ten v loňském ročníku nasázel do sítě oba góly domácího celku při výhře 2:1. Jedinou trefu hostů zaznamenal dnes již záložník Táborska Martin Janošík.
     
    Krásné nedělní odpoledne vám přeji z Třince, kde dnes bude zakončeno sedmé kolo Divize F. Domácí druholigová rezerva hostí netradičně na stadionu Rudolfa Labaje Frenštát pod Radhoštěm, který v týdnu svedl souboj proti Baníku Ostrava.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    Igor Mainka

    Branky: 35. Niemczyk, 38. Niemczyk, 62. Niemczyk, 64. Attah – 77. Rýc

    Karty:   28. Šuľa (TCB), 44. Potůček (TCB), 60. J. Cieslar (TCB), 60. Samiec (TCB) – 60. Walder (FES)


    FK Třinec B: Křepela – Bolf, Lanc, Šuľa, Chloň – Potůček, Samiec, J. Cieslar (82. D. Maceček), Pilch (64. Szotkowski) – Niemczyk, Attah (82. Hamrozi).
    Náhradníci: Mrózek – L. Maceček, Szotkowski, Puczok, Hamrozi, D. Maceček.

    SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm: Smolík (68. Chvěja) – Pokorný, Žitník, Farský, Buchlovský – Walder, Bolcek (68. Žák), Fojtík, Baran (68. Žídek) – Gros (68. Nezhoda), Klimpar (68. Rýc).
    Náhradníci: Chvěja – Žídek, Nezhoda, Macíček, Vaverka, Žák, Rýc.

    Rozhodčí: Krupa – Žurovec, Wawrzyk.

    Diváci: 150
    bahis siteleri