Sparta – Bohemians 8:5 (kon.) | Ostrava – Hattrick Brno 3:2 (po pr.) | Vítkovice – Black Angels 12:2 (kon.)
Liberec – Chodov 2:5 (kon.)
konec
1. SC TEMPISH Vítkovice
12:2 (1:1, 4:1, 7:0)
Black Angels
Neděle 20.09.2020, 18:00 • SC Dubina Ostrava • Livesport Superliga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (19:53:26)
     
    Nejlepší hráči utkání:

    Vítkovice – Rostislav Gattnar
    Black Angels – Ondřej Matiášek
     
    Je konec! Vítkovice ve třetí třetina naprosto dominovaly. Daly v ní totiž rovnou sedm branek, zatímco neinkasovaly ani jednou. První branku vstřelil Marek Švajný. V této periodě se hned třikrát prosadil Adam Delong a dvakrát Lukáš Hájek. Jedním gólem se předvedl také Marek Matejčík.
     
    Konec zápasu.
     
    59:36
    V poslední minutě se ještě oba týmy pustily do rychlých akcí, ale ani jeden z gólmanů nakonec nemusel zasahovat. Viděli jsme celkem čtrnáct gólů!
     
    59:00
    Minuta do konce utkání!
     
    58:04
    Pražané ještě vybojovali rozehrávku na útočné polovině, ale tu nijak nevyužili. Vítkovice si dnes nakonec došly pro hodně pohodové vítězství.
    57:32 Adam DELONG - 12:2
     
    57:32
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Jenže my stejně vidíme ještě jednu branku! Matyáš Šindler poslal míček do strany na ADAMA DELONGA, který kompletuje v tomto utkání hattrick! Asistence: Matyáš Šindler.
     
    57:06
    Domácí hráči drží míček za svou brankou, kde ještě napadali hráči hostí. Viděli jsme však další rychlou akci, která ztroskotala na gólmanovi hostí.
     
    56:32
    Zápas se nám žene ke svému konci. Ondřej Matiášek ještě předvedl celkem těžký zákrok, když míček poskakoval. Gólman hostí ho zvládl zkrotit.
    54:39 Marek MATEJČÍK - 11:2
     
    54:39
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Střelecká pohoda domácího týmu nekončí! Toto už je opravdu debakl pro Pražany. Lukáš Hájek poslal míček na MARKA MATEJČÍKA, který ke svým dvěma asistencím přidává i branku. Asistence. Lukáš Hájek.
     
    53:57
    Na začátku zápasu to sice na nějakou kanonádu nevypadalo, ale nakonec jsme viděli hodně solidních dvanáct branek. Zápas navíc ještě nekončí.
     
    53:09
    Oddechový čas pro hosty.
    53:09 Lukáš HÁJEK - 10:2
     
    53:09
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A desítka je během pár sekund na světě! Krásnou akci na jeden dotyk sehrály Vítkovice. Na jejím konci stál LUKÁŠ HÁJEK, jenž rozradostnil fanoušky v hale. Asistence: Ondřej Sidunov.
     
    52:34
    Florbalisté v modrém navíc nadále drží míček, to je obrovská dominance! Black Angels sice měli dobrou první třetinu, ale od té doby se jim nedaří.
    51:47 Adam DELONG - 9:2
     
    51:47
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ano! Znovu se navíc prosazují domácí, kteří cílí na desítku. Rostislav Gattnar táhl přečíslení dva na jednoho, ve kterém našel ADAMA DELONGA, jehož rána se zastavila až v síti. Asistence. Rostislav Gattnar.
     
    51:25
    Zápas nám dnes opravdu utíká celkem slušně a do jeho konce zbývá něco málo přes osm minut hracího času. Padne ještě nějaká branka?
     
    50:43
    Marek Matejčík se snažil napadat rozehrávku soupeře, ale k míčku se nakonec nedostal. Pražané se o něj o pár vteřin později připravili sami.
     
    50:05
    Je za námi i polovina této třetiny, načež je hra přerušena. Hosté se provinili menším faulem, při kterém však byla zbourána značná část mantinelů.
     
    49:21
    Ondřej Matiášek musel být hodně pozorný u své přední tyčky, což také zvládl. Na druhé straně musel zákrok vytasit také domácí Denis Jasiok.
     
    48:53
    Black Angels předvedli dlouhou přihrávku, ovšem ty hostům zatím moc nevycházejí. Míčku se tak znovu zmocnili domácí, kteří zase mohou útočit.
    48:18 Adam DELONG - 8:2
     
    48:18
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí florbalisté přidávají další branku na své konto! ADAM DELONG dostal přihrávku na střed hřiště, kde se otočil a následnou ranou nad zemí nedal gólmanovi šanci. Asistence: Jiří Besta.
     
    47:32
    Lukáš Hájek si nabíhal z druhé vlny před branku, kam na něj také mířil spoluhráč. Přihrávka však šla o kousek vedle, a tak na ní Hájek o kousek nedosáhl.
     
    46:58
    Marek Švajný už to vypadalo, že znovu odvedl skvělou práci, avšak tentokrát mu byl odpískaný faul. Míček tak může zůstat na hokejkách hostí.
     
    46:23
    Jiří Besta si křikl o míček. Ten také dostal, ovšem nechal celý tým vystřídat. Následně se vydal na střídačku také on a na hřišti jsou čerstvé síly.
    45:12 Lukáš HÁJEK - 7:2
     
    45:12
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Jenže další akce Vítkovic končí brankou a troufám si tvrdit, že tady je rozhodnuto. Ondřej Sidunov nabil LUKÁŠI HÁJKOVI, jehož rána se zatřepotala v síti. Asistence: Ondřej Sidunov.
     
    44:50
    Marek Švajný odvedl skvělou práci na obranné polovině, kde soupeřům sebral míček. Následně poslal křižný pas na spoluhráče, který těsně minul!
     
    44:03
    Čas nám pomalu plyne a Pražané to nemají už nyní vůbec jednoduché. Prohrávají o čtyři branky a nemohou se dostat do vyložené příležitosti.
     
    43:25
    Dlouhou přihrávku vymýšlel domácí hráč, ale ta byla zastavena. Následnou akci hostujícího celku zastavil svým zákrokem Denis Jasiok.
    42:53 Marek ŠVAJNÝ - 6:2
     
    42:53
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté sice byli na útočné polovině, ale po ztrátě míčku dostávají další branku! Prvnímu ataku dokázal ještě Ondřej Matiášek, ale na dorážku MARKA ŠVAJNÉHO už nárok neměl. Asistence: Marek Matejčík.
     
    42:03
    Následoval však rychlý přechod v podání Vítkovic, který skončil hodně nepřesnou ranou. Pražané tak půjdou dopředu, kde potřebují brzy snížit.
     
    41:28
    Několik vteřin se hra odehrávala na polovině hřištěm odkud vzešli vítězně hráči v modrých dresech. Ti zatím mohou hrát v pohodě a nikam se nehnat.
     
    40:55
    Florbalisté v bílém se dostali na útočnou polovinu, jenže tam jim balónek přeskočil mantinel. Domácí hráči se tak bez boje dostávají k míčku.
     
    40:15
    A už se zase hraje! Vítkovice jdou do poslední třetiny s vedením o tři branky a mají našlápnuto k výhře. Black Angels to budou mít velmi těžké.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely ve druhé třetině: 11 – 5
     
    A už jsou za námi dvě části dnešního utkání, po kterých budou spokojenější domácí hráči. Hosté se sice znovu dostali do vedení, když se trefil Jakub Renčín, jenže od té doby se tredfovali už jen domácí. Postupně se trefili Matyáš Šindler, Jan Šebesta a dvakrát se trefil Rostislav Gattnar.

    Další třetina začne přibližně v 19:19.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    38:35
    Nyní se Vítkovicím nepovedla rozehrávka, a tak jsme viděli přečíslení dva na jednoho! Matěj Boček si nabíhal na křižnou přihrávku, ale ta šla nakonec těsně za něj!
     
    38:00
    Do konce druhé periody nám chybí poslední dvě minuty. Jasně lepším týmem na hřišti jsou domácí hráči, kteří se také dostali do třígólového vedení.
     
    37:09
    Tentokrát to zkusili Black Angels dlouhou přihrávkou až ke gólmanovi, jenže tam nikdo z hostí nebyl. Denis Jasiok tak sebral míček do své moci.
     
    36:42
    Nyní se chvilku nehrálo. Proč? To je mi také otázkou. V současné době už se ale zase pokračuje a Pražané se prezentovali další nepřesnou střelou.
    35:54 Rostislav GATTNAR - 5:2
     
    35:54
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Jenže tentokrát předvedl rychlou akci, po které se raduje již z páté branky v síti Černých Andělů! Jiří Besta poslal míček na ROSTISLAVA GATTNARA, jenž střílí druhý gól v utkání. Asistence: Jiří Besta.
     
    35:31
    Ve druhé třetině jsme sice viděli čtyři branky, zatím. Podívaná to však o moc lepší není. Vidíme totiž v akci hlavně jeden tým, který často čeká.
     
    34:52
    A nadále se nic nemění. Florbalisté v modrém drží míček na svých hokejkách a kombinují mezi sebou. V současné době ale jen na obrannén půlce.
     
    34:18
    Po hodně dlouhé době se Pražané přece jen k balónku dostali, ale sami se ho zbavili. Poslali totiž hodně dlouhou přihrávku, kterou získali zase domácí.
     
    33:28
    Oba týmy poslaly na hřiště čerstvé síly, ale na obrazu hry se nic nemění. Domácí jsou nadále aktivnější a nepůjčují svému soupeři ani míček.
     
    32:58
    Domácímu hráči se rozhodnutí rozhodčího úplně nelíbilo, ale ten nakonec přisoudil míček právě Vítkovicím. Ty v posledních momentech vládnou na hřišti.
     
    32:24
    Viděli jsme drsný souboj u mantinelu, po kterém jejich větší část na levé straně spadla. Domácí hráč si však díky tomu vybojovali rozehrávku na půlce.
     
    31:55
    Tak jsme viděli další akci domácího celku. Ta skončila střelou, kterou Ondřej Matiášek vyrazil, avšak Vítkovice se během chvilky dostali zase balónku.
     
    31:24
    Florbalisté v modrém v posledních minutách svému soupeři ani nepůjčují míček. Pražané se tak vlastně ani nemohou dostat do nějaké větší šance.
     
    30:00
    Je za námi přesně polovina dnešního utkání, po které se dostaly Vítkovice do vedení o dvě branky. Navíc nepolevují ve svém útočení.
     
    29:34
    Nyní se jim sice podařilo vybojovat balónek, ale záhy o něj zase přišly. Marek Švajný rozehrál na svého spoluhráče a domácí se zase ženou dopředu.
     
    28:57
    Vítkovice přece jen působí o dost lepším dojmem v druhé třetině a jsou lepším týmem na hřišti. Black Angels sice hodně běhají, ale hlavně bez míčku.
    28:10 Rostislav GATTNAR - 4:2
     
    28:10
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A už je to o dvě branky! Matyáš Šindler poslal dlouhou přihrávku k brankovišti, kde byl připravený ROSTISLAV GATTNAR, jenž svou tečí nedal gólmanovi šanci. Asistence: Matyáš Šindler.
     
    27:36
    Ondřej Sidunov si jako první našel odražený míček, který ještě poslal před branku. Tam nikdo z jeho spoluhráčů nedokázal balónek do brány trefit.
     
    26:53
    Hra se hodně stěhuje z jedné strany na druhou a dá se očekávat, že ještě uvidíme hodně branek. Black Angels ale neudrželi míček po své rozehrávce.
     
    26:18
    Sledujeme hodně svižný florbal, kdy se k další prudké střele dostal domácí hráč. Jeho rána nebyla špatná, ale šla o kousek nad horní tyčku.
    25:21 Jan ŠEBESTA - 3:2
     
    25:21
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí tým se poprvé v tomto zápase dostává do vedení! Na dvě branky nepotřeboval ani celou minutu... Tentokrát Marek Matejčík poslal přihrávku na JANA ŠEBESTU, jenž už si věděl rady. Asistence: Marek Matejčík.
    24:34 Matyáš ŠINDLER - 2:2
     
    24:34
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Na domácím stadionu je zase srovnáno! Hráčům z Moravskoslezského kraje se daří celkem záhy vždy srovnat. Rostislav Gattnar našel volného MATYÁŠE ŠINDLERA, jenž dnes dává i druhý gól svého týmu. Asistence: Rostislav Gattnar.
     
    24:00
    Marek Švajný bojoval o míček na útočné polovině, kde měl proti sobě hned dva soupeře. Ti mu sice nic nedarovali, ale nakonec jim byl odpískán faul.
     
    23:12
    Jenže ten si stejně připsal velkou šanci na své konto! Viděli jsme rychlou protiakci a zpětnou přihrávku, po které hráč Pražanů o kousek minul branku.
     
    22:46
    Vítkovice tedy musí dnes již podruhé dotahovat náskok svého soupeře. V současné době se nachází na útočné polovině, kde okupují svého soupeře.
    22:10 Jakub RENČÍN - 1:2
     
    22:10
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Hosté nakonec využívají svou výhodu a dostávají se podruhé v tomto utkání do vedení! Jaroslav Král našel JAKUBA RENČÍNA, jehož rána z první se zastavila až v síti. Asistence: Jaroslav Král.
     
    21:10
    Hosté mají navíc signalizovanou výhodu, a tak si zahrají další přesilovou hru. Uvidíme, jestli jí sehrají lépe než předtím, kdy inkasovali do vlastní sítě.
     
    20:38
    Black Angels měli možnost volného úderu, ale ten nevedl k ničemu. Přesto se běhm chvilky dostali zase k míčku a mohou něco vymýšlet v útoku.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 8 – 4
     
    Je za námi první třetina dnešního utkání, po které je stav ve Vítkovicích srovnaný 1:1. Hosté se dostali do vedení, když se po chybě domácího celku prosadil Tomáš Hanák. Domácím hráčům se však povedlo srovnat, a to v oslabení. Při přečíslení se trefil Matyáš Šindler.

    Další třetina začne přibližně v 18:40.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:30
    Posledních třicet sekund nám chybí do konce třetiny. Domácí jsou ještě usazení na útočné polovině a snaží se vstřelit vedou branku do šatny.
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    18:16
    Florbalisté v modrém se provinili faulem na útočné polovině, čímž darovali míček soupeři. Ten ho rozhodně neměl pod kontrolou, šlo ho získat.
     
    17:34
    Vítkovice si znovu nahrávají jen na obranné polovině a začíná to vypadat, že tuto periodu dohrajeme za stavu 1:1. Podaří se ještě někomu vstřelit gól?
     
    16:30
    Nyní mají hosté míček na své obranné polovině, ale dlouho ho neudrželi. Rostislav Gattnar získal míček, načež poslal zpětnou přihrávku na obránce.
     
    15:54
    Hra se znovu odehrává na obranné polovině domácího celku, ovšem bez nějakého většího efektu. Hra se hodně přelévá ze strany na stranu.
     
    14:46
    Hráči v bílém si vytvořili tlak na útočné polovině. Matěj Boček čekal na křižnou přihrávku, ovšem tu stihla zastavit vítkovická obrana na poslední chvíli.
     
    14:05
    Do konce první periody nám chybí posledních šest minut, zápas má zatím celkem solidní tempo. Viděli jsme ale jen dvě branky, stav je zatím vyrovnaný.
     
    13:13
    Black Angels mají pro změnu balónek na svých holích, ale také jen na své obranné polovině. Následné daleké nahození skončilo v moci Jasioka.
     
    12:38
    Přesto stačilo pár rychlých přihrávek a Vítkovice zapsaly střelu na branku. Ondřej Matiášek se stihl včas dostat na zem a tento pokus chytil do své moci.
     
    12:00
    Míček mají na svých hokejkách domácí hráči, kteří jsou s ním zatím na obranné polovině. Hosté dnes napadají opravdu vysoko a hodně aktivně.
     
    11:14
    Marek Švajný je na hřišti!
     
    10:52
    Florbalisté v bílém pokračují ve své početní výhodě, ale zatím při ní nejsou moc nebezpeční. Vítkovice se zatím brání bez větších problémů.
    10:09 Matyáš ŠINDLER - 1:1
     
    10:09
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Moravskoslezští fotbalisté se prosazují v oslabení a srovnávají stav dnešního utkání! V přečíslení našel Jiří Besta volného MATYÁŠE ŠINDLERA, který měl jednoduchou pozici. Asistence: Jiří Besta.
     
    09:34
    Pražané mají ideální možnost na navýšení svého náskoku. Nyní se však dostali k míčku domácí, kteří ho poslali daleko, až za branku gólmana hostí.
     
    09:14
    Vyloučení v týmu 1. SC TEMPISH Vítkovice (Marek Švajný – 2 min., Držení).
     
    08:00
    Další velká šance Vítkovic! Takové neproměněné šance by je opravdu mohly mrzet! Domácí hráč si totiž položil gólmana a poslal míček před branku, kde znovu hráč v modrém nedokázal dostat balónek do sítě..
     
    07:29
    Šimon Hatala si nahrává se svým spoluhráčem z obrany, ovšem zatím jsou jen okolo poloviny hřiště. Jejich soupeři napadají hodně vysoko a dobře.
     
    06:58
    První třetina nám zatím utíká celkem rychle, viděli jsme však zatím jen jednu branku. Snad se střelecké schopnosti obou týmů ještě o něco zlepší.
     
    06:21
    Adam Delong zachytil balónek na útočné polovině a okamžitě hledal svým pasem spoluhráče. Balónek však byl sražen jen mimo mantinely.
     
    05:40
    Dvě velké šance na domácí straně, které brankou nekončí! Rostislav Gattnar si vyběhl z rohu před gólmana, který ho vychytal. Míček se odrazil k dalšímu domácímu hráči, který netrefil téměř prázdnou branku!
     
    04:53
    Domácí hráči již nějakou dobu drží balónek na svých hokejkách a snaží se obklopovat útočnou polovinu. Black Angels ovšem předvádějí skvělé napadání.
    04:05 Tomáš HANÁK - 0:1
     
    04:05
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Hosté se poněkud překvapivě dostávají v tomto utkání do vedení! Vojtěch Novotný vybojoval míček a posunul ho na TOMÁŠE HANÁKA, jenž ve velmi krkolomné pozici dostal míček do sítě. Asistence: Vojtěch Novotný.
     
    03:45
    Vítkovice předváděly aktivní napadání, které nakonec vedlo k zisku balónku. I když domácí florbalisté se u něj moc dlouho nezdrželi a ztratili ho.
     
    03:06
    Florbalisté v bílém zatím nepůsobí vůbec zakřiknutě a jsou vyrovnaným soupeřem. Zatím jsme však na začátku utkání, snad brzy uvidíme branku.
     
    02:54
    Hráči v modrém vybojovali další rozehrávku na útočné polovině. Adam Delong se zkoušel prosadit prudkou střelou, ale trefil jen soupeře před sebou.
     
    02:20
    Marek Bräuer se hodně snažil získat míček na natáhnutou hokejku, ovšem nebyl úspěšný. Rozehrávku tak vybojovali hostující hráči na útočné polovině.
     
    01:52
    Vítkovice vyslaly slušnou střelu, která byla zblokována mimo mantinely. Následoval hvizd sudího a domácí florbalisté mají možnost rozehrávky.
     
    01:28
    Pražané zatím bez problémů ustávají akce soupeře, nyní se sami dostali na útočnou polovinu. Tam však nic nevymysleli a musí si pro balónek za gólmana.
     
    00:44
    O první atak dnešního zápasu se postaraly Vítkovice, ale ty si nakonec nepřipsaly ani střelu na branku. Přesto se domácí florbalisté brzy dostali k míčku.
     
    00:20
    A dnešní florbalové utkání mezi Vítkovicemi a Black Angels právě začalo! Domácí nastupují v modrých dresech, zatímco hostující dnes zvolili bílou.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    1. SC TEMPISH Vítkovice: Jasiok (Souček) – Kuczera, Jan Šebesta, Nehera, Švajný, Hatala, Hubálek, Kaleta – Anis, Sladký, Gattnar – Sidunov, Šindler, Hájek – Bräuer, Delong, Matejčík – Besta.

    Black Angels: Matiášek (Körber) – Straka, Ludvík, Bauman, Bouček – Ma. Boček, Král, Fryš – Novotný, Kopecký, Nachtmann – Čáslava, Jaroš, Hromada – T. Hanák, Ja. Boček, R. Hanák – Renčín.
     
    Black Angels

    Black Angels mají za sebou taktéž dvě utkání, ve kterých získali tři body, které jim stačí na sedmou pozici. V prvním kole narazili na Bohemians, kde na jeho hřišti prohráli celkem vysoko, a to 3:9. Následoval však zápas na domácím hřišti a první výhra. Pražané se střetli s Českou Lípou, kterou porazili 9:6.

    Nejproduktivnější hráči:
    Radek Hanák – 5 bodů (2+3)
    Matěj Boček – 3 body (2+1)
    Tomáš Hanák – 3 body (1+2)
     
    1. SC TEMPISH Vítkovice

    Vítkovice mají za sebou již dvě utkání, ve kterých získaly plný počet bodů a v současné době okupují druhou pozici tabulky. V prvním utkání sezóny hrály na hřišti Brna, které nakonec zlomily 5:3. Následně moravskoslezští florbalisté hráli na hřišti Chodova, což byl jasný tahák kola. A právě jim se povedl na jedničku, jelikož svého soka přehráli celkem jasně 9:3.

    Nejproduktivnější hráči:
    Jan Šebesta – 4 body (3+1)
    Adam Delong – 4 body (2+2)
    Marek Bräuer – 3 body (3+0)
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u dnešního utkání v rámci Livesport Superligy! V tomto střetu se spolu podíváme na zápas mezi Vítkovicemi a Black Angels. Úvodní buly padne v 18:00 a my budeme u toho.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 11. Šindler (Besta), 25. Šindler (Gattnar), 26. Jan Šebesta (Matejčík), 29. Gattnar (Šindler), 36. Gattnar (Besta), 43. Švajný (Matejčík), 46. Hájek (Sidunov), 49. Delong (Besta), 52. Delong (Gattnar), 54. Hájek (Sidunov), 55. Matejčík (Hájek), 58. Delong (Šindler) – 5. T. Hanák (Novotný), 23. Renčín (Král)


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Jasiok (Souček) – Kuczera, Jan Šebesta, Nehera, Švajný, Hatala, Hubálek, Kaleta – Anis, Sladký, Gattnar – Sidunov, Šindler, Hájek – Bräuer, Delong, Matejčík – Besta.
    Black Angels: Matiášek (Körber) – Straka, Ludvík, Bauman, Bouček – Ma. Boček, Král, Fryš – Novotný, Kopecký, Nachtmann – Čáslava, Jaroš, Hromada – T. Hanák, Ja. Boček, R. Hanák – Renčín, Čejka.

    Rozhodčí: Libor Gavlas a Lukáš Mikula

    Diváci: 141
    bahis siteleri