Southampton – Tottenham 2:5 (kon.) | Newcastle – Brighton 0:3 (kon.) | Chelsea – Liverpool 0:2 (kon.)
Leicester – Burnley 4:2 (kon.)
konec
Southampton FC
2:5 (1:1)
Tottenham Hotspur
Neděle 20.09.2020, 13:00 • St. Mary's Stadium, Southampton • Anglická Premier League • 2. kolo
Předzápasové kurzy
    90. Danny INGS - 2:5
     
    90
    Southampton právě vstřelil branku!
    Z pokutového kopu se nemýlil DANNY INGS. Lloris skákal po levé ruce a domácímu kanonýrovi stačilo trefit prostředek brány.
    82. Harry KANE - 1:5
     
    82
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Demolici Southamptonu dokonává HARRY KANE. Jestli si dnes někdo zasloužil gól, tak to byl on. Střelu střídajícího Lamely do tyče dorazil z malého vápna do prázdné brány. Je to desátý zásah největší hvězdy Tottenhamu do sítě Southamptonu v deseti zápasech!
    73. Son HUNG-MIN - 1:4
     
    73
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné představení famózního jihokorejského kanonýra pokračuje. Neméně podstatným hrdinou je Harry Kane, který mu nezištně naservíroval již čtvrtou gólovou přihrávku. Z jeho další skvostné pobídky od pravé lajny přes tři protihráče těží SON HUNG-MIN po zpracování na prsou trefu do sítě za bezmocným McCarthym, jehož zadáci opět nechali ve štychu.
    65. Son HUNG-MIN - 1:3
     
    65
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Z hattricku se raduje SON HUNG-MIN, velmi podobným způsobem jako při gólu na 1:2 mu míč poslal za obranu dloubákem Harry Kane a Korejec opět sám proti brankáři nezaváhal.
    47. Son HUNG-MIN - 1:2
     
    47
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Podruhé udeřila jihokorejská zbraň. Na začátku akce byla nepřesná rozehrávka domácích, kterou zachytil na půlící čáře Winks a přes Kanea se k míči dostal SON HUNG-MIN. Zbavil se obou domácích stoperů a levačkou po zemi tváří v tvář prostřelil McCarthyho.
    45+2. Son HUNG-MIN - 1:1
     
    45+2
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Z těžkého úhlu vyrovnává po přihrávce Harryho Kanea gólem do šatny a vůbec prvním pro Tottenham v letošním ligovém ročníku SON HUNG-MIN.
    32. Danny INGS - 1:0
     
    32
    Southampton právě vstřelil branku!
    Na parádní oblouček z půlky hřiště ex-tottenhamského Walkera-Peterse za obranu si naběhl DANNY INGS, zpracoval si míč jemně vnější šajtlí a křížnou střelou překonává Llorise.

    Karel Jedlička

    Branky: 32. Ings (Walker-Peters), 90. Ings (pen.) – 45+2. Son Hung-min (Kane), 47. Son Hung-min (Kane), 65. Son Hung-min (Kane), 73. Son Hung-min (Kane), 82. Kane

    Karty:   5. Romeu (SOT), 39. Adams (SOT), 44. Bertrand (SOT), 68. J. Stephens (SOT) – 45+1. NDombèlé (TOT), 79. Doherty (TOT), 90+3. Lo Celso (TOT)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 5:1. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 2:6. Fauly: 16:18.
    Southampton FC: McCarthy – Walker-Peters, Stephens, Bednarek, Bertrand – Djenepo, Ward-Prowse /C/, Romeu (55. Smallbone), Armstrong (69. Tella) – Adams (80. Long), Ings.
    Náhradníci: Forster – Vestergaard, Vokins, Obafemi

    Tottenham Hotspur: Lloris /C/ – Doherty, Dier, Sánchez, Davies – Winks, NDombèlé (46. Lo Celso), Højbjerg – Moura (61. Lamela), Kane (84. Bergwijn), Son.
    Náhradníci: Hart – Aurier, Alderweireld, Sissoko

    Rozhodčí: Coote – Lennard, Hopton
    bahis siteleri