Minsk – Novosibirsk 5:4 (kon.) | CSKA Moskva – Jokerit 0:0 (odl.)
konec
HC Dinamo Minsk
5:4 (2:0, 1:1, 2:3)
HC Sibir Novosibirsk
Pondělí 21.09.2020, 18:10 • Minsk Arena, Minsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:36 Stěpan SANNIKOV - 5:4
     
    59:36
    Sibir právě vstřelil branku!
    Z ochozů se ozvalo zklamané hučení, zásah platí! Čtyřiadvacet sekund před koncem základní hrací doby se prosazuje STEPAN SANNIKOV, který od mantinelu prokličkoval před Furcha a následně poslal pryž do drobné škvíry mezi levou tyčí a betonem českého brankáře – 5:4! Bez asistence.
    58:53 Rob KLINKHAMMER - 5:3
     
    58:53
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto, tři body dnes zůstanou v Minsku! Spooner projel do útoku a poslal puk volnému ROBU KLINKHAMMEROVI, kapitán Dinama pak naprosto bez problému uklidil pryž do prázdné klece. Vymalováno – 5:3! Asistence: Ryan Spooner, Brandon Kozun.
    54:27 Juuso PUUSTINEN - 4:3
     
    54:27
    Sibir právě vstřelil branku!
    Ještě není konec, Sibir přesilovku využívá a snižuje na 4:3! Novosibirsku nyní zafungovala finská spojka, Ruohomaa našel na pravém kruhu volného JUUSA PUUSTINENA, a ten střelou z první rozvlnil síť domácí klece. Uvidíme, jestli hosté vyrovají. Asistence: Mikael Ruohomaa.
    49:17 Brennan MENELL - 4:2
     
    49:17
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    A čtyři tisícovky diváků mohou opět propukat radostí, Minsk deset a půl minuty před koncem znovu odskakuje do dvoubrankového náskoku! Nepřehledného závaru před Krasikovem naplno využil BRENNAN MENELL, jenž se v mezikruží chopil kotouče a poslal jej přímo do levého horního rohu novosibirské branky – 4:2! Asistence: Ivan Lodnia, Jegor Šarangovič.
    46:28 Oleg LI - 3:2
     
    46:28
    Sibir právě vstřelil branku!
    Tak pozor, tohle možná ještě bude drama! Branka platí, na modré čáře nyní napřáhl Jyrki Jokipakka, jehož střelu z bezprostřední blízkosti brankoviště za bezmocného Furcha tečoval OLEG LI – 3:2! Asistence: Jyrki Jokipakka.
    23:52 Shane PRINCE - 3:1
     
    23:52
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Čtyřiadvacátá minuta je divoká, SHANE PRINCE přetavuje trestné střílení v branku a domácí opět odskakují do dvoubrankového trháku! Americký forvard Krasikova vymíchal a následně jej připravil o čisté konto – 3:1!
    23:23 Jaroslav CHABAROV - 2:1
     
    23:23
    Sibir právě vstřelil branku!
    Máme tu snížení, Sibir se prosazuje při hře čtyři na čtyři. Z pravého kruhu zamířil přesně k bližší tyči Furchovi svatyně JAROSLAV CHABAROV, a Novosibirsk tak v Minsku prohrává už jen o gól! Asistence: Viktor Komarov, Nikolaj Timašov.
    01:03 Shane PRINCE - 2:0
     
    01:03
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    A už je to o dvě branky, to je neuvěřitelné! Na pravém kruhu se uvolnil SHANE PRINCE, který na první pokus sice Säteriho nepřekonal, z následné dorážky už měl ale o něco více štěstí – 2:0! Hosté si berou time-out. Bez asistence.
    00:15 Brandon KOZUN - 1:0
     
    00:15
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Tak to je pro domácí start z říše snů, Dinamo už po šestnácti sekundách hry odskakuje do vedení! Klinkhammer vybojoval kotouč za brankou a poslal jej na kruh Spoonerovi, který obratem našel před klecí BRANDONA KOZUNA, na jehož prudké zakončení z první Säteri nestačil! Asistence: Ryan Spooner, Rob Klinkhammer.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 1. Kozun (Spooner, Klinkhammer), 2. Prince, 24. Prince (TS), 50. Menell (Lodnia, Šarangovič), 59. Klinkhammer (Spooner, Kozun) – 24. J. Chabarov (V. Komarov, Timašov), 47. O. Li (Jokipakka), 55. Puustinen (Ruohomaa), 60. Sannikov


    HC Dinamo Minsk: Furch (D. Taylor) – Koljačonok, Menell, Almqvist, Znacharenko, Solovjov, Šinkevič, Jerjomenko – Klinkhammer, Kozun, Spooner – Lodnia, Šarangovič, Prince – Děmkov, Suško, Usov – Paré, Protas, K. Voronin – Alistrov.
    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (2. Krasikov) – Menšikov, Jokipakka, Chochlov, Gurkin, J. Chabarov, Timašov, Pastuchov – Ruohomaa, Puustinen, Šarov – Sajustov, Milovzorov, O. Li – V. Komarov, Česalin, Sannikov – Torčeňuk, Pervušin, Romancev – Romajev.

    Rozhodčí: Birin, Soin – Kučava, Zacharenkov.

    Diváci: 4 557
    bahis siteleri