Žilina B – Trebišov 2:2 (kon.) | L. Mikuláš – Skalica 2:1 (kon.) | Púchov – B. Bystrica 0:3 (kon.)
FC Košice – Slovan Bratislava U21 3:0 (kon.) | Bardejov – Petržalka 1:1 (kon.) | Šamorín – KFC Komárno 0:1 (kon.)
Poprad – Podbrezová 0:0 (odl.)
konec
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
2:1 (1:1)
MFK Skalica
sk Středa 23.09.2020, 15:30 • Štadión MFK Tatran Liptovský Mikuláš • MONACObet liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Liptáci sa v druhom polčase dostali do vedenia zásluhou Tomáša Staša v 68. minúte. Liptáci si tak po výbornom výkone oboch tímov pripísali do tabuľky plný bodový zisk po tesnom víťasztve 2:1. Týmto sa s vami lúčim a prajem pekný zbytok dňa. (17:20:48)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90
    Nasledovať bude rohový kop hostí. Zakončenie Škovrana hlavou minulo bránu Lukscha.
     
    90
    Po faule Bartoša budú hráči Skalice zahrávať priamy kop. Po lopte do pokutového územia sa domáci ubránili a loptu odhlavičkovali mimo ihriska.
     
    90
    Striedanie v tíme MFK Tatran Liptovský Mikuláš: z ihriska odchádza Kačerík, prichádza Porubän.
    Striedanie v tíme MFK Tatran Liptovský Mikuláš: z ihriska odchádza Laura, prichádza Chanyoung.
     
    90
    Po centri z pravej strany sa dostal k strele z prvej Nečas. Jeho prudké zakončenie letelo len vysoko nad bránu.
     
    89
    Skalica okupuje polovicu Liptovského Mikuláša, ale k priamemu ohrozeniu brány sa zatiaľ nedostala.
     
    88
    Striedanie v tíme MFK Tatran Liptovský Mikuláš: z ihriska odchádza Staš, prichádza Kováč.
     
    87
    Hostia sa nadychujú k záverečnému tlaku a dostávajú sa čoraz častejšie pred Lukschovu bránu.
     
    87
    Žltú kartu dostáva Mastiš (MFK Tatran Liptovský Mikuláš).
     
    85
    Striedanie v tíme MFK Tatran Liptovský Mikuláš: z ihriska odchádza Voško, prichádza Mastiš.
     
    84
    Na útočnej polovici sú teraz hráči hostí. O center z hranice pokutového územia sa pokúsil Kollár. No domáci aj túto loptu zachytili a odkopli.
     
    81
    Obrovská šanca domácich. V rýchlom protiútoku dostal Laura loptu na hranicu pokutového územia odkiaľ vystrelil. Lopta bola zblokovaná a Liptáci budú zahrávať rohový kop. Po ňom sa do obrovskej príležitosti dostal Bartoš, no z bezprostrednej blízkosti minul Junasovu bránu.
     
    80
    Útoky Skalice často končia po prechode polovicou ihriska najmä kvôli nepresným prihrávkam.
     
    77
    Domáci opäť zakombinovali pred brankárom Junasom. V neprehľadnej situácii sa Liptáci dostali k viacerým dobrým streleckým pozíciám. Skalica sa nakoniec ubránila a loptu odkopla mimo nebezpečenstva.
     
    75
    Rýchla akcia Liptovského Mikuláša po ľavej strane. Po perfektnom centri z ľavej strany sa k lopte dostal Laura, ktorý z prvej vystrelil z veľmi dobrej pozície. Hostia na poslednú chvílu jeho zakončenie zblokovali a loptu dostali do svojej moci.
     
    72
    Striedanie v tíme MFK Skalica: z ihriska odchádza Straczek, prichádza Škovran.
     
    72
    Krásna akcia domácich pred pokutovým územím Skalice, ale Liptáci to po sérii perfektných prihrávok pred bránou Skalice prekombinovali a k zakončeniu sa nakoniec nedostali.
     
    68
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Rovnako ako v prvom prípade sa pokutového kopu opäť ujal TOMÁŠ STAŠ a druhýkrát v zápase prekonáva Junasa. Liptáci vedú 2:1.
     
    68
    Po tvrdom faule na Bartoša v pokutovom území budú Liptáci zahrávať druhý pokutový kop v zápase.
     
    67
    Žltú kartu dostáva Nemergut (MFK Skalica).
     
    66
    Žltú kartu dostáva Nečas (MFK Skalica).
     
    65
    Na druhej strane sa po centri z pravej strany dostal k hlavičke Straczek. Jeho zakončenie rozvlnilo iba bočnú sieť.
     
    63
    Priamy kop domácich zahrával Staš. Lopta letela na hlavu Bartoša, no ten pod tlakom zakončiť nedokázal a lopta skončila mimo ihriska.
     
    61
    Po súboji zostáva na trávniku ležať Voško. No už pomaly vstáva z trávnika a vyzerá, že bude v poriadku. V hre sa môže pokračovať.
     
    59
    Do prvej streleckej príležitosti dostala v druhom polčase Skalica. Z hranice pokutového územia napriahol Almaský, ale pod tlakom nezakončil ideálne a lopta minula bránu.
     
    57
    Žltú kartu dostáva Laura (MFK Tatran Liptovský Mikuláš).
     
    56
    Po rohovom kope domáci opäť zavarili hosťom v pokutovom území, no tí sa opäť aj s malou dávkou štastia ubránili.
     
    55
    Opäť pekná akcia domácich. Po peknej kombinácii sa k strele z hranicep okutového územia dostal Laura, no hostia toto zakončenie zblokovali a lopta skončila mimo ihriska.
     
    53
    V úvode druhého polčasu je zatiaľ aktívnejším tímom domáci Tatran, no chýba tomu lepšia finálna prihrávka. Laura tnetokrát našiel v pokutovom území Staša, no ten zaváhal a zakončiť sa mu nepodarilo.
     
    51
    Domáci po faule zahrávali priamy kop, ktorého sa ujal Staš. Táto lopta padla do pokutového územia, ale nenašla ani jedného z jeho spoluhráčov. Hostia loptu okamžite poslali mimo ohrozenia brány.
     
    50
    Striedanie v tíme MFK Skalica: z ihriska odchádza Mader, prichádza Kollár.
     
    49
    Opäť rýchla akcia domácich. Staš dlhou prihrávkou perfektne našiel Kačeríka, ktorý pred pokutové územie posla loptu na Voška. Ten okamžite vystrelil, no Junasovi táto lopta problémy nerobila.
     
    47
    Krásna akcia Liptovského Mikuláša. Bartoš po pravej strane uvoľnil Voška, ktorý parádnym centrom v pokutovom území hľadal Kačeríka. Tomu chýbalo k lopte pár centimetrov a pred sebou by mal iba brankára Junasa, no na loptu nedotiahol a tá preletela celým pokutovým územím.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Skončil sa prvý polčas dnešého stretnutia medzi MFK Tatran Liptovský Mikuláš a MFK Skalca. Stav stretnutia sa podairlo otvoriť v 18. minúte Stšovi, ktorý sa z pokutového kopu nemýlil. Hostia dokázali odpovedať gólom Nagya v 36. minúte. Celky tak do druhého polčasu nastúpia za nerozhodného stavu 1:1.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    43
    Po faule na prenikajúceho Lauru domáci zahrávali priamy kop z veľmi dobrej pozície. K hlavičke sa v pokutovom území dostal Bartoš, no jeho zakončenie trafilo len brvno Junasovej brány.
     
    41
    Opäť akcia Liptovského Mikuláša. Po sérii rýchlych prihrávok sa dostal k strele z hranice pokutového územia Michal Janec, no jeho prudká strela letela vysoko nad bránu.
     
    40
    Liptovský Mikuláš dlho kombinoval pred pokutovým územím súpera. K centru sa odhodlal až Adam Krčík, no aj táto lopta letela vysoko a skončila v rukaviciach brankára Junasa.
     
    38
    Domáci hráči sa po dlhšej dobe dostali k útočnej akcii. Bartoš perfektnou prihrávkou našiel na hranici pokutového územia Lauru. Ten sa pokúsil nájsť pred bránou Voška, no lopta letela privysoko a skončila mimo ihriska.
     
    36
    Skalica dala gól!
    Krásna dlhá lopta zozadných radov na MARTINA NAGYA. Ten ju v pokutovom území veľmi dobre trafil a prekonal brankára Lukscha. Stav zápasu je vyrovnaný 1:1.
     
    34
    Skalica zvyšuje tempo a lopta je terac väčšinu času v jej moci. Liptovský Mikuláš sa zatiaľ úspešne bráni a udržuje si najstesnejšie vedenie 1:0.
     
    31
    Dobrú prihrávku do pokutového územia aj tentokrát dostal Straczek, no čiarový rozhodca jeho snahu zastavil kvôli ofsajdu.
     
    29
    Hostia sú teraz aktívni. Pred pokutové územie si loptu potiahol Šebesta a z dobrej pozície vystrelil. Luksch vytiahol parádny zákrok a lopta skončila v jeho rukaviciach.
     
    28
    Opäť príležitosť hostí. Po nenápadnej akcii sa pred brankárom Lukschom ocitol Richard Nemergut. Jeho strela bola zrazená a brankár s problémami loptu chytil.
     
    26
    V pokutovom území opť hráči Skalice. Straczek dostal perfekntú prihrávku do 16-ky a z otočky prudko vystrelil. Domáci loptu vyrazili mimo ihriska a hostia zahrávali rohový kop. Z neho si hostia nedokázali vypracovať streleckú príležitosť a domáci loptu odkopli na súperovu polovicu.
     
    24
    Na druhej strane sa do dobrej šance dostal Skalica. Na ľavú stranu pokutovéh územia dostal loptu Nečas, ktorý sa pokúsil o center. Adam Krčík bol pri tejto situácii pozorný a túto loptu poslal mimo nebezpečenstva.
     
    23
    Dávid Krčík dostal na pravú stranu dlhú loptu od brankára. Dostal sa až na hranicu 16-ky, kde sa pokúsil pred bránou nájsť osamoteného Voška. Hostia loptu zachytili a odkopli mimo ohrozenia brány.
     
    21
    Do dobrej streleckej pozície sa opäť dostali domáci. Po peknej kombinácii sa na hranicu pokutového územia s loptu dostal Bartoš, ktorý oklamal protihráča a následne vystrelil. Hosťom sa podarilo strelu zblokovať.
     
    18
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Pokutového kopu sa ujal TOMÁŠ STAŠ, ktorý rutinérsky poslal loptu k pravej žrdi a posiela svoj tím do vedenia 1:0.
     
    17
    Domáci zatlačili súper do pokutového územia a vypracovali si viacero streleckých príležitostí. Hráč hostí v neprehľadnej situácii zahral v pokutovom území rukou. Rozhodca nariadil pokutový kop pre domácich.
     
    16
    Domáci hráči si dlho riskantne prihrávali v zadných radoch. Po chvíli sa však Janecovi podarilo perfektnou prihrávkou nájsť bežiaceho Kačeríka. Ten sa dostal až na hranicu pokutového územia, ale jeho následnú prihrávku hostia zachytili.
     
    13
    Kačerík si pekne narazil loptu s Bartošom a individuálne sa snažil presadiť cez obranu Skalice. Jeho útočná snaha sa takmer podarila, no napokon v poslednej chvíli o loptu prišiel.
     
    12
    Žltú kartu dostáva Štrba (MFK Tatran Liptovský Mikuláš).
     
    12
    Rohový kop Kačeríka smeroval na hlavu Dávida Krčíka, no ten bol dobre bránený a zakončiť sa mu nepodarilo.
     
    11
    Veľmi pekná séria prihrávok Liptovského Mikuláša pred pokutovým územím Skalice. Center Adama Krčíka hostia zblokovali a domáci budú zahrávať rohový kop.
     
    9
    Po rohovom kope sa k centru z pravej strany dostal Almaský. Jeho prihrávka nenašla v pokutovom území ani jedného z jeho spoluhráčov a moci ju majú domáci.
     
    8
    Na útočnej polovici s loptou kombinuje Skalica, no chýba tomu finálna prihrávka a domáci sa veľmi dobre bránia. Hostia budú zahrávať rohový kop.
     
    6
    Hostia sa tentokrá pokúšali založiť útočnú akciu dlhou prihrávkou za obranu. Lopta letela privysoko a skončila až v náručí brankára Lukscha.
     
    5
    Janecov center z ľavej strany veľmi nebezpečne letel do pokutového územia. Skalická obrana bola pozorná a loptu odkopla.
     
    3
    Bartoš výbornou prihrávkou po ľavej strane vysunul Kačeríka, ten si súperovho záložníka obišiel, no následne bol obranou Skalie odzbrojený a zostáva ležať na trávniku.
     
    2
    Na druhej strane sa v obrovskej príležitosti ocitol Straczek. Jeho strela z pokutového územia trafila brvno Lukschovej brány.
     
    1
    Liptáci sa okamžite po úvodnom výkope dostali do útoku. Po pravej strane uniko súperovi Laura a prihral Voškovi. Jeho prudká strela rozvlnila len bočnú sieť.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Luksch – Janec, A. Krčík, Kačerík, Gerát, Bartoš, Staš, Štrba, Voško, Laura, D. Krčík
    Náhradníci: Mikušiak, Kováč, Baran, Porubän, Chansoo, Mastiš, Chanyoung

    MFK Skalica: Junas – Nemergut, Ranko, Blažek, Nečas, Mader, Hollý, Almaský, Šebesta, Straczek, Nagy
    Náhradníci: Škovran, Mizerák, Kollár, Vašíček, Riška

    Rozhodca: Ruc – Štofik, Budáč.
     
    Vážení športoví priatelia, vítame vás pri sledovaní zápasu 9. kola celoštátnej II. futbalovej ligy, kde domáci tím MFK Tatran Liptovský Mikuláš privíta na svojom štadióne MFK Skalica. Stretnutie má výkop o 15:30.

    MFK Tatran Liptovský Mikuláš odohral v sobotu zápas ôsmeho kola proti Banskej Bystrici. V prvom polčase sa diváci dočkali až siedmich gólov. Stav stretnutia otvoril V 8. minúte z pokutového kopu Vujošević. Tatranu sa podarilo odpovedať v 15. minúte keď sa presadil Bartoš a stav stretnutia bol vyrovnaný. Následne sa domáci behom štyroch minúť presadili až trikrát. Najprv v 20. minúte strelil gól Frimmel, ktorého v 22. minúte nasledoval Vujošević a štrvrtý gól Banskej Bystrice strelil v 24. minúte Polievka. Liptáci už nemali veľkú šancu na bodový zisk, no v 27. minúte znížil na rozdiel dvoch gólov vlastným gólom Prikryl. Pred koncom polčasu sa Liptákom opäť podarilo vrátiť do hry a na 4:3 ich k bodovému zisku priblížil Voško. V druhom polčase sa trinásť minút pred koncom podarilo vyrovnať Dávidovi Krčíkovi, ktorý tak stanovil na konečných 4:4 a tímy si do tabuľky pripísali po jednom bode. Liptovský Mikuláš je v tabuľke na piatom mieste so ziskom 16 bodov.

    MFK Skalica svoj predchádzajúci duel odohral na vlastnom štadióne proti Popradu na. Prvý gól stretnutia sa podarilo streliť domácim už v ôsmej minúte zásluhou Ranka. Na ďalší presný zásah sa čakalo až do 61. minúte, keď poslal Skalicu do dvojgólového vedenia Straczek. Skalica s prehľadom kontrolovala vývoj hry a v 72. minúte definitívne rozhodol o osude stretnutia Blažek, ktorý upravil výsledok na 3:0. MFK Skalica je v tabuľke na prvom mieste s 21 bodmi po siedmich víťazstvách a jednej prehre.

    Posledný vzájomný zápas (6. kolo, II. futbalová liga, 2019/2020):
    MFK Skalica – MFK Tatran Liptovský Mikuláš 1:1 (1:0)
    Góly: 13. Haša – 52. Laura
    ŽK: 63. Kotora, 71. D. Krčík, 77. Gábriš
    Rozhodcovia: Parilák – Zemko, Kuba
    Diváci: 675
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:30.

    Michael Hruška

    Branky: 18. Staš (pen.), 68. Staš (pen.) – 36. Nagy

    Karty:   12. Štrba (LMI), 57. Laura (LMI), 87. Mastiš (LMI) – 66. Nečas (SKA), 67. Nemergut (SKA)


    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Luksch – Janec, A. Krčík, Kačerík, Gerát, Bartoš, Staš, Štrba, Voško, Laura, D. Krčík
    Náhradníci: Mikušiak, Kováč, Baran, Porubän, Chansoo, Mastiš, Chanyoung

    MFK Skalica: Junas – Nemergut, Ranko, Blažek, Nečas, Mader, Hollý, Almaský, Šebesta, Straczek, Nagy
    Náhradníci: Škovran, Mizerák, Kollár, Vašíček, Riška

    Rozhodčí: Ruc – Štofik, Budáč

    Diváci: 470
    bahis siteleri