Kladno – Plzeň 4:0 (kon.) | Hr. Králové – Hostivař 10:4 (kon.) | Kert Park Praha – Dobřany 7:2 (kon.)
konec
HBC Kladno
4:0 (0:0, 1:0, 3:0)
HBC Plzeň
Sobota 26.09.2020, 11:00 • Městská hokejbalová aréna, Kladno • CROSSDOCK Extraliga • 15. kolo
     
    43:37
    Vyloučení v týmu HBC Plzeň (Švarc – 2 min., sekání).
     
    41:43
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Těsně poté, co se na hrací plochu vrátil z trestné lavice Eitler, se podruhé v utkání prosadil DOMINIK BARNOŠÁK. Ač velmi tísněný, dokázal mu Procházka prostrčit míček do vyložené pozice, a kladenský forvard se pak sám před Kráčinou v koncovce nezmýlil. Asistence: Jaroslav Procházka.
     
    39:40
    Vyloučení v týmu HBC Kladno (Eitler – 2 min., nedovolené bránění).
     
    39:31
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí založili rychlý brejk a radovali se z dalšího přesného zásahu během krátké chvíle. Procházka se zmocnil míčku u pravého mantinelu, následně ho prostrčil chytře na DOMINIKA BARNOŠÁKA, který si už před Kráčinou tentokráte věděl rady. Asistence: Jaroslav Procházka.
     
    38:05
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladenští hráči zřejmě definitivně zlomili odpor svého soupeře. Kohout založil akci podél levé strany, našel svou přihrávkou před brankou nabíhajícího si MILANA SCHNAUBELTA, který uklidil míček za záda Kráčinu. Asistence: Martin Kohout, Jakub Arlt.
     
    33:55
    Vyloučení v týmu HBC Kladno (Eitler – 2 min., krosček).
     
    31:20
    Vyloučení v týmu HBC Plzeň (Štípek – 2 min., podražení).
     
    31:04
    Barnošák v další tutovce! Ocitl se cela sám před Kráčinou, jenomže míček nezvedl dostatečně, aby plzeňského gólmana překonal. Velká škoda pro Středočechy. Tahle branka by je rozhodně dostala do velkého klidu.
     
    29:37
    Barnošák se protáhl kolem obránců Plzně, a ač v nelehké pozici, stačil ještě zakličkovat. Nakonec ale v tutové pozici nedotáhl svůj blafák do úspěšného konce. Kráčina zasáhl jen s vypětím všech sil.
     
    26:10
    Vyloučení v týmu HBC Plzeň (Ulč – 2 min., faul loktem).
     
    24:57
    Velká možnost pro Plzeň na vyrovnání! Galla přihrál do středu pole na úplně volného Ulče, který následně vypálil. Velké štěstí pro Čapka, že nakonec zamířil jen vedle brány.
     
    23:23
    Kladno se mohlo dostat do dvoubrankového vedení, přestože hraje o jednoho hráče v poli méně. Nakonec to mohlo na tribuně jenom zahučet, kterak se míček do brány nedostal.
     
    22:24
    Vyloučení v týmu HBC Kladno (Eitler – 2 min., vysoká hůl).
     
    19:08
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Z ničeho nic domácí udeřili, ačkoli Plzeň si na druhé straně těsně předtím tvořila s pravidelností jakési příležitosti. VÍT KAMENÁŘ byl tím, kdo nakonec propálil Kráčinu, který soupeřovu tvrdou střelu již nezastavil. Asistence: Jaroslav Procházka, Dominik Barnošák.
     
    08:52
    Vyloučení v týmu HBC Plzeň (Benedikt – 2 min., držení protihráče).

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 20. Kamenář (Procházka, Barnošák), 39. Schnaubelt (Kohout, Arlt), 40. Barnošák (Procházka), 42. Barnošák (Procházka)


    HBC Kladno: Čapek (Jirotka) – Arlt, Dědič, Hrabar, Kamenář, Kužel, Pliml, Soukup – Barnošák, Eitler, Kohout, Paták, Pražák, Procházka, Prokop, Schnaubelt, Teinitzer, Zdrůbecký
    HBC Plzeň: Kráčina (Návara) – Benedikt, Hanuš, Holeček, Pokorný, Štípek, Ulč – Galla, Kejř, Lokajíček, Majer, Pavlečka, Průcha, Roušal, Švarc, Vodruba, Zeman, Zíka

    Rozhodčí: Koskuba, Šulo
    bahis siteleri