Česká Lípa – FTZS Liberec 4:4 (kon.)
konec
FC Démoni Česká Lípa
4:4 (2:2)
FTZS Liberec
Neděle 27.09.2020, 20:30 • MSH Česká Lípa • 1. Futsal liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    38
    Havrdova desítka šla doprostřed branky, Vogt vyrazil míč ze svého pohledu na levou stranu.
     
    38
    Benek (FTZS) vidí kartu zřejmě za protesty.
     
    38
    Tomáš Vobořil fauloval rukama z levé strany mimo hru Stanislava Bejdu přímo před zraky Karla Kruliše a pak si s libereckým koučem v emocích vyměnil svůj názor na tuto situaci! Desetimetrový kop pro Českou Lípu!
     
    37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Všechno to začalo tím, že Žampa prošel snad přes tři hráče a přesunu se při svém sólu zleva na pravou stranu Sklepl Vobořilovi, ten nahrál na levou stranu a JIŘÍ ŠISLER mezi nohama Rotta vyrovnal po zemi ke vzdálenější tyčce. Asistence: Tomáš Vobořil.
     
    34
    Mareš zmenšil úhel Henzlovi ze svého pohledu z levé strany, Henzl následně upadl ve vápně a Liberec se dožadoval druhé krátké penalty v zápase, hvizdu jednoho z rozhodčích se ale nedočkal.
     
    31
    Tak ačkoliv Tomáš Vobořil leží vedle pravé lajny, tak se píská jeho faul při souboji jeden na jednoho a je to faul číslo pět futsalistů v bílém! Rozhodčí Šmíd ještě celou situaci vysvětluje Aleši Benkovi.
     
    31
    Na pozici rozehrávajícího obránce přišel Vobořil o balón a jeho hrubici hasil Vogt skokem zprava proti Švecovi. Vobořil se ještě snažil zaskakovat na čáře pro případ, že by Švec překonal brankáře hostů.
     
    27
    Bejda držel míč u levé lajny a v jednu chvíli byl volný Caizl na středu, ten si nakonec seběhl do rohu hřiště a jeho zakončení z úhlu se zastavilo na přední tyči!
     
    26
    Caizl byl zprava důrazný proti Vobořilovi, míč se poté odrazil na levou stranu na Žampu a jeho střele do vzdálenějšího horního rohu brány moc nechybělo!
     
    25
    Démoni právě vstřelili branku!
    Reklama na futsal pokračuje dál! Domácí rozhýbali obranu soupeře a ONDŘEJ HAVRDA měl na pravé straně dost prostoru! Napálil míč směrem ke vzdálenější tyči, kde si Jiří Novotný vsítil vlastní branku.
     
    25
    Démoni právě vstřelili branku!
    Hezká branka! Domácí rozehráli roh zleva a hosté nechali volného TOMÁŠE FICHTNERA, ten vymetl delší šibenici!
     
    24
    Liberec právě vstřelil branku!
    JIŘÍ ŠISLER se postavil k míči s Janáčkem, ten odběhl, následně JIŘÍ ŠISLER zakončil pravačkou krásně k zadní tyči. Tohle se povedlo a Liberec podruhé vede. Bez asistence!
     
    23
    Rozhodčí Lafek píská podražení Novotného (Liberec) na Caizla na středu hrací plochy, bývalý futsalista Kladna si sahá na pravé koleno. Novotnému se výrok hlavního arbitra vůbec nelíbí a dostává žlutou kartu.
     
    20
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberecký gól do šatny je na světě! Osmnáct vteřin před koncem prvního poločasu se prosazuje nejlepší střelec 2. ligy Západ v postupové sezoně Liberce ALEŠ BENEK, a sice ze samostatného úniku.
     
    18
    Rozhodčí odpískali faul Viktora Žampy a ten je tím pátým libereckým. Hosté budou hrát v závěru prvního poločasu pod hrozbou desetimetrového kopu!
     
    15
    Démoni právě vstřelili branku!
    Pravačka ONDŘEJE HAVRDY z pokutového kopu otáčí vývoj zápasu!
     
    15
    Krátká penalta pro domácí po nedovoleném zákroku brankáře Vogta na Tomáše Fichtnera!
     
    14
    Martin Mareš vyhrál souboj s Viktorem Žampou, který se hnal na domácího gólmana. Střet dvou bývalých futsalistů, kteří ještě nedávno hráli za Olympik Mělník, dopadl lépe pro českéholipského brankáře.
     
    11
    Fichtner vypálil z pravé strany do bližší tyče, domácí se ještě snažili dorážet!
     
    7
    Démoni právě vstřelili branku!
    Havrda udělal dvakrát kličku bránícímu hráči na středu a vystřelil do levé nohy Vogta, vzápětí dorážel zprava TOMÁŠ FICHTNER. Asistence: Ondřej Havrda.
     
    7
    Vobořil se zbavil Rotta na středu a posunul míč na levou stranu, kde měl Benek několikátou vyloženou šanci, ale na Mareše si nepřišel.
     
    3
    Nejprve měl Benek na levé straně už čtvrtou loženku, při kontru Démonů trefil Švec z pravé strany zadní tyč!
     
    3
    Odhadem třetí vyložená šance hostů a zase Benkova. Ten byl na levé straně sám před vybíhajícím Marešem a o centimetry minul vzdálenější tyč.
     
    2
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hostům vyšel signál první čtyřky. Aut vzal Vobořil a nečistou střelu Novotného doklepával ALEŠ BENEK u pravé tyče za bezmocného Mareše. Asistence: Jiří Novotný.

    Vít Muzikář

    Branky: 7. Fichtner (Havrda), 15. Havrda (pen.), 25. Fichtner, 25. Havrda – 2. Benek (J. Novotný), 20. Benek, 24. Šisler, 37. Jiří Šisler (Vobořil)

    Karty:   23. Novotný (ZSL), 38. Benek (ZSL)


    FC Démoni Česká Lípa: Mareš (Kirov) – Rott (C), Fichtner, Havrda, Klimt – Švec, Bužík, Caizl, Zapletal, Abrham, Bejda.
    FTZS Liberec: Vogt (C) (Plechatý) – Vobořil, J. Novotný, Žampa, Benek – Henzl, Janouš, Jiří Šisler, Janáček.

    Rozhodčí: Lafek, Šmíd – Nešněra

    Diváci: 145
    bahis siteleri