Poslední den přestupního období (kon.)
konec
Poslední den přestupního období

Pondělí 05.10.2020, 09:00Fotbalové události
     
    Přeji vám dobrou noc! (00:19:57)
     
    Tímto už se s vámi loučím. Děkuji za vaši pozornost, doufám, že jste si dnešní chudší deadline užili společně se mnou. I přes menší počet velkých přestupů došlo k zajímavým přesunům.
     
    Dá se očekávat, že v nejbližších desítkách minut dojde ještě k potvrzení přestupu Rafinhy z Barcelony do Paříže. Otázka je, jak se vyvinula situace kolem Sparty a Cheicka Condeho, o které nemáme žádné nové informace. Vše bude jasno v nejbližších hodinách, případně ráno.
     
    0:13
    HOSTOVÁNÍ – Slavia se bude muset v Evropské lize vypořádat také s Jeffem Reinem-Adelaidem, kterého Nice získalo na roční hostování s opcí z konkurenčního Lyonu. Opce na odkup činí 25 milionů eur.

    Do Lyonu míří pro změnu Djamel Benlamri z arabského Al-Shaarab. Pro třicetiletého Alžířana se jedná o první angažmá v Evropě.
     
    0:11
    HOSTOVÁNÍ – Až po uzávěrce přestupů oznámil Everton další posilu. Když mu nevyšly námluvy s anglickými konkurenty, hledal potřebného brankáře jinde. Nakonec se mu podařilo dohodnout roční hostování Robina Olsena z AS Řím!
    Everton sehnal vytouženého brankáře v Římě
     
    0:03
    HOSTOVÁNÍ – Přetlak v záloze Evertonu odnesl Sandro Ramírez, který odchází do Španělska. Pětadvacetiletý hráč bude nastupovat za Huescu.
     
    Slavia naopak nedokázala dotáhnout příchod dánského obránce Alexandera Baha, za kterého SönderjyskE požadovalo příliš vysokou částku. Sešívaní neuspěli ani v boji o Cheicka Condeho ze Zlína, který v posledních hodinách jednal se Spartou.

    Žádné novinky stále nemáme, ale zdálo se, že k dohodě nakonec nedojde, protože Sparta po přestupu neprahla za každou cenu. Ale kdo ví, co se brzy dozvíme, třeba už je přestup hotový. Pravděpodobněji se však jeví varianta, že mladý záložník zůstane ve Zlíně.
     
    V českých hájích byl největší senzací příchod Michala Sadílka do Liberce, zatímco Olomouc přišla o Václava Jemelku, který zamířil do Belgie. Stejným směrem putuje také Tomáš Chorý z Plzně, do Polska se stěhuje Michal Hubínek a Pardubice ohlásily zajímavý přestup nizozemského útočníka Pietera Langedijka. Z Čechů se přestupový deadline dotkl také Jana Žambůrka, jenž bude hostovat z Brentfordu ve třetiligovém Shrewsbury.
     
    Nejzajímavější je určitě příchod Edinsona Cavaniho do Manchesteru United, kterému nevyšel boj o Jadena Sancha a Ousmana Dembélého. Barcelona naopak neuspěla v námluvách s Memphisem Depayem a Ericem Garcíou.

    Pasivní byly kluby jako Real Madrid, Liverpool nebo Dortmund, které neudělaly ani jeden obchod. Za zmínku však stojí přestup Chrise Smallinga do AS Řím, Mattea Darmina do Interu, nebo Douglase Costy do Bayernu, který udělal více přestupů.
     
    0:00
    KONEC! Přestupová jednání po většině Evropy končí. Viděli jsme řadu zajímavých přestupů, ale některé nedopadly.
    Arsenal představil Thomase Parteye
     
    23:59
    PŘESTUP – Hotovo dvacet! V závěru přestupového období je oficiálně potvrzen přestup Thomase Parteyho do Arsenalu, jenž aktivoval výstupní klauzuli v jeho smlouvě. Ta činí 52,5 milionu eur, ale zřejmě v rámci dohody míří opačným směre Lucas Torreira, který bude u Atletů rok hostovat.
     
    23:51
    JEDNÁNÍ - Eric García dneska do Barcelony nepřestoupí, ale podle všeho měl už informovat vedení City, že chce do Katalánska odejít v lednu, případně příští rok v létě jako volný hráč.
    Eric García oznámil Citizens, že chce do Barcelony
     
    23:50
    Oficiálně zbývá posledních deset minut! Uvidíme, zda se během nich dočkáme potvrzení přestupů ze strany klubů. Teď už se těžko něco upeče, ale může se samozřejmě stát, že kluby oznámí příchody až během noci, nebo nové posily představí až v úterý ráno.
     
    23:49
    SPEKULACE – Trošku překvapivý přesun už se zdá být hotový. Italský uznávaný reportér Fabrizio Romano uvedl, že Rafinha vymění Barcelonu za PSG! Brzy by měl být oficiálně oznámen příchod Thomase Parteye do Arsenalu, zatímco k Atletům má zamířit Lucas Torreira.
     
    23:45
    KONEC JEDNÁNÍ – Pojďme si ještě zrekapitulovat, co se dneska (ne)očekávaně neudálo. Jaden Sancho zůstává v Dortmundu, United zároveň neulovili ani Ousmana Dembélého z Barcelony. Ta naopak nedokázala finančně uspokojit Citizens, aby jí prodali Erica Garcíu a nedotáhla ani příchod Memphise Depaye.
     
    23:41
    HOSTOVÁNÍFulham hlásí první posilu! Není to zmiňovaný Tosin Adarabioyo ze City, nýbrž obránce Joachim Andersen z Lyonu. Mladý Dán přichází na roční hostování, díky kterému si poprvé v kariéře vyzkouší Premier League.

    Britská média navíc zmiňují, že se Londýňané dohodli s Chelsea na hostování Rubena Loftuse-Cheeka, ale počkejme si na oficiální potvrzení.
     
    23:39
    HOSTOVÁNÍSouthampton mezitím potvrdil příchod Thea Walcotta, který se k Saints vrací na hostování po 14 letech, kdy odešel do Arsenalu.
     
    23:36
    PŘESTUPLeeds už vypálil očekávanou novinku. Trenér Marcelo Bielsa se dočkal vytoužené posily na křídlo, kterou se stal Raphinha z Rennes! Třiadvacetiletý Brazilec přichází z Francie, kam přestoupil vloni ze Sportingu za 23 milionů eur.
    Marcelo Bielsa má vytouženou posilu!
     
    23:30
    V Česku, Anglii, Španělsku a Francii chybí posledních půl hodiny! Ve hře je ještě řada přestupů – posily hledá Fulham, ve hře by mohla být ještě Barcelona, zatímco kluby z Liverpoolu shání brankáře.

    Otázkou je, kde zakotví Loftus-Cheek, ale pro české fanoušky je nejzajímavější zpráva, že na Letné probíhají jednání mezi Spartou a zástupci Cheicka Condeho. Šance, že se talentovaný záložník upíše Spartě, klesají.
    Pardubice potvrdily příchod Nizozemce
     
    22:32
    JEDNÁNÍFulham je v cílové rovince, proto pořádně šlape na pedál. Ve hře není jen příchod Loftuse-Cheeka z Chelsea, ale natvrdo by mohl dorazit také Tosin Adarabioyo z Manchesteru City!
     
    23:21
    HOSTOVÁNÍ – Dočkali se také fanoušci Rangers. Do Skotska se stěhuje jihoafrický záložník Bongani Zungu, který naposledy oblékal dres Amiens. Dohoda zní roční hostování s opcí na přestup.
    Leeds nabádá, ať rozhodně nechodíme spát!
     
    23:13
    HOSTOVÁNÍJean-Clair Todibo opouští Barcelonu, odkud bude dva roky hostovat v Benfice. Dvacetiletý mladík byl v hledáčku Fulhamu, ale nakonec bude zapůjčen do Portugalska za 2 miliony eur. V rámci dohody je ale klauzule na odkup za 20 milionů eur.
     
    23:10
    SPEKULACE – Zdá se, že Ruben Loftus-Cheek přece jen najde nové působiště. A nebude se stěhovat daleko, protože hráče Chelsea měl podle britských médií získat na hostování jiný londýnský celek – Fulham.
     
    23:08
    KONEC SMLOUVY – Máme tu i dvě ukončené smlouvy. Záložník Roque Mesa ukončil angažmá v Seville, zatímco Aston Villu opouští brankář Örjan Nyland.
     
    23:03
    VOLNÝ PŘESTUP – To, na co se celý den čekalo, už je hotové! Manchester United oficiálně potvrdil podpis smlouvy s Edinsonem Cavanim, který přichází jako volný hráč. Zkušený kanonýr, který naposledy působil v PSG, podepsal roční smlouvu s platem 200 tisíc liber týdně!
    Hvězdný příchod dotažen! Cavani míří do Anglie
     
    23:01
    PŘESTUP – Potvrzujeme, že Gerard Deulofeu opouští Watford a míří do italského Udinese, které má stejného vlastníka.
     
    22:56
    PŘESTUP – Trošku starší info, ale je potřeba ho zmínit! Rennes se těší na první sezonu v Lize mistrů, ve které mu pomůže také osmnáctiletý talent Jérémy Doku. Za přestup mladíka zaplatilo francouzské mužstvo Anderlechtu celkem 27 milionů eur!
     
    22:55
    HOSTOVÁNÍ – Zajímavá výměna v rámci skupiny Evropské ligy, od které patří i Sparta, je dotažena! Uruguayský obránce Diego Laxalt se stěhuje z AC Milán do Celtiku, který za jeho služby pošle do Milána celkem 5 milionů eur.
    Útočníky Sparty bude krotit také Diego Laxalt
     
    22:53
    PŘESTUP – Potvrzeno! Osmnáctiletý Amad Traore přestupuje z Atalanty do Manchesteru United, ke kterému se však připojí až v lednu.
     
    22:45
    SPARTA – Zbývá něco málo přes hodinu, ale podle informací iSport.cz není přestup Cheicka Condeho do Sparty vůbec hotový. Obě strany nadále jednají o přestupu, ale času už moc nezbývá.
     
    21:56
    PŘESTUP – Zkušený cestovatel Nikola Kalinič se opět stěhuje! Po dvou sezonách v Atlétiku Madrid, během kterých hostoval v AS Řím, se chorvatský střelec vrací do Itálie, kde bude novým spoluhráčem Antonína Baráka v Hellasu Verona.
     
    21:51
    PŘESTUP – CZ Bělehrad se v zápasech Evropské ligy proti Liberci nemůže spolehnout na záložníka Dušana Jovančiče. Devětadvacetiletý defenzivní hráč si poprvé vyzkouší zahraniční angažmá, protože za 400 tisíc eur přestupuje do tureckého Rizesporu.
     
    21:45
    SPEKULACE - Atlético Madrid už si připravilo půdu pro případný odchod Parteye. Podle informací médií mají k Atletům zamířeno Rubén Pérez z Leganés a Jorge de Frutos z Levante!
     
    21:40
    KONEC JEDNÁNÍ – Brankář Sergio Romero se zřejmě bude muset nadále smířit s pozicí trojky v Manchesteru United. Klub mu totiž nepovolil odejít, přestože měl velký zájem Everton. Britská média však řeší zejména reakci Romerovy manželky Eliany, která klub z Old Trafford ostře zkritizovala.

    „Sergio pro tento klub tvrdě pracoval. Poslední trofej získali United s ním, klubu navíc pomohl do čtyř finále a semifinále. Teď je čas mu to vrátit a dát mu příležitost odejít jinam,“ stojí na jejím Instagramu.
     
    21:29
    PŘESTUP – Každou chvílí bude oficiálně představena nová posila Arsenalu! Gunners získali Thomase Parteye z Atlétika, za kterého zaplatí celkem 52,5 milionu liber, což byla jeho přestupní klauzule. Ghanský reprezentant podepsal čtyřletou smlouvu, která mu zaručuje 260 tisíc liber týdně a podpisový bonus 2,5 milionu liber.
     
    21:23
    PŘESTUP – Tak přece jen se to AS Řím podařilo! Do Itálie se definitivně stěhuje obránce Chris Smalling, za kterého Manchester United utrží 18 milionů eur. Anglický obránce působil na Old Trafford deset let, ale poslední rok strávil na hostování v Římě, kam přestupuje natrvalo.
     
    21:15
    PŘESTUP – Z West Hamu odchází také irský reprezentant Josh Cullen, který za milion liber přestupuje do belgického Anderlechtu, kde ho povede Vincent Kompany.
     
    21:13
    KONEC SMLOUVYJack Wilshere už nebude hájit barvy West Hamu. Osmadvacetiletý záložník se s Kladiváři dohodl na rozvázání kontraktu, protože od svého příchodu v roce 2018 odehrál vinou zranění jen šestnáct zápasů.
     
    21:05
    HOSTOVÁNÍ – Potvrzeno! Záložník Michaël Cuisance už formálně patří Marseille, kam odchází na roční hostování z Bayernu Mnichov. Teprve 21letý Francouz si tak poprvé v kariéře vyzkouší Ligue1, protože před odchodem do Německa působil jen v dorostu Nancy.
     
    20:55
    SPEKULACELiverpool zůstává na přestupovém trhu pasivní, což platí i směrem ven. Brémy totiž nedokázaly dotáhnout příchod Marka Grujiče, kromě kterého u Reds zůstanou také Harry Wilson a Xherdan Shaqiri, o které byl zájem v Anglii i na jihu Evropy.
     
    20:51
    KONEC JEDNÁNÍ – Zprávy z Old Trafford potvrzují, že příchod Ousmaného Dembélého z Barcelony definitivně padá. Manchester United se na mladého útočníka zaměřil poté, co mu nevyšla jednání o příchodu Jadena Sancha. Neuspěl ani v jednom případě.
     
    20:40
    PARDUBICE – Novou tvář má také nováček z Pardubic! Na východě Čech bude působit nizozemský křídelník Pieter Langedijk. Šikovný levák přichází z druhé nizozemské ligy jako volný hráč, který dal ve druhé nejvyšší soutěži 37 gólů ve 155 zápasech!
     
    20:37
    A pozor, to je velký zvrat! Cheick Conde nakonec velmi pravděpodobně nezamíří do Slavie, ale upíše se na Letné! Podle našich informací Sparta splnila požadavky Zlína i hráče, kterého už brzy představí jako novou posilu.
     
    20:32
    HOSTOVÁNÍ – Olomouc podepsala s Václavem Jemelkou smlouvu do roku 2024, načež ho vzápětí poslala na roční hostování s opcí do belgického Leuvenu. Člen širšího kádru reprezentace se tak dočká vysněného angažmá v zahraničí.
    Václav Jemelka si vyzkouší belgickou ligu
     
    20:30
    PŘESTUP – Slavii navíc nečeká ani záložník Jean-Victor Makengo, jenž vyměnil Nice za Udinese, kam přestupuje za 3,5 milionu eur.
     
    20:28
    KONEC JEDNÁNÍ – V Německu skončil přestupní termín v šest hodin, což stálo Leverkusen zajímavou posilu. Soupeř Slavie v Evropské ligy byl blízko získání obránce Seada Kolašinace, když měl nachystáno 10 milionů eur, ale jeho přestup z Arsenalu se nakonec nestihl uskutečnit.
     
    20:22
    BRNO – Otazníkem dnešního dne bylo, co se bude dít ve Zbrojovce. Ta je zatím v ligové tabulce poslední, ale žádné změny nepřišly. Klub podržel také trenéra Miloslava Machálka, který už se může těšit na návraty zraněných Rudolfa Reitera a Pavla Dreksy.
     
    20:16
    JEDNÁNÍ – Už chybí jen poslední hodiny, ve kterých Arsenal finišuje příchod Thomase Parteyho z Atlétika Madrid. Gunners prý předložili dostatečnou nabídku, navíc podle spekulací na Twitteru už ghanský záložník odletěl do Londýna.
     
    20:10
    VOLNÝ PŘESTUPJosé Callejon po sedmi letech končí v Neapoli. Zkušený ofenzivní hráč bude působit ve Fiorentině, která bude po Realu Madrid a Neapoli jeho třetím angažmá. Možná i díky Callejonově příchodu opouští Fialky 23letý Adam Ounas, který bude hostovat v Cagliari.
    José Calllejon mění Neapol za Fiorentinu
     
    20:07
    HOSTOVÁNÍ – Alžírec Rachid Ghezzal si užije přívětivější klima, protože míří na roční hostování z Leicesteru do Besiktase! Třiatřicetiletý křídelník si vyzkouší už čtvrtou evropskou ligu.
     
    V Itálii s úderem 20. hodiny skončil přestupní termín! Zda se podařilo dotáhnout některý z přestupů, to se dozvíme v dalších desítkách minut. To, že nebyl přestup doposud oznámen, samozřejmě neznamená, že k němu nedošlo.
     
    20:00
    PŘESTUPHabib Diallo předváděl slušné výkony v Métách, které mu vynesly přestup do Štrasburku. Ten za 25letého útočníka zaplatil slušných 10 milionů eur.
     
    19:57
    SLAVIA – Čas utíká, ale ani jedna avizovaná posila Slavie není v dohlednu. Alexander Bah ze SönderjyskE je údajně příliš drahý, což podle iSport.cz může být překážkou, protože Dánové požadují až 1,5 milionu eur, zatímco sešívaní nabízejí o 400 tisíc méně.

    Druhou kapitolou je Cheick Conde, který měl na stole nabídku z Liberce, ale Zlín ji okamžitě odmítl, protože ho chce prodat Spartě či Slavii. Obě pražská S však požadují 30 milionů korun za vyšší cenovku, přesto se podle spekulací jedná zejména na trase Eden – Condeho strana.
     
    19:51
    SPEKULACEBarcelona nespí, jejím dalším cílem je obránce Eric García z Manchesteru City. Katalánský klub již předložil nabídku zhruba 18 milionů liber včetně bonusů, ale Citizens prý požadují až třicet milionů. Barca tedy musí zkusit přidat.
     
    19:49
    SPEKULACETottenham neuspěl v boji o Milana Škriniara z Interu, nedopadla ani alternativa v podobě Antonia Rüdigera. Spurs se však nevzdávají, podle britských médií chtějí last minute posilu v podobě Joea Rodona ze Swansea!
     
    19:21
    PŘESTUP – Zajímavou tvář vítá Newcastle. Tradiční anglický klub podepsal peruánského záložníka Rodriga Vilcu z Deportiva Municipal.
     
    19:18
    PŘESTUP – Spekulace se potvrdily, Manchester United oznámil příchod Alexe Tellese z Porta! Dočkáme se v brzkých hodinách ještě oficiálního příchodu Edinsona Cavaniho a dalších tváří?
    Alex Telles je oficiálně Ďáblem!
     
    19:14
    HOSTOVÁNÍ – Dvě čerstvá hostování v italské Serii A. Maxime López z Marseille odchází do Sassuola, zatímco Turín získal ze Sampdorie ofenzivního záložníka Federica Bonazzoliho.
     
    19:08
    PŘESTUP – Zkušený Diego Perotti přece jen opustí AS Řím a přemístí se do Turecka, kde bude nastupovat za Fenerbahce. Znamená to, že se otevírají vrátka pro návrat El Shaarawyho?
     
    19:03
    HOSTOVÁNÍNeapol už může být spokojena, protože její snaha o získání Tiemoua Bakayoka z Chelsea byla úspěšná. Šestadvacetiletý záložník bude v Itálii hostovat jeden rok.
    Hotovo! Guendouzi se upsal Hertě
     
    18:55
    MLADÁ BOLESLAV – Středočeši oznamují pohyb jen směrem ven. Michal Hubínek má podle informací médií nakročeno do druholigového polského klubu Termalica BB Nieciecza, kde působí od léta Martin Zeman.
     
    18:46
    PŘESTUP - Útočník Guido Carrillo opouští Southampton a zadarmo přestupuje do Španělska, kde bude hájit barvy Elche.
     
    18:20
    PŘESTUP – Hertha Berlín na oznámení posily čeká, ale už je jasné, že klub opouští stoper Karim Rekik. Pětadvacetiletý Turek míří za 4 miliony eur do Sevilly, kde bude spoluhráčem Tomáše Vaclíka.
     
    18:19
    HOSTOVÁNÍ - Hotovo také v Turíně! Do Juventusu míří Federico Chiesa, za jehož dvouleté hostování obdrží Fiorentina 10 milionů eur. V dohodě je však zahrnuta klauzule na povinný odkup za 40 milionů eur.
     
    18:16
    HOSTOVÁNÍ – Už se zdálo, že tato dohoda nedopadne, ale Justin Kluivert se přece jen stěhuje! Za 1 milion eur bude hostovat z AS Řím v německém Lipsku.
     
    18:11
    PŘESTUP - Hattrick je dovršen! Bayern potvrdil také příchod Bouny Sarra z francouzské Marseille za 10 milionů eur.
     
    V Německu v 18:00 skončil přestupní termín! V dalších hodinách se ale samozřejmě můžeme dočkat ještě nějakého oznámení o přestupu.
     
    17:32
    PŘESTUP – Mladý zadák Ruben Vinagre opouští po dvou letech Wolves, odkud míří do Řecka. Portugalský reprezentant míří do Olympiakosu, který ho představil jako svou novou posilu.
     
    Britským fotbalem otřásla zpráva z Arsenalu. V klubu končí po 27 letech Jerry Quy, duše maskota Gunnersaura. Důvodem jsou úsporná opatření, za což se na klub svalila obrovská vlna kritiky a výsměchu nejen od fanoušků klubu, ale i ostatních.

    Nejčastějším argumentem je, že nehrající Mesut Özil vydělává 350 tisíc liber týdně, ale klub pak není schopen podržet desítky zaměstnanců. Z klubu už vyšlo prohlášení, že s návratem diváků na stadion se vrátí i Gunnersaurus, ale kdo ví, jestli bude volný. O přestupu se na svém Twitteru zmínily Atalanta a Sevilla.
     
    17:15
    HOSTOVÁNÍ - Francouzský Lyon hlásí velmi zajímavou posilu! Z Juventusu totiž získal na roční hostování obránce Mattiu De Sciglia.
     
    17:12
    PŘESTUP – Běžnému fanouškovi jméno Dimitra Pelkase moc neřekne, ale tento ofenzivní hráč patřil v posledních sezonách k tahounům PAOK. Už 26letý Řek si vyzkouší nové dobrodružství, protože za 1,6 milionu eur přestupuje do tureckého Fenerbahce, kde bude spoluhráčem Filipa Nováka.
     
    17:10
    SPEKULACE – Zkušený Jose Callejon by mohl opustit Neapol, protože podle italských médií je blízko angažmá ve Fiorentině!
     
    17:04
    PŘESTUPAjax hlásí návrat! Do Amsterdamu přichází Davy Klaassen, který zde působil už v letech 2011 až 2017. Ofenzivní záložník se přes Everton dostal až do Brém, odkud se vrací zpět do Ajaxu.
     
    16:57
    PLZEŇ – Západočeši potvrzují zvěsti posledních hodin. Útočník Tomáš Chorý odchází na hostování s opcí do belgického Waregemu!
    Potvrzeno! Chorý míří na Západ
     
    16:31
    HOSTOVÁNÍ - Bavorský celek vzápětí potvrdil příchod Douglase Costy z Juventusu!
     
    16:17
    HOSTOVÁNÍ - Další stěhování na trase Anglie – Itálie provedl Southampton, který uvolnil obránce Wesleyho Hoedta do Lazia.
     
    16:00
    VOLNÝ PŘESTUP – Potvrzeno! Útočník Eric Maxim Choupo-Moting se po konci smlouvy v Paříží přesouvá do Mnichova, kde bude hájit barvy Bayernu. Německý klub s ním podepsal roční kontrakt.
    Z Paříže do Mnichova, Bayern ohlásil posilu!
     
    15:36
    HOSTOVÁNÍ – První dnešní posilu hlásí také Olympiakos! Účastník Ligy mistrů sáhl do PSV Eindhoven, odkud ulovil levého křídelníka Brumu. Bývalý hráč Sportingu, Galatasaraye, Sociedadu i Lipska přichází na roční hostování.
     
    15:25
    SPEKULACE – Blízko návratu do Serie A je křídelník Gerard Deulofeu. Šestadvacetiletý Španěl by měl zamířit z Watfordu do Udinese, což není vzhledem ke spojené vlastnické struktuře mezi oběma kluby ničím překvapivým.
     
    15:19
    TEPLICE - Dočkali jsme se další posily v rámci Fortuna:ligy. Teplice se dohodly s Hradcem Králové na hostování 21letého záložníka Roberta Jukla, zatímco opačným směrem míří Petr Kodeš. V rámci dohody je zakotvena také opce na Juklův trvalý přestup.
    Teplice hlásí novou posilu!
     
    15:15
    Pojďme si udělat malou rekapitulaci, ať se zorientujeme ve spekulacích. Už každou chvílí Hertha Berlín oznámí hostování Mattea Guendouziho z Arsenalu. Velmi napjatí jsou fanoušci Manchesteru United, který už měl podle médií podepsat smlouvu s Edinsonem Cavanim.

    Kromě toho by měl dorazit Alex Telles z Porta, zatímco se finišuje dohoda s Atalantou ohledně talentovaného Amady Dialla Traorého. Z přestupu Jadona Sancha však nejspíš sejde, nereálně vypadají také přesuny Milana Škriniara z Interu do Tottenhamu, zatímco padl také odchod Ousmana Dembélého z Barcelony, která usiluje o Memphie Depaye.
     
    15:03
    SPEKULACE – Brankář Paulo Gazzaniga by se mohl opravdu stěhovat do Liverpoolu, ale nakonec ne k Reds, nýbrž Everton. Vedoucí tým Premier League shání kvalitní dvojku, která by vyvíjela tlak na Jordana Pickforda. Ve hře by měl být také Sergio Romero z Manchesteru United.
     
    15:03
    KONEC JEDNÁNÍ – Bournemouth i přes sestup udržel Joshuu Kinga, o kterého se v posledních hodinách intenzivně zajímal Turín. Italové však poslali do Anglie příliš nízkou nabídku, proto jednání o přestupu norského reprezentanta ztroskotala.
    Co se v Berlíně asi tak chystá?
     
    14:50
    SPEKULACE – Marodka v defenzivě Sheffieldu dělá klubovým šéfům starosti, ale vzhledem k čerstvému přestupu Rhiana Brewstera z Liverpoolu je klubová kasa prázdná. Podle informací médií se však United přece jen pokusí poohlédnout po levné variantě, kterou by mohli zalepit vzniklou díru v sestavě.
     
    14:42
    VOLNÝ PŘESTUP – Zvučné jméno ulovil turecký Gaziantep. Na východ se jako volný hráč stěhuje Kevin Mirallas. Belgický střelec, který působil v Olympiakosu, Evertonu, či Fiorentině, strávil poslední sezonu v dresu Antverp, kde mu skončila smlouva.
     
    14:34
    SPEKULACE – Žhavým tématem je přesun Thomase Parteye z Atlétika do Arsenalu. Ačkoliv se zdálo, že k přestupu nedojde, podle posledních informací z Británie jsou Gunners ochotni zaplatit výstupní klauzuli za 27letého ghanského záložníka.
     
    14:31
    SPEKULACEFulham chce posílit svůj tým a upřel svou pozornost do jiné části Londýna. The Cottagers by rádi přivedli na hostování Rubena Loftus-Cheeka, který se po vleklém zranění nevrátil do sestavy Chelsea a rád by místo vysedávání pod vedením Franka Lamparda pravidelně hrál.
     
    14:21
    HOSTOVÁNÍ – Velkou posilu uvítá Southampton! Přetlak v Evertonu odnese Theo Walcott, jenž se k Saints vrací po 15 letech formou hostování, při kterém si oba týmy rozdělí jeho plat napůl.
     
    14:15
    VOLNÝ PŘESTUP - Ve Španělsku bude pokračovat slavné jméno. Brankář Luca Zidane, syn legendárního Zinédina Zidana, jenž vede Real Madrid, se po konci angažmá v Racingu Santander upsal na dva roky druholigovému Vallecanu!
     
    13:25
    HOSTOVÁNÍ – Tak přece jen bouchla bomba i v české lize! Liberec se podle informací iSport.cz dohodl s PSV Eindhoven na ročním hostování Michala Sadílka. V případě, že bude nizozemský klub potřebovat, může si českého reprezentant stáhnout už v zimě zpět.
     
    13:22
    SPEKULACEManchester United krouží kolem osmnáctiletého Amady Traorého z Atalanty Bergamo! Obrovský osmnáctiletý talent by mohl do Anglie zamířit na trvalý přestup poté, co padl jeho přesun do Parmy.
     
    13:20
    ZDRAVOTNÍ PROHLÍDKA - Bayern s posilováním nekončí! V Mnichově byl spatřen Bouna Sarr, který by měl absolvovat lékařskou prohlídku a dotáhnout svůj přestup z Marseille.
     
    13:08
    SPEKULACE - Liverpool přišel na několik týdnů o brankářskou jedničku Alissona, tudíž řeší případnou náhradu. Podle čerstvých informací v Británii probíhají námluvy s Tottenhamem kvůli angažování Paula Gazzanigy, který by měl na Anfield zamířit na hostování.
     
    12:44
    PŘESTUP – Atraktivní posilu potvrdila Sevilla! Novým parťákem Tomáše Vaclíka se stane ofenzivní křídelník Oussama Idrissi, který přichází za 12 milionů eur z Alkmaaru. Ve španělském klubu podepsal pětiletou smlouvu.
     
    12:32
    SPEKULACE - Podle povídaček z britských ostrovů budou shánět útočníka také Aston Villa a Leicester. Uvidíme, zda se některému z týmů podaří dotáhnout nějakou zajímavou tvář.
     
    12:19
    KONEC JEDNÁNÍOusmane Dembélé zřejmě zůstane v Barceloně! Námluvy s Manchesterem United nedopadly, protože španělský klub chce trvalý přestup, zatímco Angličané navrhují hostování. Tato sága by mohla ovlivnit také případný přesun Memphise Depaye z Lyonu do Katalánska.
     
    12:18
    SPEKULACE - Watford shání útočníka a jedno jméno, které je s anglickým klubem spojeno, vás jistě překvapí. Do Premier League by se mohl vrátit Mario Balotelli, který stále patří druholigové Brescii. Ve hře o angažování kontroverzního Itala je údajně také Besiktas.
     
    12:10
    HOSTOVÁNÍ – Ve světových médiích si tolik pozornosti nezíská, ale pro české fanoušky je tento přesun velmi zajímavý. Mladý záložník Jan Žambůrek v druholigovém Brentfordu nehraje, proto odchází za vyšším vytížením do třetí ligy, kde bude hájit barvy Shrewsbury Town!
    Jan Žambůrek odchází do třetí ligy
     
    11:57
    PŘESTUP – Z Jižní Ameriky se do Evropy stěhuje další fotbalista. Střední obránce Lucas Martínez Quarta mění River Plate za Fiorentinu, se kterou podepsal pětiletou smlouvu.
     
    11:53
    PŘESTUP – Velmi zajímavou posilu hlásí italská Parma! Z rumunské Craiovy přichází dvacetiletý talentovaný útočník Valentin Mihaila, kterého účastník Serie A získal za 8 milionů eur. Kromě něho přichází na hostování Wylan Cyprien z Nice, který se tak jistě nepředstaví v podzimních zápasech Evropské ligy proti Slavii.
     
    11:51
    SPEKULACE - Do boje o záchranu by chtěl posílit také Southampton, který by rád zvýšil kvalitu záložní řady. Nejčastěji skloňovanými jmény jsou Kyle Walker-Peters z Tottenhamu a Mohammed Salisu ze španělského Valladollidu.
     
    11:49
    Už je to blízko! Manchester United už údajně podepisuje kontrakt s Edinsonem Cavanim. Zdá se, že velký první přestup posledního dne je na spadnutí!
     
    11:37
    HOSTOVÁNÍ - Novou posilu oznámil Inter Milán! Z Parmy přichází pravý obránce Matteo Darmian, který však může naskočit v celé obranné linii. Parma za roční hostování obdrží 6,5 milionu eur, ale dohoda obsahuje opci na povinný přestup.
    Matteo Darmina mění Parmu za Inter Milán
     
    V české nejvyšší soutěži je zatím klid! Podle našich informací už Sparta posilovat nebude. Slavia se snaží přivést dánského obránce Alexandera Baha a také zlínského záložníka Cheicka Oumara Condeho, který by ale zřejmě dohrál jaro ve Zlíně.

    Moravské kluby se ještě snaží posilovat v širších kádrech mužstev z horní části tabulky. Osekat kádr by mohla Plzeň, ze které by se mohl stěhovat kromě Tomáše Chorého také Marko Alvir. Novou posilu už by měl co nevidět ohlásit Baník.
     
    11:30
    PŘESTUP – V Itálii nelétají jen velká jména, ale investuje se také do budoucnosti. Do Janova přichází útočník Davide Castelli z Villarrealu. Útočník ročníku 1999 se vrací po třech letech ve Španělsku.
     
    11:27
    HOSTOVÁNÍ - Paris St. Germain neposilovala jen v Evertonu, ale sáhla také do Porta. Na hostování přichází defenzivní záložní Danilo Pereira, jehož výpůjčka se může po roce změnit v přestup.
    Chystá se další odchod z Česka do Belgie?
     
    11:23
    SPEKULACE - AS Řím je dnes velmi aktivní i směrem ven. Podle čerstvých informací z Itálie se ovšem zdá, že přesun Diega Perottiho do Fenerbahce ztroskotá. V tom případě by byl ohrožen návrat Stephana El Shaarawyho z Číny, zatímco s jistotou padl odchod Justina Kluiverta do Lipska.
     
    11:18
    SPEKULACE – Významnou posilu loví také soupeř Slavie. Do Leverkusenu by mohl odejít obránce Sead Kolašinac z Arsenalu!
     
    11:15
    HOSTOVÁNÍ – Potvrzeno! Ryan Sessegnon opouští Tottenham a míří na hostování do německého Hoffenheimu, který bude soupeřem Liberce v základní skupině Evropské ligy.
    Hoffenheim lovil v Premier League!
     
    11:11
    SPEKULACE – A ještě jedna zajímavá spekulace, která se týká rovnou dvou soupeřů Sparty v Evropské lize. Celtic je blízko dohody s AC Milán o hostování levého obránce Diega Laxalta.
     
    11:06
    SPEKULACE – Fanoušci Sparty, pozor! AC Milán je blízko k získání německého obránce Toniho Rüdigera, který by se mohl do Itálie přesunout z londýnské Chelsea.
     
    11:02
    SPEKULACE - Změny ohlásí také Chelsea. Tiemoué Bakayoko má zamířit na hostování do Neapole, naopak do Anglie by se mohl na hostování vrátit Victor Moses z Interu Milán.
     
    10:53
    SPEKULACE – Obránce Chris Smalling už v uplynulé sezoně hostoval z Manchesteru United v AS Řím, kam se zřejmě přesune natrvalo. Italský klub podle médií uspěl s nabídkou 15 milionů eur.
     
    10:44
    HOSTOVÁNÍ - Fanoušci Liberce by měli zpozornět! Do Hoffenheimu se vrátí záložník Sebastian Rudy, který v týmu Pavla Kadeřábka už působil v minulé sezoně. Schalke by mělo i nadále pokrývat část jeho platu, zatímco zbytek přebere TSG.
    Inter zřejmě Škriniara do Anglie nepustí
     
    10:23
    SPEKULACE – Anglický obránce James Tarkowski patří k nejlepším hráčům Burnley, proto není překvapivé, že se o něj zajímal West Ham i Leicester. Podle informací britských médií však tým Matěje Vydry všechny nabídky odmítl a 27letý hráč by měl v klubu zůstat.
     
    10:18
    PŘESTUPEverton posiluje defenzivu! Na pět let se mu upsal obránce Ben Godfrey, jenž naposledy působil v Norwichi. Přestupová částka činí 25 milionů liber, dalších 5 milionů může jeho bývalý klub získat v bonusech.
     
    9:35
    SPEKULACE - V Anglii už má být Raphinha, který by měl podstoupit zdravotní prohlídku v Leedsu a dokončit svůj přestup z Rennes. Pokud vše dopadne dobře, upíše se nováčkovi Premier League na pět let.
     
    9:16
    OLOMOUC – Podle čerstvých informací iSport.cz je na odchodu Václav Jemelka! Stoper Sigmy by měl absolvovat lékařskou prohlídku v Belgii, kde by měl rok hostovat v Leuvenu. Součástí dohody má být také opce na přestup, který už v minulosti mladému obránci několikrát unikl.
    Olomouc přijde o svou oporu!
     
    9:14
    TEPLICE - Značné rozpaky panují po startu sezony v Teplicích. Dá se očekávat, že Severočeši dnes budou aktivní. Koho se jim podaří přivést?
     
    9:11
    SPEKULACE - Velký průvan v Tottenhamu pokračuje. Na odchodu má být nejen Dele Alli, ale také Ryan Sessegnon, který by měl někde hostovat. Do Anglie by mohl naopak přijít žádaný slovenský obránce Milan Škriniar!
     
    9:00
    SPEKULACE – V těchto chvílích by měl Matteo Guendouzi podstupovat zdravotní prohlídku v Berlíně. Když vše dopadne, jak má, stane se spoluhráčem Vladimíra Daridy v Hertě.
     
    8:58
    BANÍK – Už po včerejším utkání proti Slavii trenér Luboš Kozel potvrdil, že Ondřeje Mihálika z Plzně padl. José Mena Rodríguez však sledoval domácí utkání přímo ve Vítkovicích, takže jeho oznámení by mělo být záležitostí pár hodin!
     
    8:45
    SPEKULACE - Velkou posilu by mohla ohlásit Barcelona! Do Katalánska má namířeno Memphis Depay, což potvrdil i Juninho, sportovní ředitel Lyonu: „Dohodl se s Barcelonou. Možná odejde ještě v pondělí, ale doufám, že ještě zůstane a pomůže nám.“ Do Francie by měl naopak zamířit Mattio De Sciglio z Juventusu.
     
    Vzhledem k aktuální situaci v Evropě je jasný trend, kterým se většina přesunů bude ubírat. Kluby se pravděpodobně dohodnou na hostování s povinnou opcí na odkup, čímž odloží platby do lepších dob. Šetřit budou velcí i malí, v Anglii se mluví zejména o Brightonu.
     
    8:40
    SPEKULACE – Nejžhavější jména, která dneska budou létat celou fotbalovou Evropou, jsou jasná. Manchester United pokračuje ve snaze získat Jadena Sancha z Dortmundu, dres by mohli měnit také Declan Rice z West Hamu, Dele Alli z Tottenhamu i Wilfried Zaha z Crystal Palace.
     
    8:32
    SPEKULACE – Wolves už včera dotáhli příchod Rayana Aït-Nouriho z francouzských Angers. Hostování francouzského reprezentanta do 21 let by však nemělo být jedinou změnou. Na odchodu je Ruben Vinagre, kterého by měl během dneška oznámit řecký Olympiakos.
     
    8:29
    SPEKULACE - Liverpool zřejmě žádnou velkou posilou neohlásí, ale dá se očekávat jeden odchod. Na jih Evropy by mohl zamířit Xherdan Shaqiri, o jehož služby stojí podle BBC italské Lazio a španělská Sevilla.
     
    Přeji vám dobré ráno! Společně dnes proplujeme přestupovým deadline v Evropě, ze kterého vám přineseme nejzajímavější změny a zejména dění v českých klubech.
     
    Pro dnešek vám děkuji za pozornost a budu se společně s vámi těšit, co nám dnešní noc a zítřejší den přinese! Dobrou noc!
     
    22:24
    SPEKULACE - Matteo Guendouzi nepředvádí v Arsenalu výkony podle představ, proto by mohl v pondělí změnit dres. V médiích a na sociálních sítích je nejčastěji skloňována Hertha Berlín, kde působí český reprezentant Vladimír Darida.
     
    22:22
    HOSTOVÁNÍ – Zajímavý přesun z Premier League – Ligue1! Moise Kean nedostával pod Carlem Ancelottim příliš prostoru, proto odchází z vedoucího týmu Premier League do Francie. Mladý Ital bude do konce sezony hostovat v PSG.
     
    22:14
    HOSTOVÁNÍ - Zajímavá informace pro fanoušky Sparty. Už v průběhu dne oznámil AC Milán příchod mladého obránce Dioga Dalota. Soupeř sparťané v základní skupině Evropské ligy získal devatenáctiletého Portugalce na roční hostování z Manchesteru United.
     
    22:10
    SPEKULACE – V pondělí nemusí být aktivní jen Manchester United, ale také jeho rival z Liverpoolu. Svěřenci Jürgena Kloppa schytali senzační výprask 2:7 na půdě Aston Villy, který hlavním impulzem rozhodně není.

    Reds však trápí zranění, navíc o příchodu stopera se mluví už dlouhodobě. Vzhledem k dosavadnímu přístupu obhájce titulu by však jakýkoliv příchod byl překvapením.
     
    22:07
    BRNO - Bídný vstup do sezony budou jistě řešit také ve Zbrojovce, která by mohla být jedním z aktivních týmů na trhu. Lovit by mohla v širších kádrech silnějších mužstev, nebo se poohlížet ve druhé lize.
     
    22:01
    BANÍK – Zajímavé změny se mohou odehrát také v Ostravě! Klub totiž pracuje na příchodu Josého Meny Rodrígueze z rezervy Sevilly, kromě kterého se klub poohlíží také po útočníkovi. V hledáčku by mohl být univerzál Ondřej Mihálik z Plzně!
     
    21:58
    PŘESTUPY – Vraťme se k Bayernu, protože podle uznávaného a dobře informovaného Fabrizia Romana se bude v Bavorsku hlásit útočník Eric Maxim Choupo-Moting, který by měl přijít jako volný hráč po konci angažmá v Paříži!

    A zdá se, že pestré pondělí budou mít i fanoušci Manchesteru United, jenž by je mohl po debaklu 1:6 s Tottenhamem potěšit příchodem levonohého univerzála Alexe Tellese. Bývalý hráč Grémia, Galatasaray, Interu a Porta by měl podepsat smlouvu do roku 2025.
     
    21:39
    SPEKULACE - Guinejec Cheick Oumar Conde předvádí na startu sezony skvělé výkony v dresu Zlína, proto není překvapením, že by už v pondělí mohl měnit dres! O dvacetiletý objev se zajímala obě pražská „S“, která mají finanční možnosti. Podle našich informací je ale blíže přestup do Slavie!
     
    21:24
    SPEKULACE – V lize však nebudou posilovat jen slávisté! Velmi žádaným zbožím je záložník Marko Alvir, který se neprosadil v kádru Plzně a podle našich informací je o něj velký zájem na Moravě. Posila by se hodila rozjeté Olomouci, ale také Slovácku, či Zlínu.
     
    21:14
    SPARTA – U Sparty zůstaneme, protože jak informoval iSport.cz, definitivně padl příchod záložníka Davida Pavelky. Turecká Kasimpasa nehodlala slevit ze svých požadavků, proto je ve hře spíše zimní příchod, případně volný přestup v létě.
     
    21:11
    SPARTA - Dočkáme se nové posily na Letné? Sparta by se mohla pokusit získat stopera, protože na marodce jsou stále Dávid Hancko i Lukáš Štetina, což by mohlo nahrávat příchodu nové tváře.

    Už před několika měsíci byl ve hře příchod Tomáše Petráška, ale český reprezentant v Polsku válí a Raków by si za jeho odchod nechal tučně zaplatit. A kdo by mohl být další?

    V lize příliš na výběr není. Slováci Branislav Niňaj s Martinem Valjentem jsou praváci, ale první pravidelně nastupuje za nizozemský Sittard, zatímco druhý reprezentant hájí barvy španělské Mallorky.
     
    21:04
    SPEKULACE – Nového parťáka by se mohl dočkat také Cristiano Ronaldo! Do Juventusu má podle italských médií nakročeno Federico Chiesa. Křídelník Fiorentiny by měl v Juventusu nejprve hostovat za 10 milionů eur, ale smlouva obsahuje klauzuli na povinný přestup za 40 milionů eur.
    Cavani už se měl dohodnout s United!
     
    20:59
    SPEKULACE – Blíží se velký přestup do Anglie? Podle spekulací médií měl Manchester United dotáhnout příchod Edinsona Cavaniho! Bývalý hráč Palerma, Neapole a PSG měl jako volný hráč uzavřít smlouvu na dva roky s královským platem 200 tisíc liber týdně.
     
    20:41
    HOSTOVÁNÍ - Obránce Juan Foyth prodloužil smlouvu s Tottenhamem do roku 2023, vzápětí odešel na roční hostování do španělského Villarrealu.
     
    20:33
    SLAVIA – Sešívaní mají jistotu Evropské ligy, tudíž je velmi pravděpodobné, že budou ještě posilovat! Po odchodu Vladimíra Coufala do West Hamu se oči Jindřicha Trpišovského přesunuly do zahraničí. Trenér Slavie po nedělní výhře v Ostravě potvrdil, že klub je blízko získání mladého hráče ze zahraničí.

    Tím by měl být dánský univerzál Alexander Bah, který působí v SönderjyskE a před nedávném nastoupil v rámci Evropské ligy na hřišti Plzně. Dvaadvacetiletý hráč je už třetí sezony stabilním členem sestavy, když za svůj klub odehrál 56 zápasů.
     
    20:19
    HOSTOVÁNÍ – V hledáčku Bayernu se objevil Callum Hudson-Odoi, ale poté, co ztroskotaly námluvy s Chelsea, lovil německý gigant jinde. Do Bavorska se vrací Douglas Costa, který přichází na roční hostování z Juventusu.

    Z Bayernu by měl naopak odejít záložník Michaël Cuisance, kterého čeká zdravotní prohlídka v Marseille. Účastník Ligy mistrů by měl mladého Francouze získat na roční hostování s opcí.
     
    Dobrý den všem fanouškům fotbalu! Už dnes o půlnoci skončí přestupové období v předních evropských ligách. My pro vás budeme sledovat zejména dění na české scéně, ale podíváme se i na nejzajímavější fotbalové přestupy v Evropě.

    Daniel Ryl

    Uzávěrka přestupního období:
    Fortuna:liga - půlnoc na 6. října
    Premier League - půlnoc na 6. října
    Serie A - 20:00
    Bundesliga - 18:00
    LaLiga - půlnoc na 6. října
    Ligue1 - půlnoc na 6. října

    Nejzajímavější přesuny v pondělí 5. října:
    Ben Godfrey (Norwich -> Everton, přestup)
    Sebastian Rudy (Schalke -> Hoffenheim, hostování)
    Ryan Sessegnon (Tottenham -> Hoffenheim, hostování)
    Danilo Pereira (Porto -> PSG, hostování s opcí)
    Matteo Darmian (Parma -> Inter, hostování s opcí)
    Valentin Mihaila (US Craiova -> Parma, přestup)
    Jan Žambůrek (Brentford -> Shrewsbury, hostování)
    Oussama Idrissi (AZ Alkmaar -> Sevilla, přestup)
    Michal Sadílek (PSV -> Liberec, hostování)
    Luca Zidane (R. Santander -> Vallecano, volný hráč)
    Theo Wallcot (Everton -> Southampton, hostování)
    Kevin Mirallas (Antverpy -> Gaziantep, volný hráč)
    Robert Jukl (Hradec Kr. -> Teplice, hostování s opcí)
    Petr Kodeš (Teplice -> Hradec Kr., hostování)
    Bruma (PSV -> Olympiacos, hostování)
    E. M. Choupo-Moting (PSG -> Bayern, volný hráč)
    Wesley Hoedt (Southampton -> Lazio, hostování)
    Douglas Costa (Juventus -> Bayern, hostování)
    Tomáš Chorý (Plzeň -> Waregem, hostování s opcí)
    Davy Klaassen (Brémy -> Ajax, přestup)
    Dimitri Pelkas (PAOK -> Fenerbahce, přestup)
    Mattia De Sciglio (Juventus -> Lyon, hostování)
    Ruben Vinagre (Wolves -> Olympiacos, přestup)
    Bouna Sarr (Marseille -> Bayern, přestup)
    Justin Kluivert (AS Řím -> Lipsko, hostování)
    Federico Chiesa (Fiorentina -> Juventus, hostování s opcí)
    Karim Rekik (Hertha Berlín -> Sevilla, přestup)
    Guido Carrillo (Southampton -> Elche, přestup)
    Mattéo Guendouzi (Arsenal -> Hertha Berlín, hostování)
    Tiemoué Bakayoko (Chelsea -> Neapol, hostování)
    Michal Hubínek (Ml. Boleslav -> Termalica BB Nieciecza, hostování)
    Diego Perotti (AS Řím -> Fenerbahce, přestup)
    Maxime López (Marseille -> Sassuolo, hostování)
    Federic Bonazzoli (Sampdoria -> Turín, hostování)
    Alex Telles (Porto -> Manchester Utd., přestup)
    Rodrigo Vilca (Deportivo Municipal -> Newcastle, přestup)
    Habib Diallo (Méty -> Štrasburk, přestup)
    Rachid Ghezzal (Leicester -> Besiktas, hostování)
    José Callejon (Neapol -> Fiorentina, volný hráč)
    Adam Ounas (Fiorentina -> Cagliari, hostování)
    Jean-Victor Makengo (Nice -> Udinese, přestup)
    Václav Jemelka (Olomouc -> Leuven, hostování s opcí)
    Pieter Langedijk (Oss -> Pardubice, volný hráč)
    Michaël Cuisance (Bayern -> Marseille, hostování)
    Jack Wilshere (West Ham -> rozvázání smlouvy)
    Josh Cullen (West Ham -> Anderlecht, přestup)
    Chris Smalling (Manchester Utd. -> AS Řím, přestup)
    Thomas Partey (Atlético Madrid -> Arsenal, přestup)
    Dušan Jovančič (CZ Bělehrad -> Rizespor, přestup)
    Amad Traore (Atalanta -> Manchester Utd., přestup)
    Diego Laxalt (AC Milán -> Celtic, hostování)
    Jérémy Doku (Anderlecht -> Rennes, přestup)
    Gerard Deulofeu (Watford -> Udinese, přestup)
    Edinson Cavani (PSG -> Manchester Utd., volný hráč)
    Jean-Clair Todibo (Barcelona -> Benfica, hostování s opcí)
    Bongani Zungu (Amiens -> Rangers, hostování s opcí)
    Raphinha (Rennes -> Leeds, přestup)
    Joachim Andersen (Lyon -> Fulham, hostování)
    Lucas Torreira (Arsenal -> Atlético, hostování)
    Robin Olsen (AS Řím -> Everton, hostování)
    Sandro Ramírez (Everton -> Huesca, hostování)
    Jeff Reine-Adelaide (Lyon -> Nice, hostování s opcí)
    Djamel Benlamri (Al-Shaabab -> Lyon, přestup)
    bahis siteleri