Chabarovsk – N.Novgorod 2:1 (kon.) | Novosibirsk – Čerepovec 2:3 (1:3 po s.n.) | Jokerit – Spartak Moskva 7:1 (kon.)
CSKA Moskva – Dynamo Moskva 2:0 (kon.) | Viťaz – Jaroslavl 0:5 (kon.)
konec
CSKA Moskva
2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
Dynamo Moskva
Úterý 06.10.2020, 18:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím CSKA Moskva, které svého soupeře porazilo výsledkem 2:0. Dynamo vstoupilo do poslední periody velice aktivně, nicméně chyba v útočném pásmu nakonec znamenala druhou inkasovanou branku, která byla zároveň tou poslední. Hosté sice měli po zbytek zápasu výrazně navrch, jenomže neustále naráželi na zodpovědnou obranu CSKA. Šaryčenkov tak z tohoto moskevského derby vytěžil čisté konto! (20:40:22)
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 31:27.
    Zblokované střely – 14:13.
    Vyloučení – 7:6.
    Využití přesilovek 0/6 – 0/7.
    Vhazování – 25:24.
     
    Konec zápasu.
     
    59:11
    Několik nebezpečných střel, avšak ani jedna neskončila za brankářem Šaryčenkovem. Dynamo má doslova drtivý nápor, povede se mu snížit stav?
     
    59:00
    Dynamo to zkouší v pěti!
     
    58:15
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Nikolaj Goldobin – 2 min., vysoká hůl).
     
    57:50
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Teemu Pulkkinen – 2 min., hákování).
     
    57:11
    Dynamo to dnes prostě nejde, alespoň se přes pevnou obranu CSKA. Ta zachytila i další pokus o křižnou nahrávku, Šipačjov nedokázal najít volného Jaškina.
     
    56:24
    Odpalem přes všechny čáry to vyřešil domácí zadák Robinson, který dokonce prověřil připravenost brankáře Bočarova, jenž ihned rozehrál na volného spoluhráče.
     
    55:09
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Mario Kempe – 2 min., nedovolené bránění brankáři).
     
    54:14
    Další skvělá práce domácí obrany, která si poradila s útokem středem hrací plochy. Samorukov pouze odehrál kotouč o mantinel do bezpečí, kde číhal Pulkkinen.
     
    53:15
    Navíc přišla na řadu poslední komerční přestávka tohoto zápasu, což by mohlo prospět Dynamu Moskva. Trenér hostujícího celku totiž dal hráčům další taktické pokyny.
     
    52:20
    Dynamo v posledních minutách přidalo na aktivitě, jenomže stále naráží na pozornou obranu soupeře. Ta zatím hraje bez sebemenší chyba, Šaryčenkov tak má méně práce.
     
    51:19
    Do konce tohoto zápasu nezbývá ani deset minut. CSKA nebylo daleko od třetí branky, na zadní tyči měl totiž dost prostoru Světlakov, který branku úplně minul.
     
    50:20
    Až nyní si domácí brankář připsal další zákrok, zkoušel to totiž nenápadný Pulkkinen. Jednalo se spíše o propagační pokus, který brankáři nepřidělal moc práce.
     
    49:25
    Grigorjev přihrál podél modré čáry na Zajceva, který to zkoušel prudkou střelou na domácí branku. Puk ovšem směřoval vedle, Šaryčenkov tak ani tentokráte nezasahoval.
     
    48:15
    O nahrávku si klepl hostující Muranov, který po přejetí modré čáry zkoušel oslovit kolegu Zajceva. Toho si však dokázal pohlídat Naumenkov, který vyvezl puk vpřed.
     
    47:09
    CSKA zahrálo pouze na zakázané uvolnění, což znamená prostor pro předposlední komerční přestávku tohoto zápasu. Vhazovat se bude před Šaryčenkovem.
    46:24 Nikolaj GOLDOBIN - 2:0

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 26. Naumenkov (Světlakov, Alexandr Popov), 47. Goldobin (Leipsic)


    CSKA Moskva: Šaryčenkov – M. Robinson (A), Rykov, Dahlbeck, Samorukov, Kiselevič (A), Ar. Sergejev, Naumenkov – Goldobin, M. Kempe, Leipsic – Mamin, Šalunov, Okulov – Loktionov, P. Karnauchov, Andronov (C) – Světlakov, Mingačjov, Alexandr Popov.
    Dynamo Moskva: Bočarov (Jerjomenko) – Hietanen, Čajkovský, Mironov (A), An. Sergejev, Grigorjev, J. Zajcev, Volkov, Pribylskij – Jaškin, Šipačov (C), Tarasov – Pulkkinen, O. Lindberg, Alexejev – V. Kuljomin (A), Jefremov, Kagarlickij – Muranov, Igumnov, Zajcev.

    Rozhodčí: Ravodin, Fatejev – Nikolajev, Krikunov
    bahis siteleri