Havířov – SOHO Olomouc 0:0 (odl.) | Zlín sledge – SHK Mustangové 8:3 (kon.)
konec
SHK LAPP Zlín
8:3 (4:1, 2:0, 2:2)
SHK Mustangové AUTO IN
Sobota 10.10.2020, 16:30 • PSG aréna • Česká para hokejová liga • 2. kolo
Partner:
     
    Zápas je u konce, Zlín nakonec vyhrál vysoko 8:3. Nutno říci, že se jedná o vítězství jednoznačně zasloužené, domácí byli po většinu času jasně lepší. Rozhodla už první třetina, ve které Moravané vstřelili čtyři branky a po zbytek duelu svůj náskok už jen navyšovali. Skvělý výkon předvedl Zdeněk Hábl, který vstřelil hned čtyři góly!

    Ode mě je to pro tuto chvíli vše, přeji hezký zbytek víkendu. (18:16:16)
     
    Konec zápasu.
     
    44:50
    Domácí mají kotouč za svou brankou a už se nikam neženou, v tomto zápase už gól nepadne.
     
    44:05
    Východočeši si nerozuměli při rozehrávce, píská se zakázané uvolnění.
     
    43:26
    Pardubičtí se ale pořád snaží tlačit do útoku, teď si do útočného pásma najel Hering a nebezpečně vystřelil, jenže těsně minul branku.
     
    42:56
    Zápas už se jen dohrává, o vítězi už je dlouho rozhodnuto.
     
    41:59
    David Palát se dostal do velmi dobré příležitosti, Kudela ale jeho nepříjemnou ránu z pravého kruhu skvělým zákrokem zastavil!
    41:01 KUBEŠ - 8:3
     
    41:01
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Mustangové ještě snižují! Ve skrumáži po střele Motyčky se nejlépe zorientoval PAVEL KUBEŠ, který poslal kotouč za bezmocného Matouška. Asistence: David Motyčka.
    39:09 JOPPA - 8:2
     
    39:09
    Zlín právě vstřelil branku!
    Moravané si berou svůj šestibránkový náskok zpět! Ligda výborně dobruslil vyhozený kotouč a jel sám na Kudelu, místo zakončení ale ještě předložil kotouč MARTINU JOPPOVI, před kterým už byla jen poloodkrytá branka. Asistence: Marián Ligda.
     
    38:26
    Hosté v plném počtu.
     
    37:55
    Domácí sice v početní výhodě tlačí svého soupeře, žádnou větší šanci si ale nevytvořili.
     
    36:26
    Zlínští si zahrají první přesilovku v dnešním zápase. Na trestnou lavici míří Bernard Hering (PCS), který byl vyloučen za nedovolený zákrok po vstřeleném gólu.
    36:26 KUBEŠ - 7:2
     
    36:26
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Teď už to ale Mustangům vyšlo! PAVEL KUBEŠ se po hezké individuální akci dostal z pravé strany až před branku a přízemní střelou překonal Matouška.
     
    35:58
    Obrovská šance Pardubických! Bernard Hering zůstal zapomenut úplně sám před Matouškem, toho však z bezprostřední blízkosti nepřekonal!
    34:41 MACH - 7:1
     
    34:41
    Zlín právě vstřelil branku!
    A je to už o šest branek! Po přihrávce Zdeňka Hábla se ke kotouči dostal TOMÁŠ MACH, jenž kotouč jen tečoval, kotouč ale k překvapení všech doklouzal až za brankovou čáru! Asistence: Zdeněk Hábl.

    Vladimír Vykoukal

    Branky a nahrávky: 4. Z. Hábl (D. Hábl), 8. Z. Hábl, 9. Z. Hábl, 10. Joppa (Ligda), 21. Z. Hábl, 27. Palát, 35. Mach (Hábl Z.), 40. Joppa (Ligda) – 14. Hering, 37. Kubeš, 42. Kubeš (Motyčka)


    SHK LAPP Zlín: Matoušek (Molek) – Julina (A), Mach, Hábl Z. – Zdražil, Joppa (A), Turic, Hábl D., Ligda (C), Panák, Palát
    SHK Mustangové AUTO IN: Kudela (Boček) – Kvoch, Kubeš (C), Buhr – Neuman, Motyčka, Šurc, Raška, Michalec, Horníček, Buhr, Hering, Doležal (A), Kořínek, Chudomský, Vlasák
    ocianews.com