Trenčín – Zvolen 2:3 (kon.) | HC Slovan – Detva 6:7 (kon.) | Banská Bystrica – Miskolc 2:1 (2:1 po s.n.)
Nové Zámky – Nitra 3:4 (kon.) | Michalovce – Poprad 0:0 (odl.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
3:4 (1:3, 2:0, 0:1)
HK Nitra
sk Neděle 11.10.2020, 18:00 • Zimný štadión Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:09
    Nitra dala gól!
    Tak toto bola parádna akcia v podaní TOMÁŠA HRNKU, ktorý sa popri Petrovi Mikušovi predral až pred Kiviaha a poslal puk k ľavej tyči domácej bránky! Asistencie: Marek Slovák.
     
    23:34
    HC Nové Zámky dali gól!
    A je vyrovnané! Obrana Nitry v tejto chvíli totálne prepadla, domáci sa dostali do prečíslenia 2 na 1. Seppänen nezištne nabil PETROVI OBDRŽÁLKOVI a ten prestrelil Evana Cowleyho! Asistencie: Janne Seppänen, Rasmus Hämäläinen.
     
    22:49
    HC Nové Zámky dali gól!
    PETR OBDRŽÁLEK sa po ľavej strane dostal do útoku, z veľkého uhla nahodil puk k pravej tyči Cowleyho bránky a ten napokon končí v sieti prekvapeného brankára hostí! Asistencie: Richard Ondrušek.
     
    15:17
    HC Nové Zámky dali gól!
    Krásna presilovková formácia domáceho tímu! Petr Obdržálek skvelou krížnou prihrávkou našiel v ľavom kruhu MARCELA HOLOVIČA, ktorý z prvej prestrelil Cowleyho a gólom tak oslávil svoj 500. zápas v našej najvyššej súťaži. Asistencie: Petr Obdržálek, Peter Mikuš.
     
    13:23
    Nitra dala gól!
    Hostia však využívajú aj druhú presilovú hru v prvej tretine. Pupák našiel na pravej strane Tvrdoňa, ktorého prihrávku šikovne tečoval za chrbát Kiviaha TOMÁŠ HRNKA! Asistencie: Marek Tvrdoň, Miroslav Pupák.
     
    08:55
    Nitra dala gól!
    Hostia využívajú prvú presilovú hru v zápase, z ľavej strany Andrej Kollár poslal puk pred Kiviaha a ADAM DAUDA ho šikovným tečom usmernil nad rameno novozámockého brankára, ktorý zažíva náročný krst v našej najvyššej súťaži! Asistencie: Andrej Kollár, Andrej Šťastný.
     
    06:25
    Nitra dala gól!
    Rýchla akcia hostí spod Zobora, Švarný spoza bránky nabil MARTINOVI BODÁKOVI, ktorý zvrchu kruhov prestrelil Henriho Kiviaha! Asistencie: Ivan Švarný, Marek Tvrdoň.

    Dávid Švec

    Branky a nahrávky: 16. Holovič (Obdržálek, Mikuš), 23. Obdržálek (Ondrušek), 24. Obdržálek (Seppänen, Hämäläinen) – 7. Bodák (Švarný, Tvrdoň), 9. Dauda (Kollár, Šťastný), 14. Hrnka (Tvrdoň, Pupák), 55. Hrnka (Slovák)


    HC MIKRON Nové Zámky: Kiviaho (Lackovič) – Hain, Holenda, Drtina, Mikuš, Šeliga, Västilä, Fereta, Ordzovenský – Hämälainen, Seppänen, Obdržálek – Jurík, Holovič, Giľák – Rogoň, Embrich, Zahradník – Rehák S., Ondrušek, Andrisík
    HK Nitra: Cowley (Nagy) – Mezei, Vitaloš, Švarný, Nemec, Pupák, Bodák, Knižka, Minárik – Tvrdoň, Slovák, Hrnka – Kollár, Šťastný, Lantoši – Holešinský, Dauda, Žitný – Pätoprstý, Šiška, Čaládi

    Rozhodčí: Baluška, Výleta – Orolin, Jurčiak
    bahis siteleri