Ufa – Barys 2:3 (po pr.) | Magnitogorsk – CSKA Moskva 6:4 (kon.) | Jokerit – Jaroslavl 2:4 (kon.)
N.Novgorod – Novosibirsk 3:2 (kon.) | Petrohrad – Dynamo Moskva 3:4 (kon.) | Soči – Omsk 2:7 (kon.)
Spartak Moskva – Kunlun 6:4 (kon.) | Viťaz – Chabarovsk 6:3 (kon.)
konec
Jokerit Helsinky
2:4 (1:0, 1:2, 0:2)
Lokomotiv Jaroslavl
Pondělí 12.10.2020, 16:30 • Hartwall Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:25 Arťom ILJENKO - 2:4
     
    56:25
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Autorem branky je ARŤOM ILJENKO, který dostal přihrávku od Averina a ten se z levého křídla nemýlil. Anders Lindbäck dokázal zkrotit puk, ale nakonec mu propadl pod výstrojí do branky. Asistence: Jegor Averin.
    55:46 Pavel KRASKOVSKIJ - 2:3
     
    55:46
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Autorem branky je PAVEL KRASKOVSKIJ, který se ujal volného puku, poté co se kličkou do šance snažil dostat Lander. Kraskovskij se následně podíval na brankáře a přesně umístil puk do sítě. Asistence: Anton Lander.
    34:02 Tommi KIVISTÖ - 2:2
     
    34:02
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Autorem branky je TOMMI KIVISTÖ, který vystřelil ze střední vzdálenosti. Následně puk dokázal Edward Pasquale vyrazit nad sebe a od jeho zad se pak odrazil do branky. Asistence: Jordan Schroeder a Viktor Lööv.
    26:16 Maxim OSIPOV - 1:2
     
    26:16
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak tohle je jedna z těch kuriózních branek. Jaroslavl vyhrál buly ve středním pásmu a MAXIM OSIPOV poslal od mantinelu puk na branku a zcela překvapil brankáře Lindbäcka, který nedokázal zachytiti letící puk. Asistence: Vladimir A. Tkačjov.
    23:55 Anton LANDER - 1:1
     
    23:55
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Zničehonic je tu vyrovnávací trefa! Pavel Kraskovskij předložil přesnou přihrávku na Landera. ANTON LANDER si zpracoval puk před modrou čarou a následně umístil puk do levého horního rohu branky. Asistence: Pavel Kraskovskij.
    11:13 Veli-Matti SAVINAINEN - 1:0
     
    11:13
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Jokerit vyhrál buly, kdy se všichni shlukli do jednoho chumlu. Puk následně vyplaval na osu ledové plochy, kde číhal osamocený Haapala. Ten ukázal velký přehled pro hru a hezkou přihrávkou oslovil VELI-MATTI SAVINAINENA, který překonává poprvé brankáře Lokomotivu. Asistence: Henrik Haapala.

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 12. Savinainen (Haapala), 35. Kivistö (Schroeder, Lööv) – 24. Lander (Kraskovskij), 27. M. Osipov (Tkačjov), 56. Kraskovskij (Lander), 57. Iljenko (J. Averin)


    Jokerit Helsinky: Lindbäck (57. Kalninš) – Lehtonen, Pudas, J. Krejčík, D. Sklenička, Kivistö, Lööv – Savinainen, O'Neill (A), Regin – Schroeder, Nicklas Jensen, Pakarinen – Tolvanen, Haapala, Mäenalanen – Anttila (C), Joensuu (A), Pihlström.
    Lokomotiv Jaroslavl: Pasquale (Konovalov) – Misjul, Malyšev, Čerepanov, Ohtamaa, A. Marčenko, M. Osipov, Rafikov – Iljenko, Berjozkin, Ivanov – J. Averin (A), Alexejev, Kajumov – Kudrjavcev, Tkačjov (C), Pääjärvi – A. Petersson, Korškov, Lander (A) – Kraskovskij.

    Rozhodčí: R. Gofman, A. Ravodin – A. Nikolajev, D. Šadrin
    bahis siteleri