Čerepovec – Čeljabinsk 0:4 (kon.) | Kunlun – Ufa 5:3 (kon.)
konec
Severstal Čerepovec
0:4 (0:0, 0:4, 0:0)
Traktor Čeljabinsk
Čtvrtek 15.10.2020, 18:00 • Ledovyj dvorec, Čerepovec • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Severstalem Čerepovec a Traktorem Čeljabinsk. Duel začíná v 18 hodin.
     
    Traktor Čeljabinsk

    Hostující celek může být s vývojem letošní sezóny spokojený. Traktor Čeljabinsk totiž v šesti duelech získal osmnáct bodů a zatím mu patří šestá pozice Východní konference. Na devátý Barys má k dobru pět bodů. Na venkovních kluzištích navíc Čeljabinsk sbírá body pravidelně. Na aktuálním tripu ale prohrál na ledě Jekatěrinburgu a přisal si vítězství 3:2 po nájezdech na kluzišti Kazaně.
     
    Severstal Čerepovec

    Domácí Severstal Čerepovec rovněž nezažívá úplně špatnou sezónu. Po třinácti duelech má na kontě patnáct bodů a patří mu sedmá pozice Západní konference. Za spodních pater se na něj ale tlačí Viťaz a Spartak Moskva. V posledním duelu však Severstal zvítězil 3:2 na ledě Barysu Nur-Sultan. Nejproduktivnějším hráčem je s devíti body Peťunin.
     
    Vzájemný zápas

    Dnešní soupeři se spolu utkali před měsícem. Čerepovec slavil na ledě Traktoru triumf 1:0.
     
    Češi a Slováci

    Tomáš Hyka (CLJ) – 15 zápasů, 2 góly, 8 asistencí
    Lukáš Sedlák (CLJ) – 15 zápasů, 4 góly, 4 asistence
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Oba týmy už jsou na ledě. Čerepovec bude hrát ve žlutém, zatímco Traktor oblékne bílou sadu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování dnešního souboje. Severstal se ihned vydal do útoku, ale nahození na levou stranu skončilo u brankáře.
     
    00:50
    Adam Liška projel do útočného pásma, jenže rychle k němu přistoupil obránce, který jeho nahození srazil k hrazení.
     
    01:10
    Daniil Vovčenko dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, odkud nahodil puk bekhendem, jenže jeho nahození skončilo u obránce.
     
    01:35
    Vladislav Kodola projel s pukem na hokejce do útočného pásma, nicméně jeho nahození prolétlo kolem vzdálenější tyčky.
     
    02:10
    Maxim Afanasjev se včas vrátil do obranného pásma, kde se tělem natlačil před obránce a dokázal před ním odehrát puk do bezpečí.
     
    02:37
    Oleg Jevenko si dal pozor na odražený puk a bekhendem jej odehrál k mantinelu. Jeho rozehrávku ale vystihl první obránce ve žlutém dresu.
     
    03:10
    Až nyní se poprvé v utkání přerušuje hra. Nahození domácího celku skončilo na zakázaném uvolnění. Hra se přesune před branku Traktoru.
     
    03:35
    Traktor se dostal do útočného pásma, jenže kombinace hostujícího celku skončila nepřesnou přihrávkou do rohu ledové plochy.
     
    04:20
    Traktor se znovu usadil v útočném pásmu, jenže kombinace hostujícího celku skončila nepřesným zakončením. Rána prolétla kolem pravé tyče.
     
    04:50
    Domácí celek znovu nahodil puk do útočného pásma, kde si na něj dali dobrý pozor hosté, kteří puk následně odehráli za modrou čáru.
     
    05:10
    Makar Chabarov si dal pozor na přihrávku do útočného pásma, odkud puk vypíchl mimo ledovou plochu. Hráči ve žlutém mohou rozjet další akci.
     
    05:56
    Jacob Berglund nahodil puk ze středního pásma na branku domácího celku, jenže brankář Severstalu zasahovat nemusel. Puk letěl mimo.
     
    06:06
    Další zakázané uvolnění na straně domácího Čerepovce. Hra se přestěhuje před branku domácích. Zatím se hraje velmi opatrně.
     
    06:32
    Adam Liška dojel přihrávku do útočného pásma, jenže v rohu ledové plochy jej od kotouče dokázal odstavit hned první obránce v bílém dresu.
     
    07:10
    Alexandr Petunin projel s pukem na hokejce do útočného pásma, nicméně jeho nahození Romana Willa překvapit nemohlo.
     
    07:38
    Vladislav Kodola poslal přihrávku na levou stranu, odkud jej nahodil do útočného pásma, jenže ani k jeho přihrávce se nikdo ze spoluhráčů nedostal.
     
    08:10
    Arťom Michejev si sjel na zajímavou přihrávku z levé strany a protečoval kotouč na branku domácího mužstva. Vladislav Podjapolskij puk ukryl do lapačky. Vhazuje se po jeho levici.
     
    08:28
    Traktor se dostal do útočného pásma, nicméně přihrávka na modrou čáru byla příliš pomalá a napadající obránce domácích kotouč vypíchl.
     
    09:12
    Vjačeslav Osnovin dostal přihrávku do střelecké pozice, jenže domácí brankář jeho ránu zápěstím viděl a schoval kotouč do lapačky.
     
    09:35
    Lukáš Sedlák dostal přihrávku na levou stranu, krásně si potáhl kotouč do útočného pásma, nicméně jeho rána z levé strany prolétla kolem levé tyče.
     
    10:05
    Kosov dostal přihrávku na pravou stranu, jenže další akci hostujícího celku zastavuje postavení mimo hru. Příliš netrpělivý byl Tomáš Hyka. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    10:35
    Konstantin Lukin z pravé strany projel do útočného pásma, nicméně jeho přihrávka skončila na modré čáře, odkud Michejev nedokázal zakončit.
     
    11:05
    Sergej Tělegin se z pravého křídla prosmýkl do pokutového území, nicméně jeho přihrávka před branku skončila u obránce.
     
    11:23
    Roman Will musel po delší době zasahovat. Českému brankáři nejprve vypadlo nahození od modré čáry, ale Will se k puku dostal a přikryl jej lapačkou.
     
    12:10
    Čeljabinsk se dostal do útočného pásma, nicméně nikdo v bílém dresu se nedostal do zakončení. Hokejisté v bílém se ale nedostali do zakončení.
     
    12:25
    Nick Bailen nahodil puk z modré čáry na branku domácího celku, jenže jeho pokus schoval brankář do lapačky. Vhazuje se po levici domácího gólmana.
     
    13:10
    Stanislav Garejev dostal přihrávku na pravou stranu, odkud následně zakončoval příklepem, ale jeho dělovka skončila na brusli obránce.
     
    13:35
    Alexandr Avcin nahodil puk na levou stranu, kam si nabruslil Arťom Michejev, jenže tomu vůbec nevyšlo zpracování.
     
    14:34
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Roman Manuchov – 2 min., sekání).
     
    15:02
    Roman Will se skvěle přesunul k levé tyči své branky a dokázal zneškodnit ránu od mantinelu. Český brankář zatím drží hosty ve hře.
     
    15:28
    Nyní se hokejistům Čeljabinsku podařilo vyhodit puk přes všechny čáry za branku domácího Severstalu. Čerepovec tak musí rozjet novou akci.
     
    16:10
    Denis Vicharev si sjel na přihrávku mezi kruhy, jenže nedokázal zakončit z dobré pozice. Jeho minelu ale zachránil Kodola, který udržel puk ve třetině.
     
    16:34
    Hosté v plném počtu.
     
    17:01
    Roman Will si dal pozor na zakončení z levé strany ledové plochy, jenže vyrazil puk jen před sebe. Nikdo z dorážejících hráčů ve žlutém se mezi tři tyče netrefil.
     
    17:35
    Adam Liška si nabruslil na prudkou přihrávku do středního pásma, jenže si neporadil se zpracováním a puk mu utekl až k mantinelu.
     
    18:06
    Roman Will si bez problémů pohlídal další střelu z ostrého úhlu a bez problémů schoval kotouč do lapačky. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    18:55
    Další zákrok českého brankáře. Will tentokrát doslova zalehl odražený kotouč. Vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    19:38
    Veli-Matti Vittasmäki projel na modrou čáru, odkud nahodil puk na branku hostujícího celku. Roman Will puk stačil vyrazit do rohu ledové plochy.
     
    19:51
    V závěru první části se ještě bude vylučovat! Dvě minuty za hrubost dostává hostující Lukáš Sedlák.
     
    19:55
    Jenže ihned po vhazování přichází trest i na domácí straně. Alexandr Petunin vyfasoval trest za nedovolené bránění.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce dnešního souboje jsme se branky nedočkali! Domácí celek byl od úvodních minut mnohem aktivnější, ale hostující zadáci a skvělý Roman Will zatím nepustili kotouč do branky. Na opačné straně jsme neviděli prakticky žádné šance.
     
    Střely na branku: 10 – 11
     
    Další třetina začne přibližně v 18:47.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Čeljabinsk se ihned vydal do útoku, ale nahození skončilo na holi prvního obránce v bílém.
     
    20:25
    Roman Will si dal pozor na zakončení ze středního pásma a bez problémů vyrazil kotouč mimo tři tyče. Hosté mohou rozjet další útok.
     
    21:51
    Hosté v plném počtu.
     
    21:55
    Domácí v plném počtu.
     
    22:10
    David Dumbadze poslal přihrávku na levou stranu, odkud zakončil příklepem, jenže jeho dělovka skončila na betonu Romana Willa.
     
    22:34
    Daniil Vovčenko si sjel mezi kruhy, odkud zakončil forhendem, jenže jeho pokus prosvištěl kolem vzdálenější tyčky. Stále čekáme na první branku.
     
    23:10
    Denis Vicharev projel z pravé strany do útočného pásma, jenže jeho dělovka skončila v lapačce dobře postaveného Romana Willa.
     
    23:37
    Adam Liška dostal přihrávku k mantinelu, odkud zakončil zápěstím, jenže jeho zakončení skončilo na boční síťce. Hosté poté puk vyhodili.
     
    24:10
    Alexej Byvalcev projel do útočného pásma, krásně se zbavil Vovčenka a zakončil zápěstím. Jeho rána však skončila na noze prvního obránce.
     
    24:22
    Až nyní se poprvé po změně stran přerušuje hra! Dvě minuty za hrubost dostává Timur Karimov.
     
    25:05
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hostující celek využívá přesilovou hru a dostává se do vedení! Po kombinaci v přesilové hře dostal přihrávku na levý kruh TOMÁŠ HYKA a dělovkou příklepem rozvlnil síť! Asistence: Vjačeslav Osnovin, Nick Bailen.
    25:05 Tomáš HYKA - 0:1
     
    25:31
    Další útočnou akci hostujícího celku zastavila nepřesná přihrávka, která skončila na zakázaném uvolnění. Vhazuje se před brankou Romana Willa.
     
    26:10
    Tomáš Hyka táhl další útočnou akci hostujícího celku, jenže jeho zakončení skončilo na zadním mantinelu.
     
    26:34
    Oleg Jevenko dostal přihrávku na levou stranu, prosmýkl se do útočného pásma, nicméně jeho zakončení prolétlo kolem vzdálenější tyče.
     
    27:10
    Arťom Michejev spěchal za nahozením do útočného pásma. Zadáci domácího celku si dali pozor a před soupeřem puk odehráli do bezpečí.
     
    27:28
    Timur Karimov od modré čáry rozehrál na levou stranu, kde byl jeden z jeho spoluhráčů, nicméně nikdo ve žlutém se do zakončení nedostal.
     
    28:04
    Ivan Fedotov projel po levém křídle do útočného pásma, navedl si kotouč mezi kruhy, nicméně jeho rána skončila vedle vzdálenější tyče.
     
    28:51
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Igor Isajev – 2 min., hákování).
     
    29:25
    Domácí celek se v útočném pásmu usadil s kotoučem, jenže nikdo ve žlutém dresu se nedostal do zakončení. Hosté brání obětavě.
     
    29:51
    Vladislav Kodola dostal přihrávku na pravou stranu, odkud vyslal střelu zápěstím, jenže jeho rána skončila na betonu Romana Willa.
     
    30:28
    Až nyní hosté vyhodili kotouč za modrou čáru a dokázali se vymanit z rostoucího tlaku domácího Severstalu. Hosté přečkali těžké chvíle.
     
    30:51
    Hosté v plném počtu.
     
    31:10
    Lukáš Sedlák dostal přihrávku na levou stranu, dostal se do útočného pásma, jenže jeho nahození skončilo u dobře postaveného soupeře.
     
    31:27
    Další ránu od modré čáry ukryl domácí brankář do lapačky. Vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    31:49
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hosté navyšují své vedení! JACOB BERGLUND se dostal do úniku, připravil si kotouč na čepel a krásnou střelou mezi betony nedal gólmanovi šanci! Asistence: Jaroslav Kosov.
    31:49 Jacob BERGLUND - 0:2
     
    32:40
    Hosté se z levého křídla dostali do útočného pásma, jenže nikdo v bílém se ani tentokrát nedostal do zakončení. Domácí Severstal se prakticky nedostává do hry.
     
    33:10
    Lukáš Sedlák dostal přihrávku na levou stranu, jenže nikdo v bílém dresu se nedostal do zakončení. Obětavý Daniil Vovčenko puk srazil k mantinelu.
     
    33:28
    Vladislav Podjapolskij si dal pozor na bekhendový blafák Lukáše Sedláka a parádním zákrokem nepustil kotouč za brankovou čáru.
     
    34:10
    Alexandr Petunin vyhodil puk z obranného pásma do pásma středního, nicméně nikdo z jeho spoluhráčů se ke kotouči nedostal.
     
    34:28
    Bailen střílel od modré čáry, nicméně jeho dělovku schoval připravený brankář do lapačky. Vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    34:32
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hosté přidávají třetí branku a přibližují se k triumfu v dnešním souboji! Krátce po vhazování přiletělo před domácí klec nahození a důrazný SERGEJ TĚLEGIN dorazil puk do sítě! Asistence: Alexandr Šarov, Igor Polygalov.
    34:32 Igor POLYGALOV - 0:3
     
    34:33
    Střídání v týmu Severstal Čerepovec: ze hřiště odchází Vladislav Podjapolskij, přichází Dmitrij Šugajev.
     
    35:10
    Daniil Vovčenko poslal přihrávku na levou stranu, kde se do zakončení dostal Adam Liška, jenže jeho rána skončila na boční síti.
     
    35:38
    Roman Will si dal pozor na nahození z levé strany a schoval kotouč do lapačky. Vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    36:10
    Vjačeslav Osnovin dostal přihrávku do středního pásma, dostal se do útočného pásma, jenže jeho rána zápěstím skončila vedle branky.
     
    36:35
    Sedlák poslal přihrávku do středního pásma, nicméně nikdo v bílém dresu se tentokrát nedostal do zakončení. Traktor ale kraluje dění na ledě.
     
    37:05
    Igor Geraskin dostal přihrávku na levou stranu, jenže jeho dělovka příklepem prosvištěla těsně nad břevnem. Domácí se ale drží ve třetině.
     
    37:35
    Jacob Berglund poslal přihrávku na modrou čáru, nicméně Oleg Jevenko následným zakončením trefil jen prvního obránce.
     
    38:04
    Adam Liška si sjel na přihrávku mezi kruhy, nicméně jeho zakončení skončilo na betonu skvělého Romana Willa.
     
    38:22
    Vladislav Podjapolskij projel po pravém křídle do útočného pásma, bekhendem přihrál před branku, jenže kotouč znovu daroval jen soupeři.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:11
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Parádní třetina Traktoru pokračuje! Krátce před koncem druhé třetiny odskakují hosté na rozdíl čtyř branek! Po dobrém průniku se před branku natlačil ARŤOM ŠVARJOV a přesnou střelou dostal puk do sítě! Asistence: Alexandr Avcin, Nick Bailen.
    39:11 Arťom ŠVARJOV - 0:4
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina končí! Traktor prožil periodu snů! Po pěti minutách se prosadil Tomáš Hyka! O dalších šest minut později přidal druhou branku Berglund! V závěru druhé části pak udeřili ještě Tělegin a Švarjov! Naopak domácí střelci si vylámali zub na Willovi. Hosté tak po čtyřiceti minutách vedou 4:0.
     
    Střely na branku: 17 – 26
     
    Další třetina začne přibližně v 19:40.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Traktor se ihned vydal do útoku, jenže nahození skončilo na zakázaném uvolnění.
     
    40:23
    Další akci domácího celku pro změnu zastavuje postavení mimo hru. Své postavení si tentokrát nepohlídal Kirill Kapustin, který projel do ofsajdu.
     
    41:10
    Alexandr Šarov se otočil v rohu útočného pásma a poslal prudké nahození před branku. Jeho pobídka skončila na holi brankáře.
     
    41:28
    Jacob Berglund projel s pukem na hokejce do útočného pásma, nicméně nikdo v bílém dresu jeho akci nepodpořil.
     
    42:10
    Arťom Michejev se dostal do útočného pásma, nicméně nikdo v bílém dresu jeho akci nepodpořil. Domácí celek ve třetí části brání dobře.
     
    42:38
    Jegor Jakovlev poslal přihrávku na modrou čáru, odkud následně zakončil Vladislav Kodola, jehož dělovka prolétla kolem levé tyče.
     
    43:05
    Roman Will si dal pozor na prostor u pravé tyče a nepustil kotouč za svá záda. Brankář hostujícího celku zatím podává dobrý výkon.
     
    43:38
    Igor Polygalov vyvezl puk po pravém křídle až do útočného pásma, nicméně nikdo v bílém jej nepodpořil. Hráči ve žlutém se skvěle vrátili.
     
    44:15
    Severstal se usadil v útočném pásmu, nicméně nikdo ve žlutém dresu se nedostal do zakončení. Hráči ve žlutém o kotouč rychle přišli.
     
    44:38
    Dmitrij Šugajev střílel z pravé strany útočného pásma, jenže jeho dělovka skončila na betonu brankáře. Roman Will zatím drží čisté konto.
     
    45:15
    David Dumbadze se otočil v rohu útočného pásma, odkud přihrál na modrou čáru, jenže jeho rozehrávka byla moc prudká a skončila ve středním pásmu.
     
    45:48
    Vladislav Kodola poslal přihrávku před branku Romana Willa, jenže český brankář dával pozor a pečlivě vypíchl puk mimo nebezpečný prostor.
     
    46:10
    Jacob Berglund dostal další přihrávku do jízdy, prosmýkl se do útočného pásma, nicméně jeho klička skončila u prvního obránce.
     
    46:29
    Vladislav Kodola dostal přihrávku na levou stranu, nahodil puk do útočného pásma, jenže slovenský hráč Adam Liška už nenašel nikoho ze spoluhráčů.
     
    47:12
    Sergej Tělegin dostal prostor na pravé straně, odkud zakončil příklepem, jenže jeho dělovka mířila přímo na beton brankáře.
     
    47:39
    Hosté nahodili kotouč do útočného pásma a odjeli na střídačku. Jenže také hokejisté Severstalu se zrovna vydali na střídačku.
     
    48:10
    Igor Polygalov dostal přihrávku na modrou čáru, jenže jeho dělovka skončila v lapačce dobře postaveného brankáře. Vhazuje se po jeho levici.
     
    48:29
    Vladislav Provolněv dostal přihrávku na modrou čáru, odkud následně zakončil příklepem, jenže jeho dělovku schoval gólman mezi betony.
     
    49:00
    Zadáci Traktoru si vyměnili několik přihrávek v obranném pásmu. Hosté se následně dostali do pásma útočného, kde rychle přišli o puk.
     
    49:25
    Domácí Severstal se z tlaku Traktoru vymanil jen za cenu vyhození kotouče do útočného pásma. Hosté ale mají možnost k dalšímu útoku.
     
    50:09
    Vladislav Provolněv dostal přihrávku na modrou čáru, odkud bez váhání zakončil příklepem, jenže jeho dělovka skončila vedle zadní tyčky.
     
    50:35
    Jacob Berglund se v útočném pásmu dostal k odraženému kotouči a dostal se k zakončení. Jeho rána skončila vedle levé tyče.
     
    51:05
    Alexandr Avcin dostal přihrávku do prostoru mezi kruhy, dostal se do zakončení, ale jeho rána zápěstím prolétla kolem zadní tyčky.
     
    51:26
    Liška přišel v souboji před brankou soupeře o hokejku a nedostal se do zakončení. Hokejistům domácího celku se nedaří prakticky vůbec nic.
     
    52:00
    I další pokus domácího celku o rychlý přechod do útoku skončil rozehrávkou na zakázané uvolnění. Vhazuje se před klecí Severstalu.
     
    52:28
    Dmitrij Šugajev se hnal na Romana Willa, ale český brankář jeho ránu zápěstím vyrazil český brankář koncovkou své hokejky!
     
    53:10
    Domácí celek chyboval v rozehrávce v obranném pásmu. Domácí hráči darovali možnost Berglundovi, jehož rána skončila v lapačce brankáře.
     
    53:29
    Lukáš Sedlák se v útočném pásmu zmocnil k odraženému kotouči, jenže jeho bekhendová pobídka skončila na holi jednoho z obránců.
     
    54:04
    Jacob Berglund dostal přihrávku na modrou čáru, nicméně nikdo v bílém dresu jej nepodpořil. Hráči v bílém ale spoléhají na rychlé brejky.
     
    54:38
    Hostující celek uklidnil rozehrávku v obranném pásmu. Traktor už se nikam nežene a spíše se snaží o rozkouskování závěrečných minut.
     
    55:10
    Adam Liška procedil přihrávku do útočného pásma. NIkdo ve žlutém se mu ale nestačil uvolnit a slovenský reprezentant byl od puku odstaven.
     
    55:35
    Domácí celek se dočkal závaru před brankou soupeře, jenže nikdo ve žlutém dresu v tísni nedotlačil kotouč za záda Romana Willa!
     
    56:05
    Roman Manuchov získal nepřesné nahození domácího celku a bleskově otočil hru přihrávkou na levou stranu.
     
    56:29
    Kirill Adamčuk zavezl puk do útočného pásma, nicméně jeho nahození skončilo na betonu Romana Willa. O odražený puk se poté postarali zadáci.
     
    57:05
    Vladislav Kodola dostal prostor na levé straně útočného pásma, jenže jeho nahození skončilo v rukavici brankáře. Domácí celek se snaží alespoň o čestný zásah.
     
    57:29
    Roman Will vyjel za svou branku a před dojíždějícím soupeřem odehrál kotouč po mantinelu do bezpečí.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:10
    Adam Liška střílel z levého kruhu, jenže Will se proti jeho ráně skvěle přesunul a schoval kotouč do lapačky.
     
    58:29
    Domácí Severstal si nyní připravil velký tlak. Domácí mužstvo dokonce stačilo během pobytu v útočném pásmu vystřídat. Obrana Traktoru ale brání skvěle.
     
    58:57
    Hosté si v závěru zahrají ještě jednu přesilovku. Dvě minuty za sekání dostává Makar Chabarov.
     
    59:05
    Domácí se hned v úvodu oslabení osvobodili vyhozením kotouče přes všechny čáry ledové plochy. Traktor má čas na poslední útok dnešního souboje.
     
    59:35
    Nick Bailen ještě nahodil puk od modré čáry před branku Severstalu, jenže jeho pobídka skončila na tělo obětavého obránce.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Hostující Traktor Čeljabinsk zvládl dnešní souboj s velkým přehledem a díky fantastické druhé třetině zvítězil vysoko 4:0. Ve druhé části se o první branku postaral Tomáš Hyka, kterého o chvíli později doplnil Berglund. V závěru prostřední části se ještě prosadili Tělegin a Švarov. Ve třetí části už si hosté vedení pohlídali a slaví dva body.
     
    Roman Will dnes díky parádnímu výkonu udržel čisté konto!
     
    Střely na branku: 26 – 36
     
    Československá stopa v utkání

    Adam Liška (CER) – 0+0, 3 střely, čas na ledě 17:02
    Tomáš Hyka (CLJ) – 1+0, 1 střela, čas na ledě 17:00
    Lukáš Sedlák (CLJ) – 0+0, 7 střel, čas na ledě 16:54
    Roman Will (CLJ) – 26 zákroků, 100%
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 1458 diváků.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (20:17:53)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 26. Hyka (Osnovin, Bailen), 32. Berglund (Kosov), 35. Tělegin (Šarov, Polygalov), 40. Švarjov (Avcin, Bailen)


    Severstal Čerepovec: Podjapolskij (35. Šugajev) – Provolněv, Vittasmäki, Adamčuk, Karimov, M. Chabarov, Afanasjev, M. Tichonov, Sizov (A) – Geraskin (A), Vicharev (C), Kapustin – Kara, J. Jakovlev, Liška – Petunin, Kodola, Vovčenko – Dumbadze, A. Alexejev, Kazakov.
    Traktor Čeljabinsk: Will (Fedotov) – Manuchov, Pilut, Bailen (A), Isajev, S. Garejev, Tělegin, Jevenko – Berglund, Byvalcev, Kalinin (C) – Hyka, Sedlák (A), Osnovin – Kosov, Polygalov, Šarov – Lukin, A. Michejev, Avcin – Švarjov.

    Rozhodčí: Kuljov, Odinš – Novikov, Sadovnikov

    Diváci: 1458
    bahis siteleri