Čerepovec – Čeljabinsk 0:4 (kon.) | Kunlun – Ufa 5:3 (kon.)
konec
Red Star Kunlun
5:3 (0:2, 2:0, 3:1)
Salavat Julajev Ufa
Čtvrtek 15.10.2020, 18:00 • Arena Mytišči, Mytišči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:54 Cory KANE - 5:3
     
    59:54
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Už je rozhodnuto. CORY KANE šel po chybě soupeře sám na prázdnou branku, jeden ze soupeřů ho chtěl poslat k zemi, což se mu i povedlo, rozhodčí následně nařídil technický gól pro Kunlun. Bez asistence.
    51:20 Luke LOCKHART - 4:3
     
    51:20
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Poprvé jde domácí tým do vedení v dnešním zápase, do konce zbývá necelých 9 minut. LUKE LOCKHART si vybruslil od branky až na kruh, kde se otočil a překvapivě vystřelil. Jeho pohotová rána skončila přesně v rohu branky, nádherná střela. Asistence: Trevor Murphy, Jason Fram.
    41:11 Danny KRISTO - 3:3
     
    41:11
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    To je odpověď. Domácí hned vyrovnávají a hraje se od znovu. Jake Chelios našel na pravé straně útočného pásma DANNYHO KRISTA, který se nebál z velkého úhlu vystřelit, což mu přineslo štěstí, protože puk propadl mezi betony brankáře a skončil v síti. Asistence: Jake Chelios.
    40:27 Teemu HARTIKAINEN - 2:3
     
    40:27
    Ufa právě vstřelila branku!
    Parádní vstup od hostujícího týmu do třetí třetiny dnešního zápasu. Philip Larsen předložil puk na pravou stranu pro TEEMA HARTIKAINENA, který to z voleje poslal přímo do šibenice domácí branky a mohl jít slavit. Asistence: Philip Larsen, Markus Granlund.
    38:35 Jake CHELIOS - 2:2
     
    38:35
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Je srovnáno. Domácí vyrovnávají stav zápasu ve druhé třetině. Nahrávku na modrou čáru dostal domácí JAKE CHELIOS, který se toho nebál a tahem vystřelil na branku. Po jeho ráně se natahovala snad dvojice hráčů, ale ani jeden na puk nedosáhl, na kotouč nakonec nedosáhl ani brankář Metsola. Asistence: Ivan Nikolišin, Sergej Monachov.
    21:29 Sam LOFQUIST - 1:2
     
    21:29
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Parádní nástup domácích, kteří snižuje na rozdíl jediné branky. Casey Wellman vybojoval puk na pravé straně kluziště a přeložil ho na modrou pro Samuela Lofquista, který se toho nebál a opřel se do rány, tu ještě dokázal přesně do sítě tečovat HUNTER SHINKARUK. Asistence: Sam Lofquist, Casey Wellman.
    08:06 Danil BAŠKIROV - 0:2
     
    08:06
    Ufa právě vstřelila branku!
    Už je to o dvě branky pro hosty. Alexandr Alexejev dostal puk za branku domácích a vše nasvědčovalo tomu, že půjde i nadále za ni. Hostující hráč však zvolil překvapivou nahrávku bekhendem před branku, kde byl sám DANIL BAŠKIROV, jež z voleje poslal puk přímo pod víko. Asistence: Alexandr Alexejev, Vladimir Žarkov.
    07:27 Dmitrij KUGRYŠEV - 0:1
     
    07:27
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hrubec dnes rozhodně čisté konto neudrží, hosté jdou do vedení. Po ztrátě Kunulnu v útočném pásmu šli hosté dva na jednoho. Michail Vorobjov rozhodně nebyl sobec a před brankou ještě nahrál na DMIRTIJE KUGRYŠEVA, který to do prázdné v klidu poslal. Asistence: Michail Vorobjov.

    Ondřej Černý

    Branky a nahrávky: 22. Shinkaruk (Wellman, Lofquist), 39. Chelios (Monachov, Nikolišin), 42. Kristo (Chelios), 52. Lockhart (T. Murphy, Fram), 60. Kane – 8. Kugryšev (M. Vorobjov), 9. Baškirov (Alexejev, V. Žarkov), 41. Hartikainen (Larsen, M. Granlund)


    Red Star Kunlun: Hrubec (34. Šikin) – Fram, T. Murphy, Lofquist, Chelios (A), Baldajev, Pedan, Starikov (C) – Shinkaruk, Wellman, Kristo – Foo, Lockhart, Foo – Toropčenko (A), Kane, Werek – Nikolišin, Monachov, Kručinin – Bakanov.
    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Skrynnik) – Larsen, Panin (C), Muchamadullin, Koledov, Alexejev, J. Birjukov, Lisovec (A) – Manninen, M. Granlund, Hartikainen – M. Vorobjov, Kugryšev, Chochrjakov – Kadějkin, Amirov, Sošnikov – V. Žarkov (A), Baškirov, Kartajev – Alalykin.
    bahis siteleri