Nižněkamsk – Jekatěrinburg 2:5 (kon.) | Omsk – Riga 0:0 (odl.) | Petrohrad – Spartak Moskva 1:4 (kon.)
konec
Neftěchimik Nižněkamsk
2:5 (1:3, 1:0, 0:2)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Čtvrtek 22.10.2020, 18:00 • Něftěchim Arena, Nižněkamsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:32 Brooks MACEK - 2:5
     
    46:32
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Už je asi rozhodnuto. Hodně lehká branka pro hostující celek. Anatolij Golyšev získal za brankou soupeře puk na lehkovážném protivníkovi, následně bekhendem nahrával před branku, kde našel BROOKSE MACEKA, jenž také bekhendovou stranou hole zakončil mezi nohy brankáře. Asistence: Anatolij Golyšev.
    43:50 Anatolij GOLYŠEV - 2:4
     
    43:50
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hosté jdou opět do vedení o dvě branky. Hosté vystihli rozehrávku soupeře, do rohu hřiště dostal puk Geoff Platt, který s hlavou nahoře hned našel na středu pásma ANATOLIJE GOLYŠEVA, jež z voleje poslal přízemní ranou puk k tyčce. Asistence: Geoff Platt, Vjačeslav Litovčenko.
    23:09 Marat CHAJRULLIN - 2:3
     
    23:09
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Domácí snižují na rozdíl jediné branky. Rafael Bikmullin se uvolnil na pravé straně pásma a následně předložil puk na střed pro MARATA CHAJRULLINA, ten si puk dal na bekhend a následně ho poslal mezi nohy Kováře do sítě. Asistence: Rafael Bikmullin, Libor Hudáček.
    18:31 Geoff PLATT - 1:3
     
    18:31
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hosté si znovu berou dvoubrankové vedení zpět. Puk na modrou čáru dostal Nikita Trjamkin, který ho ještě rozdal do pravé lajny, odkud Alexej Vasilevskij nahazoval přesně na hokejku GEOFFA PLATTA, jež svoji hůl perfektně nastavil a poslal puk do odkryté části branky. Asistence: Alexej Vasilevskij, Nikita Trjamkin.
    16:45 Rafael BIKMULLIN - 1:2
     
    16:45
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Nepřesnost v hostující obraně a domácí snižují. Při rozehrávce hostující obrany získal puk RAFAEL BIKMULLIN, který si navedl puk na střed pásma, první střelou ještě trefil Kováře, ale tou druhou už puk dokázal za českého brankáře dostat. Bez asistence.
    04:38 Andrej OBIDIN - 0:2
     
    04:38
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    To je snový nástup hostujícího celku. Druhá střela na domácí branku končí druhým gólem. ANDREJ OBIDIN dostal puk od Dana Sextona k pravému mantinelu, odkud se dostal až před branku, kde dokázal přetlačit ležící beton brankáře a dotlačit puk až za brankovou čáru. Asistence: Dan Sexton, Jakub Kovář.
    04:16 Alexej VASILEVSKIJ - 0:1
     
    04:16
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    První střela na domácí branku končí gólem. Alexandr Protapovič vyhrál buly přesně na modrou čáru pro ALEXEJE VASILEVSKIJHO, který se toho nebál a okamžitě napřáhl ke střele, ta proletěla vše a skončila v síti. Asistence: Alexandr Protapovič.

    Ondřej Černý

    Branky a nahrávky: 17. Bikmullin, 24. Chajrullin (Bikmullin, L. Hudáček) – 5. Alexej Vasilevskij (Protapovič), 5. Obidin (Sexton, Jakub Kovář), 19. Platt (Alexej Vasilevskij, Trjamkin), 44. Golyšev (Platt, Litovčenko), 47. Macek (Golyšev)


    Neftěchimik Nižněkamsk: Ivannikov (Barulin) – Bryncev (A), Rantakari, A. Osipov, Volgin, Loginov, Puzanov (C), Sidorov – Chajrullin, L. Hudáček, Bikmullin (A) – Galuzin, Enlund, A. Kosticyn – Šiksatdarov, Bjakin, Chafizov – Grošev, Šafigullin, Šarifjanov – Bucajev.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Gross) – Trjamkin (C), Alexej Vasilevskij, Zborovskij, Ch. Genoway (A), Berezin, Mamkin, Salov, Zacharov – Golyšev (A), Macek, Makejev – Sexton, Holland, Obidin – P. Kulikov, Litovčenko, Bočarov – Bělousov, Protapovič, Platt.
    bahis siteleri