Nižněkamsk – Jekatěrinburg 2:5 (kon.) | Omsk – Riga 0:0 (odl.) | Petrohrad – Spartak Moskva 1:4 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
1:4 (1:3, 0:0, 0:1)
Spartak Moskva
Čtvrtek 22.10.2020, 18:30 • Ledovyj dvorec, Petrohrad • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:34
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Jakov Trenin – 2 min., vysoká hůl).
     
    58:15
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Ilja Arkalov – 2 min., podrážení).
    41:13 Sergej ŠIROKOV - 1:4
     
    41:13
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartakovci jdou do tříbrankového vedení. Dva na jednoho jeli Robin Hanzl a SERGEJ ŠIROKOV. Právě druhému jmenovanému pak český útočník poslal bekhendovou žabkou puk na levou stranu, odkud se pak kapitán Moskvanů nemýlil a puk umístil k bližší tyči – 1:4. Asistence: Robin Hanzl a Arťom Fjodorov.
     
    22:17
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Ivan Morozov – 2 min., hákování).
     
    20:56
    Střídání v týmu SKA Petrohrad: ze hřiště odchází Magnus Hellberg, přichází Michail Berdin.
    20:56 Branka Širokova, která ale nemohla být uznána kvůli postavení mimo hru
     
    20:56
    Sergej Širokov z otočky mezi kruhy poslal kotouč k bližší tyči a poslal hosty do vedení o tři góly. Ale vše se ještě kontrolovalo na videu, které odhalilo ofsajd, který této akci předcházel a branka hostů tedy neplatí!
    14:58 Maxim CYPLAKOV - 1:3
     
    14:58
    Spartak právě vstřelil branku!
    Moskvané přesilovou hru využívají a jdou do dvoubrankového náskoku. Znovu Dmitrij Višněvskij vyslal pokus od modré čáry a tentokráte jeho pokus před Magnusem Hellebregem tečoval MAXIM CYPLAKOV – 1:3. Asistence: Dmitrij Višněvskij a Arťom Fjodorov.
     
    13:35
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Kirill Marčenko – 2 min., nedovolené bránění).
    10:42 Sergej ŠIROKOV - 1:2
     
    10:42
    Spartak právě vstřelil branku!
    Hosté si vracejí své vedení zase zpátky. Od modré čáry pálil Dmitrij Višnějvskij a jeho pokus poté před Hellbergem šikovně tečoval SERGEJ ŠIROKOV. Puk pak změnil rotaci a skončil za jeho zády – 1:2. Asistence: Dmitrij Višněvskij a Robin Hanzl.
    06:51 Andrej KUZMENKO - 1:1
     
    06:51
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Nejprve musel hasit nebezpečí ve své brance Hellberg. Následně pak šli do akce domácí hráči po chybě soupeře a ANDREJ KUZMENKO jel sám na branku soupeře a v tandemu mu ještě najížděl Aaltonen. Sám Kuzmenko ale zblízka pak prostřelil Hudáčka a začíná se znovu od začátku – 1:1. Bez asistence.
    00:50 Arťom FJODOROV - 0:1
     
    00:50
    Spartak právě vstřelil branku!
    Po padesáti vteřinách hry se hosté ujímají vedení. ARŤOM FJODOROV si našel na pravém kruhu odražený kotouč a poté okamžitě napřáhl ke střele. Jeho svižná rána pak skončila v rohu protější tyče – 0:1. Asistence: Robin Hanzl a Dmitrij Višněvskij.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 7. Kuzmenko – 1. Fjodorov (R. Hanzl, D. Višněvskij), 11. Širokov (D. Višněvskij, R. Hanzl), 15. M. Cyplakov (D. Višněvskij, Fjodorov), 42. Širokov (R. Hanzl, Fjodorov)


    SKA Petrohrad: Hellberg (21. Berdin) – Bengtsson, Galeňuk, Ožiganov, Dyblenko, Antipin, Kirsanov, Chafizullin (A) – Švec-Rogovoj, K. Marčenko, Vey – Trenin, M. Aaltonen, Kuzmenko – Kemppainen, Timkin (A), Ketov (C) – Ivan Morozov, Tkačjov, Chusnutdinov – E. Galimov.
    Spartak Moskva: J. Hudáček (Bespalov) – Pivcakin, Rylov (A), D. Musin, D. Višněvskij, Zubarev, Kulik, Nikišin, Kutějkin – Lehterä (A), Radil, Bakoš – Širokov (C), R. Hanzl, Fjodorov – Arkalov, M. Cyplakov, Zlobin – Šablovskij, Kruženkov, Talalujev.

    Rozhodčí: Birin, Gofman – Golovljov, Sysujev

    Diváci: 6567
    bahis siteleri