Neapol – Alkmaar 0:1 (kon.) | Rijeka – Real Sociedad 0:1 (kon.) | Young Boys – AS Řím 1:2 (kon.)
CSKA Sofia – Kluž 0:2 (kon.) | Dundalk – Molde 1:2 (kon.) | Rapid – Arsenal 1:2 (kon.)
Leverkusen – Nice 6:2 (kon.) | Beer Ševa – Slavia 3:1 (kon.) | Standard – Rangers 0:2 (kon.)
Lech Poznaň – Benfica 2:4 (kon.) | Eindhoven – Granada 1:2 (kon.) | PAOK – Omonia Nikósie 1:1 (kon.)
Braga – AEK Atény 3:0 (kon.) | Leicester – Zorja Luhansk 3:0 (kon.) | Celtic – AC Milán 1:3 (kon.)
Sparta – Lille 1:4 (kon.) | Villarreal – Sivasspor 5:3 (kon.) | Maccabi Tel Aviv – Karabach 1:0 (kon.)
Tottenham – Linz 3:0 (kon.) | Ludogorec – Antverpy 1:2 (kon.) | Dinamo Záhřeb – Feyenoord 0:0 (kon.)
Wolfsberger – CSKA Moskva 1:1 (kon.) | Hoffenheim – CZ Bělehrad 2:0 (kon.) | Liberec – Gent 1:0 (kon.)
konec
SC Braga
3:0 (1:0)
AEK Atény
Čtvrtek 22.10.2020, 21:00 • Estádio AXA, Braga (kapacita: 30.286 diváků) • Evropská liga • Skupina G
Předzápasové kurzy
     
    On-line přenos je u konce. Děkujeme za pozornost. (22:58:35)
     
    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 9:8. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 14:13.
     
    Úvodní utkání skupiny G v rámci Evropské ligy je u konce. Domácí převálcovali svého soupeře rozdílem třídy, v koncovce jednali mnohem chladněji a zcela zaslouženě si odnáší první tři body. Na trefu Galena ze závěru prvního poločasu navázal v 78. minutě Paulinho, kterého na listině střelců ještě o deset minut později doplnil Ricardo Horta. Další velké šance zvládl vyřešit brankář Panagiotis Tsintotas, nebýt jeho slušného představení, výsledný debakl mohl být mnohem ostudnější. Takhle světelná tabule ukazuje „jen“ skóre 3:0, čisté konto i přes mírné komplikace udržel Matheus. Souběžně se zápasem Braga – Atény se hrál také druhý duel skupiny G. Favorit na postup z Leicesteru si poradil s ukrajinským celkem Zorja Luhansk totožným výsledkem 3:0. On-line reportáž z tohoto zápasu najdete rovněž na našem webu.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Ještě jeden zákrok mimo rámec pravidel. Ionut Nedelcearu tvrdě vrazil do Nuna Sequeiry.
     
    90+3
    Ricardo Esgaio vymyslel průnikovou přihrávku po pravém křídle, nepovedl se ovšem následný centr z nohy Elmusratiho.
     
    90+2
    Další změny v sestavě Sportingu. Svou šichtu ukončili Ricardo Horta i Castro a šanci v posledních vteřinách zkusí využít João Novais a Guilherme Schettine.
     
    90+1
    Ve druhé půli se nehrálo určitě déle než čtyři minuty, ale sudí již nechce řecký tým trápit, a tak nastavuje právě tuto časovou porci.
     
    89
    Chybující Livaja okamžitě odchází ze hřiště a nahradí jej mladík Theodosis Macheras. Zřejmě ale nejde pouze o reakci na předcházející situaci, nýbrž o zranění kulhajícího útočníka.
    88. Ricardo HORTA - 3:0
     
    88
    Braga právě vstřelila branku!
    Hosté budou muset do dalšího zápasu Evropské ligy leccos změnit. Jejich neschopnost demonstroval Marko Livaja, který si zcela naivně navedl míč mezi dva soupeře a pak už jen sledoval, jak Paulinho a RICARDO HORTA dokončují vyvedený ťukes, zakončený nekompromisně k levé tyči. V Braze se dnes bude slavit úvodní tříbodový zisk. Asistence: Paulinho.
     
    86
    Tanković vyslal přihrávku na Lopese, jenž neuspěl se svým centrem vinou Bruna Viany. Nezaprší ani z rohového kopu, který Řekové tentokrát přetáhli.
     
    84
    Fransérgiově sebevědomému výkonu dnes scházel pouze gól, už ho ale nepřidá, protože musí na hřiště pustit Mouru. Galeno prožil produktivnější večer, užije si potlesk publika a přenechá své místo Elmusratimu.
     
    83
    Velmi slušnou hlavičku musel řešit Matheus, ve skrumáži se zřejmě k zakončení procpal Muamer Tanković, ovšem trefil brankáře Sportingu.
     
    82
    David Carmo ve vzduchu znovu precizní, bude se ovšem kopat rohový kop.
     
    81
    Atény se odmítají vzdát bez boje, Muamer Tanković ovšem nedosáhl na vlaštovku mířící na malé vápno a pak jen neúspěšně otravoval rozehrávajícího Sequeiru.
     
    80
    Zápas se v klidu určitě dohrávat nebude, Galeno se teď svíjí nejen kvůli únavě, ale hlavně vinou ostrého zásahu Stavrose Vasilantonopoulose.
    78. PAULINHO - 2:0

    Patrik Czepiec

    Branky: 44. Galeno (Esgaio), 78. Paulinho (Galeno), 88. R. Horta (Paulinho)

    Karty:   55. Sequeira (BRG), 56. Carmo (BRG), 69. Esgaio (BRG) – 19. Mantalos (AEK), 34. Nedelcearu (AEK), 67. Oliveira (AEK)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 9:8. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 14:13.
    SC Braga: Matheus – Esgaio, Carmo, B. Viana, Sequeira – Galeno (84. Elmusrati), R. Horta (90+2. Novais), A. Castro (90+2. Schettine), I. Medeiros (59. A. Horta) – Paulinho, Fransérgio (84. Moura).
    Náhradníci: T. Sá – Schettine, A. Horta, Zé Carlos, R. Silva, Ruiz, Vítor Tormena, Moura, Gaitán, Novais, Rolando, Elmusrati.

    AEK Atény: Tsintotas – H. Lopes, Nedelcearu, Čihrinskij (61. Livaja, 89. Macheras), Svarnas – Mantalos, Šachov, Krstičić, Vasilantonopoulos – Ansárífárd (61. Tanković), Oliveira.
    Náhradníci: Athanasiadis, Theocharis – Emanuel Insúa, Šabanadžović, Christopoulos, Laci, Livaja, Hníd, Tanković, Macheras, Botos, Mitaj.

    Rozhodčí: Buquet – Debart, Berthomieu
    bahis siteleri